Een betonnen aanrechtblad voor een robuuste look

Een betonnen aanrechtblad: eigentijds, stevig en stoer

Een betonnen aanrechtblad is helemaal van nu. In steeds meer keukens zie je een betonnen aanrechtblad. Beton geeft je keuken een eigentijdse en stoere uitstraling en past dan ook perfect in de industriële of moderne keuken. Maar ook als je houdt van een klassieke of landelijke stijl kun je een betonnen werkblad overwegen. Door de neutrale kleur en basic look past een betonnen aanrechtblad in vrijwel elke keuken.

Iets voor jouw keuken?

Overweeg je een betonnen aanrechtblad in je (nieuwe) keuken? Dan wil je natuurlijk eerst weten wat de voordelen en nadelen zijn. Kijk hieronder of een betonnen aanrechtblad met al zijn aspecten aan jouw keukenwensen voldoet.

  • Volop mogelijkheden in vorm en afwerking. Een betonnen aanrechtblad maak je zo uniek als je wilt. Qua vorm en afwerking kun je alle kanten op. Omdat beton wordt gegoten, bepaal je de vorm helemaal zelf. En je kunt kiezen voor een gladgepolijst of ruwer afgewerkt betonnen aanrechtblad. Ook de extra designmogelijkheden spreken veel mensen aan. Wat dacht je van een geïntegreerde spoelbak?
  • Gebruiksgemak. Een betonnen aanrechtblad kun je zeer glad laten afwerken. Zo vormt het een zeer stabiel en vlak werkblad, waarop je veilig en comfortabel snijdt, hakt en kneedt.
  • Stevig en duurzaam. Een betonnen aanrechtblad wordt gegoten van speciaal cement dat hard, zeer hittebestendig en slijtvast is. Je zet er dus met gerust hart een hete pan op. Als je een betonnen aanrechtblad goed onderhoudt, heb je er een leven lang plezier van.
  • Onderhoud en schoonmaken. Beton is een poreus materiaal en dus gevoeliger voor vlekken en zuren. Ook is het wat krasgevoelig. Een (standaard) epoxylaag beschermt je betonnen aanrechtblad tegen vlekken. Behandel je deze beschermlaag een aantal keer per jaar, dan krijgen vlekken geen kans! Met zuur blijft het wel oppassen. Groene zeep is een perfect schoonmaakmiddel voor je betonnen aanrechtblad en geeft het zelfs een extra beschermlaagje.

Gegoten in eigen keuken

Je kunt een betonnen aanrechtblad laten storten, schuren en polijsten in je eigen huis. Beton is gevoelig voor beschadiging bij vervoer. Dus als je de ruimte hebt, is dit het overwegen waard.

Kom langs voor een solide advies

Past een betonnen aanrechtblad bij jouw keuken- en leefstijl? Kom voor een persoonlijk advies naar een van onze vestigingen. Onze adviseurs staan voor je klaar!

Meer inspiratie opdoen?

  • 56 pagina's vol met inspiratie

De eerste stappen in het keuzeproces zijn gezet! Onze adviseurs helpen je vanaf hier graag verder. Kom langs in een van onze vestigingen.

Antoon BoerenVestigingsmanager

De eerste stappen in het keuzeproces zijn gezet! Onze adviseurs helpen je vanaf hier graag verder. Kom langs in...

Lees meer

De eerste stappen in het keuzeproces zijn gezet! Onze adviseurs helpen je vanaf hier graag verder. Kom langs in een van onze vestigingen.

Antoon BoerenVestigingsmanager

Terug naar de natuur

Combineer je betonnen werkblad met houten keukendeuren voor een extra robuust effect. Kleiner budget? Kies voor keukendeuren met een houtlook. Bijna niet van echt hout te onderscheiden!

Maak je robuuste keuken compleet

In een stoere keuken met betonnen aanrechtblad past een vrijstaand fornuis als geen ander. Te kiezen in allerlei verschillende stijlen en kleuren. Een echte blikvanger in je keuken! Lees hier alles over fornuizen.

Ook alles lezen over graniet

Vind je betonnen aanrechtbladen mooi? Kijk dan ook eens naar graniet. Met graniet haal je een echt natuurproduct in huis. Uniek en ontzettend duurzaam. Lees hier alles over graniet.

Gratis Brugman magazine

  • 56 pagina's inspiratie
  • Gratis in de brievenbus
  • Inclusief echte klantenervaringen
Home
Terug
Sluiten