8.2
Goed 8.2 van 0-102113 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

"Bij Brugman zijn we pas tevreden als u ook tevreden bent"

Tom Heere Commercieel directeur Brugman
Customer profile image
Geplaatst op 17 augustus 2017

Klantenservice begreep gelijk ons …

Klantenservice begreep gelijk ons probleem en kon zien dat dut niet de eerste keer was voor hetzelfde bood gelijk een naar ons gevoel een goede opossing namelijk vervangen van de rails , dank

Ons service team Geplaatst op 17 augustus 2017

Beste meneer/mevrouw van Hees,

Wat leuk om te lezen dat u zo tevreden bent over de klantenservice. Mochten wij u in die toekomst nog ergens mee van dienst kunnen zijn dan staan wij uiteraard voor u klaar.

Met vriendelijke groet,

Lucas - Webcare Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 16 augustus 2017

Reischeque 500 euro

Goeidag, ik kocht gisteren een nieuwe keuken bij Brugman waar ik blij mee ben echter werd mij niks verteld over de actie van 500 euro voor een droomreis. Ik zie dit enkel op de website. Is deze actie nog geldig op mijn keuken?

Ons service team Geplaatst op 16 augustus 2017

Beste meneer,

Dat klinkt wel heel fijn, zo een droomreis. U kunt hiervoor het beste contact opnemen met de showroom waar u de keuken heeft gekocht. Zij zijn precies op de hoogte van de lopende acties voor uw keuken.

Met vriendelijke groet,

Lucas - Webcare Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 14 augustus 2017

bauwknecht

wordt goed geholpen en een uitleg van de situatie waar fam Veenstra mee zaten. wij willen u bedanken voor uitleg groet fam Veenstra

Ons service team Geplaatst op 15 augustus 2017

Beste familie Veenstra,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden. Mochten we u in de toekomst nog ergens me van dienst kunnen zijn dan verneem ik dit graag van u.

Met vriendelijke groet,

Lucas - Webcare Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 14 augustus 2017

Vriendelijke en deskundige assistentie

Vriendelijke en deskundige assistentie. Nu afwachten op de beloofde navolging.

Ons service team Geplaatst op 14 augustus 2017

Beste meneer,

Uiteraard gaan we er voor om de navolging ook zo te laten verlopen. Van harte gefeliciteerd met uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Lucas - Webcare Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 14 augustus 2017

Probleemafhandeling

Vandaag probleem met afzuigkap telefonisch gemeld. Je wordt netjes te woord gestaan, probleem aangehoord en meteen een oplossing aangedragen. Wordt binnen 1 week opgelost. Kijk zo hoort het. Als mogelijkheid er is niet zoeken naar lange oplossingen maar gelijk klant tevreden stellen.

Ons service team Geplaatst op 14 augustus 2017

Beste meneer/mevrouw,

Een goede service staat bij ons hoog in het vaandel. Goed te vernemen dat u dit ook heeft mogen ervaren. Mochten wij u in de toekomst nog ergens mee van dienst kunnen zijn, dan horen we dit graag.

Met vriendelijke groet,

Lucas - Webcare Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 14 augustus 2017

Netjes te woord gestaan

Netjes te woord gestaan. Duidelijk en behulpzaam

Ons service team Geplaatst op 14 augustus 2017

Beste meneer/mevrouw Rijkenberg,

Hartelijk dank voor uw kort en krachtige review. Dit is waar we als Brugman voor staan. Ik wens u veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Lucas - Webcare Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 14 augustus 2017

Goede ervaring bij Brugman Amersfoort!

Freddie heeft ons erg goed geholpen met het uitzoeken van een keuken die aan onze wensen en budget voldeed. Een uitdagende en tijdrovende klus want het is geen standaard keuken, maar niks gaf ons het gevoel dat dit niet gewaardeerd werd. Er is uitgebreid over elk detail dat we belangrijk vonden nagedacht. Freddie hielp hierbij op een hele prettige manier door opties voor te leggen die pasten bij het beeld dat we voor ogen hadden, en niet onbelangrijk bij het budget pasten. We zijn heel tevreden met het resultaat op tekening en kunnen niet wachten om hem straks in gebruik te nemen!

