8.3
Goed 8.3 van 0-10 2043 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

"Bij Brugman zijn we pas tevreden als u ook tevreden bent"

Tom Heere Commercieel directeur Brugman
Customer profile image
Geplaatst op 26 juni 2017

Problemen met pompje geleverd in keuken …

Problemen met pompje geleverd in keuken , na 6 jaar als nog onderdeel vernieuwd zonder kosten te berekenen.
Als er iets opgelost wordt zonder koste door te berekenen , ben je altijd zeer positief.

Ons service team Geplaatst op 26 juni 2017

Beste meneer/mevrouw Kralingen,

Gelukkig was het onderdeel nog leverbaar en konden we de service snel oplossen voor u.
Bedankt voor deze positieve review!

Met vriendelijke groet,

Marcel - Webcare Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 26 juni 2017

Brugman Leeuwarden

Het advies gesprek met de heer Angelo Boots verliep goed hij dacht mee over de indeling van de badkamer om toch nog alles er in te krijgen wat ik graag wou en zocht goede oplossingen. Ben erg tevreden over het resultaat.

Ons service team Geplaatst op 27 juni 2017

Beste Niels,

Wat een mooie review heeft u hier geplaatst! Dank voor uw vriendelijke en positieve woorden. Fijn om te horen dat wij u zo goed van dienst konden zijn, dat wordt straks genieten van uw nieuwe badkamer!

Met vriendelijke groet,

Bianca - Webcare Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 26 juni 2017

Wordt super goed geholpen en als er wat …

Wordt super goed geholpen en als er wat is wordt het snel geregeld top

Ons service team Geplaatst op 26 juni 2017

Beste meneer/mevrouw Middendorp,

Wij proberen u altijd zo goed mogelijk van dienst te zijn, fijn dat dit door u ook zo ervaren wordt.
Wij wensen u vele plezier met uw nieuwe keuken!

Met vriendelijke groet,

Marcel - Webcare Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 25 juni 2017

Het adviesgesprek is uitermate goed

Het adviesgesprek is uitermate goed, snel en vakkundig verlopen met dhr de Bruin van Brugman keukens uit Zwolle.

Ons service team Geplaatst op 25 juni 2017

Beste meneer / mevrouw Coenen,

Bedankt voor deze positieve beoordeling. Wat fijn dat mijn collega u zo goed, snel en vakkundig geholpen heeft. Ik wens u veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Lianne - Webcare Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 25 juni 2017

De telefonische benadering was zeer goed

De telefonische benadering was zeer goed doch met mijn klacht is na 4 dagen nog niets gedaan ik ben door het betreffende nog steeds niet benaderd.

Ons service team Geplaatst op 25 juni 2017

Beste meneer / mevrouw Vianen,

Bedankt voor uw review. Fijn dat u ons deze fantastische beoordeling geeft. Daar zijn we erg blij mee. Ik heb zojuist nogmaals de melding gemaakt en daarbij aangegeven dat de leverancier met spoed contact op dient te nemen. Ik ga er vanuit dat u na het weekend gebeld wordt.

Met vriendelijke groet,

Lianne - Webcare Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 23 juni 2017

Ik werd de dag na het versturen van …

Ik werd de dag na het versturen van mijn mail al teruggebeld door een vriendelijke mevrouw, mét een prima oplossing; geweldige service!

Ons service team Geplaatst op 23 juni 2017

Beste meneer/mevrouw,

Fijn dat we het bij u naar tevredenheid op hebben kunnen lossen!
Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling.

Met vriendelijke groet,

Bas - Webcare Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 22 juni 2017

Wij hebben de keuken in september 2016 …

Wij hebben de keuken in september 2016 bij Brugman in eerste concept gekocht vanwege de enorme creativiteit en originaliteit aan mogelijkheden voor onze nieuwe keuken. Bij een andere keukenleverancier constateerden we dat we eigenlijk onze oude keuken weer terug kregen.
We wilden de keuken pas in mei 2017 laten plaatsen en dat was bij Brugman mogelijk. Tot en met maart 2017 hebben we in alle rust nog een aantal aanvullingen en veranderingen kunnen toepassen.
Daarna werd de bestelling definitief. Een viertal weken vóór de levering constateerde het hoofdkantoor dat de kast van 120 cm breed eigenlijk net iets te breed was om geplaatst te kunnen worden en is er handmatig in de fabriek een breedte van 119 cm toegepast. Dat was inderdaad een prima inzicht, want bij de plaatsing eind mei 2017 bleek die cm inderdaad minder te zijn.
Het resultaat is fantastisch! Brugman is er in geslaagd een originele en moderne keuken voor ons te hebben gerealiseerd, waar wij nu met heel veel plezier de komende jaren van gaan genieten.

Ons service team Geplaatst op 22 juni 2017

Beste meneer Koopman,

Bedankt voor het delen van uw verhaal en het geven van de 5 sterren!
Mooi om te lezen dat u een aantal aanpassingen hebt kunnen doorvoeren waardoor u nu uiteindelijke uw fantastische (en passende) keuken heeft.
Wij wensen u nog heel veel plezier toe in uw keuken.

