8.1
Goed 8.1 van 0-102198 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

"Bij Brugman zijn we pas tevreden als u ook tevreden bent"

Tom Heere Commercieel directeur Brugman
Customer profile image
Geplaatst op 20 oktober 2017

Goed advies van verkoper Sven????

Goed advies van verkoper Sven????
Wordt vast een hele mooie badkamer..

Customer profile image
Geplaatst op 20 oktober 2017

Goed advies en klantwensen goed doorvertaald in ontwerp

Op jacht naar onze ideale badkamer zijn we bij het filiaal Brugman Barendrecht prettig geholpen door Shareld Martha; na een inventarisatie van onze wensen heeft hij een praktisch concept badkamer geschetst dat inmiddels is gerealiseerd in onze woning! De badkamer - uitgerust met degelijke badkameronderdelen - bevalt goed en voldoet aan alle verwachtingen!

Qua aftersales zijn we ook goed geholpen; een nieuwe maar helaas beschadigde spiegelkast was aanvankelijk geleverd, deze is na één telefoontje zonder gedoe nageleverd.

Al met al zeer tevreden. Advies is om niet te vergeten om over prijzen te onderhandelen.

Customer profile image
Geplaatst op 18 oktober 2017

Uitstekende service

Uitstekende service, goed advies, en prima meedenken.

Ons service team Geplaatst op 18 oktober 2017

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk bedankt voor deze beknopte maar zeker duidelijke beoordeling!
Goed te vernemen dat u zo tevreden bent over het advies.

Met vriendelijke groet,

Twan Dekker - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 17 oktober 2017

keuken

Wij zijn zeer tevreden met de hulp die wij hebben gekregen van Daniel Gerrits bij het samen stellen van onze nieuwe keuken.Hij had alle tijd voor ons en dacht met ons mee .Daar door zijn wij met een fijn en goed gevoel uit de zaak gegaan. Daar voor onze hartelijke dank.

Ons service team Geplaatst op 18 oktober 2017

Beste familie De Graaf,

U bedankt voor uw mooie complimenten aan onze collega Daniel, daar zal hij zeker blij mee zijn.
Alvast heel veel kookplezier toegewenst met uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Twan Dekker - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 17 oktober 2017

Keurige service bij aanschaf van keuken …

Keurige service bij aanschaf van keuken maar na 3 jaar bij problemen weer keurig geholpen!

Ons service team Geplaatst op 18 oktober 2017

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor uw krachtige 4 sterren review. Fijn dat uw probleem keurig verholpen is voor u, daar doen we het voor!

Met vriendelijke groet,

Twan Dekker - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 17 oktober 2017

Vriendelijke dame aan de telefoon gehad …

Vriendelijke dame aan de telefoon gehad die duidelijk het probleem richting Siemens verwoord heeft. Top geholpen door beiden daardoor ????

Ons service team Geplaatst op 18 oktober 2017

Beste meneer/mevrouw Bosch,

Goed om te lezen dat u zo tevreden bent over onze de serviceverlening van onze collega. Bedankt voor het plaatsen van deze review.

Met vriendelijke groet,

Twan Dekker - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 17 oktober 2017

Mijn nieuwe kraan

Mijn nieuwe kraan, onderdeel van mijn heel nieuwe keuken, vertoont vlekken die niet te verwijderen zijn.
Hierover had ik contact met de service afd. Zij plannen mij in voor een bezoek van de monteur die een nieuwe kraan bij zich heeft.

Prettige en zakelijke afhandeling van mijn klacht.
Ben er tevreden over en verwacht dat de rest van de afhandeling ook zo correct zal zijn.

Ons service team Geplaatst op 17 oktober 2017

Beste meneer/mevrouw Van Dolderen,

Hartelijk bedankt voor uw mooie 4 sterren review. Heel erg goed te vernemen dat u zo tevreden bent over de geleverde service. Wij gaan er voor zorgen dat de rest van de afhandeling ook zo gaat verlopen.

Met vriendelijke groet,

Twan Dekker - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 15 oktober 2017

prettige en goede service!

Vandaag in Hengelo heel prettig en goed geholpen door Dennis Brugman.
Deskundige adviezen en vooral erg goed meegedacht in de wensen die wij hebben voor onze nieuwe keuken.
Uitgebreid de tijd genomen om elk detail te bespreken.
Mooie passende aanbieding gekregen!

