Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Klassieke badkamer

Heerlijk tot rust komen terwijl je geniet van een warme sfeer? Ga dan voor de klassieke badkamer! Klassieke badkamers zijn erg geliefd en dat is niet voor niets. Deze badkamerstijl herken je aan de jaren 30 look en klassiek sanitair. Hoewel dat misschien oubollig klinkt, blijft de klassieke badkamer jarenlang stijlvol. Bovendien kun je met een klassieke badkamer alle kanten op, zodat deze helemaal aansluit bij jouw persoonlijke wensen.

Maak een afspraak voor inspiratie én advies op maat
  • Gratis 3D ontwerp o.b.v. wensen en budget
  • Inspiratie en advies op maat
  • Jouw keuken of badkamer
           binnen 8 weken genietklaar opgeleverd

Een klassieke badkamer combineren met andere stijlen

De klassieke badkamer is uitstekend te combineren met andere badkamerstijlen. Zo creëer je zelf de gewenste uitstraling in jouw badkamer. Wat dacht je van een klassiek moderne badkamer? Ga bijvoorbeeld voor chique kleuren in combinatie met een strak badkamermeubel en geniet van een tijdloos design. Ook voor een landelijke of industriële twist ben je bij Brugman aan het juiste adres. Maak gebruik van stoere kleuren of natuurlijke materialen en maak jouw klassieke badkamer helemaal eigen.

Klassieke badkamer in verschillende uitvoeringen/opstellingen 

Wanneer je een nieuwe badkamer aanschaft, is het belangrijk na te gaan hoeveel ruimte je tot je beschikking hebt. Op basis daarvan kun je de opstelling van jouw nieuwe klassieke badkamer goed bepalen. In ons assortiment vind je tientallen ideeën voor de kleine klassieke badkamer. Beschik je over veel ruimte? Maak de klassieke look dan af met een bad. Dit kan een modern, vrijstaand bad zijn of blijf in de klassieke sferen en ga voor een klassiek bad op pootjes.

Klassieke badkamermeubels

Naast de opstelling, wil je natuurlijk ook dat de badkamermeubels mooi aansluiten bij de klassieke look. Bij Brugman vind je verschillende klassieke badkamermeubels. Zo vind jij gegarandeerd jouw ideale badkamermeubel voor jouw klassieke badkamer. Om de look helemaal af te maken kunnen meubels op pootjes niet ontbreken. Denk bijvoorbeeld aan een wastafelmeubel op pootjes. Ook warme kleuren als bruin, beige en goud doen het goed. Een mooie goud geborstelde kraan kan de klassieke look helemaal afmaken.

Elementen in een klassieke badkamer

Mag jouw badkamer de klassieke look ademen? Benadruk deze dan nog meer met mooie, klassieke elementen in jouw badkamer. Of het nu gaat om spiegels, lampen, kranen of radiatoren - bij Brugman vind je de mooiste klassieke accessoires om jouw badkamer compleet te maken. Met name de klassieke spiegels en de klassieke kranen kunnen het tijdloze design helemaal afmaken.

Klassieke tegels

Tot slot wil je natuurlijk bijpassende tegels, zodat jouw nieuwe badkamer een mooi, klassiek geheel wordt. Klassieke badkamertegels komen in diverse soorten en maten. De smalle tegel past prachtig in de klassieke badkamerstijl, maar ook met grotere tegels kun je een warme sfeer creëren. Tegels met een marmerlook zijn bijvoorbeeld geliefd in de klassieke badkamer, maar ook andere natuurstenen geven de klassieke badkamer een extra stijlvolle uitstraling.

Kom langs in de winkel of plan een afspraak

Overtuigd van de klassieke badkamer? Kom langs in de winkel en laat je inspireren. Maak een afspraak met één van onze adviseurs en ontvang de beste tips voor jouw nieuwe klassieke badkamer. Liever thuis op de bank de mogelijkheden ontdekken? Bestel dan ons gratis magazine!

Magazine aanvragen
Afspraak maken