Reviews
7.9
Goed 7.9 van 0-102850 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

"Bij Brugman zijn we pas tevreden als u ook tevreden bent"

Paul de Jong Commercieel directeur Brugman
Customer profile image
Geplaatst op 11 december 2018

......

...........

Ons service team Geplaatst op 11 december 2018

Beste meneer prins,

Bedankt voor uw positieve 4 sterren review.

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 10 december 2018

Top keuken Top geplaatst

Fantastisch mooie keuken welke pas mooi en toepasbaar is als deze ook goed is gemonteerd. In beide opzichten geslaagd!!!
Ik durf te stellen dat onze keuken mooier is dan de keuken in de design showroom van Brugman filiaal in Leeuwarden :-)

Ons service team Geplaatst op 10 december 2018

Beste meneer/mevrouw,

Dat uw keuken fantastisch mooi en goed gemonteerd is, maakt ons trots! Geniet van uw mooie, nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Jody Korver - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 10 december 2018

prima advies

prima advies, geweldige montage door servicemonteur

Ons service team Geplaatst op 11 december 2018

Beste heer / mevrouw,

Dank u wel voor de mooie complimenten. Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 09 december 2018

Prachtige badkamer laten ontwerpen door…

Prachtige badkamer laten ontwerpen door Julia Janssen bij Brugman Hoofddorp! Door het mooie ontwerp ook besteld en laten plaatsen! Allemaal volgens planning.

Een echte aanrader!

Ons service team Geplaatst op 10 december 2018

Beste heer/mevrouw van de Zwart,

Gefeliciteerd met uw nieuwe badkamer! Fijn om te horen dat u vanaf aankoop tot aan de plaatsing zo tevreden bent.
Wij wensen ue heel veel plezier met uw nieuwe badkamer.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 07 december 2018

Super service

Super service, ben zeer tevreden over de verkoop levering en met name het plaatsen van de keuken. Top monteurs met oog voor detail

Ons service team Geplaatst op 08 december 2018

Beste meneer Jansen,

Wat ontzettend fijn om te horen dat u zo tevreden bent, daar doen we het allemaal voor. Bedankt voor het delen van uw ervaring in deze 5 sterren review.

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 07 december 2018

Gewoon top

Van het begin tot eind heel netjes en correct behandeld. Niet negatiefs op te merken over dit bedrijf. Gewoon top

Ons service team Geplaatst op 07 december 2018

Beste meneer,

Gewoon top van begin tot eind! Meer kunnen we ons niet wensen. Hartelijk bedankt voor deze mooie 5 sterrenbeoordeling.

Met vriendelijke groet,

Twan Dekker - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 06 december 2018

Uitstekende service & advies bij Brugman Zaandam

Bij Brugman in Zaandam waren wij al eerder tevreden klant. Nu hebben we een bestelling geplaatst voor zowel keuken als badkamer. Hugo Kooi heeft mij uitstekend geholpen. Hij luistert goed naar je wensen, houdt rekening met je budget, heeft veel kennis van producten & materialen, weet hoe je optimaal gebruik kunt maken van de beschikbare ruimte en komt met goede ideeën. Hij stelt de juiste vragen en geeft een helder advies en zorgt ervoor dat je niet voor vervelende verassingen komt te staan.
Enige minpunt is de vervoerder van de badkamer materialen - die is erg strikt => levering tot aan de voordeur, wat erg lastig is wanneer je in een appartement woont en zelf niet mag tillen. Maar gelukkig hebben we dat goed op kunnen lossen.

Ons service team Geplaatst op 06 december 2018

Beste meneer/mevrouw Visee,

Gefeliciteerd met uw nieuwe aankopen. Wat leuk dat u bij Brugman kon slagen voor uw nieuwe keuken en badkamer.
Wij gaan zorgen dat u hier straks heerlijk van kunt gaan genieten.

