8.4
Goed 8.4 van 0-105716 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

"Bij Brugman zijn we pas tevreden als u ook tevreden bent"

Paul de Jong Commercieel directeur Brugman
Customer profile image
Geplaatst op 20 december 2020

goede begeleiding en uitleg

goede begeleiding en uitleg

Ons service team Geplaatst op 21 december 2020

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk dank voor de mooie 5 sterren beoordeling en complimenten.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 17 december 2020

Fantastische keuken gekocht bij Brugman

Eerder heb ik twee reviews geplaatst over Brugman Capelle ad ijssel en mn. Ralf Swirs. De eerste review ging over de behandeling die uitstekend was, de tweede over een alternatief voor een keuken die achteraf toch niet zo naar mijn zin was en op het laatste moment voor bestelling gewijzigd kon worden.
Nu......de keuken is inmiddels geleverd en geplaatst en het resultaat is nog mooier dan wij ons hadden kunnen wensen. Alles ging zoals afgesproken, de bestelling, de levering en de plaatsing. Het is verbluffend mooi geworden en wij zouden iedereen aanraden om Brugman een kans te geven om te bewijzen dat ze het echt kunnen. Dit was onze tweede keuken bij Brugman, 25 jaar geleden de eerste wat goed liep en nu dus de tweede en weer zijn we super tevreden. Dus.....bedankt Brugman en m.n. Ralf voor het realiseren van deze prachtige keuken.

Ons service team Geplaatst op 17 december 2020

Beste meneer/mevrouw,

Dank u voor het vertrouwen dat u wederom heeft gesteld in Brugman Keukens & Badkamers. Wat ontzettend leuk om te vernemen dat u zo tevreden bent, daar doen we het allemaal voor. Wij wensen u heel veel kook plezier toe.

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 17 december 2020

Veel kennis en klantvriendelijke medewerkers

Vanaf het eerste contactmoment zijn we heel erg tevreden met hoe alles loopt. Ralph is een super aardige en klantvriendelijke adviseur met kennis van zaken en veel ervaring. Wij zijn erg tevreden en hebben meerdere keren contact gehad om dingen te regelen. We zijn heel benieuwd naar het eindresultaat van de keuken en de vloer, maar hebben er alle vertrouwen in dat het prachtig zal worden.

Ons service team Geplaatst op 17 december 2020

Beste mevrouw Romer,

Wat een mooie complimenten aan het adres van mijn collega, dat zal hij leuk vinden om te horen. Dank u voor het delen van uw ervaring in deze positieve 5 sterren review.

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 14 december 2020

Hele traject is perfect gegaan

Hele traject is perfect gegaan. Prachtige keuken geworden. We zijn er heel trots op. Vanaf de verkoop al super. Met veel passie geholpen. Maar ook de bezorging en de montage was super. Plezier en professionaliteit straalde er van af. Monteur nam alle tijd om een top product af te leveren.

Ons service team Geplaatst op 14 december 2020

Beste meneer Ruiter,

Wat heerlijk dat u nu lekker kunt genieten van uw mooie nieuwe keuken. Wij wensen u heel veel kook plezier toe.

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 12 december 2020

Zeer goed geholpen door Tim Daems,

Zeer goed geholpen door Tim Daems,
Heel mee denkend en betrokken kortom goed gesprek gehad.
Bedankt Tim

Mvg fam lunter

Ons service team Geplaatst op 12 december 2020

Beste meneer Lunter,

Dat horen wij ontzettend graag! Dank u wel voor uw mooie 5 sterren beoordeling.

Met vriendelijke groet,

Jody Korver - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 10 december 2020

Het probleem met onze keukenkraan werd…

Het probleem met onze keukenkraan werd snel en zonder discussie opgelost. De monteur was vriendelijk en deskundig. Wij zijn heel tevreden.

Ons service team Geplaatst op 10 december 2020

Beste meneer, mevrouw,

Wat fijn om te vernemen dat de service van Brugman Keukens & Badkamers u zo goed bevallen is. Precies waar wij voor staan! Dank u wel voor het delen van uw ervaring.

