Keukenaccessoires centraal in een nis of op een wandplank

Keukeninterieur: hoe richt je je keuken in?

Vroeger koos niemand ervoor, maar tegenwoordig is een keuken zónder kastruimte boven het aanrechtblad helemaal hip. Dit zorgt voor een ruimtelijk effect: less is more! Tegelijkertijd kan die lege muur boven het aanrecht wel erg kaal aandoen. En dus is dit de ideale plek voor het plaatsen van je keukenaccessoires. Gewoon in het zicht, uitgelicht in een stijlvolle nis of op een fraaie wandplank aan de muur. Berg je keukenaccessoires op in mooie potten en geef ook je kookboeken hier een bijzonder plekje. Dit is de keuken van nu!

Keukenaccessoires die gezien mogen worden

Nissen en wandplanken geven je keuken extra sfeer. Een mooie en functionele oplossing die echter niet voor iedereen is weggelegd. Ben je geen opruimerig type? Dan is het misschien toch een beter idee om je keukenaccessoires wel uit het zicht te plaatsen. Is jouw keuken altijd netjes opgeruimd? Dan zijn nissen en wandplanken absoluut voor jou weggelegd. Bijkomend voordeel: je keukenaccessoires liggen hiermee direct voor het grijpen. Lees hieronder welke mogelijkheden je hebt om jouw keukenaccessoires te showen.

  • Wandplanken voor keukenaccessoires Kies je alleen voor kastruimte onder je aanrechtblad? Dan heb je volop ruimte aan de muur voor mooie wandplanken om je keukenaccessoires uit te stallen. Deze wandplanken - die je tegelijk met je keuken koopt - bevestigen we direct met de montage van je keuken. Helemaal op maat als het gaat om afmeting, dikte, kleur en materiaal. Kies bijvoorbeeld wandplanken in dezelfde kleur als de kastdeuren. Heb je een aanrechtblad van kunststof? Dan heb je de keuze uit wandplanken van hetzelfde materiaal. In dezelfde kleur, of juist in een andere kleurstelling voor een speels effect. Ook een aanrader: het uitlichten van je keukenaccessoires met ledverlichting.
  • Nissen in je keuken Wil je een bijzonder plekje voor je keukenaccessoires? Denk dan eens - zeker als je toch al aan het verbouwen bent - aan het creëren van nissen in je keuken. Bijvoorbeeld aan beide zijden van een hoge kastenwand. Combineer jouw keukenaccessoires met die mooie plant, ingelijste foto of een karakteristiek kunstwerk in een uitgelichte nis. Zo geef je jouw keuken snel en eenvoudig een originele en persoonlijke touch. Helemaal in jouw eigen stijl. Meer zien?

Bezoek onze showroom!

Wil jij jouw keukenaccessoires een mooi plekje geven in je keuken? Kom dan ideeën opdoen in een van onze vestigingen. Daar vind je allerlei voorbeelden van nissen en wandplanken. Onze adviseurs vertellen je alles over de mogelijkheden.

Prikkelende keukenstyling

Trendwatchers tippen de cactus als een van de belangrijkste trends op plantengebied. Ook leuk voor op de wandplank van je nieuwe keuken. Maak een setje door groot, klein, dik en dun met elkaar te combineren!

Potten variatie

Als je wandplanken of nissen in je keuken hebt is het leuk om je voorraad in mooie glazen potten te bewaren. Je hebt misschien snel de neiging om dezelfde potten te kiezen. Maar denk eens aan combinatie van verschillende glazen potten, wel zo speels!

Alles lezen over verlichting

Mooi al die leuke accessoires op je wandplank, maar ook fijn als ze nog steeds opvallen als het binnen wat donkerder is. Je kunt ze gemakkelijk uitlichten met inbouwspotjes. Maar kies je dan voor led of halogeen? Lees hier alles over keukenverlichting.

Gratis Brugman magazine

  • 56 pagina's inspiratie
  • Gratis in de brievenbus
  • Inclusief echte klantenervaringen
Home
Terug
Sluiten