Klantervaringen Brugman keukens en badkamers
7.8
Goed 7.8 van 0-103152 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

"Bij Brugman zijn we pas tevreden als u ook tevreden bent"

Paul de Jong Commercieel directeur Brugman
Customer profile image
Geplaatst op 24 juni 2019

in 2 dagen een prachtige keuken.de ene…

in 2 dagen een prachtige keuken.de ene dag alles geleverd en op de plaats van keuken neer gezet,op de manier dat de monteur aan de slag kan.de tweede dag om 7 uur begonnen met plaatsen ,zoprecies en nauwkeurig en heel schoon gewerkt.afval werd meteen gescheiden.wat een top monteur Michel van Sijnkemontage.

Customer profile image
Geplaatst op 22 juni 2019

Netjes afgewerkt zeer oplettend op…

Netjes afgewerkt zeer oplettend op beschadigingen.
En gelijk gingen ze er achter aan en afspraak maken
voor de rest van de keuken netjes af te handelen.
Groetjes Arie Ludwig

Ons service team Geplaatst op 23 juni 2019

Beste meneer/mevrouw Tabell,

Wat ontzettend fijn om te vernemen dat u tevreden bent! Wij wensen u heel erg veel plezier toe met uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Jody Korver - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 22 juni 2019

prachtige keuken .

prachtige keuken .. goed geadviseerd
en tot in de puntjes afgewerkt ..

Ons service team Geplaatst op 22 juni 2019

Beste mevrouw,

Wat een mooie review voor Brugman Keukens & Badkamers.
Fijn dat alles tot in de puntjes is afgewerkt. Zoals het hoort natuurlijk.
Veel plezier met uw prachtige keuken!

Met vriendelijke groet,

Nicole Dijkstra - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 22 juni 2019

Annouck is top

Annouck is top

Customer profile image
Geplaatst op 22 juni 2019

Prettige verkoopster

Prettige verkoopster. Denkt met je mee en geeft eerlijke adviezen.

Customer profile image
Geplaatst op 21 juni 2019

Wij zijn uitstekend geholpen Denise was heel behulpzaam

Wij zijn uitstekend geholpen bij Brugman Utrecht

Ons service team Geplaatst op 21 juni 2019

Beste heer / mevrouw Broekhoven,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring!

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 21 juni 2019

goede service.

goede service.

Ons service team Geplaatst op 21 juni 2019

Beste heer / mevrouw Giesing,

Dank u wel voor het compliment!

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 21 juni 2019

Perfect werk geleverd

Perfect werk geleverd, niks was teveel. Super tevreden

Ons service team Geplaatst op 21 juni 2019

Beste heer / mevrouw Wetzels,

Fijn om te horen dat u zo tevreden bent en voor het geven van 5 sterren.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 20 juni 2019

Ervaring van de keuken

Vorige week donderdag de keuken van Brugman geleverd gekregen. De keuken hebben we in Heerlen besteld. Zeer tevreden over de verkoper. De verkoper was altijd bereikbaar voor vragen en aanpassingen, ook de levering is zeer goed verlopen alles wordt netjes samen doorgelopen en geplaats waar je het graag wilt hebben. We zijn dan ook erg tevreden over de verkoop levering en de keuken.
Maar brugman diep de optie zelf monteren. Daar we al geregeld een keuken hadden gemonteerd, ervoor gekozen zelf de keuken te monteren. Hier heeft brugman toch volgens mij niet helemaal over nagedacht. Want er word een hele rij aan schroefjes geleverd zonder dat ook maar ergens staat waarvoor ze zijn, dus met andere zoek het maar uit. Nergens was ook maar iets van een beschrijving te vinden, geen mal bij de kookplaat of wasbak alles moesten we maar zelf uitzoeken. Eenmaal met de spoelbak bezig zien we dat er geen sifon bij zit. Netjes gebeld met de vraag of dit klopt of dat deze mist. Het gesprek verliep zeer moeizaam, uiteindelijk kreeg ik gezegd het is zelf montage dus zit er niet bij. Dus begrijp ik het goed als ze de keuken kwamen plaatsen kreeg ik het wel erbij? Allemaal erg onduidelijk een zeer jammer dat het uiteindelijk zo heeft moet lopen.