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 05 december 2018

Goed geluisterd door de verkoper en…

Goed geluisterd door de verkoper en prettig meegedacht en geadviseerd

Ons service team Geplaatst op 06 december 2018

Beste meneer,

Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring, dat vinden we ontzettend leuk om te horen.
Wij wensen u heel veel plezier toe met uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 05 december 2018

Prima Service en heldere proces

Prima Service en heldere proces

Ons service team Geplaatst op 05 december 2018

Beste meneer Ramdjalal,

Bedankt voor deze mooie positieve woorden in deze 5 sterren beoordeling, daar zijn we erg blij mee!

Met vriendelijke groet,

Twan Dekker - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 02 december 2018

Onze keuken en badkamer zijn…

Onze keuken en badkamer zijn uiteindelijk na 6 maanden naar tevredenheid opgeleverd. De verkoop, montage en service zijn gericht op een topproduct. Prima mensen. Wat beter kan is de begeleiding van de montage en service. Er ging bij ons veel mis bij de montage en service, echter Brugman heeft ons nooit in de steek gelaten. Brugman is net zo lang doorgegaan tot de keuken en badkamer naar ons zin waren. Mijn advies aan Brugman is stel een project verantwoordelijk persoon aan. Deze persoon zorgt dan voor de planning, afspraken met de opdrachtgever en oplevering. Hierdoor wordt het voor de klant beter, maar ook voor Brugman

Ons service team Geplaatst op 02 december 2018

Beste meneer / mevrouw Kieboom,

Bedankt voor deze kritische review. Fijn te vernemen dat de keuken en badkamer klaar is voor gebruik en dat er lekker van kunt gaan genieten. Ik ga uw verbeterpunten intern bespreken.

Met vriendelijke groet,

Nicole Dijkstra - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 30 november 2018

Service is perfect

Service is perfect. Montage team zeer ter zaken kundig. Absoluut professioneel. Nemen de tijd om alles perfect in orde te brengen. Zal de volgende keer zeker een keuken nemen van de mandenmakersgroep alleen al door de service die gegeven wordt.

Ons service team Geplaatst op 30 november 2018

Beste mevrouw Oosterwal,

Perfecte service, kundig montage team en professioneel dat zijn nog eens mooie complimenten! Heel hartelijk bedankt hiervoor en voor uw positieve 5 sterren.

Met vriendelijke groet,

Twan Dekker - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 29 november 2018

proberen duidelijk te zijn

proberen duidelijk te zijn

Ons service team Geplaatst op 29 november 2018

Beste meneer,

Bedankt voor het plaatsen van uw 4 sterren beoordeling!

Met vriendelijke groet,

Twan Dekker - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 27 november 2018

Zeer klantvriendelijk personeel die mij…

Zeer klantvriendelijk personeel die mij een mooie keuken voor een mooie prijs hebben aangeboden

Ons service team Geplaatst op 27 november 2018

Beste meneer/mevrouw Eckhart,

Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken. Wat leuk dat u hiervoor bent geslaagd bij Brugman Keukens. Wij wensen u alvast heel veel kook plezier toe!

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 27 november 2018

Netjes en correct te woord gestaan en…

Netjes en correct te woord gestaan en tijd vrijgemaakt voor onze bedoelingen. Gezien de levering pas in 2019 zal plaats vinden kan ik helaas nog geen oordeel geven over de aflevering en het plaatsen, maar heb wel vertrouwen hierin.

Ons service team Geplaatst op 27 november 2018

Beste meneer/mevrouw Rottier,

Wij gaan zorgen dat u straks heerlijk kunt gaan genieten van uw mooie nieuwe keuken.
Bedankt voor het gestelde vertrouwen in Brugman Keukens & Badkamers.

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 27 november 2018

Prima

Snel, probleemloos en accuraat. Vriendelijke bejegening

Ons service team Geplaatst op 27 november 2018

Beste meneer Kiepe,

Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring. Leuk dat u ons beoordeeld met deze 5 sterren review.
Wij wensen u heel veel kook plezier toe!

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Home
Terug
Sluiten