Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Compleet vernieuwde winkel in Amsterdam

Brugman heeft haar nieuwe winkel in Amsterdam geopend en het is werkelijk een lust voor het oog. Alles om jou te inspireren met een prachtige collectie. Nieuwsgierig? Lees dan nu verder en kom snel langs in Amsterdam.

Warm welkom verzekerd

Bij binnenkomst voel je je meteen welkom in een warme en rustige sfeer. Het koffieplein is verplaatst naar een andere plek, waardoor er nu meer ruimte is om te genieten van een kopje koffie en tegelijkertijd keukens en sanitair te bekijken. Verbaas je over de vele doorkijkjes waardoor de winkel erg open en ruim aanvoelt.

Zie de trends met eigen ogen

Als je rondloopt door de winkel, doe je veel inspiratie op met de nieuwste trends op het gebied van keukens, badkamers en tegels. In de designafdeling, die vanaf nu Buitengewoon Brugman Exclusief heet, staan echt opvallende keukens in een huiselijke sfeer zodat je meteen een gevoel krijgt hoe dit staat in je huis. Open kasten en natuurlijke kleuren voeren de boventoon. Neem plaats in de zitjes, geniet van de kunst: het voelt als thuiskomen in bijzondere keukens.

Laat je op het frontenplein van Brugman verrassen door alle fronten, werkbladen, greepjes en stopcontacten. In de showroom staan meer badkamers dan ooit tevoren, van groot tot klein en van volledig on-trend tot tijdloos. De badkamers vallen op door organische vormen met reliëf en aardetinten. Er zijn ook losse meubels te vinden die perfect passen bij een fraaie tegelmuur of met een leuk behang erachter.

Compleet tegelplein

Op het nieuwe tegelplein vind je alle tegels zoals extra grote tegels, reliëftegels en visschub tegels. Combineer de tegels op de tegelkast, zodat je de perfecte match krijgt in je badkamer. Op het tegelplein vind je ook impressies van badkamers bij klanten thuis. Er zijn oneindig veel tegels te zien, met de schijnwerpers op drie verschillende soorten tegels: marmer(look), hout(look) en steen. Daarnaast is er een nieuw display met het ruime assortiment in PVC.

Op onze creëer-en-combineerwand vind je allerlei kranen, waskommen en spiegels om de juiste keuze te maken voor jouw badkamer. Of je nu op zoek bent naar een moderne of klassieke stijl, je vindt het allemaal bij Brugman.

Meer inspiratie en advies?

Ben je op zoek naar nog meer inspiratie voor jouw keuken of badkamer? Bekijk onze keukencollectie en badkamercollectie. Wil je de mooiste trends ontdekken in onze showroom in Amsterdam? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs.

Bekijk ook onze andere blogberichten

Magazine aanvragen
Afspraak maken