8.6
Goed 8.6 van 0-107847 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

"Bij Brugman zijn we pas tevreden als u ook tevreden bent"

Jaap Lankamp Commercieel directeur Brugman

Deze beoordelingen zijn allemaal van echte klanten. Lees hier hoe we dat aanpakken.

Customer profile image
Geplaatst op 29 september 2022

Super goed geholpen door bart een…

Super goed geholpen door bart een betere verkoper zal er niet zijn.
Alles is gegaan volgens afspraak en de monteur was ook een echte vakman.

Ons service team

Beste mevrouw Claessen,

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent, daar doen wij het allemaal voor!

Met vriendelijke groet,

Margo de Bakker - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 29 september 2022

Heel aardige verkoper.

Heel aardige verkoper.
Kwam alleen voor tegels en was snel geregeld.
Niet opdringerig om meer te verkopen.

Ons service team

Beste heer/mevrouw Van Til,

Fijn dat mijn collega u zo goed en geheel naar wens van dienst kon en mocht zijn!

Met vriendelijke groet,

Margo de Bakker - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 28 september 2022

Ervaren verkoper

Fijne verkoper, hij stond ons geduldig en deskundig te woord. We kregen de mogelijkheid om er rustig over na te denken. Daarmee bewust voor een Brugman keuken gekozen.

Ons service team

Beste meneer, mevrouw Raijmakers,

Ik wil u hartelijk bedanken voor uw 5 sterren review! Fijn om te vernemen dat u zo tevreden bent over Brugman Keukens & Badkamers,

Met vriendelijke groet, Nicole Dijsktra -

Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 28 september 2022

Vriendelijk en snel

Vriendelijk, behulpzaam en snelle afwikkeling

Ons service team

Beste mevrouw Oskam,

Dank u wel voor uw prachtige review!

Met vriendelijke groet,

Nicole Dijsktra - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 26 september 2022

Brugman keuken en badkamer geplaatst

Brugman keuken en badkamer geplaatst , zeer tevreden van a tot z

Ons service team

Beste mevrouw Kuipers-Dekker,

Heel fijn om te horen dat u nu lekker kunt genieten van uw nieuwe keuken en badkamer. Dank u voor het in ons gestelde vertrouwen.

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 25 september 2022

Hele goede ervaring met al het…

Hele goede ervaring met al het personeel, in de winkel super ,het is precies gemaakt zo als wij het graag wilden hebben. Echt top. Brugman Breda een dikke pluim.

Ons service team

Beste mevrouw Hogerwerf,

Dank u voor deze dikke pluim, daar zijn we super blij mee. Veel kook plezier in uw nieuwe keuken gewenst!

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 25 september 2022

Nieuwe badkamer! Wij zijn heel enthousiast over de…

Wij zijn heel enthousiast over de manier van informatie geven en de werkwijze bij de het installeren van de badkamer.

Ons service team

Beste meneer/mevrouw Verhees,

Wat fijn dat u nu lekker kunt genieten van uw nieuwe badkamer! Leuk dat wij deze voor u mochten verzorgen.

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 25 september 2022

Probleem werd snel en vakkundig…

Probleem werd snel en vakkundig verholpen

Ons service team

Beste meneer/mevrouw,

Fijn om te lezen dat u deze prettige ervaring met ons heeft!

Met vriendelijke groet,

Jody Korver - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 24 september 2022

Aanpassing order snel en plezierig…

Aanpassing order snel en plezierig geregeld.

Ons service team

Beste heer/mevrouw,

Dit is fijn om te vernemen, dank u voor de geweldige beoordeling.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 24 september 2022

Goede communicatie en control van het…

Goede communicatie en control van het traject en montage.

Ons service team

Beste Cristina,

Zoals u van ons kan en mag verwachten! Dank u voor deze mooie 5 sterren review.

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 23 september 2022

Keurige aflevering. TOP levering

Keurige aflevering! vriendelijk en behulpzaam.
Controle op geleverde spullen, waarbij zij zelf vaststelde dat de badkamerspiegel was beschadigd (minimaal, maar toch :).

Ons service team

Beste meneer, mevrouw Horst,

Ik wil hartelijk bedanken voor uw 5 sterren beoordeling. Fijn dat alles naar wens is verlopen en dat u tevreden bent. Dat horen wij graag.

Met vriendelijke groet,

Nicole Dijkstra - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 23 september 2022

Alles top geregeld van advies tot…

Alles top geregeld van advies tot montage. Niet goedkoop maar elke euro echt zeker waard.

Ons service team

Beste heer/mevrouw,

Wat fijn dat alles naar wens is verlopen. Dank u wel voor uw mooie review en beoordeling.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 23 september 2022

Een prima service

Een snelle service en afhandeling
Brugman keukens is zeker aan te bevelen

Ons service team

Beste heer Prevoo,

Dank u voor de complimenten, aanbeveling en mooie beoordeling.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 22 september 2022

Prettig geholpen en naar afspraak geleverd

Prettig geholpen bij Brugman Keukens en volgens afspraak geleverd. Klein minpuntje was dat installatie pas een dag na montage kon plaatsvinden en dat ik zelf daar met werk niet op gerekend had.

Ons service team

Beste heer/mevrouw Houthuijzen,

Dank u wel voor uw beoordeling en feedback. Wij nemen deze zeker ter harte.

Met vriendelijke groet,

Margo de Bakker - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 22 september 2022

Onze 3e keuken.

De keuken die wij nu aanschaffen is de 3e keuken bij Brugman.
We hebben goede ervaringen met de complete levering en service bij Brugman.

Ons service team

Beste meneer Verweij,

Wat ontzettend fijn dat wij u wederom van dienst mogen zijn, dank u voor het in ons gestelde vertrouwen! Wij gaan zorgen dat u straks weer lekker kunt genieten van uw mooie nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Home
Terug
Sluiten