Inbouw koffiemachine: stijlvol en luxe

Voor de echte koffieliefhebber

Geniet je graag op elk moment van de dag van die heerlijke geur en dat volle aroma? Dan is een inbouw koffiemachine echt iets voor jou.

Een inbouw koffiemachine staat fraai in een hoge kastenwand en is vooral een luxe aanvulling op je keukenapparatuur. Je hebt keuze uit verschillende uitvoeringen en designs die aansluiten bij de uitstraling van je keuken.

Kiezen is een kwestie van smaak

Bij de keuze voor een inbouw koffiemachine spelen allerlei aspecten een rol. Te beginnen met de koffiesoorten die je wilt maken. Alleen 'gewone' koffie of ook cappuccino, espresso of latte macchiato? En welke koffie vind je lekker? Hier begint het mee. Want een inbouw koffiemachine kiezen is vooral een kwestie van persoonlijke smaakbeleving. Houd daarnaast rekening met de onderstaande aandachtspunten.

 • Vaste wateraansluiting of reservoir Er zijn inbouw koffiemachines met een vaste wateraansluiting en typen met een uitneembaar waterreservoir. Goed om te weten: met een waterreservoir van 1,5 liter zet je per keer zo'n 6 tot 8 kopjes koffie. Kies je voor een vaste wateraansluiting? Dan is jouw inbouw koffiemachine altijd klaar voor gebruik.
   
 • Verse koffiebonen, filtermaling of cups Hou je van vers gemalen koffiebonen, de variatie van koffiecups of zweer jij bij een snelfiltermaling? Op basis van jouw voorkeur kies je de inbouw koffiemachine die daarbij past. Er zijn ook inbouw koffiemachines die een combinatie van deze koffieproducten lusten.
   
 • Verschillende functies en opties Welke functies vind je belangrijk? Als je eenvoudig de temperatuur, bonenmaling en koffiesterkte wilt instellen, kies dan voor een inbouw koffiemachine met uitgebreide functionaliteiten. Er zijn ook exemplaren waarmee je snel een complete kan koffie zet. Wel zo handig als je veel visite krijgt.
   
 • Onderhoud De meeste onderdelen van elke inbouw koffiemachine mogen in de vaatwasser. Dat is handig, want het schoonmaken van een padhouder, bonenreservoir en lekbakje komt elke dag terug. Bedenk wel dat een inbouw koffiemachine meer onderhoud nodig heeft dan dat. Een regelmatige spoelbeurt is erg belangrijk. Daarmee houd je het apparaat schoon en blijft de koffie op smaak.
   
 • Design Weet je waaraan jouw inbouw koffiemachine moet voldoen? Dan volgt last but not least de keuze voor het design. Er zijn tal van merken, modellen en designs, vaak uitgerust met een mooi touchscreen.
   
 • Kom eens bij ons op de koffie! Een inbouw koffiemachine is niet goedkoop, dus laat je bij de aanschaf goed adviseren. Onze adviseurs luisteren naar je wensen en helpen je bij het maken van de juiste keuze.

  Kopje koffie erbij?

De beste koffie

Door de juiste bereidings- temperatuur met Siemens Intelligent Heater. Bekijk het filmpje!

 • Vraag ons nieuwe gratis keuken en badkamer magazine aan
 • 60 pagina’s vol met inspiratie
 • Binnen 3 dagen in de brievenbus​

Kom langs voor persoonlijk advies

Adviesgesprek

De eerste stappen in het keuzeproces zijn gezet! Onze adviseurs helpen je vanaf hier graag verder. Kom langs in een van onze vestigingen.

Antoon BoerenVestigingsmanager

De eerste stappen in het keuzeproces zijn gezet! Onze adviseurs helpen je vanaf hier graag verder. Kom langs in...

Lees meer

De eerste stappen in het keuzeproces zijn gezet! Onze adviseurs helpen je vanaf hier graag verder. Kom langs in een van onze vestigingen.

Antoon BoerenVestigingsmanager
Home
Terug
Sluiten