Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Alles wat je wilt weten over de halfhoge badkamerkast

De halfhoge badkamerkast helpt je, net als de hoge badkamerkast, om jouw badkamer netjes te houden. Het voordeel van de halfhoge badkamerkast is dat je veel opbergruimte creëert zonder veel ruimte in de badkamer te verliezen. Wil jij een einde maken aan de rondslingerende spullen zoals handdoeken en toiletartikelen? Dan is een halfhoge badkamerkast een praktische oplossing.

Opgeruimd staat netjes

De halfhoge badkamerkast helpt jou om orde te scheppen in jouw badkamer. Zo heb je toiletartikelen zoals tandpasta en make-up altijd bij de hand zonder dat het in het zicht ligt. Hetzelfde geldt voor handdoeken en washandjes, ideaal dus! Een opgeruimde badkamer zorgt voor een ruimtelijk gevoel waardoor je heerlijk tot rust kan komen wanneer je onder de douche staat of in bad ligt. 

Voordelen van de halfhoge badkamerkast

De halfhoge badkamerkast zorgt ervoor dat je makkelijk je spullen kwijt kunt. Heb je geen plaats voor een hoge badkamerkast of wil je graag nog ruimte overhouden? Dan is de halfhoge badkamerkast ideaal voor jou. Op deze manier kun je namelijk nog iets kwijt onder of boven de kast. Je kunt kiezen of je een zwevend model wilt of een variant op pootjes. De ondiepe modellen zorgen ervoor dat je zelfs in de kleinste badkamer een halfhoge badkamerkast kunt neerzetten zonder dat je bewegingsruimte verliest.

Geschikt voor elke stijl

Halfhoge badkamerkasten zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, waardoor je de juiste variant voor jouw badkamer kunt kiezen. Wil je bijvoorbeeld een moderne stijl? Kies dan voor een strakke deur zonder grepen. Ben je op zoek naar een wellness gevoel in je badkamer? Kies dan voor een bijpassende halfhoge kast in rustige kleuren en natuurlijke materialen. Van tijdloze neutrale modellen tot in het oog springende kasten, voor elke stijl badkamer zijn er halfhoge badkamerkasten. Alle kasten zijn daarnaast gemaakt van sterke vochtbestendige materialen zodat alles in de kast ook echt droog blijft.

Meer in ons gratis magazine

Wil je meer weten over de halfhoge badkamerkast of wil je meer inspiratie opdoen? Bestel dan ons gratis magazine dat vol staat met informatie over halfhoge badkamerkasten.

Magazine aanvragen
Afspraak maken