10% openingsvoordeel bij onze nieuwste winkel in Heerlen!

10% openingsvoordeel bij onze nieuwste winkel in Heerlen!

NoCalc

We kennen het allemaal: kalkaanslag op de douchewand, doffe kranen en kalkaanslag op sanitair. Deze problemen zijn verleden tijd met de nieuwe oplossing van NoCalc. Zij bieden namelijk een waterbehandeling aan die kalkaanslag op sanitair voorkomt. Het NoCalc systeem is niet alleen goedkoop, maar ook nog eens eenvoudig te installeren. Wij zetten graag enkele mogelijkheden voor je op een rij.

Assortiment NoCalc

Om het water en leidingen in huis schoon te houden en de levensduur van  apparatuur en sanitair te beschermen, zijn de filters van NoCalc de perfecte oplossing. Het NoCalc-doseringstoestel voegt middels een unieke doseringstechniek een minimale hoeveelheid silicopolyfosfaat toe aan het water. Op deze manier wordt kalkaanslag en corrosie vermeden in leidingen, apparatuur en sanitair.

NoCalc heeft twee soorten systemen in het assortiment. Het NoCalc Combicompact systeem is geschikt voor de kleinere ruimtes zoals bijvoorbeeld een keukenkastje en dient dan als beschermer voor een kokendwaterkraan. Dit systeem is voorzien van een geïntegreerd filterdoek waardoor vuil wordt tegengehouden. Er wordt geadviseerd om het filterdoek één keer per maand te reinigen.

Daarentegen is het NoCalc PrefilterPLUS geschikt voor een complete woning en bevindt het systeem zich vaak in de centrale binnenhal, zoals de meterkast. De NoCalc PrefilterPlus is voorzien van een aparte en extra grote prefilter om vuil uit het leidingsysteem te weren.

Voordelen NoCalc

Je geniet van diverse voordelen bij het gebruik van een NoCalc systeem. Het systeem is namelijk erg eenvoudig te plaatsen met bijbehorende montage handleiding. Daarnaast is NoCalc erg milieuvriendelijk en onderhoudsvriendelijk omdat het systeem geen elektriciteit verbruikt. Schoonmaken van sanitair wordt voortaan een fluitje van een cent door de beschermende laag die NoCalc in jouw sanitair achterlaat. Daarnaast kun je zelf met gemak de patronen vervangen, waardoor er geen monteur bij komt kijken. Het kortstondig afsluiten van de watertoevoer aan de voorzijde van het NoCalc toestel is al voldoende.

Plan vrijblijvend een afspraak in bij Brugman

Wij hebben de systemen uit de collectie van NoCalc voor je op een rijtje gezet. De NoCalc systemen zorgen ervoor dat kalkdeeltjes zich niet meer hechten op het sanitair in jouw interieur. Ben je enthousiast geworden over de voordelen van NoCalc? Maak een afspraak in een van onze winkels. Onze badkameradviseurs helpen je graag verder.

Magazine aanvragen
Afspraak maken