Met vriendelijke groet,

Nicole Dijkstra - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 08 december 2020

Goedemorgen

Goedemorgen, een week geleden een review geplaats. Alleen reactie gekregen dat er naar gekeken zou worden! Is dit het nu? Verder geen oplossing op mijn klacht? Dus je plaats een review en er wordt gewoon verder niks gedaan. Geen telefoon of mail? Ik kan nog steeds niet tevreden zijn. Los dit probleem nou op of kom met een GOED voorstel.

Ons service team Geplaatst op 08 december 2020

Beste meneer/ mevrouw van Son,

Dat kan niet de bedoeling zijn, mijn excuses voor het ongemak. Ik ga uw bericht intern overleggen waarna wij hier graag op terug komen.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 08 december 2020

Heel goed geholpen tijdens ons gesprek…

Heel goed geholpen tijdens ons gesprek omtrent een nieuwe keuken. Niet pushen om iets verkocht te krijgen, maar luisteren naar de wensen van ons.

Ons service team Geplaatst op 08 december 2020

Beste heer / mevrouw Meijerink,

Hartelijk dank voor de mooie en positieve review die u heeft geschreven. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 08 december 2020

Een monteur werd ziek en de volgende…

Een monteur werd ziek en de volgende dag stonden er 2 nieuwe monteurs op de stoep. Vol lof hierover.

Ons service team Geplaatst op 08 december 2020

Beste heer / mevrouw Winter,

Dank u wel voor de mooie waardering. Wij stellen dit enorm op prijs.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 08 december 2020

Wij zijn goed en vakkundig geadviseerd…

Wij zijn goed en vakkundig geadviseerd door dhr. Raaijmakers van Brugman Tilburg. Hij heeft de tijd en ruimte voor ons genomen om een juiste keuze voor onze nieuwe badkamer te maken. De badkamer moet nog geplaatst worden anders hadden er 5 sterren gestaan. Mvg.

Ons service team Geplaatst op 08 december 2020

Beste heer / mevrouw De Jong,

Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring. Wij waarderen dit enorm. Uiteraard gaan wij er alles aan doen om de 5 sterren van u te krijgen.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 08 december 2020

Vriendelijk personeel

Zeer goed en vriendelijk ontvangen. Duidelijke uitleg en men neemt de tijd ervoor. Zeer vriendelijke werksfeer en prettig om daar te ‘winkelen’

Ons service team Geplaatst op 08 december 2020

Beste heer Senal,

Het is mooi om te zien hoe u ons omschrijft. Dit is wat wij graag horen. Hartelijk dank hiervoor.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 07 december 2020

Ze wisten precies wat voor keuken er op…

Ze wisten precies wat voor keuken er op ons adres geïnstalleerd was 12 jaar geleden. Wisten fijn mee te denken met een aanvulling op onze keuken.

Ons service team Geplaatst op 08 december 2020

Beste heer / mevrouw Westbroek,

Het was fijn om u weer te mogen begroeten voor de uitbreiding van uw bestande keuken. Dank u wel voor de mooie 5 sterren beoordeling.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 07 december 2020

Goede service

Goede service
Echt aan te bevelen

Ons service team Geplaatst op 07 december 2020

Beste heer Va de Weem,

Dank u wel voor het compliment en de aanbeveling.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 07 december 2020

Het eindresultaat van onze keuken is…

Het eindresultaat van onze keuken is schitterend! We zijn er super blij mee.

Ons service team Geplaatst op 07 december 2020

Beste Mirjam & Marjolein,

Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn over het eindresultaat. Dank jullie wel voor de mooie 5 sterren review.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 07 december 2020

het is niet allemaal soepel verlopen…

het is niet allemaal soepel verlopen met het plaatsen van de keuken, maar uiteindelijk en geduld komt alles in orde.

Ons service team Geplaatst op 07 december 2020

Beste heer / mevrouw,

Het is goed om te horen dat alles uiteindelijk naar wens is verlopen.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Home
Terug
Sluiten