Klantervaringen Brugman keukens en badkamers
8
Goed 8 van 0-104380 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

"Bij Brugman zijn we pas tevreden als u ook tevreden bent"

Paul de Jong Commercieel directeur Brugman
Customer profile image
Geplaatst op 27 maart 2020

De hulp in de winkel was goed

De hulp in de winkel was goed, er werd mee gedacht, maar de levering vanuit Duitsland is minder goed, bij ons was de trans formater voor de lampjes niet mee geleverd, missen we een pas stuk en is de koelkast deur beschadigt. De monteur heeft hier gelijk melding van gemaakt, dus nu afwachten wanneer het opgelost wordt. De monteurs werken heel nauwkeurig en netjes, alles wordt telkens netjes schoon gemaakt.

Customer profile image
Geplaatst op 27 maart 2020

Vriendelijk, attent, goed advies.

Vriendelijk, attent, goed advies.

Ons service team Geplaatst op 27 maart 2020

Beste heer / mevrouw Nillesen,

Dat zijn mooie complimenten! Dank u wel voor de positieve beoordeling.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 27 maart 2020

Brugman keukens is heel prettig om een…

Brugman keukens is heel prettig om een keuken te kopen ,het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam
Zij denken met je mee voor evt oplossingen .
Het bezorgen en het plaatsen was zeer prettig .
Wij zijn zeer tevreden

Ons service team Geplaatst op 27 maart 2020

Beste heer Van Amstel,

Goed om te vernemen dat u zo tevreden bent over het gehele traject. Dank u wel voor het delen van uw ervaring en het plaatsen van deze mooie review.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 27 maart 2020

Bij Brugman in Zwolle zijn we prima…

Bij Brugman in Zwolle zijn we prima voortgeholpen. Er werd voldoende tijd genomen en onze ideeën zijn keurig vertaald in een transparante offerte. Waarom dan geen 5 sterren? In onze optiek is de verkoop pas afgerond na een vlekkeloze levering en die moet nog plaatsvinden...

Ons service team Geplaatst op 27 maart 2020

Beste Robert,

Graag wil ik u bedanken voor de mooie en positieve review die u heeft geschreven. Wat fijn dat uw ervaring met ons goed is. Uiteraard gaan wij voor de 5 sterren en zorgen dat de levering ook naar wens gaat verlopen.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 26 maart 2020

Betreft badkamer

Betreft badkamer. De strips onderaan de schuifdeuren waren kapot. Via de klantenservice gevraagd of ik nieuwe strips kon kopen. Omdat ik mijn "werkboek" dat ik gekregen had bij de hand had kon ik zelf al het nummer opzoeken. En met deze gegevens kon de vriendelijke mevrouw de strips opzoeken en bestellen.. Kosten voor mij maar dat was geen probleem. Er kwamen twee strips en heb er nog één over die ik over vijf jaar weer kan gebruiken want in kon makkelijk twee schuifdeuren met één strip doen. Fijn dat dit nog kan. In de Bouwmarkten zijn deze strips niet te koop.

Ons service team Geplaatst op 26 maart 2020

Beste meneer Kruiswijk,

Wat fijn om te lezen dat de geboden service van Brugman Keukens & Badkamers u zo goed bevallen is. Precies zoals het hoor.
Hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling.

Met vriendelijke groet,

Nicole Dijkstra - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 26 maart 2020

De hele afhandeling

De hele afhandeling, van het uitzoeken van de meubels voor de badkamer tot de montage, wordt netje begeleid en afgehandeld. Ook tijdens de montage wordt er door Brugman goed gemonitord dat alles goed gaat. En de aannemer heeft uitstekend werk afgeleverd. Hij ging niet voor snelheid maar voor kwaliteit.

Ons service team Geplaatst op 26 maart 2020

Beste meneer Visser,

Wat een mooie beoordeling voor Brugman Keukens en Badkamers, Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Dat horen wij graag.

