Uiteenlopende badkamerstijlen - Brugman

Badkamerstijlen

Wist je dat er ontzettend veel badkamerstijlen mogelijk zijn? Iedere badkamerstijl heeft zijn eigen karakteristieke elementen, wat zorgt voor een unieke uitstraling. Hieronder staan de meest populaire badkamerstijlen kort toegelicht. Denk je dat een badkamerstijl bij jou past? Klik dan op deze stijl en laat je inspireren!

  • Landelijke badkamers

Een landelijke badkamer kenmerkt zich door haar warme kleuren en natuurlijke materialen. Door het gebruik van natuurlijke materialen ontstaat er een warme sfeer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een houten meubel met losse wastafelkommen.

  • Betonlook badkamers

In de betonlook badkamer wordt er zowel op de wand als op de vloer veel gebruik gemaakt van beton. De donkere kleuren van het beton worden vaak gecombineerd met licht badkamermeubilair of witte accessoires. Deze kleurencombinatie zorgt voor een prachtig contrast en een unieke uitstraling in jouw badkamer.

  • Moderne badkamers

Een moderne badkamer zorgt voor veel rust door het minimalistische en strakke karakter. Deze badkamer heeft vaak afgelijnd meubilair en strak, wit sanitair. Dit wordt vaak afgewerkt met metalen accessoires.
 

Meer badkamer inspiratie opdoen?

  • 56 pagina's vol met design-inspiratie
  • Binnen 3 dagen in je brievenbus

Overige badkamerstijlen

Naast de populaire badkamerstijlen die hierboven beschreven zijn, kan Brugman je ook helpen met allerlei andere stijlen. Bekijk daarom ook eens onze andere badkamerstijlen:

  • Houten badkamers

De houten badkamer heeft een authentieke uitstraling en laat je genieten van zijn natuurlijke sferen. Het gebruik van hout in de badkamer, zorgt voor een warme en luxe uitstraling en geeft je een echt wellness gevoel.

  • Mozaïek badkamers

Een mozaïek badkamer is een unieke badkamer met een bijzondere uitstraling. De wanden worden betegeld met mozaïek tegels. Je kunt kiezen voor een standaard patroon of voor een uniek design.

  • Luxe badkamers

Een luxe badkamers is vaak een grote ruimte waarin de producten ruim staan opgesteld. We zien in deze badkamerstijl vaak exclusieve badkamermeubels en unieke accessoires terug. Ook een kleine badkamer kun je omtoveren tot een luxe badkamer!

Tilburg

Antoon Boeren

Kom langs bij ons in de winkel voor inspiratie en advies

Er zijn in onze showrooms altijd voldoende ervaren adviseurs aanwezig om je te helpen. Maar wil je er zeker van zijn dat al je vragen beantwoord worden, maak dan vooraf een afspraak met een adviseur. Zo kunnen we echt alle tijd voor u nemen om de mogelijkheden te bespreken.

Home
Terug
Sluiten