Klantervaringen Brugman keukens en badkamers
7.9
Goed 7.9 van 0-103820 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

"Bij Brugman zijn we pas tevreden als u ook tevreden bent"

Paul de Jong Commercieel directeur Brugman
Customer profile image
Geplaatst op 10 december 2019

Prima na-service

Prima na-service

Ons service team Geplaatst op 10 december 2019

Beste Richard,

Dank u wel voor de 5 sterren beoordeling.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 10 december 2019

1 ding vind ik wel

1 ding vind ik wel
ik heb een soort van bar op het kook eiland laten plaatsen over heel de breedte , wat ongeveer 150 kilo weegt , daar over hadden ze me beter 2 steun pilaren kunnen aanbevelen , heb werd vast gezet met kit en 4 bouten . heb er zelf 2 palen onder laten monteren . verder is het prima gegaan en we zijn zeer tevreden

Ons service team Geplaatst op 10 december 2019

Beste heer / mevrouw Van Vijfeijken,

Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring en het geven van feedback. Wij stellen dit zeker op prijs.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 10 december 2019

Wij hebben hele fijne ervaringen

Wij hebben hele fijne ervaringen. Filiaal Brugman Utrecht. Goed advies. Fijne service. Duidelijk in prijs, goed van kwaliteit.

Ons service team Geplaatst op 10 december 2019

Beste heer Van Beek,

Goed om te horen dat u de aankoop van uw nieuwe keuken als positief heeft ervaren. Dank u wel voor de vele complimenten.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 09 december 2019

Brugman denkt goed mee in elke fase.

Brugman denkt goed mee en niet alleen in de ontwerpfase, ook tijdens het produktieproces, de montage en de nacontrole. Dit volgens een beproefd proces en dat is te merken.

Ons service team Geplaatst op 09 december 2019

Beste meneer/mevrouw Erve,

Dat is nog eens een mooi compliment! Dat horen wij natuurlijk graag. Wij wensen u heel erg veel plezier van uw mooie nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Jody Korver - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 09 december 2019

verkoper nam alle tijd voor ons.

verkoper nam alle tijd voor ons.
afspraken werden nagekomen.

Ons service team Geplaatst op 09 december 2019

Beste heer / mevrouw Klaassens,

Goed om te horen dat u tevreden bent over mijn collega. Dank u wel voor de beoordeling.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 09 december 2019

Tot nu toe alleen maar goede ervaring.

Tot nu toe alleen maar goede ervaring.

Ons service team Geplaatst op 09 december 2019

Beste heer / mevrouw Quak,

Fijn om te horen dat uw ervaring met ons goed is.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 09 december 2019

Uitstekende Meedenkers!

De medewerkers van Brugman denken goed mee en komen ook met alternatieve oplossingen. Zowel voor de keuken als de badkamer zijn we prima geïnformeerd. Absoluut geen verkooppraatjes, heerlijk. Aandachtspunt: Er wordt een vooruitbetaling gevraagd en niet iedereen wil dat...

Ons service team Geplaatst op 09 december 2019

Beste Wim,

Goed om te horen dat wij u, voor zowel uw keuken als badkamer, mochten adviseren.
Dank u wel voor uw 5 sterren beoordeling en uw feedback.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 09 december 2019

Super Service

Geweldig geholpen door Tamara van Brugman Zaandam. Niet alleen pro-actief meedenken, maar ook waardevolle tips en inzichten bieden. Alleen dat kan een specialist.

Ons service team Geplaatst op 09 december 2019

Beste heer / mevrouw,

Wat een mooie complimenten voor mijn collega Tamara. Zij zal dit zeker waarderen.
Dank u wel voor het plaatsen van deze review.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 08 december 2019

Goed en vakkundig advies

Goed en vakkundig advies. Goed geholpen en veel tijd aanbesteed

Ons service team Geplaatst op 09 december 2019

Beste heer / mevrouw Wissen,

Hartelijk dank voor de mooie woorden. Fijn dat u zo tevreden bent.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 08 december 2019

Met wat vertraging en extra overlast toch uiteindelijk tevreden!

De keuken is geleverd cf plan. De installateur is 2 weken te laat begonnen.
Brugman en de installateur hadden andere ideeen over de inloopdouche. Uiteindelijk bleek dit tijdens installatie niet te gaan werken omdat er te weinig ruimte overbleef voor de inloop. Bij brugman een ander uitgezocht en die is snel geleverd zodat de planning gehaald kon worden.
Het verwijderen van een betonnen tussenmuur had met een professioneel betonzaag bedrijf moeten gebeuren ipv weghakken. Nu hadden wij veel stofoverlast, de aannemer heeft er geen geld mee verdiend en het inhuren van dit bedrijf had nauwelijks meer geld gekost voor mij en dat had ik graag betaald.
De thermostaat van de vloerverwarming deed het niet vanaf het begin en de levering van een nieuw apparaat heeft 3 maanden op zich laten wachten->slechte service van bademan/magnus.
Grohe thermosstaat kraan had wat problemen maar is door grohe zelf binnen garantie opgeleverd alhoewel het wel weken geduurd heeft voordat er een monteur langs kwam.
conclusie: fouten gemaakt maar redelijk tot zeer goed opgelost door brugman en de installateur en wij maken met veel plezier gebruik van onze nieuwe badkamer.

Ons service team Geplaatst op 08 december 2019

Beste meneer,

Dank u wel voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat het allemaal is opgelost. Wij wensen u heel veel plezier van uw mooie nieuwe badkamer.

Met vriendelijke groet,

Jody Korver - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 08 december 2019

Bij de aankoop zeer prettig geholpen…

Bij de aankoop zeer prettig geholpen door Kenny van Diest

Ons service team Geplaatst op 08 december 2019

Beste mevrouw Smeets,

Dank u wel voor het mooie compliment aan het adres van mijn collega!

Met vriendelijke groet,

Jody Korver - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 08 december 2019

Zeer goed personeel met vakkundig…

Zeer goed personeel met vakkundig belijd heb veel goeie keukens ook uitstekend kwalitijd

Ons service team Geplaatst op 08 december 2019

Beste meneer/mevrouw,

Wat ontzettend fijn om te vernemen dat u zo tevreden bent, daar doen we het allemaal voor!

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 07 december 2019

Zowel levering als montage werden…

Zowel levering als montage werden o.i.uitstekend uitgevoerd alsmede klantvriendelijk,

Ons service team Geplaatst op 07 december 2019

Beste meneer/mevrouw Gringhuis,

Dank u wel voor het mooie compliment! Dat horen wij natuurlijk graag.

Met vriendelijke groet,

Jody Korver - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 07 december 2019

Van aankoop en advies in de winkel tot…

Van aankoop en advies in de winkel tot installatie van de keuken liep alles zeer goed! Telefonisch ook erg klantvriendelijk! Ik zal jullie zeker bij iedereen aanraden!

Ons service team Geplaatst op 07 december 2019

Beste mevrouw Mesken,

Dank u wel voor uw mooie worden van winkel tot installatie! Wij wensen u heel erg veel plezier van uw mooie nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Jody Korver - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 07 december 2019

Goed ontvangen

Goed ontvangen, snel geregeld met goede afspraken.

Ons service team Geplaatst op 07 december 2019

Beste meneer,

Dank u wel voor uw mooie korte en krachtige beoordeling!

Met vriendelijke groet,

Jody Korver - Brugman Keukens & Badkamers

Home
Keukens
Terug
Sluiten