Met vriendelijke groet,

Nicole Dijkstra - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 26 maart 2020

klantvriendelijk

Fijn en vriendelijk geholpen en de afwikkeling is ook fijn en prima verlopen

Ons service team Geplaatst op 26 maart 2020

Beste meneer/mevrouw Velthoven,

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent! Dank u voor het delen van uw positieve ervaring.

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 25 maart 2020

Snel en goed geregeld

Snel en goed geregeld, persoonlijke aandacht.

Ons service team Geplaatst op 25 maart 2020

Beste heer Grunschel,

Hartelijk dank voor de mooie 5 sterren beoordeling. wij stellen dit erg op prijs.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 25 maart 2020

Eerste oriënterend gesprek voelde…

Eerste oriënterend gesprek voelde prettig aan , er werd ook geen druk uitgeoefend om tot koop over te gaan.
Tweede gesprek wederom prettig, in alle rust de details besproken, overgegaan tot koop.
Voortgang werd ook duidelijk uitgelegd, al met al goed gevoel bij

Ons service team Geplaatst op 25 maart 2020

Beste mevrouw Schouwink-Meeusen ,

Het eerste en tweede gesprek prettig geholpen met als resultaat een mooie nieuwe keuken. Van harte gefeliciteerd met uw aankoop en bedankt voor uw review!

Met vriendelijke groet,

Twan Dekker - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 25 maart 2020

Installatie badkamer prima! (door JdV)

Installatie badkamer prima!

J de vroed (installatiebedrijf) uit oud-beijerland heeft onze badkamer geïnstalleerd.
Dit heeft hij op een keurige en nette wijze gedaan.
Hij denkt mee en geeft goede adviezen.
Hiermee zijn de bestelde onderdelen van brugman vakkundige geïnstalleerd en hopen wij er lang van te mogen genieten.
thanks!

Ons service team Geplaatst op 25 maart 2020

Beste meneer/mevrouw Plug,

Wij wensen u heel veel plezier toe met uw nieuwe badkamer. Wat leuk dat wij deze voor u mochten verzorgen!

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 25 maart 2020

Afgelopen maandag is onze keuken…

Afgelopen maandag is onze keuken geplaatst. Wij zijn zeer tevreden. Vanaf de eerste tekening tot de uiteindelijke plaatsing een zeer goede indruk gekregen van Brugman. Wij hadden gedurende het proces nog wat aanpassingen en deze zijn allemaal naar onze wens uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden en kunnen Brugman van harte aanbevelen.

Ons service team Geplaatst op 25 maart 2020

Beste Max,

Wat een mooie beoordeling hebt u geschreven. Hartelijk dank hiervoor. Goed om te horen dat u zo'n goede ervaring bij ons hebt opgedaan.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 24 maart 2020

Ervaren personeel en mooi materiaal

Ondanks het Coronavirus toch een persoonlijke benadering. Verkoper heeft goed aangevoeld wat we wilde en we zijn dan ook vloeiend tot onze mooie keuken gekomen.

Ons service team Geplaatst op 24 maart 2020

Beste heer / mevrouw Van Bilsum,

Hartelijk gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe badkamer. Dank u wel voor het schrijven van deze mooie review.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 24 maart 2020

goede servicemonteur

goede servicemonteur

Ons service team Geplaatst op 24 maart 2020

Beste heer / mevrouw Davids,

Hartelijk dank voor het geven van een compliment aan het adres van onze servicemonteur.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 24 maart 2020

Fijne zaak met vriendelijke mensen en…

Fijne zaak met vriendelijke mensen en denken met je mee over nieuwe keuken of badkamer

Ons service team Geplaatst op 24 maart 2020

Beste heer / mevrouw Linthorst,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring die u bij ons hebt opgedaan en het plaatsen van een 5 sterren beoordeling.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 23 maart 2020

Prima geholpen

Prima geholpen

Ons service team Geplaatst op 23 maart 2020

Beste heer Luth,

Dank u wel voor het mooie compliment.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Home
Keukens
Terug
Sluiten