Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Wij zijn Brugman: al 50 jaar de adviseur in keukens en badkamers

Als je ons in 1971 had laten zien hoe een moderne keuken er anno nu uitziet… Dan hadden we je misschien niet eens geloofd. 50 jaar aan archiefbeelden laat ons zien hoe trends kunnen veranderen. Maar juist die veranderende wereld is wat ons zo gemotiveerd en geboeid houdt. Bij Brugman veranderen we graag mee!

Trouw, eigenzinnig, warm: een badkamer- en keukenspecialist zonder verkoopgekte

Van oude, houten keukens naar de meest complete, moderne keukens. In 50 jaar tijd heeft Brugman alles voorbij zien komen. Het begon allemaal met die allereerste keuken in Capelle aan den IJssel, in 1971. Niet veel later openden we vestigingen in andere delen van het land. En nu? Nu heeft Brugman zo’n 35 vestigingen in heel Nederland. Maar belangrijker nog: Brugman heeft een warme klantenkring van mensen aan zich gebonden. In de afgelopen 50 jaar liepen veel gelukkige klanten met een nieuwe keuken of badkamer bij ons naar buiten. Een klant blij maken met een keuken of badkamer, doet Brugman op een persoonlijke manier. Filiaalmanager Paul legt graag uit hoe hij, samen met zijn gemotiveerde team, niet meegaat in de gekte van de keukenverkoop, maar beseft dat dit voor elk mensen een grote en belangrijke investering is.

50 jaar Brugman in een notendop

Wat allemaal begon met Henny Brugman aan het roer, groeide uit tot een gerenommeerd bedrijf met 250 medewerkers die zich inzetten voor hun gewaardeerde klanten. Benieuwd naar 50 jaar Brugman in een notendop? Lees hier verder!

Bijzondere acties in een bijzonder jaar

Al 50 jaar werken we samen met de mooiste merken en partners, we vertellen je hier graag meer over, lees gauw verder. Ook gaan we dit jaar op zoek naar de oudste Brugman keuken of badkamer, benieuwd hoe? Lees hier verder.

Ook voor de kleinste Brugman fans willen we iets leuks doen. We hebben speciaal voor ons jubileum een kleurplaat gemaakt waarmee leuke prijzen te winnen zijn, lees hier meer.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

  • Advies op maat, een gratis tekening en 3D ontwerp door professioneel opgeleide adviseurs
  • Aandacht voor je persoonlijke wensen én budget
  • Het gehele traject dezelfde adviseur bij wie je met alle vragen terecht kan
  • Lees hier meer over onze afspraakmogelijkheden

 

Magazine aanvragen
Afspraak maken