Met vriendelijke groet,

Bas - Webcare Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 22 juni 2017

Wel enkele mankementen gehad na het …

Wel enkele mankementen gehad na het leveren van de keuken maar alles is netjes opgelost. Jammer dat is wel 5x ervoor thuis moest blijven omdat je van te voren geen tijd krijgt.
De klantenservice krijgt een 10!!

Ons service team Geplaatst op 22 juni 2017

Beste meneer/mevrouw Van Geemen,

Helaas moet er inderdaad iemand in huis aanwezig zijn, dat kan niet anders. Wel erg fijn dat we van u een score van 5 sterren krijgen, bedankt daarvoor!
Heel veel kookplezier gewenst in uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Bas - Webcare Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 20 juni 2017

beschermdopjes gasfornuis

Belde voor beschermdopjes gasfornuis. Snel geholpen aan een site waar ik ze kon bestellen. Hulpvaardige medewerkster. Wel geschrokken van de prijs bijna 1,50 per dopje en 5,95 verzendkosten. Had eigenlijk verwacht dat dit op de prijs van de keuken service van de zaak zou zijn.

Ons service team Geplaatst op 21 juni 2017

Beste meneer/mevrouw Geersten,

U heeft dit inderdaad met onze klantenservice besproken zien wij. Helaas kunnen we deze dopjes niet zonder kosten aan u beschikbaar stellen.
Wij bedanken u voor het delen van uw ervaring.

Met vriendelijke groet,

Bas - Webcare Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 20 juni 2017

Brugman Hengelo

Voor een bed en keuken wezen kijken bij brugman Hengelo. Wij zijn geholpen door Maickel Kooistra, die normaal in Zutphen staat. Heel vriendelijk, behulpzaam en goed naar onze wensen geluisterd. Nadat wij de badkamer hadden uitgezocht kwam Maickel op zijn vrije dag terug om ons te helpen met de keuken! Wederom super goed geholpen. Maickel, bedankt voor alle hulp tot zo ver!

Ons service team Geplaatst op 20 juni 2017

Beste mevrouw van Leeuwen,

Wat een prachtig compliment over mijn collega Maickel! Ik zal dit zeker aan hem doorgeven. Het is nog even wachten maar wij wensen u alvast veel plezier met de nieuwe badkamer en keuken.

Met vriendelijke groet,

Lucas - Webcare Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 20 juni 2017

erg vriendelijk en goed geholpen bij de …

erg vriendelijk en goed geholpen bij de klantenservice

Ons service team Geplaatst op 20 juni 2017

Beste meneer/mevrouw Danes,

Hartelijk bedankt voor uw positieve review over onze klantenservice!

Met vriendelijke groet,

Bas - Webcare Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 19 juni 2017

Alle subcontractors waren op tijd en …

Alle subcontractors waren op tijd en hebben netjes gewerkt , de keuken keurig op tijd geleverd en vakkundig geplaatst .
we zijn van tevoren op tijd gebeld wat er op de planning stond en zo is het ook uitgevoerd , een paar onderdelen zaten niet bij de levering maar zijn tijdens en na het plaatsen van de keuken geleverd door een koerier.
Kortom ze zijn dik tevreden met de keuken.

Ons service team Geplaatst op 19 juni 2017

Beste meneer/mevrouw,

Heel goed om te vernemen dat het proces van de levering plus plaatsing zo goed verlopen zijn en dat de naleveringen ook tijdig geregeld zijn.
Dik tevreden klanten, dat horen we graag!
Bedankt voor uw 4 sterren review en veel plezier gewenst in uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Bas - Webcare Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 17 juni 2017

zeer goed geholpen door Evert-Jan in …

zeer goed geholpen door Evert-Jan in Zwolle. er was aandacht voor alles en het paste in ons budget.

Ons service team Geplaatst op 17 juni 2017

Beste meneer,

Wat een leuk compliment, ik zal dit zeker doorgeven aan mijn collega Evert-Jan.

Met vriendelijke groet,

Lucas - Webcare Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 17 juni 2017

We werden heel prettig geholpen door …

We werden heel prettig geholpen door Athur Loby en hij dacht goed met ons mee over deopstelling van de keuken en het apparatuur wat er in moest.

Ons service team Geplaatst op 17 juni 2017

Beste meneer/mevrouw Greving,

Hartelijk bedankt voor dit mooie compliment! Het is nog even wachten maar wij zullen er zorg voor gaan dragen dat u straks kunt gaan genieten van de prachtige nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Lucas - Webcare Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 17 juni 2017

Vandaag een prachtige keuken …

Vandaag een prachtige keuken samengesteld bij Brugman keukens in Groningen, zeker meer dan tevreden!
Goed advies en goed geluisterd naar mijn wensen zeker een aanrader. Bedankt Daniël voor je vakkundig advies

Ons service team Geplaatst op 17 juni 2017

Beste meneer/mevrouw San,

Wat leuk om te lezen dat u vandaag bent geslaagd voor een prachtige nieuwe keuken. Wij wensen u alvast ontzettend veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Lucas - Webcare Brugman Keukens & Badkamers

[this div will be converted to an iframe]
×
×
×