Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Maak je badkamer zomerklaar met deze tips

Heerlijk, het is zomer en voor de meeste mensen betekent dat zon, zee, strand en ontspannen. Een plek waar je ook heerlijk ontspant en tot rust komt is de badkamer. Wist je dat je dat zomerse gevoel ook gemakkelijk in de badkamer creëert? Wij geven je 5 handige tips om de badkamer zomerklaar te maken.

Tip 1. Wat groen al niet kan doen

Doe een snelle zomerschoonmaak en zet mooie planten of bloemen in je badkamer. Planten zijn niet alleen sfeervol, maar zorgen ook voor een kalmerende werking en creëren dankzij de natuurlijke kleuren een fijne sfeer in de ruimte. Met planten in de badkamer geniet je dus van vele voordelen!

Tip 2. Voeg zomerse kleuren toe

Met een paar kleine aanpassingen geef je jouw badkamer al direct een zonnige zomer look. Voeg mooie accessoires toe en kies voor kleur! Nieuwe handdoeken in een mooie kleur kunnen al een hele andere sfeer geven in de badkamer. Ben je echt fan van kleur, kies dan voor gekleurde tegels in de badkamer.

Tip 3. Geniet van de zon

Wil je ook op een minder zonnige zomerdag genieten van de zon? Kies dan voor een Sunshower in de badkamer. Met de Sunshower geniet je van warmte en zonlicht in je eigen douche. Zonlicht geeft je een goed gevoel en is heerlijk voor de spieren na het sporten.

Tip 4. Zorg voor de perfecte zomerlook

Je badkamer lades kunnen wel een opruimbeurt gebruiken en dat is direct een goed moment om deze ‘zomerklaar’ te maken. Want die gekleurde nagellak, mooie felle lippenstift en de zonnebrand komen weer tevoorschijn. Handig als je deze producten dus direct uit de lade kunt pakken. Zo creëer je gemakkelijk een zomerlook en ziet je badkamermeubel er ook nog eens zomers uit!

Tip 5. Stel zelf je zomerse badkamer samen

Wil je liever het hele jaar zomer in de badkamer? Kies dan voor een compleet nieuwe badkamer met zomerse kleuren of zomerse accenten die je doen denken aan die vakantie in Spanje of Italië. Ga bijvoorbeeld voor een schelp tegel of kies voor zomerse kleuren. Tip! Maak eerst een moodboard voor de juiste sfeer. Wij helpen je graag.

Meer informatie en inspiratie

Ben je op zoek naar meer inspiratie? Kom gerust langs in een van onze Brugman winkels of maak een afspraak! Onze adviseurs helpen je graag met de zoektocht naar een nieuwe badkamer.

Bekijk ook onze andere blogberichten

Magazine aanvragen
Afspraak maken