Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Antraciete keukens

Waarom een antraciet keuken? Een keuken in de kleur antraciet is erg populair. Deze donkergrijze kleur heeft namelijk een moderne uitstraling, maar integreert ook goed in andere interieurstijlen. Ga je voor een moderne antraciet keuken of is een landelijke keuken in antraciet meer iets voor jou? Ontdek de diverse mogelijkheden bij Brugman.

Een greep uit de mogelijkheden

Verschillende stijlen antraciet keukens

Antraciet keuken zijn verkrijgbaar in diverse stijlen. De kleur en afwerking bepalen de uitstraling van de keuken. Zo zorgt een mat antraciet keuken voor een volledige andere sfeer in de ruimte dan een hoogglans antraciet keuken. Ontdek de mogelijkheden bij Brugman!

Keuken antraciet mat

Een keuken in mat antraciet heeft een neutrale uitstraling en past daardoor bij diverse stijlen. Wil je de mat antraciete keuken terug laten komen in een modern interieur? Ga dan voor een greeploze, mat antraciete keuken. Houd je juist van een landelijke of klassieke stijl? Overweeg dan keukenkastjes met een sierlijk ornament.

Landelijke keuken antraciet

De landelijke stijl kenmerkt zich door rustige en natuurlijke kleuren. Een typische landelijke keuken in antraciet grijs is dan ook een lichtgrijze keuken gecombineerd met houten elementen. Uiteraard kun je een donkergrijze keuken ook omtoveren tot en antraciet landelijke keuken. Combineer bijvoorbeeld de antraciet keuken met landelijke elementen zoals een dik en robuust aanrechtblad, een vrijstaande oven en koelkast en een rekje aan de wand voor keukengerei en pannen.

Moderne keuken antraciet

Is de moderne stijl iets voor jou? Ga dan voor een antraciet hoogglans keuken. Een antraciet keuken is al snel modern dankzij de neutrale en elegante kleur. Zeker wanneer je kiest voor hoogglans keukenkastjes in antraciet wordt de moderne stijl versterkt. Ook greeploze lades en kastjes komen in een moderne antraciet keuken het beste tot hun recht.

Verschillende kleurencombinaties in een antraciet keuken

De kleur antraciet is eenvoudig te combineren met de kleuren wit, zwart en het materiaal hout. De voordelen van deze combinaties lichten we hier voor je uit.

Antraciet met witte keuken

Een antraciet keuken heeft over het algemeen een donkere uitstraling en kan daarom perfect gecombineerd worden met een licht blad. De kleurencombinatie in de keuken van antraciet en wit is dan ook een echte aanrader. Naast een antraciet keuken met een wit blad, kun je ook kiezen voor een antraciet keuken met witte elementen. Denk bijvoorbeeld aan witte knoppen op de antraciete keukenkastjes.

Antraciet met zwarte keuken

De kleurencombinatie in de keuken van antraciet en zwart zorgt voor een donkere uitstraling in de ruimte. Een antraciet keuken met zwart blad brengt dankzij de donkere uitstraling een luxe sfeer naar jouw woning. Een keuken in antraciet en zwart past bij diverse stijlen.

Keuken antraciet en hout

Aangezien de kleur antraciet een grauwe en donkere uitstraling heeft, kun je deze perfect combineren met de warme kleur van het materiaal hout. Een antraciet keuken met houten blad is dan ook een echte aanrader. Het materiaal hout vergt echter wel veel onderhoud. Wil je dit liever niet? Kies dan voor een antraciet keuken met houten accessoires, die niet direct in aanraking komen met vocht en vuil.

Antracieten elementen in de keuken

Naast een volledige antraciete keuken kun je ook kiezen voor antraciet elementen of accessoires. Kies bijvoorbeeld voor een antraciet keukenblad. Een aanrechtblad van antraciet grijs kan goed gecombineerd worden met zwarte of witte keukenkastjes. Ook kun je kiezen voor een licht aanrechtblad met antraciet keukenkastjes. Vind je een keukenblad of de keukenkastjes in antraciet teveel van het goede? Kies dan voor kleinere details in antraciet. Denk bijvoorbeeld aan een koelkast of afzuigkap in antraciet. Ook tegels in de keuken in antraciet zijn een echte aanrader. Zowel de vloer als de muren in de keuken kun je voorzien van een antraciete kleur.

Plan vrijblijvend een afspraak in bij Brugman

Is een antraciete keuken iets voor jou of twijfel je nog tussen diverse kleuren? Kom dan langs in een van onze vestigingen en laat je inspireren door de verschillende mogelijkheden. Onze deskundige adviseurs staan voor je klaar en beantwoorden graag al je vragen. Ook kunnen zij je meer vertellen over de mogelijkheden en voordelen van een keuken in antraciet. Kom langs en ontdek het met eigen ogen! Maak een afspraak om er zeker van te zijn dat een keukenadviseur de tijd voor je neemt om je te voorzien van een persoonlijk advies.

Magazine aanvragen
Afspraak maken