Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

HSK

Het innovatieve merk HSK levert een ruim assortiment aan sanitair voor de badkamer en het toilet. Het bedrijf komt uit Duitsland maar opereert inmiddels over de hele wereld. Of je nu op zoek bent naar een douchecabine, douchekraan of een bad; je vindt gegarandeerd het product wat je zoekt bij HSK. Voor zowel moderne als landelijke uitvoeringen ben je hier aan het juiste adres. En dat alles met de focus op kwaliteit en comfort! Benieuwd naar de producten van HSK? Bekijk de mogelijkheden bij Brugman.

HSK douchecabine
Een HSK douchecabine is een oplossing voor iedere badkamer. Ook als je beschikt over een kleine badkamer of een badkamer met een hoek of nis is er een passende oplossing te vinden. De HSK douchecabines zijn namelijk in alle denkbare vormen en formaten verkrijgbaar. De producten van HSK worden gemaakt in eigen fabriek, waardoor maatwerkoplossingen mogelijk zijn. De cabinevorm, deuroplossing en inbouwsituatie bepaal je geheel zelf, waardoor vrijwel alles mogelijk is. De douchecabines zijn uitvoerbaar in de volgende modellen: walk in, frameloos, gedeeltelijk of volledig met frame.

Creatieve wandbekleding van HSK
Is je badkamer aan een renovatie toe? Overweeg dan de creatieve wandbekleding ‘Renodeco’ van het merk HSK. Renodeco is een voegvrije wandbekleding die verkrijgbaar is in alle denkbare kleuren en patronen. Dit aluminium-compositie materiaal is uitermate geschikt voor in de badkamer, dankzij het onderhoudsvriendelijke en krasvaste oppervlak. Wil je een unieke marmerlook of betonlook uitstraling in je badkamer? Hierin heb je binnen Renodeco diverse mogelijkheden. Een eigen foto op de wand terug laten komen? Ook dat is mogelijk met Renodeco.

Jarenlang gebruiksplezier
De producten van HSK zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. Hierdoor geniet je jarenlang van de doucheproducten van HSK. Daarnaast zijn de producten samengesteld met een focus op comfort en en veiligheid. Zo wordt er bij de douchecabines gebruik gemaakt van veiligheidsglas. Dit is glas wat nauwelijks kan breken. Breekt het toch per ongeluk? Dan zul je je nooit bezeren aan glasscherven, want het glas breekt dan namelijk in duizenden kleine glas ‘korrels’.

Plan vrijblijvend een afspraak in bij Brugman

Is het luxe sanitair van HSK iets voor jou? Bezoek dan een van onze winkels en maak een afspraak met een van onze badkameradviseurs. Zij helpen graag met het helpen vinden van het juiste sanitair voor in jouw badkamer.

Magazine aanvragen
Afspraak maken