Ons service team Geplaatst op 14 augustus 2017

Beste meneer/mevrouw,

Wij nemen graag de tijd voor u en zien een aparte keuken juist als een spannende en vooral leuke uitdaging. Ik ben erg benieuwd naar het eind resultaat. Deelt u een foto met ons als de keuken geplaatst is?

Met vriendelijke groet,

Lucas - Webcare Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 14 augustus 2017

Gemaakte afspraken worden goed …

Gemaakte afspraken worden goed nagekomen. Wij zij erg blij met onze keuken die vakkundig geïnstalleerd is.

Ons service team Geplaatst op 14 augustus 2017

Beste meneer/mevrouw,

Bij Brugman staat het nakomen van afspraken hoog in het vaandel. Fijn dat u dit ook heeft mogen ervaren. Ik wens u vele prettige kook uren toe.

Met vriendelijke groet,

Lucas - Webcare Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 13 augustus 2017

Keuken gekocht bij Brugman Groningen

Vandaag een keuken bij Brugman Groningen gekocht. Vriendelijk te woord gestaan, met veel geduld zijn mijn wensen op papier gezet en uitgewerkt. Ik had verwacht dat mijn wensen ver boven budget lagen maar men wist toch met een redelijk bod te komen. Als de oplevering van de keuken net zo vlekkeloos verloopt, heb ik niets te klagen.

Ons service team Geplaatst op 14 augustus 2017

Beste meneer,

Uiteraard gaan wij er voor om de levering en montage net zo vlekkeloos te laten verlopen. Wat fijn dat u uw droomkeuken bij ons heeft gevonden. Ik wens u alvast veel kookplezier toe!

Met vriendelijke groet,

Lucas - Webcare Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 12 augustus 2017

Vandaag een keuken gekocht bij Brugmans …

Vandaag een keuken gekocht bij Brugmans in Amersfoort. Jaimy van de Wardt hielp ons. Belangrijke eigenschap: goed kunnen luisteren naar de wensen van de klant. Daar beschikte Jaimy zeker over.
Geduld, ook zo'n schone zaak. Ook dat was geen probleem. Want ja, als je zoveel moois ziet, wil je nog wel eens een switch maken in ideeën!
Kortom: we gingen als blije klanten de winkel uit.

Ons service team Geplaatst op 14 augustus 2017

Beste meneer/mevrouw van der Ploeg,

Wat een vriendelijke woorden voor mijn collega Jaimy. Ik zal we zorg voor dragen dat deze bij haar terecht komen. Fijn dat u uw droomkeuken heeft kunnen ontwerpen. Van harte gefeliciteerd met de aankoop van uw keuken.

Met vriendelijke groet,

Lucas - Webcare Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 12 augustus 2017

paar kleine beschadigingen aan het …

paar kleine beschadigingen aan het houtwerk, wordt als het goed is snel opgelost.

Ons service team Geplaatst op 12 augustus 2017

Beste meneer/mevrouw Struik,

Wat vervelend om te lezen dat er kleine beschadigingen zijn aan het houtwerk maar wat fijn om te lezen dat alles snel wordt opgelost.

Met vriendelijke groet,

Bianca - Webcare Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 10 augustus 2017

