Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Push-to-open en softclose: comfort in je badkamer

Naast mooi en degelijk moet een badkamermeubel ook praktisch en gebruiksvriendelijk zijn. Het push-to-open en softclose systeem dragen hier dankzij hun innovatieve technieken aan bij. Al met een lichte aanraking openen de lades of kastjes van je badkamermeubel en dankzij de softclose sluiten ze geruisloos. Dankzij het push-to-open en softclose systeem profiteer je daarom van meer comfort en meer gemak in je badkamer. Wanneer je dit eenmaal gewend bent, wil je niet meer zonder.

Push-to-open systeem: ideaal voor greeploze kasten

Houd jij van een moderne badkamer met een strakke inrichting? Dan zijn greeploze kasten iets voor jou. Dankzij het push-to-open systeem hoef je niet bang te zijn dat de lades lastig te openen zijn. Met slechts een klein duwtje tegen de lade opent deze automatisch. Eenvoudiger kan haast niet.  

Softclose geleiders op ladekasten

Wanneer je een kastje of lade hebt geopend, moet deze natuurlijk ook weer gesloten worden. Dankzij de geleiders van het softclose systeem zal de kastdeur of lade extra soepel sluiten. Bovendien dempen ze het geluid en de snelheid, waardoor je een kast nooit met een harde klap sluit. Daarnaast voorkomt het softclose systeem dat lades of deurtjes op een kiertje blijven staan, doordat deze automatisch dichtvallen. Zo wordt het jou als gebruiker zo gemakkelijk mogelijk gemaakt.

Geschikt voor verschillend badkamermeubilair

Zowel het push-to-open systeem als het softclose systeem zijn geschikt voor verschillende type badkamerkasten. Vanaf de buitenkant zie je niets van de aanwezigheid van de systemen, waardoor je zeker niet bang hoeft te zijn dat het iets van het design afdoet. Je geniet dus niet alleen van je kasten, maar ook van extra gebruiksgemak.

Persoonlijk advies van Brugman

Wil jij je badkamermeubels voorzien van het push-to-open systeem, het softclose systeem of misschien wel allebei? Kom dan langs in een van onze vestigingen waar onze adviseurs je van persoonlijk advies voorzien. 

Magazine aanvragen
Afspraak maken