Ons service team Geplaatst op 21 juni 2019

Beste meneer/mevrouw Haas,

Dank u wel voor het plaatsen van uw beoordeling en goed om te horen dat u tevreden bent over het advies in ons filiaal in Heerlen. Jammer dat er veel onduidelijkheid was over de zelfmontage en dat de communicatie hierover met onze klantenservice ook niet geheel naar tevredenheid verlopen is. Onze excuses hiervoor en we zouden hierover graag met u in contact komen. Kunt u ons hiervoor alstublieft uw ordergegevens doorgeven?

Met vriendelijke groet,

Twan Dekker - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 20 juni 2019

Badkamer kraan vlot gerepareer

De badkamer kraan kon niet meer naar koud worden gedraaid (bas/douche). Klantenservice gebeld, een kleine twee weken later kon een monteur komen. Die heeft het systeem gerepareerd. Zonder bijkomende kosten.

Goede service! Maar jammer dat de kraan na minder dan een jaar al niet meer 100% functioneerde.

Ons service team Geplaatst op 21 juni 2019

Beste Eva,

Het is zeker jammer dat de kraan na 1 jaar niet goed functioneerde maar wel fijn om te horen dat wij het naar tevredenheid hebben kunnen oplossen.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 20 juni 2019

Renovatie badkamer

Zowel bij de aanschaf als bij de montage is men zeer klant gericht t.a.v. de wensen en de mogelijkheden.

Ons service team Geplaatst op 20 juni 2019

Beste heer / mevrouw Blok,

Fijn om te vernemen dat de aankoop en montage van uw badkamer naar wens is verlopen.
Wij wensen u heel veel plezier.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 20 juni 2019

Voordelige badkamer

We gingen voor een nieuwe badkamer en werden vriendelijk te woord gestaan. De medewerker nam de tijd, had veel expertise en was behulpzaam. We hadden ons al neergelegd bij de offerte van een ander bedrijf, maar deden dus nog een laatste bezoek aan Brugman en werden niet teleurgesteld. Integendeel, want voor nagenoeg dezelfde badkamer waren we meer dan 1/3 van het bedrag voordeliger uit mede door een actie van Brugman op dat moment. Onze dag kon niet meer stuk!

Ons service team Geplaatst op 20 juni 2019

Beste heer Schipper,

Dank u wel voor het plaatsen van deze mooie en positieve beoordeling. Onze dag kan ook niet meer stuk. Wij wensen u alvast heel veel plezier met uw nieuwe badkamer.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 19 juni 2019

De keuken van mijn keuze

De verkoper had alle aandacht voor de wensen van de klant, was vriendelijk en invoelend. Daardoor liep hij vrijwel direct naar keukens van onze keuze.

Ons service team Geplaatst op 19 juni 2019

Beste meneer/mevrouw Klein,

Dank wel voor de mooie complimenten voor onze verkoper en voor het toekennen van de 4 sterren!

Met vriendelijke groet,

Twan Dekker - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 19 juni 2019

prima ervaring

prima ervaring , kundig, meedenkend, sympathieke verkoper die ons holp , bedrijf komt afspraken nauwkeurig na en reageert alert en klantvriendelijk mocht iets bij levering mankeren of beschadigd zijn.
men gaf in ons geval aleen te weinig bedenktijd voor een aanbieding tav nieuwe badkamer (diezelfde dag nog). Telefonische bereikbaarheid is minder goed als zaken via hoofdkantoor moesten worden besprroken , ging dat alleen via mail....het liep even stroperig maar uiteindelijk is het goed gekomen

Ons service team Geplaatst op 20 juni 2019

Beste heer Zinken,

Dank u wel voor het plaatsen van deze review en voor uw feedback. Wij stellen dit erg op prijs.

Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe badkamer.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 19 juni 2019

Zeer prettig geholpen

Zeer prettig geholpen. verkoopster denkt met je mee. Geen opdringerige verkoop.

Ons service team Geplaatst op 20 juni 2019

Beste heer / mevrouw Paffen,

Dank u wel voor de complimenten. Mijn collega stelt dit enorm op prijs.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Home
Keukens
Terug
Sluiten