Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

De 5 grootste ergernissen in de badkamer

De badkamer, de plek waar we onszelf verzorgen en even tot rust komen, kan soms ook voor wat ergernissen zorgen. Ken je dat gevoel wanneer de spiegel na een douche helemaal beslagen is en je jezelf amper kunt zien? Of als er te weinig plek is om al je spulletjes netjes op te bergen, waardoor alles een beetje chaotisch aanvoelt? En laten we het niet eens hebben over haren die in de afvoer vastzitten – een kleine ergernis, maar toch vervelend. Onze social media volgers vertelden ons de 5 grootste ergernissen die de ochtenden en de avonden verstoren in de badkamer. Gelukkig zijn er manieren om deze ergernissen aan te pakken, zodat je elke dag weer zonder gedoe van je badkamer kunt genieten.

Beslagen spiegels

We kennen het allemaal: de frustratie wanneer de badkamerspiegel beslaat na een douche. Je probeert jezelf te zien, maar het lukt niet door de condens. Gelukkig biedt de oplossing een vleugje luxe: verwarmde badkamerspiegels. Deze slimme spiegels met ingebouwde verwarming zijn de perfecte remedie tegen condens. Door de subtiele warmte wordt condensatie voorkomen, waardoor je altijd een helder zicht hebt. Het is niet alleen handig, maar geeft je badkamer ook een moderne touch. Zo begin je elke dag met een glashelder beeld, zonder gedoe. 

Tekort aan opbergruimte

Drukte op de wastafel en rommelige douche met shampoo flessen, rondslingerende tandenborstels en een overvolle wasmand. Gelukkig is er een simpele oplossing: extra opbergruimte. Denk aan een elegant en functioneel badkamermeubel om al je spullen netjes weg te bergen. Hierdoor oogt je badkamer meteen veel meer georganiseerd. Als je je afvraagt waar je die douchegel dan moet laten, is er een handige oplossing: een nisje in de douchewand. Daar kun je je douchespullen binnen handbereik houden. Als je op zoek bent naar meer slimme opbergideeën, bieden de opbergsystemen van Looox subtiele en praktische oplossingen. Zo kun je je badkamer transformeren tot een rustige en opgeruimde plek.

Wc-rol houder

Je kent het vast wel: je loopt de badkamer in en ziet weer die lege wc-rolhouder of die rol die slordig hangt, bijna alsof hij er elk moment af kan vallen. Het is misschien een kleinigheid, maar het kan behoorlijk frustrerend zijn. Gelukkig is er een handige oplossing beschikbaar: de Loox wc-rolhouder, die in de muur is ingebouwd. Dit zorgt ervoor dat je wc-rollen altijd netjes op hun plek blijven en makkelijk te verwisselen zijn. Daarnaast geeft de ingebouwde toiletrolhouder een luxe touch aan jouw badkamer. Soms zijn het juist die kleine aanpassingen die het dagelijkse leven een stukje makkelijker maken - geen gedoe meer, gewoon praktisch gemak.

Haar in het doucheputje

In de badkamer stuiten we soms op frustraties van haar dat in het afvoerputje verdwijnt en de hardnekkige kalkaanslag die onze tegels lijkt te bedekken. Deze kleine ergernissen verminderen het luxe en ontspannende gevoel van een badkamer en dat is zonde. Gelukkig zijn er handige manieren om dit aan te pakken. Met waterontharder kun je de vorming van kalkaanslag verminderen en de glans van de tegels terughalen. Wat betreft het afvoerputje, is er een slimme oplossing in de vorm van de Easy Drain douchegoot. Deze douchegoot heeft verschillende stijlvolle opties voor doucheputjes en zorgt niet alleen voor een prachtig uiterlijk, maar is ook functioneel. Hierdoor blijft het haar niet meer in het afvoerputje hangen en is het onderhoud van de badkamer een stuk eenvoudiger.

Te kleine badkamer

Een kleine badkamer kan behoorlijk frustrerend zijn als je simpelweg niet genoeg ruimte hebt voor al je spullen. Het voelt alsof alles op elkaar gepropt zit en er geen orde is. Gelukkig staan we klaar om te helpen. We begrijpen hoe belangrijk het is om de beperkte ruimte slim te benutten en een praktische indeling te creëren. Met slimme oplossingen en handige ontwerpen kunnen we jouw kleine badkamer omvormen tot een plek waar alles netjes past en je volop kunt genieten van je dagelijkse routine.

Meer badkamer tips? Maak een afspraak!

Wil je graag een stijlvolle en slim ingerichte badkamer? Heb je nog extra hulp nodig om de juiste keuze te maken? Maak een afspraak met één van onze adviseurs en kom langs bij Brugman. Ben je op zoek naar nog meer inspiratie en nieuwe trends? Neem dan een kijkje bij onze andere blogs en ontdek de laatste badkamertrends of kijk binnen bij andere klanten van Brugman voor meer inspiratie!

Magazine aanvragen
Afspraak maken