Keukenmontage


De keukenmontage is de laatste fase bij de aanschaf van een nieuwe keuken. Het uitzoeken van een de juiste opstelling, materialen, kleuren en apparatuur is belangrijk, maar de montage van een keuken is minstens net zo van belang. Immers wil je graag dat alles op de juiste manier geïnstalleerd wordt en het eindresultaat precies is zoals je had verwacht. Bij Brugman kun je jouw nieuwe keuken laten plaatsen door ervaren keukenmonteurs.

Dan weet je zeker dat de montage vakkundig en in één dag gebeurt. Onze monteurs zijn namelijk opgeleid om efficiënt en zorgvuldig een keuken te installeren. Wil je jouw nieuwe keuken laten monteren door Brugman? We ontzorgen jou graag tijdens deze fase van het aankoopproces. Lees wat er allemaal komt kijken bij de montageservice van Brugman en hoe je eenvoudig de kosten voor de keukenmontage berekent.

Keukenmontage in één dag geregeld

Bij Brugman kun je rekenen op een uitstekende keuken montage service. Samen met jou prikken we een datum waarop een deskundige en ervaren keukenmonteur bij je langskomt. De monteur begint vroeg in de ochtend en plaatst jouw nieuwe keuken in één dag. Hoe fijn is het om direct gebruik te kunnen maken van je nieuwe keuken? Onze monteurs hebben de juiste kennis, ervaring en materialen in huis om de keuken perfect op maat in jouw ruimte te installeren.

Daardoor weet je zeker dat de installatie soepel verloopt en heb je er zelf nauwelijks omkijken naar. Naast het plaatsen van de nieuwe keuken, kunnen we je ook helpen bij het verwijderen van de oude keuken, het aansluiten van leidingen en het plaatsen van stopcontacten. Kortom, Brugman kan de volledige montage uit handen nemen, maar ook bepaalde onderdelen ervan. Jij bepaalt zelf hoe uitgebreid je de keuken montage wilt hebben. Dat is wel zo handig. 

Inclusief keukenapparatuur

Bij een keukenmontage komt heel wat kijken. Ga je een nieuwe keuken installeren, dan zijn een aantal voorbereidingen noodzakelijk. Natuurlijk moet een eventuele oude keuken eerst uit de ruimte gehaald worden. Vaak zijn de aansluitpunten voor water, stroom en eventueel gas al aanwezig, net als de aansluitpunten voor de afvoer en afzuiging. In dit geval hoef je deze voorbereidingen niet meer te treffen.

Wel is het belangrijk om te bepalen of deze punten nog op de goede plaats zitten. Wanneer de keukenapparatuur op een andere plek komt, verandert ook het aansluitschema. Vaak zijn er maar enkele kleine aanpassingen nodig. Bij Brugman kun je een keuken laten plaatsen met alles erop en eraan. Dat betekent dat wij naast de keukenkastjes ook alle apparatuur netjes voor je installeren. Denk aan de kookplaat, koelkast en oven, maar bijvoorbeeld ook een Quooker kokendwaterkraan of BORA kookveldafzuiging.

Kostenberekening met de Brugman Budgetplanner

Aan een keuken montage zijn kosten verbonden, die inbegrepen zijn bij de totaalprijs van jouw nieuwe keuken. De montagekosten van de keuken zijn afhankelijk van de onderdelen die bij de installatie inbegrepen zijn. We kunnen je helpen bij het verwijderen van de oude keuken, het aansluiten van de water- en stroomleidingen en het installeren van apparatuur. Kortom, we kunnen je van A tot Z ontzorgen.

Zijn er onderdelen die je liever zelf doet? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Keukenmontage prijzen kunnen daarom behoorlijk variëren. Maar wat kost een keukenmontage nu precies in jouw geval? Dat kun je eenvoudig berekenen met onze budgetplanner. Door enkele simpele stappen te doorlopen, krijgen wij al een goed beeld over jouw keukenwens en kunnen we daar een passend kostenoverzicht bij plaatsen. Binnen 5 minuten ontvang je een duidelijke prijsindicatie voor jouw nieuwe keuken, inclusief de keukenmontage prijs. Deze bereken we aan de hand van onder andere de grootte en hoeveelheid apparatuur. 

Home
Terug
Sluiten