10% openingsvoordeel bij onze nieuwste winkel in Heerlen!

10% openingsvoordeel bij onze nieuwste winkel in Heerlen!

Brugman tegel totaaldeals

Kant-en-klaar, voor een vaste lage prijs

Bij het plaatsen van een woonvloer komt veel kijken. Breekwerk, tegelen, voegen, lijmen en meer. Dat kan makkelijker volgens Brugman. Daarom hebben we de tegel totaaldeals ontwikkeld. Twee tegels, inclusief leggen, voegen én eventueel ook vloerverwarming. Je hoeft er alleen maar eentje uit te zoeken.

  • Bekijk alle totaaldeals

ERROR: Content Element with uid "9008" and type "maxserv_sitebrgmfe_quoteballoon" has no rendering definition!

ERROR: Content Element with uid "9006" and type "maxserv_sitebrgmfe_totaldeal" has no rendering definition!

ERROR: Content Element with uid "9009" and type "maxserv_sitebrgmfe_quoteballoon" has no rendering definition!

ERROR: Content Element with uid "9007" and type "maxserv_sitebrgmfe_totaldeal" has no rendering definition!

Tegels, woonvloeren, badkamertegels; allemaal op ons tegelplein

Er zijn erg veel mogelijkheden als het gaat om tegels en woonvloeren. Dat maakt het moeilijk. Of maakt het dat juist makkelijk? Wij denken het laatste, je moet er alleen net dat kleine beetje inzicht in hebben. Wij hebben daarom in iedere showroom een groot tegelplein waar een adviseur je kan voorzien van alle informatie en inspiratie die je wil door bijvoorbeeld het maken van moodboards.

Wij hebben alle soorten tegels

Als je ergens een tegel of woonvloer tegen gekomen bent, dan hebben wij die ook. Dat is niet om op te scheppen, maar wij zijn van mening dat de tegel in de badkamer de belangrijkste sfeermaker is en als het gaat om woonvloeren al helemaal. Kom ze eens bekijken en laat je verrassen door bijvoorbeeld houtlook woonvloeren.

Grote variatie Tegels

Brugman heeft veel ervaring met keukens en badkamers, maar dat is niet het enige. Je ziet hier bijvoorbeeld 8 soorten tegels die wij aanbieden. Natuurlijk hebben we er nog veel meer op ons tegelplein. Waar er keuze is uit prachtige woonvloeren, wandtegels en badkamertegels. Wat je maar wil.

Woonvloeren; wereld aan mogelijkheden

Denk met ons verder dan de keuken en badkamer. Wij bieden woonvloeren aan die je hele huis zouden kunnen beslaan. Naadloze overgang en bovenal praktische woonvloeren met een mooie look. Bij woonvloeren waar steeds vaker gekozen wordt voor vloerverwarming, is het een praktische optie.

Tegelwanden

Grote tegels, mozaïek tegels, mooie termen, mooie tegels. Kleurrijke en speelse opties, kom ze bekijken op ons tegelplein.

Magazine aanvragen
Afspraak maken