Reviews
7.9
Goed 7.9 van 0-102686 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

"Bij Brugman zijn we pas tevreden als u ook tevreden bent"

Tom Heere Commercieel directeur Brugman
Customer profile image
Geplaatst op 21 augustus 2018

Een keuken naar wens

Wij hebben er ruim twee jaar over gedaan om onze keuken bij elkaar te sparen. Het was dan ook een feest toen de grote vrachtwagen voorreed en onze keuken leverde. Het was heel prettig dat de monteur ook op dezelfde dag kon monteren. Nu staat er een keuken naar wens en wij hebben weinig overlast ondervonden. De aanlooptijd om alle leidingen te verleggen was nog wel even spannend. Het leidingschema was duidelijk (een duidelijker handschrift is misschien nog wel een aanbeveling) en daardoor paste de keuken prima. We zijn goed op de hoogte gehouden van alle activiteiten rondom de keuken. Erg prettig.

Customer profile image
Geplaatst op 20 augustus 2018

Hard werkende monteur

Ondanks een tegenvaller van het stucwerk heeft de monteur toch de keuken binnen 1 dag gemonteerd gekregen en veel alleen gedaan omdat zijn collega ziek was.
Wij vonden het erg fijn dat de keuken binnen 1 dag klaar is

Customer profile image
Geplaatst op 20 augustus 2018

Zeer goede keuken bij uitstekende verkoper gekocht

Alweer 10 maanden geleden een keuken gekocht bij Brugman Amersfoort bij verkoopadviseur Michiel Nagelmaeker. Een zeer correcte, vakbekwame verkoper die echt nuttige tips gaf ten aanzien van keukenindeling en materiaalgebruik. We zijn ook op een prima prijs uitgekomen en tot op heden zeer tevreden over onze keuken. Een uitstekend bedrijf om je keuken aan te schaffen, zeker bij deze verkoper die zijn woord nakomt. Ook tijdens en na de installatie.

Ons service team Geplaatst op 20 augustus 2018

Beste meneer/mevrouw,

Dat klinkt als een hele fijne ervaring bij Brugman keukens & Badkamers. Wat ontzettend fijn dat wij u zo goed van dienst konden zijn.
Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe keuken!

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 18 augustus 2018

Brugman keukens top!

Brugman keukens is een mooi bedrijf met kwaliteit keukens en vriendelijk personeel!

Ons service team Geplaatst op 18 augustus 2018

Beste mevrouw,

Bedankt voor uw mooie 5 sterren review.

Met vriendelijke groet,

Nicole Dijkstra - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 16 augustus 2018

Mooie keuken, wel één minpuntje jammer dat het verpakkingsmateriaal niet meegenomen werd.

Mooie keuken goed geplaatst, monteur met de juiste service gevoel. Wel heel erg jammer dat alle verpakkingsmaterialen niet werden meegenomen, op de zelfde dag werd er door Poortvlietmeubels diverse meubels geleverd, zij namen wel alle verpakkingsmaterialen mee!
Anders 5 sterren verdient.

Ons service team Geplaatst op 16 augustus 2018

Beste meneer Rasenberg,

Bedankt voor de mooie 4 sterren review.
Onze monteurs zijn helaas niet in de gelegenheid afval mee retour te nemen. Zij vertrekken vanuit huis om een keuken te gaan monteren en rijden na een dag werken naar huis. Dit 5/6 dagen in de week en komen niet bij een afvaldepot. Uiteraard dienen ze wel het afval netjes te scheiden en de keuken ruimte opgeruimd achter te laten.
Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe keuken!

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 15 augustus 2018

Net een badkamer laten ontwerpen en…gekocht

Net een badkamer laten ontwerpen en gekocht bij Brugman Almere Buiten. We zijn geholpen door Alex Smidt. Een hele sympatieke vriendelijke jonge man. Hij kwam met een heel fijn ontwerp en praktiche tips en suggesties. Wat prettig is, dat is dat Brugman een vaste tabel met prijzen heeft voor de montage en werkzaamheden die gedaan moeten worden, waardoor je precies weet wat die gaan kosten. Al met al het voelde heel vertrouwd.
Fam. Doorenbosch

Ons service team Geplaatst op 16 augustus 2018

Beste Fred,

Hartelijk dank voor deze mooie positieve review. Fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent.
Ik wens u alvast heel veel plezier met uw badkamer.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dijk - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 15 augustus 2018

Prima geholpen

Prima geholpen, eindresultaat komt nog. Verwachting is hoog.....

Ons service team Geplaatst op 15 augustus 2018

Beste mevrouw Feenstra,

Dank u wel voor uw positieve review. Wij wensen u alvast veel kookplezier met uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Jody Korver - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 15 augustus 2018

Droomkeuken

Vorige week ben ik bij Brugman Keukens in Ede geweest om te kijken of daar de keuken te realiseren was die ik al een beetje in mijn hoofd had. Ik werd er heel vriendelijk ontvangen door Denise Heij met een heerlijke cappuccino. De sfeer in de zaak is heel gemoedelijk. Ik voelde me er goed "thuis". Denise heeft me prima geholpen met het samenstellen van de keuken en het uitzoeken van materialen en apparatuur. Ze had goede tips voor (hoek)kast- en ladeinrichting. Belangrijk punt voor mij was een inbouw Nespresso-apparaat. Hoewel dat niet direct een gangbaar apparaat is, komt hij wel in de keuken! De plaatsing van de keuken duurt nog even maar ik heb alle vertrouwen in het resultaat. Hij wordt geweldig. Denise, zodra de keuken is geplaatst staat de koffie voor je klaar ???? Bedankt voor de leuke dag. Tot kijk. Marijke

Ons service team Geplaatst op 15 augustus 2018

Beste mevrouw,

Gefeliciteerd met de aanschaf van uw nieuwe keuken! Fijn om te horen dat u samen met mijn collega Denise uw wensen heeft gerealiseerd tot uw droomkeuken. Dat horen wij graag. Geniet alvast van de voorpret.

