Klantervaringen Brugman keukens en badkamers
7.9
Goed 7.9 van 0-103338 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

"Bij Brugman zijn we pas tevreden als u ook tevreden bent"

Paul de Jong Commercieel directeur Brugman
Customer profile image
Geplaatst op 22 augustus 2019

Klasse keuken

Klasse keuken! Zo lang naar uitgekeken maar het resultaat maar er zijn. Heldere communicatie, vlotte afhandeling bij vragen en de monteur zeer kundig en heeft de gehele keuken in 1 dag weten te monteren.

Ons service team Geplaatst op 23 augustus 2019

Beste mevrouw,

Dank u wel dat u de tijd heeft genomen om deze positieve beoordeling over ons te schrijven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de oplevering en dat u nu kunt gaan genieten van uw prachtige keuken!

Met vriendelijke groet,

Stephan Schipper - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 22 augustus 2019

We zitten nog in de eerste fase

We zitten nog in de eerste fase, er is gesloopt en ze zijn nu gestart met het leiding werk.
Tot nu toe is alles naar wens verlopen, het contact en de behandeling van Brugman en de aannemer is duidelijk en helder.

Ons service team Geplaatst op 23 augustus 2019

Beste meneer/mevrouw Maes,

Bedankt voor uw positieve beoordeling, wij zijn hier erg blij mee! Fijn ook om te lezen dat alles duidelijk en helder was. Veel plezier met uw nieuwe badkamer.

Met vriendelijke groet,

Stephan Schipper - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 22 augustus 2019

prettig geholpen bij het uitzoeken van…

prettig geholpen bij het uitzoeken van een badkamer en de aflevering was erg netjes en alles werd nagekeken op breuken of beschadigingen

Ons service team Geplaatst op 22 augustus 2019

Beste meneer/mevrouw Doel,

Wat leuk om te horen dat u zo goed geslaagd bent voor uw nieuwe badkamer bij Brugman Keukens & Badkamers. Dank u voor uw positieve review.

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 22 augustus 2019

Prima service tot nu toe !

Prettige sfeer, en denken goed mee.

Ons service team Geplaatst op 22 augustus 2019

Beste meneer/mevrouw Dassen,

Bedankt voor uw prettige bericht. Het is goed om te lezen dat u het zo fijn heeft gevonden bij ons in de showroom. Veel plezier met uw nieuwe keuken!

Met vriendelijke groet,

Stephan Schipper - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 21 augustus 2019

Deskundig en vriendelijk personeel

Fijne adviseur die goed mee denkt met de wensen die we hadden.
Goede info nemen alle tijd voor de klant.

Ons service team Geplaatst op 21 augustus 2019

Beste meneer/mevrouw,

Wat fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent geworden door onze collega! Hier worden wij erg blij van. Bedankt voor het plaatsen van deze beoordeling.

Met vriendelijke groet,

Stephan Schipper - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 21 augustus 2019

Echt meegedacht en creatieve ideeën…

Echt meegedacht en creatieve ideeën ingebracht.

Ons service team Geplaatst op 21 augustus 2019

Beste meneer/mevrouw Engelen,

Bedankt voor deze zeer positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier alvast met uw nieuwe prachtige keuken!

Met vriendelijke groet,

Stephan Schipper - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 21 augustus 2019

Erg vriendelijke ontvangst en…

Erg vriendelijke ontvangst en professionele begeleiding om tot de aankoop over te gaan van een keuken en badkamer.

Ons service team Geplaatst op 21 augustus 2019

Beste heer / mevrouw Dijkstra,

Gefeliciteerd met de aankoop van uw keuken en badkamer! Wat goed om te horen dat u bij ons geslaagd bent en dat u zo tevreden bent. Dat doet ons goed!

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 20 augustus 2019

De problemen worden wel opgelost maar…

De problemen worden wel opgelost maar het heeft tijd nodig.!!!

Ons service team Geplaatst op 20 augustus 2019

Beste meneer/mevrouw Scharleman,

Dank u voor het delen van uw ervaring met betrekking tot de aankoop van uw nieuwe badkamer. Wij vinden het spijtig te vernemen dat u niet geheel 100% tevreden bent en hadden graag de service sneller opgelost voor u, excuus voor het ongemak. Indien u nog vragen heeft vernemen wij deze graag van u.

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 20 augustus 2019

als het niet goed was waren we niet…terug gekomen na onze mooie badkamer

als het niet goed was waren we niet terug gekomen

Ons service team Geplaatst op 20 augustus 2019

Beste meneer/mevrouw Langeraert,

Dank u voor het vertrouwen dat u wederom heeft gesteld in Brugman Keukens & Badkamers. Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 19 augustus 2019

Zeer tevreden over Brugman keukens

Zeer tevreden over Brugman keukens. De verkoopadviseur begreep goed wat ik wilde en heeft dat netjes vertaald naar een ontwerp. Vervolgens heeft hij mij zeer scherpe aanbieding gedaan. Fijn vond ik dat ik ook het voorwerk (verleggen van leidingen en verplaatsen van stopcontacten) via hen kon laten uitvoeren.

Ons service team Geplaatst op 19 augustus 2019

Beste mevrouw Klijsen,

Wat fijn om te vernemen dat u zo tevreden bent over de geboden service in onze mooie showroom. Straks kunt u heerlijk gaan genieten van uw nieuwe keuken, wij wensen u alvast heel veel kook plezier toe!

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 19 augustus 2019

vriendelijk

vriendelijk , correct en deskundige ontvangst en uitleg.
er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant

Ons service team Geplaatst op 19 augustus 2019

Beste heer,

Hartelijk dank voor het plaatsen van deze mooie 5 - sterren review. Het is altijd goed om te horen dat alles naar wens verloopt.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 19 augustus 2019

Goede kundige verkoper.

Goede kundige verkoper.

Ons service team Geplaatst op 19 augustus 2019

Beste heer,

Dank u voor het compliment.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 18 augustus 2019

Klantvriendelijk en deskundig.

Klantvriendelijk en deskundig.

Ons service team Geplaatst op 18 augustus 2019

Beste meneer,

Dank u voor het delen van uw positieve ervaring in deze mooie 4 sterren review.

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 18 augustus 2019

We zijn op een nette en vlotte wijze…

We zijn op een nette en vlotte wijze geholpen bij de aankoop van onze badkamer- en toiletmaterialen.
Ook de communicatie tussentijds verliep uitstekend.
De levering is goed verlopen, maar de controle van alle materialen binnen 2 werkdagen is gezien onze kennis cq leeftijd een probleem. Een iets langere periode zou veel oplossen.

Met vr. gr. Stan

Ons service team Geplaatst op 18 augustus 2019

Beste meneer/mevrouw Dongen,

Dank u voor uw oprechte review. Wij gaan uw punt ter verbetering intern bespreken. Indien u nog vragen heeft vernemen wij dit graag van u. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe badkamer!

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 17 augustus 2019

Goed geholpen met duidelijk advies

De verkoper nam de tijd zonder afspraak, terwijl hij eigenlijk niet aan het werk was en gaf ons een goed gevoel en advies, zodat wij de keuken gelijk besteld hebben.

Ons service team Geplaatst op 17 augustus 2019

Beste meneer Schenkel,

Gefeliciteerd met de aanschaf van uw mooie nieuwe keuken! Wat fijn om te lezen dat u zo prettig geholpen bent.

Met vriendelijke groet,

Jody Korver - Brugman Keukens & Badkamers

Home
Keukens
Terug
Sluiten