Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Wat voor badkamer type ben jij?

De badkamer; voor sommige een plek om helemaal tot rust te komen, voor anderen slecht een functionele ruimte. De keuzes die je maakt voor jouw badkamer, zijn afhankelijk van hoe jij de badkamer gebruikt. Door daarover na te denken, kun je bepalen wat voor jou echt belangrijk is om wel of juist niet in je badkamer te hebben. Benieuwd wat voor type jij bent? Lees de omschrijvingen hieronder en kijk waar jij je in herkent.

De ijdeltuit

De badkamer is voor jou wel een dingetje. Je brengt er aanzienlijk wat tijd in door, zeker wanneer je van plan bent de deur uit te gaan. Een goede spiegel met helder licht is cruciaal. Want je wil jezelf op dezelfde manier kunnen zien zoals mensen jou buiten zien. Extra veel daglicht is daarom zeker niet verkeerd. Er is voldoende plek voor jouw cosmetische spullen. Verder volg je de woontrends waar dat kan, hou je van trendy spullen en heb je oog voor detail. Zo nu en dan een spiegelselfie moet in jouw ogen zeker kunnen. Herken je je hierin en ben je op zoek naar inspiratie voor jouw badkamer. Vraag ons magazine aan voor eindeloos veel inspiratie.

De clean freak

Hoe meer jouw badkamer blinkt, hoe groter jouw glimlach. De frisse geur van schoonmaakproducten in combinatie met een opgeruimde badkamer maken jou gelukkig. Als het zou kunnen, poets je iedere ochtend én avond jouw badkamer. Je hebt zeker oog voor detail, maar het praktische primeert. Makkelijk je spullen vinden en al helemaal makkelijk schoon te houden. Klinkt dit bekend? Bekijk onze Instagram pagina waar we in samenwerking met Pret-a-pantry allerlei tips geven voor het goed organiseren van je keuken of badkamer.

De zen zoeker

Een moment van rust. Een momentje voor jezelf. Je vindt het heerlijk jezelf zo nu en dan helemaal terug te trekken en even te onthaasten. Weg van de dagelijkse hectiek. De badkamer is een plek waar jij op 1 staat. Een volgelopen bad met badolie, de spotjes gedimd, kaarsjes aan, daar word je blij van. En dat snappen wij. We geven je graag tips hoe je van je badkamer, je eigen wellness kan maken. Heb jij de nieuwste VT wonen badkamer door Brugman al gezien? Of al wel eens gehoord over de sunshower? Maak een afspraak in onze winkel en laat je inspireren.

De structuurfanaat

Orde en netheid staan bij jou bovenaan de lijst. Je weet blindelings jouw spullen te vinden. Werkelijk niets slingert rond en alles heeft z’n plek. Je past bijna altijd dezelfde routine toe en wijkt er maar zelden vanaf. Je hebt jouw badkamer graag ook praktisch ingericht zodat je makkelijker de orde kunt bewaken. En een belangrijk detail: de toiletrol kan in jouw ogen slechts op één manier juist hangen! Juist om deze redenen, is het erg slim om je badkamer goed in te delen. Zo kun je jouw routine in stand houden. En voor die toiletrol, daar hebben we ook een praktische oplossing voor.

De alleenheerser

Wanneer jij de badkamer binnenkomt, dan doe je automatisch de deur dicht en het liefst ook op slot. Je hecht waarde aan jouw privacy en aan jouw eigen spullen. Een wastafel delen? Liever niet. Je hebt geen haast en neemt de tijd die je nodig hebt, ongeacht of iemand wel of niet op je wacht. Jouw krant of telefoon is dan ook jouw beste maatje in de badkamer. Soms zul je je badkamer misschien moeten delen maar wees gerust, wij kunnen je helpen de badkamer samen te stellen waar je genoeg privacy hebt.

Welk type ben jij?

Door middel van tien toffe stellingen in onze quiz kom jij te weten welk type je bent. Doe je mee?

Bekijk de actievoorwaarden in de quiz.

Bekijk ook onze andere blogberichten

Magazine aanvragen
Afspraak maken