Een nieuw keukenblok vind je bij Brugman

Een keukenblok bestaat uit een keukenkastje, werkblad en natuurlijk een gootsteen met kraan. Het is in feite de basis van je keuken en daarom is het uitzoeken van een keukenblok niet zomaar iets. Zeker omdat het moet passen bij de gewenste stijl en daarnaast ook praktisch moet zijn. Dankzij het ruime assortiment vind je bij Brugman het keukenblok dat je zoekt. De meest voorkomende stijlen hebben we voor je op een rijtje gezet: 

  • Modern. Een glanzend werkblad van natuursteen is kenmerkend voor een modern keukenblok. Daarnaast wordt deze stijl vaak versterkt door een kraan met matte finish, een strakke gootsteen en het gebruik van hoogglans.
  • Landelijk. Als je kiest voor de landelijke stijl krijgt je keukenblok een robuust, natuurlijk uitziend werkblad en houten kastdeurtjes. De kraan mag sierlijk zijn, maar ook een ouderwetse geëmailleerde uitstraling hebben. 
  • Basic. Met een basic variant is niets mis. Houd het simpel, stem de elementen op elkaar af en vermijd allerlei tierelantijntjes. 

Voor alle maten een keukenblok

De één woont in een klein huisje in de binnenstad, de ander heeft de beschikking over een grote woonkeuken in een huis op het platteland. Hoe groot je keuken ook is, bij Brugman vind je een keukenblok dat er perfect bij past. Zelfs voor erg kleine keukentjes. Een kleine variant hoeft namelijk alleen uit een kort werkblad en een smalle gootsteen te bestaan. Vervolgens plaats je er naar eigen inzicht keukenapparatuur bij. Een mooi fornuis met oven, een bijpassend kastje en je hebt een complete, kleine keuken.

Voor grotere keukens kun je het werkblad verlengen, een hoekopstelling maken, kiezen voor twee gootstenen of een eilandkeuken creëren door het keukenblok in het midden van de keuken te plaatsen. Bij Brugman stel je je ideale keukenblok samen, zodat je straks staat te koken in jouw perfecte keuken. 

Persoonlijk advies van Brugman

Met een keukenblok kun je alle kanten op. Naast een bepaalde stijl heb je ook eindeloos veel keuze in kleuren en materialen. Wil je je persoonlijk laten adviseren over een keukenblok bij jou in huis? Kom dan naar een van onze vestigingen. 

Bekijk ook

open keuken

Open keukens

Parallelkeukens

Parallelkeukens

G keukens

G keukens

U keukens

U keukens

L keukens

L keukens

Home
Terug
Sluiten