Inbouw koffiemachine: stijlvol en luxe

Voor de echte koffieliefhebber

Geniet je graag op elk moment van de dag van die heerlijke geur en dat volle aroma? Dan is een inbouw koffiemachine echt iets voor jou.

Een inbouw koffiemachine staat fraai in een hoge kastenwand en is vooral een luxe aanvulling op je keukenapparatuur. Je hebt keuze uit verschillende uitvoeringen en designs die aansluiten bij de uitstraling van je keuken.

Meer inspiratie opdoen?

 • 56 pagina's vol met inspiratie

Kiezen is een kwestie van smaak

Bij de keuze voor een inbouw koffiemachine spelen allerlei aspecten een rol. Te beginnen met de koffiesoorten die je wilt maken. Alleen 'gewone' koffie of ook cappuccino, espresso of latte macchiato? En welke koffie vind je lekker? Hier begint het mee. Want een inbouw koffiemachine kiezen is vooral een kwestie van persoonlijke smaakbeleving. Houd daarnaast rekening met de onderstaande aandachtspunten.

 • Vaste wateraansluiting of reservoir
  Er zijn inbouw koffiemachines met een vaste wateraansluiting en typen met een uitneembaar waterreservoir. Goed om te weten: met een waterreservoir van 1,5 liter zet je per keer zo'n 6 tot 8 kopjes koffie. Kies je voor een vaste wateraansluiting? Dan is jouw inbouw koffiemachine altijd klaar voor gebruik.

 • Verse koffiebonen, filtermaling of cups
  Hou je van vers gemalen koffiebonen, de variatie van koffiecups of zweer jij bij een snelfiltermaling? Op basis van jouw voorkeur kies je de inbouw koffiemachine die daarbij past. Er zijn ook inbouw koffiemachines die een combinatie van deze koffieproducten lusten.

 • Verschillende functies en opties
  Welke functies vind je belangrijk? Als je eenvoudig de temperatuur, bonenmaling en koffiesterkte wilt instellen, kies dan voor een inbouw koffiemachine met uitgebreide functionaliteiten. Er zijn ook exemplaren waarmee je snel een complete kan koffie zet. Wel zo handig als je veel visite krijgt.

 • Onderhoud
  De meeste onderdelen van elke inbouw koffiemachine mogen in de vaatwasser. Dat is handig, want het schoonmaken van een padhouder, bonenreservoir en lekbakje komt elke dag terug. Bedenk wel dat een inbouw koffiemachine meer onderhoud nodig heeft dan dat. Een regelmatige spoelbeurt is erg belangrijk. Daarmee houd je het apparaat schoon en blijft de koffie op smaak.

 • Design
  Weet je waaraan jouw inbouw koffiemachine moet voldoen? Dan volgt last but not least de keuze voor het design. Er zijn tal van merken, modellen en designs, vaak uitgerust met een mooi touchscreen.

  Kom eens bij ons op de koffie!
  Een inbouw koffiemachine is niet goedkoop, dus laat je bij de aanschaf goed adviseren. Onze adviseurs luisteren naar je wensen en helpen je bij het maken van de juiste keuze.

  Kopje koffie erbij?

Kom langs voor persoonlijk advies

De beste koffie

Door de juiste bereidings- temperatuur met Siemens Intelligent Heater. Bekijk het filmpje!

Bonen of liever cups?

Wist je dat je bij de aanschaf van een inbouw koffiemachine kan kiezen of je in je apparaat koffiebonen gebruikt, gemalen koffie of toch liever koffiecups? Vaak hoef je niet eens te kiezen maar neem je een combinatie van je twee favorieten.

Jouw Brugman adviseur helpt je bij de ideale keuze.

Ook alles lezen over Amerikaanse koelkasten

Lees ook alles over Amerikaanse koelkasten. Wat is er mooier dan bijvoorbeeld een grote SMEG koelkast met een hip kleurtje als blikvanger in je keuken!

Gratis Brugman magazine

 • 56 pagina's inspiratie
 • Gratis in de brievenbus
 • Inclusief echte klantenervaringen
Home
Terug
Sluiten