Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Hoge keukenkast - de ideale opberger

Een hoge keukenkast is een ideale opberger in de keuken. Door de hoogte in te gaan maak je optimaal gebruik van de ruimte. Een keukenkast heeft verschillende opbergvakken en lades waardoor je er van alles in kwijt kunt; van servies en kookgerei tot kruidenpotjes en andere smaakmakers. Kies uit een ruim aanbod van verschillende stijlen, materialen en afmetingen voor een hoge keukenkast die perfect aansluit op jouw wensen.

Maak een afspraak voor inspiratie én advies op maat
  • Gratis 3D ontwerp o.b.v. wensen en budget
  • Inspiratie en advies op maat
  • Jouw keuken of badkamer
           binnen 8 weken genietklaar opgeleverd

Diverse modellen, materialen en uitvoeringen

Voor iedereen die graag in de keuken staat is een hoge keukenkast onmisbaar. Alle keukenspullen zijn gemakkelijk te organiseren en altijd binnen handbereik. Er zijn minimalistisch vormgegeven greeploze keukenkasten voor een keuken in moderne stijl, maar ook houten hoge keukenkasten voor een landelijk interieur. Daarnaast zijn er ook veel verschillende modellen keukenkasten, we zetten er een aantal voor je op een rij:

Smalle hoge keukenkast
Heb je een kleine ruimte over die je graag wilt opvullen? Denk dan aan een smalle hoge keukenkast; zoals een apothekerskast. Door het smalle en ranke model oogt de kast subtiel, terwijl deze wel extra opbergruimte biedt. 

Losse hoge keukenkast 
Een losse hoge keukenkast is perfect als extra servies of voorraadkast. Laat de hoge keukenkast afstemmen op de rest van de keuken door te kiezen voor dezelfde of een complimenterende kleur.

Hoge hoekkast 
Met een hoge hoekkast benut je de ruimte van de keuken optimaal. Vaak is een hoekkast ingebouwd voor een strakke en moderne uitstraling. Zo benut je met een hoge hoekkast zowel de loze hoek als de hoogte. 

Hoge keukenkast met lades 
Wanneer je graag een aantal lades in de hoge keukenkast wilt hebben kun je kiezen voor een kast waarbij het onderste gedeelte bestaat uit lades. Hierin kun je gemakkelijk kruidenpotjes of glazen in opbergen en heb je alles binnen handbereik.

Hoge keukenkasten; ideaal voor inbouwapparatuur

Een hoge keukenkast is ook geschikt om apparatuur in te ‘verstoppen’. Denk bijvoorbeeld aan een hoge keukenkast voor de koelkast. Hierdoor ontstaat er een stijlvol geheel in de keuken met enkel dezelfde fronten. De voorkant van de koelkast zal de stijl niet onderbreken. Maar ook een oven, vaatwasser of koffiemachine kun je in een hoge keukenkast opbergen. Een groot voordeel hiervan is dat je de apparatuur op werkhoogte kunt plaatsen waardoor je niet meer hoeft te bukken, ideaal! 

Hoge keukenkasten in diverse afmetingen

Een hoge keukenkast is in verschillende breedtes verkrijgbaar. De meeste hoge keukenkasten variëren tussen de 30, 40, 50 en 60 centimeter breed. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden voor de hoogte van een keukenkast. Wanneer je een hoog plafond hebt kun je uiteraard kiezen voor een extra hoge keukenkast om de ruimte optimaal te benutten. Iedere keuken is anders en daarom zijn er altijd andere oplossingen toepasbaar. Kom voor het beste advies langs in een van onze showrooms zodat we samen kunnen kijken naar welke hoge keukenkast het beste bij jouw keukenruimte en wensen past.

Kom onze hoge keukenkasten bekijken in de showroom

Wil jij graag een hoge keukenkast? Kom langs in een van onze showrooms en ervaar de verschillende soorten hoge keukenkasten. Bekijk de verschillende formaten, modellen en stijlen en laat je inspireren door ons ruime aanbod. Maak een afspraak met een Brugman adviseur en geniet van persoonlijk, passend advies!

Magazine aanvragen
Afspraak maken