Ons service team Geplaatst op 15 oktober 2017

Beste Thea en Kees,

Wat fijn dat we u zo goed hebben kunnen hepen bij het maken van al die keuzes.
Ik zal u mooie woorden ook zeker met Dennis delen. We willen u hartelijk danken voor de mooie review en wensen u alvast heel veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Wendy Smits - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 14 oktober 2017

Aanrader

Wat heerlijk om zo geholpen te worden!
Eerst ontvangst door een vriendelijke mevrouw bij de receptie. Daarna werden wij van een uitgebreid advies voorzien door Mevr. Anita Rahimi. professioneel, behulpzaam, meedenkend en vooral geduldig!
In februari wordt de keuken geleverd en wij hebben er alle vertrouwen in dat Brugman keukens Arnhem ons niet zal teleurstellen!
J.Amouyal

Ons service team Geplaatst op 15 oktober 2017

Beste meneer/mevrouw Amoyal,

We zullen u zeker niet teleurstellen en in februari kunt u heerlijk gaan genieten van uw nieuwe keuken!

Met vriendelijke groet,

Wendy Smits - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 14 oktober 2017

geen verdere opmerkingen

geen verdere opmerkingen

Ons service team Geplaatst op 14 oktober 2017

Beste meneer/mevrouw Huijsman,

Bedankt voor de 4 sterren review, daar zijn we erg blij mee!

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 14 oktober 2017

Nabestelling

Ik werd snel en vriendelijk geholpen door de klantenservice bij een na bestelling van mijn koolstoffilters.

Ons service team Geplaatst op 14 oktober 2017

Beste meneer/mevrouw Van der Arend,

Dat is ook de bedoeling natuurlijk, daar zijn wij voor!
Bedankt voor uw positieve review!


Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 12 oktober 2017

wat een goede service we zijn erg goed …

wat een goede service we zijn erg goed geholpen en nemen echt de tijd voor je ook voor het mee denken ben super blij met mijn nieuwe keuken en badkamer mijn complimenten
dankje wel
Dennis brugman filiaal in hengelo

gr wendy berentschot

Ons service team Geplaatst op 13 oktober 2017

Beste mevrouw Berentschot,

Hartelijk bedankt voor uw mooie 5 sterren review. Wij zijn blij dat u zo tevreden bent over het advies van onze collega Dennis en zullen uw complimenten zeker aan hem overbrengen!
Wij wensen u alvast heel veel plezier met uw nieuwe keuken en badkamer.

Met vriendelijke groet,

Twan Dekker - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 11 oktober 2017

Nette behandeling

Nette behandeling. Duidelijke uitleg, snelle regeling

Ons service team Geplaatst op 11 oktober 2017

Beste meneer / mevrouw Ommen,


Bedankt voor deze korte maar zeer duidelijke en mooie beoordeling.


Met vriendelijke groet,

Nicole Dijkstra - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 11 oktober 2017

Brugman Zutphen, een aanrader.

Op zoek naar een nieuwe badkamer bij Brugman in Zutphen terecht gekomen. Door Paul Jonker fantastisch geholpen met het ontwerp en het uitzoeken van tegels en sanitair. Goed advies, persoonlijke aandacht en ook voor de inwendige mens werd verassend goed gezorgd.Na het inmeten bleek het gekozen ontwerp niet helemaal uitvoerbaar , dus een tweede bezoek aan de showroom was nodig. Opnieuw deed Paul zijn uiterste best voor ons, en met een aangepast ontwerp zijn alle problemen opgelost. Top! Het leveren en plaatsen gaat begin volgend jaar pas gebeuren, maar tot nu toe zeker de vijf sterren waard.

Ons service team Geplaatst op 12 oktober 2017

Beste Bert,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring, ik ga uw complimenten doorgeven aan mijn collega's. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de geboden service.
Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe badkamer!

Met vriendelijke groet,

Bianca - Webcare Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 11 oktober 2017

Er is begrip voor de problemen die we …

Er is begrip voor de problemen die we aangeven. Heel prettig!

Ons service team Geplaatst op 11 oktober 2017

Beste meneer / mevrouw de Bruin,


Hier staan we voor we helpen u graag met al uw vragen.
Bedankt voor deze ,mooie beoordeling.

Met vriendelijke groet,

Nicole Dijkstra - Brugman Keukens & Badkamers