8.4
Goed 8.4 van 0-106337 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

"Bij Brugman zijn we pas tevreden als u ook tevreden bent"

Paul de Jong Commercieel directeur Brugman
Customer profile image
Geplaatst op 01 augustus 2021

Wij zijn heel tevreden over onze…

Wij zijn heel tevreden over onze keuken, en over het voortraject, er is heel goed met ons mee gedacht bij het ontwerp. Een 3D-ontwerp had het helemaal afgemaakt, maar dat doet Brugman niet.
We vonden het wel heel jammer dat we de avond voor levering pas hoorden dat de koelkast en oven nog niet geleverd konden worden. Ook al ligt dat aan de fabriek, Brugman is de schakel en zou in onze ogen beter en vooral moeten communiceren hierover.
De keuken is prachtig en goed gemonteerd.

Ons service team Geplaatst op 02 augustus 2021

Beste Feetje,

Dank u wel voor de mooie review en het delen van uw ervaring. Wij stellen dit erg op prijs. Ook uw feedback nemen wij zeker ter harte.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 29 juli 2021

Hele goede service!

Hele goede service vanaf het moment van het uitzoeken van de keuken, de levering, de montage en het aansluiten!

Ons service team Geplaatst op 30 juli 2021

Beste Kim,

Dank u wel voor de mooie vijf sterren review. Het doet ons goed om te horen dat alles naar tevredenheid is uitgevoerd.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 27 juli 2021

Doucheset Ben

Ik heb een complete doucheset van Ben waarbij de douchekop na 6 maanden (gebruik) volledig was door gerot. Dit mag naar mijn mening absoluut nooit gebeuren. Echter was de service vanuit Brugman bijzonder snel en netjes. Daarom laat ik mijn beoordeling in het midden.

Ons service team Geplaatst op 27 juli 2021

Beste heer/mevrouw Van 't Hof,

Dank u wel voor de review en uw feedback. Het is goed om te horen dat u tevreden bent over de door ons verleende service.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 26 juli 2021

Service Top van Brugman

Een aantal jaren geleden bij Brugman te Hoofddorp een keuken en badkamer alsmede twee toiletten gekocht en ook de vloer voor ons appartement. Alles keurig binnen 4 weken geleverd en geplaatst!
Echter wat ons verbaasde was de zeer goede service!
Na een bepaalde tijd was de thermostaat van de douche defect en werd gratis vervangen!
Ook bestelde ik nog een extra plank voor in de keuken en deze werd kosteloos geleverd!
Mijn ervaring is alleen maar positief en zou iedereen een Brugman kunnen aanbevelen.

Ons service team Geplaatst op 26 juli 2021

Beste heer Hendriks,

Wat fijn om te horen dat u al zo tevreden was over de levering en plaatsing van uw aankopen maar nu ook over de door ons verleende service. Dank u wel voor het delen van uw ervaring in deze mooie review en uw aanbeveling. Dit doet ons enorm goed.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 26 juli 2021

Velserbroek

Badkamer en toilet

Ons service team Geplaatst op 26 juli 2021

Beste heer/mevrouw Velserbroek,

Dank u wel voor de positieve beoordeling naar aanleiding van de aankoop van uw badkamer en toilet.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 25 juli 2021

Geholpen door Esra uit filiaal…

Geholpen door Esra uit filiaal Hilversum. Naast een kundige adviseur ook gezellig. Mooie tekeningen (met de hand) van ontvangen. Top!

Ons service team Geplaatst op 26 juli 2021

Beste Sabine,

Het doet ons goed om te vernemen dat u tevreden bent over hoe u bent geadviseerd. Dank u wel voor de mooie review en de sterren die u ons geeft.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 25 juli 2021

Wij zijn super tevreden met de totale…

Wij zijn super tevreden met de totale service van Brugman keuken!

Ons service team Geplaatst op 25 juli 2021

Beste familie Van Maanen,

Dan vinden wij super fijn om te horen want daar doen we het allemaal voor! Bedankt voor uw review.

Met vriendelijke groet,

Twan Dekker - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 25 juli 2021

Aankoop en levering en plaatsing top

Aankoop en levering en plaatsing top. Dit was de 2e zeer positieve ervaring met Brugman. Eerst de badkamer en nu de keuken.

Ons service team Geplaatst op 25 juli 2021

Beste heer Voorburg,

Ook uw 2de aankoopgeheel naar wens verlopen. Dit is wat wij graag horen. Dank u wel voor de mooie review en uw vertrouwen in ons.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 25 juli 2021

Keurig geholpen

Keurig geholpen. Goede uitleg, niets was teveel. Er werd echt de tijd genomen.

Ons service team Geplaatst op 25 juli 2021

Beste heer De Cuijper,

Dat zijn mooie complimenten die u ons geeft. Hartelijk dank hiervoor.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 25 juli 2021

Uitstekende service

Zowel in de winkel als het bezorgen heel goed. Er was meteen een klik door de verkoper hoe hij ons benaderde was de drempel zo laag leek of we hem al jaren kende en door het goeie advies meteen alles besteld. en de bezorgers hebben alles netjes boven gezet. Nu de klus nog klaren maar dat gaat ook vast goed komen.

Ons service team Geplaatst op 25 juli 2021

Beste heer/mevrouw Van der Linde,

Hartelijke dank voor de mooie en uitgebreide review die u heeft geschreven. Het doet ons goed dat u zo tevreden bent over de aankoop en levering hiervan.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 25 juli 2021

Wij zijn keurig behandeld door de gene…

Wij zijn keurig behandeld door de gene die alles leverde wij hebben alleen maar positieve ervaringen.

Ons service team Geplaatst op 25 juli 2021

Beste,

Fijn om te vernemen dat u tevreden bent over de levering. Dank u wel voor de positieve beoordeling.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 23 juli 2021

Word goed geholpen en naar je wensen…

Word goed geholpen en naar je wensen geluisterd

Ons service team Geplaatst op 23 juli 2021

Beste meneer/mevrouw Mommers,

Dat zijn mooie complimenten voor ons, dank u wel daarvoor!

Met vriendelijke groet,

Twan Dekker - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 23 juli 2021

Goed geholpen tijdens oriëntatie in…

Goed geholpen tijdens oriëntatie in winkel en uiteindelijk keuken besteld.
Ook na het inmeten van keuken werden we gebeld om nog enige aanpassingen te doen
Al met al dus zeer tevreden.

Ons service team Geplaatst op 23 juli 2021

Beste heer/mevrouw van de Sanden,

Goed om te vernemen dat u tevreden bent over het aankooptraject. Dank u wel voor de positieve beoordeling.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 23 juli 2021

Goede service nadat we in de winkel…

Goede service nadat we in de winkel helaas niemand konden spreken, mail en telefonisch contact snel en duidelijk. Prima service

Ons service team Geplaatst op 23 juli 2021

Beste heer/mevrouw Bos,

Dank u wel voor de mooie beoordeling. Goed om te horen dat u tevreden bent over de verleende service.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 23 juli 2021

Ondanks alle gemaakte afspraken en…

Ondanks alle gemaakte afspraken en vermeldingen op de bonnen, niet alles compleet afgehandeld op dag van montage. Keuken is wel kwaliteit en precies zoals wij hem besteld hebben. Wel benieuwd wanneer de openstaande punten opgelost gaan worden

Ons service team Geplaatst op 23 juli 2021

Beste heer/mevrouw Karsten,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Wij stellen dit zeker op prijs. Uiteraard gaan wij ervoor zorgen dat de openstaande punten met u worden opgepakt.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Home
Terug
Sluiten