Klantervaringen Brugman keukens en badkamers
7.9
Goed 7.9 van 0-103563 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

"Bij Brugman zijn we pas tevreden als u ook tevreden bent"

Paul de Jong Commercieel directeur Brugman
Customer profile image
Geplaatst op 15 oktober 2019

Snel geregeld en besteld

Snel geregeld en besteld. Werd de volgende dag al thuisbezorgd.

Customer profile image
Geplaatst op 14 oktober 2019

Wij werden echt super goed geholpen om…

Wij werden echt super goed geholpen om ons te oriënteren voor een badkamer en hebben daarom ook een vervolg afspraak gemaakt.

Ons service team Geplaatst op 14 oktober 2019

Beste mevrouw Nanninga,

Het is altijd fijn om te horen dat de eerste indruk goed is. Succes met uw vervolgafspraak. Hopelijk komt er een hele mooie badkamer uit!

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens

Customer profile image
Geplaatst op 14 oktober 2019

tevreden

ben tevreden voor de service tot nu toe.

Ons service team Geplaatst op 14 oktober 2019

Beste heer De Ligt,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 14 oktober 2019

Duidelijke communicatie en afspraken

Duidelijke communicatie en afspraken. Goed opvolgen van afspraken

Ons service team Geplaatst op 14 oktober 2019

Beste heer / mevrouw te Mebel,

Dank u wel voor de complimenten over de door ons verleende service.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 13 oktober 2019

We hebben bij de aanschaf van onze…

We hebben bij de aanschaf van onze badkamer fijn advies gekregen.

Ons service team Geplaatst op 13 oktober 2019

Beste meneer / mevrouw de Cort,

Dank u wel voor uw mooie beoordeling,

Met vriendelijke groet,

Nicole Dijkstra - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 13 oktober 2019

Droomkeuken van Brugman ????

Onze keuken is correct, op tijd en compleet geleverd. De monteurs hebben de keuken perfect geïnstalleerd. Het is werkelijk onze droomkeuken geworden, mede door het vakkundige advies van Mert Yücekaya van Brugman Keukens Den Bosch. Aanrader!

Ons service team Geplaatst op 13 oktober 2019

Beste mevrouw Knopf,

Wat een mooie review voor Brugman Keukens & Badkamers. Wat fijn dat u zo tevreden bent over de geleverde keuken.
Ik wil u veel kookplezier toewensen.

Met vriendelijke groet,

Nicole Dijkstra - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 13 oktober 2019

Snelle en adequate afhandeling van de…

Snelle en adequate afhandeling van de melding

Ons service team Geplaatst op 13 oktober 2019

Beste meneer/mevrouw Hereijgers,

Dank u wel voor het mooie compliment over onze service! Dat horen wij graag.

Met vriendelijke groet,

Jody Korver - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 12 oktober 2019

Mijn ervaringen (5 keer keukens gekocht…

Mijn ervaringen (5 keer keukens gekocht en laten plaatsen en tevens 1 keer badkamer spullen gekocht) zijn, kort samengevat, dat het altijd goed gaat. En als er een keer iets is, dan wordt dat gewoon weer opgelost,

Ons service team Geplaatst op 13 oktober 2019

Beste meneer Zwart,

Dat u al deze keren het vertrouwen aan ons geeft maakt ons meer dan trots! Dank u wel voor uw mooie review.

Met vriendelijke groet,

Jody Korver - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 12 oktober 2019

Erg enthousiast en inspirerend.

Erg enthousiast en inspirerend.
Dingen en mogelijkheden waar ik het bestaan niet van wist, werden aangedragen.

Ons service team Geplaatst op 12 oktober 2019

Beste meneer/mevrouw van der Meer,

Wat ontzettend leuk dat u dit met ons wilt delen!

Met vriendelijke groet,

Jody Korver - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 12 oktober 2019

zeer tevreden over advies

Wij zijn afgelopen vrijdag, 11 oktober door Arco Schouw vanuit de vestiging Roosendaal erg goed geadviseerd bij het ontwerpen van onze badkamer.
De transparantie en vakkennis zijn hem op het lijf geschreven.
Het heeft dan ook geresulteerd in een order.
Als de levering zo goed zal gaan als het verstrekte advies, dan zal dit zondermeer door mij verder uitgedragen worden.

M. vr. gr. T. Elsevier

Ons service team Geplaatst op 12 oktober 2019

Beste meneer Elsevier,

Gefeliciteerd met de aanschaf van uw mooie nieuwe badkamer! Wat ontzettend fijn om te lezen dat u erg goed geadviseerd bent. Geniet alvast van de voorpret.

Met vriendelijke groet,

Jody Korver - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 12 oktober 2019

Top zowel advies en montage van de keuken

Erg goed advies gekregen en alle afspraken nagekomen ????????.

Ons service team Geplaatst op 12 oktober 2019

Beste meneer/mevrouw Postma,

Dank u wel voor het mooie compliment! Dat horen wij natuurlijk graag.

Met vriendelijke groet,

Jody Korver - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 12 oktober 2019

Prima geholpen in de winkel

Prima geholpen in de winkel

Ons service team Geplaatst op 12 oktober 2019

Beste meneer,

Dank u wel voor uw mooie positieve terugkoppeling!

Met vriendelijke groet,

Jody Korver - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 12 oktober 2019

Very supportive and good product…

Very supportive and good product knowledge

Customer profile image
Geplaatst op 12 oktober 2019

Zeer vakkundige hulp

Zeer vakkundige hulp. Niet opdringerig en heel veel tijd voor uitleg en mee denken.

Ons service team Geplaatst op 12 oktober 2019

Beste meneer/mevrouw Slaats,

Vakkundige hulp, dat horen wij graag!

Met vriendelijke groet,

Jody Korver - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 12 oktober 2019

fijne verkoper

fijne verkoper, en een prima monteur, goede nazorg, kortom zeer tevreden

Ons service team Geplaatst op 12 oktober 2019

Beste meneer/mevrouw Tullners,

Een zeer tevreden klant, daar doen wij het voor!

Met vriendelijke groet,

Jody Korver - Brugman Keukens & Badkamers

Home
Keukens
Terug
Sluiten