Wat is er nieuw in de keuken- en badwereld?

Na een inspirerend bezoek aan onze leveranciers en gewaardeerde samenwerkingspartners zijn we verheugd om enkele sprankelende nieuwigheden en innovaties met jullie te delen. Van ultramoderne wasbakken tot betoverende spiegels, we hebben een scala aan verrassende vondsten die elke keuken en badkamer kunnen transformeren. Laat je inspireren en ontdek de prachtige mogelijkheden die deze nieuwste toevoegingen kunnen bieden aan jouw leefruimte.

Stijlvolle en hygiënische wasbakken

Een perfecte combinatie van functionaliteit en stijl, de spoelbakken zijn beschikbaar in twee prachtige kleuren: het luxueuze goud en het warme bruin van 'Oyster'. Deze kleuren zijn niet alleen tijdloos maar ook een opkomende trend in moderne keuken ontwerpen.  Deze spoelbakken zijn gemaakt van Fragnite, een materiaal dat foolproof is en garant staat voor duurzaamheid en langdurige schoonheid. De innovatieve Fragnite technologie is behandeld met Sanitized® zilverionen, waardoor bacteriën en micro-organismen geen kans krijgen om zich te verspreiden. Dit zorgt voor een optimale hygiëne in jouw keuken.

Stijlvolle handdoekhouder voor greeploze keukens

Ontdek de innovatieve handdoekhouder van Pronorm, speciaal ontworpen voor greeploze keukens. Deze makkelijke houder hoef je alleen maar in te steken, zonder gedoe van montage. Strak en stijlvol vormgegeven, past deze perfect bij jouw moderne keuken. Geniet van het gemak en de elegante uitstraling terwijl je handdoeken altijd binnen handbereik zijn. 

20% meer opbergruimte

Geniet van 20% meer opbergruimte zonder concessies te doen aan stijl en design. Maak gebruik van elke centimeter in je keuken met de 90 cm hoge korpus van Nolte-keukens. Deze innovatieve aanpassing biedt de perfecte oplossing voor een ruimere en georganiseerde keuken. Geniet van de vrijheid om al je keukengerei, servies en voorraad netjes op te bergen en creëer zo een functionele en geordende leefruimte waarin koken en genieten moeiteloos samenkomen.

Innovatie organische trends

Detremmerie verrast opnieuw met hun nieuwste ontwerpen die aansluiten op de trend van organische vormen en materialen. Met veel ronde vormen weten ze perfect in te spelen op de groeiende behoefte aan zachtheid en harmonie in de badkamer. Vooral de afgeronde wasbakken, die subtiel en elegant aflopen, sluiten naadloos aan bij deze organische trend.

Een andere opvallende innovatie is het plaatsen van de kraan aan de zijkant, een concept dat steeds vaker wordt toegepast. Deze slimme aanpassing zorgt niet alleen voor een esthetische meerwaarde, maar biedt ook praktische voordelen in het dagelijks gebruik

Sunrise spiegel

Ervaar elke ochtend een prachtige ‘zonsopkomst’ met de Sunrise spiegel, een innovatieve trend die je badkamer transformeert. Deze stijlvolle spiegel strekt zich uit tot aan je wastafelmeubel, waardoor een naadloze en elegante look ontstaat; die lijkt op een zonsopkomst. De subtiele backlight verlichting achter de spiegel voegt een vleugje magie toe aan je ochtendroutine, waardoor je dagelijkse verzorging een unieke beleving wordt.

Meer informatie? Maak een afspraak!

Maak een afspraak met één van onze adviseurs en kom langs bij Brugman. Ben je op zoek naar meer inspiratie? Neem dan een kijkje bij onze andere blogs en ontdek de laatste trends en meer!

Bekijk ook onze andere blogberichten

Magazine aanvragen
Afspraak maken