Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Kies voor de woonstijl hotel chique

De woonstijl hotel chique is, zoals de naam al zegt, geïnspireerd op de luxe en elegantie van hotels. Het doel is om een sfeer van luxe, comfort en verfijning te creëren in de ruimte. Deze woonstijl kenmerkt zich door een neutraal kleurenpalet, met kleuren als crème, beige en taupe. Meubels met een luxe uitstraling en een comfortabele stoffering zie je vaak terug. Ook is er aandacht voor details, denk aan mooie metallic accessoires of hoogwaardig beddengoed. Bij deze woonstijl draait het allemaal om het creëren van een elegante, verfijnde sfeer.

Hotel chique in keukens en badkamers

Keukens en badkamer in een hotel chique woonstijl? Dat kan; deze kunnen zo ontworpen worden om het luxe gevoel en verfijning van een hotel interieur te weerspiegelen. Bij keukens in deze woonstijl zie je veel luxe terugkomen, in de materialen en apparaten. Denk aan een marmeren keukenblad en een luxe stoomoven of inductiekookplaat. Ook zie je veel strakke lijnen en een minimalistisch design. In de badkamer zie je luxe materialen, zoals keramische tegels terugkomen. Vaak in een neutrale kleur in combinatie met zwart voor een luxe uitstraling, Het sanitair heeft een elegante en moderne uitstraling. Denk aan glazend chroom, geborsteld nikkel of matte zwarte afwerkingen. 

Belangrijk is om consistentie te behouden tussen deze woonstijl en de rest van het huis, de keuken en de badkamer. Materialen, kleuren en designelementen moeten op elkaar worden afgestemd om een samenhangend en luxueus gevoel te creëren.

Brugman hotel chique badkamer Lloyd

Het perfecte voorbeeld van een hotel chique badkamer: badkamer Lloyd. Chique tegelcombinaties en een oase van rust, deze ruimte heeft het allemaal. Het minimalistische design met luxe details, zoals de glanzende hanglampen, maken deze badkamer uniek. De lichtgetinte grijze vloertegels in combinatie met de grafiet zwarte tegels in een uniek patroon zorgen voor een luxe sfeer. De geborstelde zwarte waskom en kranen maken die hotel chique badkamer helemaal af! Bekijk ook de hotel chique badkamer van onze klanten.

Brugman hotel chique keuken Carrer

Deze hotel chique Carrer keuken heeft het allemaal. Een keuken met hoogwaardige materialen, zoals de houten hoge kastenwand en een composiet keukenblad van marmerlook. Daarnaast ook voorzien van luxe Siemens apparatuur met combi magnetrons en een Quooker kraan. De lichte en donkere tinten die elkaar afwisselen in deze keuken zorgen voor een luxe en tijdloze uitstraling.

Meer informatie en inspiratie

Ben je op zoek naar jouw droomkeuken of badkamer in de hotel chique woonstijl? Of ben je op zoek naar een nieuwe keuken of badkamer in een andere stijl? Kom gerust langs in een van onze Brugman winkels of maak een afspraak! Onze ervaren keukenadviseurs helpen je graag bij het samenstellen van jouw droomkeuken of badkamer en voorzien je van professioneel advies. Wil je graag meer inspiratie opdoen over de keuken- en badkamer trends van 2023? Bekijk dan onze andere blogs. Of kijk binnen bij onze klanten.

Bekijk ook onze andere blogberichten

Magazine aanvragen
Afspraak maken