Klantervaringen Brugman keukens en badkamers
8
Goed 8 van 0-104007 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

"Bij Brugman zijn we pas tevreden als u ook tevreden bent"

Paul de Jong Commercieel directeur Brugman
Customer profile image
Geplaatst op 24 januari 2020

Goed luisterend oor

Goed luisterend oor, positief en enthousiast meedenken en nemen uitgebreid de tijd in het verkoopgesprek.

Ons service team Geplaatst op 24 januari 2020

Beste heer / mevrouw Boellaard,

Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over ons. Dank u wel voor de mooie beoordeling.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 24 januari 2020

Vriendelijk en correct

Vriendelijk, tijdig gebeld dat het iets later werd. Netjes en correct. Jammer dat bij aflevering pas wordt gezegd dat tegels niet naar 1e verdieping worden gebracht.

Ons service team Geplaatst op 24 januari 2020

Beste Perry,

Dank u wel voor het plaatsen van uw 5 sterren beoordeling. Uw feedback ga ik uiteraard doorgeven aan mijn collega's in ons filiaal.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 24 januari 2020

We douchen weer lekker warm en zonder…

We douchen weer lekker warm en zonder lekken. Was snel opgelost

Ons service team Geplaatst op 24 januari 2020

Beste meneer en mevrouw Van der Hoek,

Fijn dat uw douche weer werkt en warm water geeft. Dank u wel voor het delen van uw ervaring.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 23 januari 2020

8888

goed advies. Prettig gesprek. Goede bereikbaarheid. Ruime keuze. lekkere koffie.

Ons service team Geplaatst op 24 januari 2020

Beste heer / mevrouw Schraven,

Hartelijk dank voor de vele complimenten. Fijn om te horen dat u voor ons hebt gekozen.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 23 januari 2020

Vanaf het ontwerp tot de oplevering

Vanaf het ontwerp tot de oplevering is het fantastisch gegaan, Brugman Keukens en badkamers (en zeker niet onbelangrijk al het personeel) hartelijk bedankt voor de goede zorgen.

Ons service team Geplaatst op 24 januari 2020

Beste heer / mevrouw Kluijtmans,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Het is altijd goed om te vernemen dat het gehele traject, van aankoop tot en met montage, naar wens is verlopen.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 23 januari 2020

Prima service

Prima service

Ons service team Geplaatst op 23 januari 2020

Beste meneer/mevrouw,

Zoals u van Brugman Keukens & Badkamers kan en mag verwachten! Dank u voor het delen van uw positieve ervaring.

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 23 januari 2020

Prima service.

Prima service.

Ons service team Geplaatst op 23 januari 2020

Beste meneer/mevrouw Bruijn,

Dank u voor het delen van uw positieve ervaring. Leuk om te zien dat u ons beoordeelt met 5 sterren!

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 23 januari 2020

We waren toe aan een nieuwe keuken en…

We waren toe aan een nieuwe keuken en badkamer. Er werd alle tijd genomen om onze wensen waar te maken. Uit ervaring weet ik dat de service uitstekend is.

Ons service team Geplaatst op 23 januari 2020

Beste meneer/mevrouw Bos,

Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken, wat leuk dat u gekozen heeft voor een keuken en badkamer van Brugman Keukens & Badkamers.

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 22 januari 2020

Professioneel en toegankelijk

Professionele en duidelijke begeleiding door het koopproces (zowel bij keuken als bij badkamer).De verkopers hebben ons super geholpen!

Ons service team Geplaatst op 22 januari 2020

Beste heer Reijngoudt,

Wat een mooie beoordeling heeft u geschreven! Dank u wel hiervoor en uiteraard ook voor de mooie complimenten.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 22 januari 2020

Goede adviezen gehad.

Goede adviezen gehad.
Alle afspraken nagekomen, in een keer goed.

Ons service team Geplaatst op 22 januari 2020

Beste heer,

U geeft ons 5 sterren! Dank u wel hiervoor. Fijn dat uw aankoop naar wens is gegaan.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 22 januari 2020

weten waarover ze praten ,en denken mee

weten waarover ze praten ,en denken mee

Ons service team Geplaatst op 22 januari 2020

Beste heer / mevrouw Kerkhof,

Dit horen wij graag. Dank u wel voor de mooie complimenten en de 5 sterren die u ons geeft.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 22 januari 2020

Nog steeds blij met de badkamer

De badkamer is nu ruim twee jaar 'oud' en ik ben er nog steeds erg blij mee. Een storing is onlangs keurig opgelost.

Ons service team Geplaatst op 22 januari 2020

Beste mevrouw,

Dank u wel voor het delen van uw positieve ervaring. Fijn om te horen dat de storing naar wens is opgelost en dat u nog steeds blij bent met de door ons geplaatste badkamer.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 21 januari 2020

Goede service mengkraan douche

De mengkraan van de douche lekte en na 1 telefoontje met een korte uitleg hadden we de volgende dag het vervangende onderdeel al ontvangen en na plaatsing van dit onderdeel was de lekkage verholpen

Ons service team Geplaatst op 22 januari 2020

Beste heer / mevrouw De Koning,

Goed om te horen dat u tevreden bent over onze servicedienst. Dank u wel voor uw mooie beoordeling.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 21 januari 2020

Mooie keukens

Door het antwoord wilde ik mijn eerder geplaatste review verwijderen maar dat ging niet. Nu alles gezakt is en door het antwoord vind ik dat iedereen zijn best doet om de klant te helpen, vandaar dat ik mijn review verwijdert heb.

Ons service team Geplaatst op 24 januari 2020

Beste mevrouw,

Spijtig om te lezen dat uw ervaring met ons niet geheel naar wens was. Dit mag natuurlijk niet de bedoeling zijn geweest. Uiteraard ga ik uw beoordeling delen met mijn collega's.
Mocht u zich toch bedenken of heeft u nog vragen dan horen wij dit graag van u. Bij voorbaat dank.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beste mevrouw,

Fijn om te lezen dat u het als prettig heeft ervaren dat wij gereageerd hebben op uw review. Dank u wel voor de update van uw beoordeling.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 21 januari 2020

Denken mee over de indeling en ontwerp

Denken mee over de indeling en ontwerp, luisteren goed naar je wensen. Zeer vriendelijk geholpen .

Ons service team Geplaatst op 21 januari 2020

Beste meneer/mevrouw Spoel,

Zoals u van Brugman Keukens & Badkamers kan en mag verwachten. Leuk om te horen dat u zo tevreden bent, daar doen we het allemaal voor!

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Home
Keukens
Terug
Sluiten