Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Keukenopstellingen

De uitstraling van een nieuwe keuken valt of staat bij de keukenopstelling. De keukenopstelling bepaalt de lay-out, de looproutes, de opbergruimte en het gebruiksgemak van de keuken. De opstelling is afhankelijk van de beschikbare ruimte en daarom bestaat er geen kant-en-klare keukenopstelling voor keukens. Ben je op zoek naar meer informatie en voorbeelden van keukenopstellingen? Lees dan verder wat Brugman voor je kan betekenen.

Wat is de ideale keukenopstelling voor jouw keuken?

De ideale keukenopstelling is voor iedere ruimte anders. Afhankelijk van de ruimte en de vorm van de keuken zullen er andere keukenopstellingen mogelijk zijn. Een kleine keukenruimte heeft andere opties dan een keuken in een grote ruimte.  In elk geval zijn de mogelijkheden eindeloos en er is vaak meer mogelijk dan je denkt! Speciaal voor keukens in kleine ruimtes heeft Brugman een aantal kleine keuken-tips voor je op een rijtje gezet.

Maak een afspraak voor inspiratie én advies op maat
  • Gratis 3D ontwerp o.b.v. wensen en budget
  • Inspiratie en advies op maat
  • Jouw keuken of badkamer
           binnen 8 weken genietklaar opgeleverd

Keukens op maat

Heb je een keukenruimte met voor je gevoel een onmogelijke indeling? Geen probleem. Bij Brugman maken we keukens op maat. Zo is er een perfecte keuken voor alle keukenruimtes. En ook al heb je een ‘standaard' keukenmaat, eigenlijk is iedere keuken maatwerk, omdat geen smaak of wensenlijst hetzelfde is. Daarom zijn maatwerk keukens eerder regel dan uitzondering bij Brugman. Je bent dan ook van harte welkom in onze showrooms voor inspiratie en advies.

Persoonlijk advies van Brugman

Wil je graag advies én een ontwerp op maat voor jouw keukenopstelling? Dan nodigen we je van harte uit om een afspraak te maken met één van onze gespecialiseerde adviseurs. Zo hebben we alle tijd voor je. Bij ons advies krijg je altijd een gratis 3D ontwerp met aandacht voor je persoonlijke wensen én budget.

Magazine aanvragen
Afspraak maken