Met vriendelijke groet,

Jody Korver - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 15 augustus 2018

De ervaring met de keukenverkoper was…

De ervaring met de keukenverkoper was eerst goed, dat hij naderhand terugkwam op reeds gemaakte afspraken vonden wij niet netjes.
Ook het feit dat de verkoper vooral oog had voor de esthetische kant van de keuken heeft voor behoorlijk wat meer werk gezorgd voor de monteurs en ons.
De klantenservice van Brugman is daarentegen vriendelijk, behulpzaam en vanwege kundige medewerksters prettig om mee te bellen.
Dankzij deze mensen werd onze keuken prettiger om in te koken.

Wij staan ervoor open om u te helpen om de verbeterpunten aan te pakken.

Ons service team Geplaatst op 16 augustus 2018

Beste meneer vd Boom,

Bedankt voor uw kritische review, dit gaan wij zeker meenemen ter verbetering van ons proces.
Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe keuken!

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 14 augustus 2018

We wilde een keuken/badkamer/wc ruimte....

We wilde een keuken/badkamer/wc ruimte hebben voor een relatief laag budget, volgens de verkoper was dit niet haalbaar maar ging ze best doen om het voor elkaar te krijgen.

Doordat het budget laag was hadden we niet veel keus maar konden uit genoeg kiezen. Na 3 uur waren we eruit en waren we precies geholpen zoals we dat wilde. Net iets boven het budget maar wel alles naar wens.

Ons service team Geplaatst op 14 augustus 2018

Beste meneer/mevrouw Haaften,

Wat fijn dat mijn collega in de showroom u zo goed van dienst kon zijn en dat u uit heeft kunnen kiezen wat u graag wilde.
Dat wordt straks heerlijk genieten!

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 12 augustus 2018

Aankoop badkamer

Tijdens onze zoektocht naar de gewenste badkamer zijn wij door Brugman, in deze Danny Simons in alle rust geadviseerd en bijgestaan in de noodzakelijke kennis. Ook na de contactuele afsluiting hiervan, zijn wij bij nog openstaande zaken prima bijgestaan in het oplossend vermogen. Wij hopen dat de verdere afhandeling en oplevering van deze order net zo verloopt als de aankoop.

Willem van Dijk

Ons service team Geplaatst op 13 augustus 2018

Beste Willem,

Super om te horen dat u zo tevreden bent over ons! Dit is waar wij, Brugman Keukens en Badkamers, voor staan.
Uiteraard gaan wij ervan uit dat de levering en montage van uw badkamer ook vlekkeloos verloopt.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Webcare Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 12 augustus 2018

Kan hier pas over oordelen als de…

Kan hier pas over oordelen als de keuken geplaatst is. Als het eruit komt te zien als op de professionele tekening die er van de keuken is gemaakt dan kunnen wij het iedereen aanbevelen,.....maar dit weten we later pas.

Ons service team Geplaatst op 12 augustus 2018

Beste meneer/mevrouw Bax,

Gefeliciteerd met de aanschaf van uw nieuwe keuken! Dank u wel voor de mooie 5 sterren.

Met vriendelijke groet,

Jody Korver - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 11 augustus 2018

Mijn ervaring met brugman is prima met monteur toillet minder tevreden

Mijn ervaring met brugman is prima , heb goede uitleg gehad en goede keuze kunnen maken. Ook goed contact met hoofdkantoor gehad vanwege bezorging en plaatsing. Wel vervelend contact gehad met monteur toillet , niet vriendelijk , na gesprek met hem beter. Maar afwerking kitten fontein en muur nog steeds niet erg tevreden

Ons service team Geplaatst op 13 augustus 2018

Beste Eline,

Dank u wel voor het plaatsen van deze review. Uw opmerking met betrekking tot het toilet heb ik doorgegeven aan onze afdeling klantenservice
om dit verder op te pakken.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Webcare Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 10 augustus 2018

Prachtige badkamer

Prachtige badkamer! Aannemer van Nimwegen levert vakwerk af. Werkt met zijn team netjes, ruimt alles keurig op. Top!

Ons service team Geplaatst op 13 augustus 2018

Beste heer / mevrouw Muilwijk,

Dank u wel voor de mooie 5 - sterren review!

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Webcare Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 09 augustus 2018

Geweldige service en super enthousiast

Deze twee medewerkers, Sharon Tessers en Roland van de Schraaf, verdienen echt een dikke pluim. Geweldig hoe ze alles deden om voor ons een toch zo mooi mogelijke order te maken. Ze dachten echt met ons mee geweldig. Daarbij was de sfeer ook super. Nooit geweten dat een keuken en badkamer uit kiezen en kopen zo leuk kon zijn!

Sharon en Roland bedankt!

Groetjes,
Eric en Paula

Ons service team Geplaatst op 09 augustus 2018

Beste meneer,

Dat klinkt inderdaad als een hele fijne ervaring bij Brugman Keukens & Badkamers, leuk om te horen.
Gefeliciteerd met uw nieuwe aankopen en bedankt voor de mooie 5 sterren review!

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Home
Terug
Sluiten