Uiteenlopende badkamerstijlen - Brugman

Brugman: een uiteenlopend aanbod badkamers

De badkamer is een van de centrale plekken van je woning. Niet gek dus dat je goed wil nadenken over de inrichting en uitstraling daarvan.

Er zijn talloze mogelijkheden qua opstelling, design en sanitair. Maar om te beginnen is het wel zo handig om je favoriete stijl te kiezen, zodat je die in ieder detail kunt doorvoeren. Brugman zet daarom de badkamerstijlen op een rijtje.

Een uiteenlopend aanbod aan stijlen

  • Landelijke badkamers. Warme houttinten en tegels van natuursteen geven landelijke badkamers vaak een nostalgisch gevoel. Dankzij de ronde vormen en natuurlijke materialen die kenmerkend zijn voor dit badkamertype kun je rekenen op een rustgevende uitstraling. Landelijke badkamers zijn vaak klassiek, al kent ons aanbod ook landelijke badkamers met een moderne twist. In dat geval wordt er gebruik gemaakt van strakke accessoires zoals rechthoekige kranen. Eén ding is zeker: met een landelijke stijl wordt je badkamer een ultieme plek voor ontspanning. 
  • Moderne badkamers. Strakke lijnen, hoogglans en trendy accessoires. Moderne badkamers zijn minimalistisch vormgegeven en stralen daardoor luxe uit. Met materialen, accessoires en kleuren kun je alle kanten op; zolang de vormen maar eenvoudig en strak blijven en de meeste cosmetica in kasten worden opgeborgen. Dankzij luxe voorzieningen zoals een inloopdouche biedt de moderne badkamer ultieme ontspanning. Het design kan dan ook jarenlang meegaan. 

De ideale badkamer

Vind je het lastig om een stijl te kiezen? Bekijk dan welke bedieningsgemakken bij jouw gebruik passen. Bij het uitkiezen van een badkamerstijl kun je rekening houden met de volgende onderdelen.

  • Voorzieningen. Wil je dat jouw badkamer voorzien is van de nieuwste technologieën? Dan is een van onze moderne badkamers wellicht een gepaste optie. Hierin is ruimte voor moderne voorzieningen zoals een grote regendouche.
  • Opbergruimte. Hoe meer cosmetica en apparatuur je opbergt in kasten en lades, hoe opgeruimder en strakker je badkamer oogt. Tegelijkertijd kunnen veel accessoires bijdragen aan een knusse uitstraling.
  • Oppervlakte. Heb je graag veel bewegingsruimte? Dan kun je kiezen voor badkamerstijlen met een minimalistisch design als hoofdkenmerk.
  • Accessoires. Niet alleen het soort voorzieningen, maar ook de vormgeving daarvan draagt bij aan jouw badkamerstijl. Zo zijn ronde kranen bijvoorbeeld prachtig in een landelijke badkamer, terwijl je bij moderne badkamers ook voor vierkante modellen kunt gaan.

Welke badkamerstijl kies jij?

Welke badkamerstijl is jouw favoriet? Bezoek één van onze vestigingen om advies op maat te krijgen en onze showroom te bekijken.

Een waterstraal die aanvoelt als een heerlijke regenbui

Belangrijk onderdeel van je douche is de douchekraan. Kies je voor een basic glijstangcombinatie of een inbouw regendouche. Brugman helpt je met kiezen. Lees hier alles over douchekranen.

Trend: douchevloer

Populair in de badkamer is op dit moment de douchevloer. Een vlakke vloer in allerlei kleuren te kiezen. Dus perfect af te stemmen op je vloertegel! Bijkomend voordeel: geen voegen die je schoon moet houden.

Alles lezen over tegels

Tegels bepalen voor een groot deel de uistraling van je badkamer. Begin dus bij het kiezen van een mooie tegel. Of misschien wel een combinatie van verschillende tegels! Lees hier alles over tegels.

Gratis Brugman magazine

  • 56 pagina's inspiratie
  • Gratis in de brievenbus
  • Inclusief echte klantenervaringen
Home
Terug
Sluiten