Betonnen keukens; stoer en industrieel - Brugman

Betonnen keukens: stoer en industrieel

Als je op zoek bent naar een stoere en eigentijdse keuken zijn betonnen keukens een echte aanrader. Betonnen keukens kunnen namelijk zowel een industriële, ruige look hebben als een warme en gezellig sfeer creëren. Welke uitstraling je ook kiest, je bent verzekerd van een moderne en eigentijdse keuken. Wij vertellen je er hier meer over.

Een betonnen werkblad

Een betonnen werkblad is één van de keukentrends van nu. Met een betonnen blad krijgt je keuken namelijk direct een moderne en stoere look. Bovendien is een betonnen werkblad erg praktisch. Niet alleen kan het tegen een stootje, het is ook hittebestendig. Een betonnen werkblad gaat op den duur wel wat vlekken vertonen. Wil je niet veel onderhoud aan je werkblad hebben, dan kun je ook voor een kunststof werkblad kiezen met een betonlook.

Betonnen frontjes, spoelbak of wand

Er zijn ook andere elementen in de keuken die je van beton kunt voorzien. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor betonnen frontjes waardoor je keuken een unieke, eigentijdse sfeer krijgt. Wil je je werkblad helemaal van beton? Kies dan voor een betonnen spoelbak. Doordat de spoelbak in het werkblad geïntegreerd kan worden, krijg je één strak geheel. Houd je niet van beton verwerkt in keukenelementen, maar wil je wel die stoere en industriële uitstraling aan de ruimte geven? Maak dan een betonnen (achter)wand in de keuken. Hierbij kun je bovendien weer kiezen tussen echt beton of betonlook.

Betonnen keukens: welke stijl wil jij?

Wanneer je kiest voor een keuken die helemaal van beton is, krijgt je keuken een industriële en ruige uitstraling.. Combineer je een betonnen werkblad met elementen van hout of frontjes met warme kleuren, dan voelt deze keuken juist heel warm en gezellig aan. Welke sfeer je ook kiest, bij Brugman kun je terecht voor alle verschillende keukenstijlen en mogelijkheden.

Persoonlijk advies over betonnen keukens

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van betonnen keukens? Onze adviseurs kunnen je alles vertellen over de ideale betonnen keuken voor jouw huis. Kom daarom langs een van onze vestigingen en laat je voorzien van persoonlijk advies.

Tip: hoogglans spatwand

Een achterwand beschermt de muur achter het werkblad tegen opspattend vuil. Een achterwand, eventueel in een andere kleur of materiaal, past perfect bij de stijlvolle uitstraling van een design keuken en is daarnaast zeer praktisch. 

Ook alles lezen over moderne keukens

Niet echt een type voor een landelijke keuken? Dan zie je waarschijnlijk meer in een moderne keuken met strakke lijnen, greeploze kasten en design apparaten. Ook in moderne keukens heeft Brugman veel keus. Lees hier alles over moderne keukens.

Greeploos maakt jouw design keuken echt af

Om een design keuken echt af te maken kies je voor greeploos. Een strakke, dunne greep die bovenop het deurtje ligt en amper zichtbaar is. Zo houd je het strakke lijnenspel en het minimalistische karakter in ere. Lees hier alles over greeploze keuken.

Gratis Brugman magazine

  • 56 pagina's inspiratie
  • Gratis in de brievenbus
  • Inclusief echte klantenervaringen
Home
Terug
Sluiten