Klantervaringen Brugman keukens en badkamers
8
Goed 8 van 0-105118 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

"Bij Brugman zijn we pas tevreden als u ook tevreden bent"

Paul de Jong Commercieel directeur Brugman
Customer profile image
Geplaatst op 11 augustus 2020

prima uitleg alleen lang moeten wachten…

prima uitleg alleen lang moeten wachten op onderdeel .

Ons service team Geplaatst op 11 augustus 2020

Beste heer Dokman,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat u de onderdelen heeft ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 10 augustus 2020

Onze thermostaat kraan deed t na 2 1/2…

Onze thermostaat kraan deed t na 2 1/2 jaar gebruiken niet meer goed, dit hebben we gemeld en meteen n nieuwe gekregen????Top

Ons service team Geplaatst op 10 augustus 2020

Beste Tonny,

Fijn dat wij u zo goed van dienst konden zijn! Onze klantenservice is u ten alle tijden graag van dienst.

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 09 augustus 2020

Van oriëntatie naar bestellen van een nieuwe badkamer

Na een zeer uitgebreide oriënterende afspraak hadden we besloten om verder te gaan met Brugman.
Tot ver na sluitingstijd gezeten met de verkoper om alles tot in de puntjes uitgezocht en geregeld te krijgen.
Duidelijk en overzichtelijke prijsopgave gehad van alle materialen en de montage samengevoegd in een totaalprijs.

Alleen wel apart dat het montagebedrijf wat later bij je langskomt ook nog eens een offerte gaat maken voor zijn montagekosten terwijl je het bedrag in feite al rond gemaakt hebt met de verkoper.

Ik ben benieuwd naar de uitvoering in november en december van dit jaar...

Ons service team Geplaatst op 10 augustus 2020

Beste heer Van Dorst,

Dank u wel voor de mooie beoordeling die u heeft geplaatst en de feedback die u geeft. Wij waarderen dit zeker.

Als de uitvoering achter de rug is dan mag u ons altijd foto's hiervan sturen.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 08 augustus 2020

Nieuwe keuken - geen actieproduct (airco)

Wat een geweldige keukenervaring hebben wij bij Brugman Barendrecht gehad. Peter werkt al velen jaren bij de firma en dat is zeker te merken in zijn expertise, jeetje wat een kennis heeft die man!
Onder het genot van een drankje en een vers broodje werden onze wensen besproken. We kwamen met een ontwerp in ons hoofd naar de winkel (eigenlijk stellig overtuigd over de indeling) echter heeft Peter middels zijn creativiteit toch een aantal andere opties laten zien. Jullie raden het al: het is uiteindelijk één van zijn opgestelde tekeningen geworden. Als een kind zijn wij zo blij! Kunnen niet wachten tot onze keuken geleverd wordt. Ons nieuwe huisje met een spik splinter nieuwe keuken, jeaaah!!!

Er is alleen 1 maar ; dit gaat maar niet uit mijn hoofd :(
Er is momenteel een actie: 20% korting op een keuken en een gratis airco: vooral met deze temperaturen is een airco zeker een leuk cadeau bij aanschaf van een nieuwe keuken :) helaas kregen wij te horen hier niet voor in aanmerking te komen: de verhouding met de gegeven korting en de airco ligt niet meer op gelijke hoogte.

Mijn omgeving en ik blijven het merkwaardig vinden: er wordt heel duidelijk geadverteerd met deze actie en wij zijn van mening hier echt recht op te hebben.

Ik hoop dat er intern nog over gesproken zal worden en wij alsnog de airco met een grote glimlach (van oor tot oor) in ontvangst mogen nemen :)

Hoop dat mijn berichtje door de social afdeling bij Brugman wordt gelezen en onze mening met ons delen.

Nogmaals een hele dikke pluim voor Brugman locatie Barendrecht. Geweldig!

Groetjes, fam. Viljeer

Ons service team Geplaatst op 10 augustus 2020

Beste heer Viljeer

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Wat leuk om te horen dat u zo tevreden bent over uw bezoek aan onze showroom.

Ik kan mij voorstellen dat u gebruik zou wil maken van de huidige actie. Echter is de aankoopprijs van uw nieuwe keuken zodanig dat wij u deze niet kunnen aanbieden.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 08 augustus 2020

We zijn zeer tevreden

We zijn zeer tevreden, we hebben goed advies gehad en er werdt ook mee gedacht in de mogelijkheden, het uiteindelijke resultaat mag er dan ook zijn.Een heerlijke badkamer met het gevoel van een luxe hotel.
Fam van der tol.

