8.4
Goed 8.4 van 0-10 1924 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

"Bij Brugman zijn we pas tevreden als u ook tevreden bent"

Tom Heere Commercieel directeur Brugman
Customer profile image
Geplaatst op 26 april 2017

Het proces van de aankoop is goed …

Het proces van de aankoop is goed verlopen: klantvriendelijke benadering, heldere (plannings)afspraken, afspraken zijn nagekomen.

Je moet er wel rekening mee houden dat de keuze voor de keuken wordt gemaakt in de showroom, terwijl de verkoopadviseur de woonsituatie niet kent. Dit kan ertoe leiden dat na het inmeten de inrichting van de keuken alsnog moet veranderen. Als klant moet je zelf goed weten wat je wilt.

Ook de afspraken over het meerwerk kunnen nog wijzigen nadat de aannemer de situatie thuis heeft bekeken en opgemeten.

Minpuntje: de uitvoerder van het meerwerk krijgt pas 3 weken voor de installatie van de keuken de opdracht. Betekent een strakke planning voor de afspraken tussen de uitvoerder(s) en de klant.

Ons service team Geplaatst op 26 april 2017

Beste meneer / mevrouw Langeree,

Hartelijk dank voor uw positieve review.
Goed om te lezen dat het traject naar tevredenheid is verlopen.

Ik wens u veel kookplezier toe!

Met vriendelijke groet,

Bas - Webcare Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 25 april 2017

Absoluut goed geholpen

Absoluut goed geholpen. Na wat heen en weer gebel... konden elkaar steeds niet bereiken. Super fijn dat ze toch steeds weer proberen te bellen!! Ik werd verder goed geholpen met mijn vragen. Had nog vragen waar ze niet gelijk antwoord op kon geven. Werd daar netjes over terug gebeld! Dus super tevreden!!

Ons service team Geplaatst op 26 april 2017

Beste mevrouw Bruinsma - Mulder,

Als u tevreden bent dan zijn wij het ook!
Dank u wel voor het delen van uw ervaring, ik ga uw complimentjes doorgeven aan mijn collega's.

Met vriendelijke groet,

Bas - Webcare Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 25 april 2017

per mail gevraagd naar keukenonderdeel.

per mail gevraagd naar keukenonderdeel.
Snel antwoord en vriendelijke afhandeling

Ons service team Geplaatst op 25 april 2017

Beste meneer Hofstra,

Wat een mooie review. Daar staat de service van Brugman Keukens & Badkamers voor. Fijn dat u dat ook zo ervaren heeft.

Met vriendelijke groet,

Lianne - Webcare Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 25 april 2017

Uitstekend

Uitstekend, zou Brugman aan iedereen aanbevelen!

Ons service team Geplaatst op 25 april 2017

Beste mevrouw,

Wat een mooie kort maar krachtige review. Fijn dat u ons aanbeveelt, dat horen wij graag.

Met vriendelijke groet,

Lianne - Webcare Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 25 april 2017

Alles is goed

Alles is goed, en vlotjes verlopen! Zijn zeer tevreden!

Ons service team Geplaatst op 26 april 2017

Beste heer/mevrouw Noorthoek,

Hartelijk dank voor deze positieve review. Fijn dat u zo positief bent.

Met vriendelijke groet,

Bianca - Webcare Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 25 april 2017

Badkamer, toilet en keuken vervangen

Wij hebben badkamer, toilet en keuken laten vervangen. Uitstekende voorlichting door verkopers Brugman Almere. Het gehele project werd uitstekend begeleid door Matthijs Haman van HRG BOUW.
Geen moeite was hem te veel. Hij was altijd bereikbaar en hield de planning strak in de gaten. De keuken werd netjes gemonteerd door de Keukenman. Een foutje met een deurtje werd adequaat opgelost. Kortom , wij zijn tevreden.

Ons service team Geplaatst op 25 april 2017

Beste meneer Ernst,

5 Sterren wat een mooie review. Wat ontzettend leuk dat we bij u zijn geweest en het complete pakket hebben geleverd en gemonteerd. Ik ga al uw complimenten doorgeven en wens u veel plezier met uw nieuwe keuken, badkamer en toilet.

