Uiteenlopende badkamerstijlen - Brugman

Badkamerstijlen

Wist je dat er ontzettend veel badkamerstijlen mogelijk zijn? Iedere badkamerstijl heeft zijn eigen karakteristieke elementen, wat zorgt voor een unieke uitstraling. Hieronder staan de meest populaire badkamerstijlen kort toegelicht. Denk je dat een badkamerstijl bij jou past? Klik dan op deze stijl en laat je inspireren!

 • Landelijke badkamers

Een landelijke badkamer kenmerkt zich door haar warme kleuren en natuurlijke materialen. Door het gebruik van natuurlijke materialen ontstaat er een warme sfeer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een houten meubel met losse wastafelkommen.

 • Betonlook badkamers

In de betonlook badkamer wordt er zowel op de wand als op de vloer veel gebruik gemaakt van beton. De donkere kleuren van het beton worden vaak gecombineerd met licht badkamermeubilair of witte accessoires. Deze kleurencombinatie zorgt voor een prachtig contrast en een unieke uitstraling in jouw badkamer.

 • Houten badkamers

De houten badkamer heeft een authentieke uitstraling en laat je genieten van zijn natuurlijke sferen. Het gebruik van hout in de badkamer, zorgt voor een warme en luxe uitstraling en geeft je een echt wellness gevoel.

 • Luxe badkamers

Een luxe badkamers is vaak een grote ruimte waarin de producten ruim staan opgesteld. We zien in deze badkamerstijl vaak exclusieve badkamermeubels en unieke accessoires terug. Ook een kleine badkamer kun je omtoveren tot een luxe badkamer!

Meer badkamer inspiratie opdoen?

 • 56 pagina's vol met design-inspiratie
 • Binnen 3 dagen in je brievenbus

Een uiteenlopend aanbod aan stijlen

 • Landelijke badkamers. Warme houttinten en tegels van natuursteen geven landelijke badkamers vaak een nostalgisch gevoel. Dankzij de ronde vormen en natuurlijke materialen die kenmerkend zijn voor dit badkamertype kun je rekenen op een rustgevende uitstraling. Landelijke badkamers zijn vaak klassiek, al kent ons aanbod ook landelijke badkamers met een moderne twist. In dat geval wordt er gebruik gemaakt van strakke accessoires zoals rechthoekige kranen. Eén ding is zeker: met een landelijke stijl wordt je badkamer een ultieme plek voor ontspanning. 
 • Moderne badkamers. Strakke lijnen, hoogglans en trendy accessoires. Moderne badkamers zijn minimalistisch vormgegeven en stralen daardoor luxe uit. Met materialen, accessoires en kleuren kun je alle kanten op; zolang de vormen maar eenvoudig en strak blijven en de meeste cosmetica in kasten worden opgeborgen. Dankzij luxe voorzieningen zoals een inloopdouche biedt de moderne badkamer ultieme ontspanning. Het design kan dan ook jarenlang meegaan. 

De ideale badkamer

Vind je het lastig om een stijl te kiezen? Bekijk dan welke bedieningsgemakken bij jouw gebruik passen. Bij het uitkiezen van een badkamerstijl kun je rekening houden met de volgende onderdelen.

 • Voorzieningen. Wil je dat jouw badkamer voorzien is van de nieuwste technologieën? Dan is een van onze moderne badkamers wellicht een gepaste optie. Hierin is ruimte voor moderne voorzieningen zoals een grote regendouche.
 • Opbergruimte. Hoe meer cosmetica en apparatuur je opbergt in kasten en lades, hoe opgeruimder en strakker je badkamer oogt. Tegelijkertijd kunnen veel accessoires bijdragen aan een knusse uitstraling.
 • Oppervlakte. Heb je graag veel bewegingsruimte? Dan kun je kiezen voor badkamerstijlen met een minimalistisch design als hoofdkenmerk.
 • Accessoires. Niet alleen het soort voorzieningen, maar ook de vormgeving daarvan draagt bij aan jouw badkamerstijl. Zo zijn ronde kranen bijvoorbeeld prachtig in een landelijke badkamer, terwijl je bij moderne badkamers ook voor vierkante modellen kunt gaan.

Welke badkamerstijl kies jij?

Welke badkamerstijl is jouw favoriet? Bezoek één van onze vestigingen om advies op maat te krijgen en onze showroom te bekijken.

Home
Terug
Sluiten