8.4
Goed 8.4 van 0-105985 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

"Bij Brugman zijn we pas tevreden als u ook tevreden bent"

Paul de Jong Commercieel directeur Brugman
Customer profile image
Geplaatst op 17 april 2021

Goede service in het meedenken en…

Goede service in het meedenken en samenstellen van onze droom badkamer

Customer profile image
Geplaatst op 17 april 2021

Peter Westveer heeft op een uitermate…

Peter Westveer heeft op een uitermate prettige en directe wijze, onze ogen geopend, uit de comfort zone gehaald en uiteindelijk een keuken getoond welke wij ons niet hadden kunnen voorstellen. Door mee te denken en de beschikbare ruimte optimaal te benutten, hebben wij nu onze droomkeuken. Deze moet nog geplaatst worden, meerwerk moet nog worden uitgevoerd maar wij hebben alle vertrouwen dat ook dit met grote zorgvuldigheid en hoge kwaliteit zal worden afgehandeld.

Ons service team Geplaatst op 17 april 2021

Beste meneer, mevrouw den Ouden,

Hartelijk bedankt voor uw 5 sterren review voor mijn college Peter. Wat ontzettend fijn te vernemen dat hij u zo goed heeft geadviseerd met het samenstellen van uw keuken. Ik ga uw mooie woorden aan hem overbrengen en wens u alvast veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Nicole Dijkstra - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 17 april 2021

Keurig geholpen met nabestelling.

Wij zijn met een korte vraag over het rubber van een douchedeur van 14 jaar oud uitstekend geholpen door de Service van Brugman Keukens & Badkamers.
Het bestellen van het rubber was geen enkel probleem.

Ons service team Geplaatst op 17 april 2021

Beste meneer, mevrouw,

Wat ontzettend leuk om te vernemen dat u deze goede service heeft ervaren. Dat is precies waar wij voor staan. Ik wil u hartelijk bedanken voor uw 5 sterren review en nog jaren plezier wensen met uw badkamer.

Met vriendelijke groet,

Nicole Dijkstra - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 17 april 2021

Probleem snel en vakkundig opgelost.

Probleem snel en vakkundig opgelost.

Ons service team Geplaatst op 17 april 2021

Beste meneer, mevrouw van der Gouw,

Wat een mooie beoordeling. Dank u wel.

Met vriendelijke groet,

Nicole Dijkstra - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 17 april 2021

Prima begeleiding en service komen de…

Prima begeleiding en service komen de afspraken na en als er problemen zijn dan is er direct aandacht voor het probleem en wordt het snel opgelost .prima aan te bevelen

Ons service team Geplaatst op 17 april 2021

Beste meneer, mevrouw Dongen,

Hartelijk bedankt voor het delen van uw ervaring. Fijn te vernemen dat de geboden service van Brugman Keukens & Badkamers u zo goed bevallen is. Dat is waar wij voor staan.

Met vriendelijke groet,

Nicole Dijkstra - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 16 april 2021

We waren op zoek naar een kleine…

We waren op zoek naar een kleine praktische keuken en Yentle heeft ons heeft onze ideeën voor ons op papier gezet, met heel veel geduld ????. Vriendelijk, snel en binnen budget

Ons service team Geplaatst op 16 april 2021

Beste heer Carpels,

Dank u wel voor de mooie review en wat fijn dat u zo tevreden bent over hoe mijn collega u heeft geadviseerd. Zij gaat dit zeker waarderen.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 15 april 2021

We zijn vriendelijk en volgens…

We zijn vriendelijk en volgens richtlijnen RIVM te woord gestaan.
Goede adviezen en technisch inzicht.

Ons service team Geplaatst op 15 april 2021

Beste heer/mevrouw Wassenaar,

Fijn dat we u, ook in deze tijd, van goede adviezen hebben mogen voorzien . Hartelijk dank voor uw 5-sterren review.

Met vriendelijke groet,

Pauline de Jong - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 15 april 2021

Zeer tevreden in een keer alles goed…

Zeer tevreden in een keer alles goed geregeld.
Een klein puntje waar nog even naar gekeken moet worden maar heb er alle vertrouwen in.