Met vriendelijke groet,

Lianne - Webcare Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 25 april 2017

Goede keuze geweest

Goede keuze geweest.
Over het algemeen goed behandeld, vriendelijke verkoper, hopelijk het minder werd toen de koop gesloten werd. Niet onvriendelijk maar wat meer direct. Daarnaast helaas ook veel bijkomende kosten waarvan ik vond dat wij hierover vooraf beter geïnformeerd hadden kunnen worden.

Ons service team Geplaatst op 25 april 2017

Beste mevrouw,

Gefeliciteerd met uw nieuwe keuken. Fijn dat alles naar wens is geweest. Ik ga uw opmerkingen intern voorleggen. Bedankt voor uw feedback.

Met vriendelijke groet,

Lianne - Webcare Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 25 april 2017

Vlotte en snelle levering.

Vlotte en snelle levering.
De keuken is compleet geleverd en op een klein foutje na (inbouwdiepte inductieplaat) paste alles netjes.

Ons service team Geplaatst op 25 april 2017

Beste meneer / mevrouw Dijkslag,

Bedankt voor uw positieve review. Wat fijn dat alles naar wens is geleverd. Ik wens u veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Lianne - Webcare Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 24 april 2017

prima

ik ben goed geholpen

Ons service team Geplaatst op 24 april 2017

Beste meneer/mevrouw Stolwerk,

Graag wil ik u bedanken voor de 5 sterren.

Met vriendelijke groet,

Lucas - Webcare Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 24 april 2017

We zijn zeer goed en vakkundig geholpen.

We zijn zeer goed en vakkundig geholpen.

Ons service team Geplaatst op 24 april 2017

Beste meneer/mevrouw Ballegooij,

En korte maar krachtige review. Hartelijk bedankt hiervoor.

Met vriendelijke groet,

Lucas - Webcare Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 24 april 2017

Eerste stap naar onze nieuwe keuken...

Eerste stap naar onze nieuwe keuken is genomen. Heel goed geholpen in Barendrecht door Martijn met goede ideeen en heldere uitleg. Volgende week inmeten en in augustus de plaatsing!

Ons service team Geplaatst op 24 april 2017

Beste meneer,

Wat leuk om te lezen dat de eerste stap is gezet! Daarna het inmeten van de keuken en dan is het nog even wachten op de nieuwe keuken. Wij zullen er zorg voor gaan dragen dat u straks heerlijk kunt gaan koken n de nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Lucas - Webcare Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 24 april 2017

Deskundig geholpen en alle nieuwigheden …

Deskundig geholpen en alle nieuwigheden op keukengebied meteen te zien in de uitgebreide showroom.

Ons service team Geplaatst op 24 april 2017

Beste meneer/mevrouw van Lier,

Hartelijk bedankt voor uw leuke review. Wat leuk om te lezen dat u alle nieuwigheden heeft kunnen zien in de showroom.

Met vriendelijke groet,

Lucas - Webcare Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 24 april 2017

Zeer fijn gesprek en voorlichting

Zeer fijn gesprek en voorlichting om tot een goede keuze te komen. Zeer tevreden over de uiteindelijk gekozen keuken.

Ons service team Geplaatst op 24 april 2017

Beste meneer / mevrouw Schop,

Van harte gefeliciteerd met uw nieuwe keuken.
Ik wens u alvast veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Bas - Webcare Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 24 april 2017

Goed en vriendelijk geholpen

Goed en vriendelijk geholpen. Meegedacht over opstelling keuken, afbreken van de showroomkeuken enz

Ons service team Geplaatst op 24 april 2017

Beste meneer van Dongen,

Dat horen we graag!
Veel plezier met uw keuken.

Met vriendelijke groet,

Bas - Webcare Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 24 april 2017

goede ervaring met medewerkers

hier kunt U goed terecht

Ons service team Geplaatst op 24 april 2017

Beste meneer / mevrouw,

Hartelijk dank voor uw compliment.
Ik wens u alvast veel plezier met uw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Bas - Webcare Brugman Keukens & Badkamers

[this div will be converted to an iframe]
×
×
×