Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Mozaïek badkamer

Met mozaïektegels in de badkamer kies je voor een unieke en creatieve uitstraling. Mozaïektegels zijn kleine tegeltjes die dicht tegen elkaar worden geplaatst en samen een mooi patroon vormen. Deze tegels kunnen verschillen van elkaar in vorm en kleur, wat een speelse sfeer creëert. Bij een mozaïek badkamer wordt gebruik gemaakt van dit type tegel. De mozaïektegels kunnen verwerkt worden in de vloer, wand of in een klein detail. Benieuwd naar voorbeelden van mozaïek badkamers? Ontdek de diverse badkamers met mozaïek bij Brugman.

Maak een afspraak voor inspiratie én advies op maat
  • Gratis 3D ontwerp o.b.v. wensen en budget
  • Inspiratie en advies op maat
  • Jouw keuken of badkamer
           binnen 8 weken genietklaar opgeleverd

Een mozaïek badkamer combineren met andere stijlen

Een mozaïek badkamer kun je met alle interieurstijlen combineren. Bij een mozaïek badkamer wordt al gauw gedacht aan een speelse uitstraling door de kleine tegels in verschillende vormen en kleuren. Echter kun je ook kiezen voor tegels in een egale kleur en dezelfde vorm, waardoor deze een rustige en unieke sfeer creëren.

Houd je van een landelijke stijl? Ga dan bijvoorbeeld voor speelse, witte mozaïektegels met een matte afwerking. Houd je van een moderne badkamer met mozaïek? Dan is een mozaïektegel met een hoogglans gloed en een strakke afwerking juist een aanrader. Heeft de industriële badkamerstijl jouw voorkeur? Combineer de mozaïektegels dan met zwarte kranen en andere donkere elementen.

Mozaïek badkamer in verschillende uitvoeringen en opstellingen

Kies je ervoor om mozaïek te verwerken in de vloer of wand? Alles is mogelijk! Mozaïek in de vloer geeft al snel een authentieke uitstraling. Vroeger werd er namelijk veel vaker gewerkt met kleine tegeltjes op de vloer. Het grootste voordeel mozaïek vloertegels in de badkamer is dat door de vele voegen de vloer een stuk stroever aanvoelt. Hierdoor heb je minder kans op uitglijden. Bij mozaïektegels op de muur kun je alle kanten op. Zo kun je een hele muur betegelen met mozaïek of slechts een klein gedeelte.

Een mozaïek douche is bijvoorbeeld een leuke aanrader. In dit geval plaats je mozaïektegels in de douche, waardoor deze sfeer subtiel wordt toegevoegd aan de ruimte. Met een mozaïek douchewand of achterwand geniet je gegarandeerd van een stijlvolle blikvanger in de badkamer. Naast de mozaïek badkamer met inloopdouche is ook een kleine mozaïek badkamer een optie. In dit geval is het aan te raden om te kiezen voor een klein gedeelte van een muur te betegelen met mozaïek. Mozaïek in een kleine badkamer zorgt al snel voor een drukke sfeer.

Materialen en vormen van mozaïektegels

Mozaïektegels zijn er in vrijwel alle denkbare kleuren, formaten en materialen. Marmer en natuursteen mozaïektegels hebben al snel een natuurlijke en warme sfeer. Betonlook mozaïektegels geven een stoere finishing touch aan de ruimte. Houd je van een landelijke uitstraling? Dan is een houtlook mozaïektegel een bijzondere toevoeging. Ook de mozaïek kiezels en stenen komen in een landelijke badkamer perfect tot hun recht. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een unieke mix tussen diverse materialen, kleuren en vormen!

Kom langs in de winkel of plan een afspraak

Is een badkamer van mozaïek iets voor jou of wil je subtiel mozaïek tegels in de badkamer integreren? Kom dan langs bij Brugman en laat je inspireren! Onze adviseurs helpen je graag verder. Maak een afspraak en kom langs in één van onze winkels. Ook kun je ons gratis magazine aanvragen, zodat je de nieuwste trends en diverse mozaïek badkamers kunt ontdekken, gewoon bij jou thuis! 

Magazine aanvragen
Afspraak maken