8.6
Goed 8.6 van 0-107531 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

"Bij Brugman zijn we pas tevreden als u ook tevreden bent"

Paul de Jong Commercieel directeur Brugman
Customer profile image
Geplaatst op 25 juni 2022

Duidelijke klantvriendelijke aflevering

Duidelijke klantvriendelijke aflevering

Customer profile image
Geplaatst op 25 juni 2022

Brugman Den Bosch super ervaring.

Inmiddels al een paar keer bij Brugman in Den Bosch geweest. Altijd erg vriendelijk ontvangen en goede gesprekken. Ze geven eerlijk advies en denken met je mee. Absoluut geen verkoop cultuur of eruit willen halen wat er in zit. Deze mannen hebben mijn oordeel over keukens en badkamers kopen positief veranderd en zou hier zo terug gaan. Zeker als vrouw alleen kun je hier gerust een gesprek aangaan. Je zult je op je gemak voelen en zeker gehoord.

Customer profile image
Geplaatst op 25 juni 2022

Prima

Mooi spul, eerlijke prijs, keurig geleverd.

Ons service team Geplaatst op 25 juni 2022

Beste Michael,

Ik wil u bedanken voor uw 5 sterren review.

Met vriendelijke groet,

Nicole Dijkstra - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 25 juni 2022

Toilet laten renoveren

Toilet laten renoveren. Wachttijd was erg lang (augustus vorig jaar tegels uitgekozen en nu eind juni is de klus geklaard). Dit hadden ze bij het uitzoeken van de tegels ed wel direct duidelijk aangegeven dus verder prima.
Levering van toilet verliep goed. Meeste was in de hal geplaatst en je loopt alles na met de chauffeur of je alles hebt gekregen.
Slopen en montage verliep ook heel soepel en snel.
Je betaald er wel wat voor, maar je hoeft zelf geen poot uit te steken als je ook kiest voor slopen en montage. Alles is zeer overzichtelijk in te zien en je kan alles snel regelen. Al met al zeer tevreden!

Ons service team Geplaatst op 25 juni 2022

Beste Yoaana,

Dank u wel voor uw prachtige beoordeling. Fijn dat alles naar wens is verlopen. Dat horen wij graag. Ik wil u veel plezier wensen met uw nieuwe toilet.

Met vriendelijke groet,

Nicole Dijkstra - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 25 juni 2022

Goede advies

Goede advies, goede levering!

Ons service team Geplaatst op 25 juni 2022

Beste meneer, mevrouw Dijk,

Dank u wel voor uw review!

Met vriendelijke groet,

Nicole Dijkstra - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 24 juni 2022

Medewerkers vriendelijk en beleefd.

Medewerkers vriendelijk en beleefd.
Door tijdsdruk ging de montage van water en de inductie kookplaat niet door en is door mijn aannemer opgelost. De kosten daarvoor krijg ik vergoed. De service is dus prima.

Ons service team Geplaatst op 24 juni 2022

Beste mevrouw Rabbeljee,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring en de positieve review. Fijn om te vernemen dat er een oplossing is gevonden voor de aansluiting.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven- Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 24 juni 2022

Snelle correcte oplossing geboden.

Snelle correcte oplossing geboden.

Ons service team Geplaatst op 24 juni 2022

Beste heer/mevrouw Broecke,

Dit is fijn om te vernemen. Dank u wel voor de top waardering.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven- Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 24 juni 2022

Onze nieuwe keuken en badkamer van Brugman

Wij zijn zeer tevreden met de geleverde keuken en badkamer van Brugman.

Ze hebben ons van begin tot eind duidelijk op de hoogte gehouden van de werkzaamheden en uiteindelijk een prachtige badkamer en keuken geleverd.

Over details werd meegedacht en indien nodig geadviseerd.
Hierdoor hebben wij met een gerust hart en het volste vertrouwen de werkzaamheden laten uitvoeren.

Wij zullen dan ook eenieder Brugman keukens en badkamers aanbevelen.

Ons service team Geplaatst op 24 juni 2022

Beste heer Adry,

Gefeliciteerd met uw nieuw badkamer en keuken. Wat fijn dat alles naar tevredenheid is uitgevoerd.

Dank u wel voor de mooie review, aanbeveling en vijf sterren waardering

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven- Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 24 juni 2022

Uiterst blij met de kwaliteit en…juiste keuze

Uiterst blij met de kwaliteit en service.

Ons service team Geplaatst op 24 juni 2022

Beste Jawad,

Wat een mooie complimenten krijgen wij van u! Dank u wel hiervoor en voor de mooie beoordeling.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven- Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 23 juni 2022

Nieuwe badkamer

Nieuwe badkamer gekocht, goede service en ideeën bij de aanschaf.
De door Brugman aangewezen aannemer, Ketelplaza, heeft uitstekend werk verricht. Helemaal volgens de planning.
We zijn heel tevreden met de bij Brugman aangeschafte badkamer.

Ons service team Geplaatst op 23 juni 2022

Beste heer/mevrouw Visser,

Dat klinkt inderdaad als een perfecte ervaring met Brugman. Nu lekker genieten!

Met vriendelijke groet,

Margo de Bakker - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 23 juni 2022

Wat een mooi bedrijf.

Wat een mooi bedrijf.

Ons service team Geplaatst op 23 juni 2022

Beste meneer/mevrouw,

Dank u voor deze mooie complimenten in deze positieve 5 sterren review.

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 23 juni 2022

Levering badkamer

Deze week de levering van onze badkamer ontvangen en ik moet zeggen chapeau.
De communicatie over de levering was perfect. Duidelijke email met instructies van te voren ontvangen.
Ze belden een half uur van te voren en kwamen op de afgesproken tijd. De chauffeurs hebben samen met ons alle producten bekeken en weer netjes verpakt.
Je kan duidelijk merken dat er aandacht besteed wordt aan klanttevredenheid.

Ons service team Geplaatst op 23 juni 2022

Beste Ingrid,

Dat de levering geheel naar wens is gegaan dat is heel goed om te horen. Dank u wel voor het delen van uw positieve ervaring.

Met vriendelijke groet,

Margo de Bakker - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 23 juni 2022

Fijne zaak goed advies alles keurig…

Fijne zaak goed advies alles keurig netjes op tijd en keurig geïnstalleerd

Ons service team Geplaatst op 23 juni 2022

Beste heer/mevrouw Wouters,

Dank u voor het delen van uw positieve ervaring in deze vijf sterren beoordeling.

Met vriendelijke groet,

Margo de Bakker - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 22 juni 2022

Geachte lezer,

Geachte lezer,

Prima keuken,
Alles op tijd en vervanging voor apparatuur die later komt. Uitstekende service.

Ons service team Geplaatst op 22 juni 2022

Beste mevrouw Shemesh,

Uitstekende service, dat is waar wij het voor doen! Wij wensen u heel veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Jody van Veelen - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 22 juni 2022

Tevreden klanten

Tevreden klanten. Goed geholpen door Richard in de winkel. En de montage door Gert, van Kers Renovatiewerken, is prima uitgevoerd. Vakantiegevoel in eigen huis als we de badkamer inlopen.

Ons service team Geplaatst op 22 juni 2022

Beste mevrouw Hijman,

Zo mooi om te horen dat wij een vakantiegevoel hebben gecreëerd in uw nieuwe badkamer. Dank u wel voor de mooie omschrijving en top beoordeling.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Home
Terug
Sluiten