Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Beige keukens

Beige keukens zijn de trend van het moment, en het is gemakkelijk om te zien waarom. Deze warme, neutrale kleur is perfect voor het creëren van een gastvrije en uitnodigende ruimte. Bovendien kunnen beige keukenkasten helpen om jouw keuken ruimer aan te laten voelen.

Een greep uit de mogelijkheden

Gecombineerd beige

Gecombineerd beige

Klassiek beige

Beige grijs

Beige grijs

Warm beige

Warm beige

Zand beige

Zand beige

Beige keukens in verschillende stijlen

Overweeg jij de kleur beige in de keuken? Ook dan kun je alle kanten op. Of je nu kiest voor licht of donker beige, met deze veelzijdige kleur creëer je zeker een prachtige keuken!

Landelijk beige keukens

Beige is de perfecte kleur voor het creëren van een gezellige, landelijke keuken. Combineer bijvoorbeeld de beige kasten met een houten werkblad of houten accenten voor een charmante look.

Matte keukens

Als je op zoek bent naar een moderne en strakke keuken, zijn mat-beige keukens een geweldige optie. Deze matte afwerking is perfect voor het creëren van een chique en stijlvolle ruimte.

Hoogglans keukens

Hoogglans beige keukenkasten zijn perfect om een luxueuze ruimte te creëren. Combineer ze bijvoorbeeld met greeploze kasten, roestvrijstalen apparatuur en een marmeren aanrechtblad voor een werkelijk verbluffende look.

#mijnbrugman

Bijna in elke straat staat wel een Brugman

Al 50 jaar inspireren we onze klanten met een breed assortiment keukens en badkamers met de laatste trends, praktische tips en slimme oplossingen. Keukens en badkamers die perfect passen en iedere dag opnieuw voor veel gebruiksplezier zorgen. We kunnen dus wel zeggen dat inmiddels in bijna elke straat wel een Brugman staat. 

Hieronder kijken we binnen bij tevreden klanten die trots zijn op hun zwarte keuken en deze deelden met ons via Instagram. Bekijk deze zwarte keukens en laat je inspireren!

Ben je ook trots op jouw Brugman keuken of badkamer en wil je deze graag laten zien? Plaats jouw foto op Instagram met #mijnbrugman of tag ons en ook jouw foto komt op deze website of op de Instagrampagina van Brugman keukens & badkamers.

De kleur greige in de keuken

Greige keukens zijn tegenwoordig razend populair. Met een greige keuken breng je namelijk op een hele subtiele manier een kleur naar de keuken, zonder het risico te lopen dat je hier snel op uitgekeken bent. Greige is de perfecte mix van grijs en beige, en het kan helpen om jouw keuken een luxe uitstraling te geven. Als je overweegt om de kleur greige aan jouw keuken toe te voegen, denk dan eens aan greige kasten met een wit composiet werkblad. Deze geliefde combinatie is perfect voor het creëren van een lichte en luchtige keuken.

Beige werkblad

Beige werkbladen zijn de perfecte manier om wat warmte aan jouw keuken toe te voegen. Deze neutrale kleur is ideaal om een rustgevende ruimte te creëren. Bovendien kunnen beige werkbladen helpen om jouw keuken op te fleuren en ruimer te doen aanvoelen. Is een beige werkblad iets voor jou? Overweeg dan de volgende voorbeelden:

  • Combineer een beige keukenblad met witte kasten. Deze klassieke combinatie is perfect om een strakke keuken te creëren.
  • Creëer een contrasterende look door beige werkbladen te combineren met donkere kasten. Dit contrast kan helpen om een luxueuze look te creëren.

Beige tegels in de keuken

Beige keuken tegels zijn een geweldige manier om wat warmte toe te voegen aan jouw keuken. Deze neutrale kleur is perfect voor het creëren van een rustgevende ruimte. De neutrale kleur beige helpt ook jouw keuken ruimer te doen aanvoelen, zeker wanneer je deze integreert op de achterwand.

Beige keukenkasten

Beige keukenkasten brengen rust naar jouw keuken. Deze neutrale kleur is perfect voor het creëren van een elegante en sfeervolle uitstraling. Bovendien kunnen beige keukenkasten helpen jouw keuken ruimtelijker te laten aanvoelen. Beige keukenkastjes kun je op diverse manieren integreren. Denk bijvoorbeeld aan de volgende mogelijkheden:

  • Creëer een moderne keuken met beige keukenkastjes en wit aanrechtblad voor een elegant ton-sur-ton effect.
  • Voeg wat contrast toe aan jouw keuken met beige keukenkasten en zwart stenen aanrechtbladen.
  • Creëer een glamoureuze look door beige keukenkastjes te combineren met roestvrijstalen apparatuur en een marmeren werkblad.

Beige keuken kopen

Houd je van een sfeervolle en warme uitstraling in je keuken? Overweeg dan om een beige keuken te kopen. Bij Brugman kies je uit een breed assortiment aan beige keukens. Wij bieden dan ook beige keukens binnen ieder budget. Benieuwd naar de kosten van een beige keuken? Probeer dan onze budgetplanner of maak dan een afspraak voor vrijblijvend advies. Wij helpen je graag bij het creëren van jouw droomkeuken. Je bent natuurlijk ook van harte welkom om onze keukens in het echt te bewonderen in een van onze vestigingen.

Magazine aanvragen
Afspraak maken