In showroom top geholpen, maar bij lezen van reviews

Vandaag in filiaal Breda geweest om te kijken voor een badkamer totaal deal. Persoon die ons hielp heeft dat keurig gedaan, niets opdringerigs , gewoon netjes uitleg gegeven en verteld wat er allemaal mogelijk is. We hebben ook duidelijk aangegeven dat we in de oriënterende fase zijn en dus ook daar geen besluiten gingen nemen. De totaaldeal sprak ons enorm aan. Je wordt ontzorgd en in principe is alles mogelijk.
Men gaf ook aan dat Brugman alles zelf doet, en niet met onderaannemers etc werkt. Dus alles contact, werkzaamheden etc verloopt rechtstreeks via Brugmans.
We waren positief verrast.
Echter bij het het zoeken naar andermans ervaringen en reviews kom ik bij jullie eigen site nagenoeg alleen maar 4 of 5 sterren reviews tegen terwijl ik elders meer slechtere dan goede reviews lees. Dit baart mij zorgen, en laat ons erg twijfelen of we dit wel moeten willen.
We lezen veel over goede ervaringen bij maken van offerte Afspraken en het tekenen, maar daarna is het vooral drama. Slechte communicatie, afspraken worden niet nagekomen,zaken worden niet geleverd, mensen worden afgescheept met een grote mond en veel filialen werken wel met onderaannemers die ook vaak slecht afleveren.
We zijn hier erg van geschrokken en gaan nog maar eens goed rond kijken of we elders dat kunnen vinden wat we zoeken. 100% garantie dat alles goed verloopt is een utopie en verwachten we ook niet, maar wat we gelezen hebben gaat vele malen verder dan dat.

Ons service team Geplaatst op 11 augustus 2017

Beste mevrouw De Bruijn,

Spijtig om te horen dat u niet voor ons hebt gekozen. Graag hadden wij bewezen dat er alles aan gedaan wordt om onze klanten tevreden te stellen. Mocht u toch van gedachte veranderen dan willen wij u zeker welkom heten in ons filiaal in Breda.

Met vriendelijke groet,

Bianca - Webcare Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 09 augustus 2017

Een groot compliment aan Brugman …

Een groot compliment aan Brugman Keukens in Zoeterwoude. Een uitstekend verlopen aankoop van een nieuwe keuken. Van een telefoontje van het hoofdkantoor in Alkmaar tot het tekenen van de opdracht is geweldig verlopen. Geen opdringerige verkopers, open en eerlijk, objectief advies en kennis van zaken. Wij willen met name Ton Kroone bedanken voor zijn professionaliteit. Wat een goede adviseur en zoals hierboven beschreven objectief, open en eerlijk. Door zijn advisering kregen wij een warm gevoel en niets is teveel of lastig. Er wordt niet op een klokje gekeken, ruim de tijd neemt men voor je. Echt super. Familie Staal

Ons service team Geplaatst op 11 augustus 2017

Beste familie Staal,

Ik ben blij te horen dat u een open en eerlijke ervaring heeft gehad met mijn collega van de showroom. Dit is waar wij als Brugman voor staan. Van harte gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Lucas - Webcare Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 09 augustus 2017

Een plaatje van een nieuwe keuken

Demonteren oude keuken, aanleveren nieuwe keuken (met een berijdbare lift vanwege 2e etage) en montage nieuwe keuken is zeer professioneel verlopen. De keuken is een plaatje. Enigste minpuntje is dat er geen communicatie was over het feit dat de loodgieter normaal gesproken 1 dag ná de montagedag komt, wat standaard blijkt te zijn. Dit was mij niet verteld of via de brief gecommuniceerd. Gelukkig heeft de monteur nog kunnen regelen dat de loodgieter dezelfde dag is gekomen. Al met al een geslaagde nieuwe keuken. Ben er heel erg blij mee !

Ons service team Geplaatst op 11 augustus 2017

Beste mevrouw,

Goed te horen dat uw minpuntje toch direct is opgelost en dat alles naar wens is verlopen. Ik wens u heel veel kookplezier toe in de nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Lucas - Webcare Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 06 augustus 2017

Super service bij Brugman keukens Groningen

Vanmiddag zijn wij super goed geholpen met het uitzoeken van onze ideale keuken! Eerst wat rondgekeken, daarna om de tafel gezeten met Marcel en een mooi strak ontwerp gemaakt na aanleiding van onze wensen. Goed geholpen met keuze van materialen en apparaten voor ons budget. We zijn super tevreden met uiteindelijk onze keuken en raden Brugman Groningen dan ook zeker aan!

Ons service team Geplaatst op 11 augustus 2017

Beste meneer,

Goed te vernemen dat de aankoop van uw keuken naar wens is verlopen. Ik ben erg benieuwd naar het eindresultaat. Deelt u een foto met ons?

Met vriendelijke groet,

Lucas - Webcare Brugman Keukens & Badkamers