Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Ga voor bovenkasten in de keuken

Bovenkasten zijn ideale opbergers voor in de keuken. Door de hoogte in te gaan benut je de ruimte optimaal én zijn al jouw keukenspullen altijd binnen handbereik. Van bovenkastjes met schuifdeuren tot bovenkastjes met vitrinedeuren; ze vergroten het gemak in de keuken. Bovenkasten voor de keuken zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en materialen zodat je altijd de gewenste uitstraling kunt creëren. Laat je inspireren door ons ruime aanbod!

Maak een afspraak voor inspiratie én advies op maat
  • Gratis 3D ontwerp o.b.v. wensen en budget
  • Inspiratie en advies op maat
  • Jouw keuken of badkamer
           binnen 8 weken genietklaar opgeleverd

Bovenkasten in diverse modellen, materialen en uitvoeringen

Bovenkasten zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, materialen en uitvoeringen. Zo kun je kiezen voor een bovenkast met een minimalistische vormgeving voor een moderne stijl, maar ook voor houten bovenkasten bij een landelijk interieur. Daarnaast kun je kiezen voor bijvoorbeeld een bovenkast met glazen schuifdeuren waarin je jouw servies mooi kunt tentoonstellen. Naast een schuifdeur kun je ook kiezen voor een bovenkast met klep, afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur. 

Met een ondiepe bovenkast zie je in één oogopslag wat er in de kast staat, zo schuiven producten niet naar achter in de kast, waardoor je deze niet meer kunt zien of deze buiten handbereik raken.

Diverse kleuren bovenkasten in de keuken

Naast dat de bovenkast veel opbergruimte biedt, is het natuurlijk net zo belangrijk dat deze bij de stijl van jouw keuken past. Witte bovenkasten geven een lichte, vaak strakke look en passen goed in iedere keuken. Wanneer je weinig natuurlijk licht of een kleine ruimte hebt kun je het beste kiezen voor een lichte kleur zoals wit. Met een hoogglans afwerking krijgen de bovenkasten een echte design uitstraling. 

Zwarte bovenkasten geven een stoere look aan de keuken. Zeer geschikt voor bijvoorbeeld bij een industriële inrichting. Bij een donkere keuken met veel natuurlijk licht, zijn zwarte bovenkasten een chique en stijlvolle toevoeging.

Kom de bovenkasten bekijken in de showroom

Wil jij graag een bovenkast in de keuken? Kom langs in een van onze showrooms en ervaar de verschillende soorten bovenkasten. Bekijk de verschillende formaten, modellen en stijlen en laat je inspireren door ons ruime aanbod. Maak een afspraak met een Brugman adviseur en geniet van persoonlijk, passend advies!

Magazine aanvragen
Afspraak maken