Ons service team Geplaatst op 15 april 2021

Beste heer/mevrouw,

Wij hebben daar net zoveel vertrouwen in als u. Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring en het geven van vijf sterren.

Met vriendelijke groet,

Pauline de Jong - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 15 april 2021

Vriendelijk

Vriendelijk, behulpzaam, geen tijdsdruk.

Ons service team Geplaatst op 15 april 2021

Beste heer/mevrouw Schreuder - Dercksen,

Fijn om te horen dat u tevreden bent. Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met ons.

Met vriendelijke groet,

Pauline de Jong - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 15 april 2021

Weinig doorzichtige offerte

Weinig doorzichtige offerte
Geen prijzen van de onderdelen
Weinig flexibele verkoper

Ons service team Geplaatst op 15 april 2021

Beste heer/mevrouw Theelen,

Spijtig om te horen dat u deze ervaring met ons heeft. Mocht u hierover contact met ons willen opnemen dan horen wij dat graag.

Met vriendelijke groet,

Pauline de Jong - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 14 april 2021

Heel goed gevoel over onze…

Heel goed gevoel over onze keukenaankoop. We werden heel vakkundig en met enthousiasme geholpen. Er werd alle tijd genomen om ons goed te adviseren. Echt een aanrader.

Ons service team Geplaatst op 14 april 2021

Beste meneer, mevrouw Otter,

Wat een mooie beoordeling. Dank u wel.
Ik wil u veel kookplezier toewensen.

Met vriendelijke groet,

Nicole Dijkstra - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 14 april 2021

Blij en tevreden met onze nieuwe, prachtige badkamer van Brugman!

Het advies, ontwerp en vervolgens de levering van de spullen is naar volle tevredenheid gegaan. Ook de kwaliteit van de geleverde goederen is top! De door Brugman geregelde aannemer (Assos Marmer BV te Amersfoort) heeft de volledige sloop en installatie van de badkamer in twee weken netjes uitgevoerd met vakkundig en vriendelijk personeel! Ook de controle en projectbegeleiding door Brugman tijdens en na de installatie is prettig en professioneel. Wij zijn dik tevreden en bevelen Brugman en Assos van harte aan!

Ons service team Geplaatst op 14 april 2021

Beste meneer van Suylekom,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring met Brugman Keukens & Badkamers. Fijn te lezen dat u zo tevreden bent. Dat horen wij erg graag. Ik wil u veel plezier wensen met uw nieuwe badkamer.

Met vriendelijke groet,

Nicole Dijkstra - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 14 april 2021

Zeer prettig gesprek

Zeer prettig gesprek. Adviseur wist perfect onze wensen te vertalen.

Ons service team Geplaatst op 14 april 2021

Beste Anita,

Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring.

Met vriendelijke groet,

Pauline de Jong - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 14 april 2021

Deskundig, creatief en professioneel

We zijn deskundig en professioneel geholpen door de verkoper van Brugman. Steeds weer stond hij open voor wijzigingen en werden creatieve suggesties gedaan. Top proces, we kunnen niet wachten tot de keuken staat!

Ons service team Geplaatst op 14 april 2021

Beste Jeroen,

Wat een mooie review heeft u geschreven, hier worden we ontzettend blij van! Nu nog even geduld en dan kunt u volop genieten van uw nieuwe keuken. Ik wil u hartelijk danken voor de beoordeling.

Met vriendelijke groet,

Pauline de Jong - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 14 april 2021

Zeer goed geholpen bij het filiaal Brugman Goes

Zeer goed geholpen bij het vinden/uitzoeken/samenstellen van de keuken. De verkoper kon zich volledig inleven in onze wensen, gaf goed advies en dacht mee in oplossingen. Kortom, een eerlijk en betrouwbaar advies

Ons service team Geplaatst op 14 april 2021

Beste Dennis,

Hartelijk dank voor de complimenten die u geeft. Super om te horen dat u zo tevreden bent over de verkoop van uw keuken. Alvast veel plezier van uw nieuwe keuken!

Met vriendelijke groet,

Pauline de Jong - Brugman Keukens & Badkamers

Home
Terug
Sluiten