Ons service team Geplaatst op 08 augustus 2020

Beste meneer/mevrouw Tol,

Wat heerlijk dat u nu lekker kunt genieten van uw nieuwe badkamer., geniet ervan!

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 07 augustus 2020

Prima keukenzaak

Na verschillende bezoekjes aan diverse keuken showrooms te hebben gebracht uitgekomen bij Brugman in Son. Patrick heeft ons netjes geholpen en mede door duidelijke tekeningen en goede uitleg ons een duidelijk beeld gegeven van onze toekomstige keuken.
Enig puntje van kritiek is het toch wel vele na bellen door jullie. Prima als je een belletje doet om te vragen of er misschien een keuze is gevallen maar dat hoeft niet zo vaak.
Verder prima service hoor!

Ons service team Geplaatst op 08 augustus 2020

Beste Pascal,

Dank u voor het delen van uw ervaring. Uw punt van kritiek gaan wij zeker intern bespreken. Leuk om te horen dat u zo tevreden bent!

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 05 augustus 2020

Adequaat

Veelal een vast contactpersoon.
Probleem wordt begrepen en indien mogelijk adequaat opgelost.
In veel gevallen coulance.
Zorg wel voor je ordernummer, ook al is het lang geleden.

Ons service team Geplaatst op 06 augustus 2020

Beste meneer/mevrouw Luijk,

Dank u voor het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent.

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 05 augustus 2020

ik ben heel goed geholpen bij het…

ik ben heel goed geholpen bij het uitzoeken van een totaal nieuwe douche ruimte. Er is een grote keus uit alles wat nodig is voor een douche ruimte.
Ik heb alle tijd gekregen dat in alle rust te doen.
Heel prettig, aardig en deskundig personeel.
Zeer aan te bevelen van een tevreden klant.

Ons service team Geplaatst op 05 augustus 2020

Beste meneer/mevrouw Van den Berg,

Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe sanitair. Leuk om te horen dat wij u zo goed van dienst konden en mochten zijn.

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 05 augustus 2020

Prima service; nog wel uitdaging in planning

We hebben naar tevredenheid een nieuwe badkamer van Brugman laten inbouwen. Goede service.
Vervolgens hebben we een nieuwe keuken gekocht. Prima verkoopservice. De oude keuken is (heel) ruim op tijd verwijderd etc. Keurig werk. Alleen de planning kan wat beter. Ik ga er vanuit dat we ook daarover goed kunnen overleggen. Graag nog overleg hierover.

Ons service team Geplaatst op 05 augustus 2020

Beste Theo,

We nemen graag contact met u op om uw vragen te beantwoorden. Dank u voor het delen van uw ervaring.

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 05 augustus 2020

Onze meng kraan was afgebroken en dat…

Onze meng kraan was afgebroken en dat moest worden vervangen en dat is gebeurd binnen een paar dagen goe geregeld

Ons service team Geplaatst op 05 augustus 2020

Beste meneer/mevrouw Kuipers,

Fijn om te horen dat wij u zo goed en geheel naar wens van dienst konden zijn!

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 04 augustus 2020

Fantastisch geholpen door brugman…

Fantastisch geholpen door brugman keukens in Barendrecht, luisteren goed naar de klant, komen met goede ideeën, nemen echt de tijd voor de klant, zeer goed geslaagd ????????

Ons service team Geplaatst op 05 augustus 2020

Beste meneer/mevrouw Franken,

Dank u voor deze mooie woorden, leuk om te horen dat u zo tevreden bent.

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 04 augustus 2020

Defect geraakt onderdeel van onze 3…

Onderdeel van onze 3 jaar oude badkamer was defect geraakt. Bij navraag bleek dit nog leverbaar. Besteld en binnen 1 week geleverd. Klasse!

Ons service team Geplaatst op 05 augustus 2020

Beste Peter,

Wat fijn dat wij u geheel naar wens van dienst konden zijn! Dank u voor het delen van uw ervaring.

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 04 augustus 2020

Ervaring met Brugman

De ervaring met Brugman is prima. Na montage kwamen nog een aantal zaken aan het licht die nog gecorrigeerd moesten worden. Deze zijn zonder problemen verholpen.
Tip: Voor de klant is de verkopend medewerk(st)er het aanspreekpunt bij vragen en opmerking in het proces. Bij zaken die nog gecorrigeerd moeten worden neem ik dus contact op met deze medewerk(st)er. Ik verwacht dan ook dat deze mij informeert over de te nemen maatregelen. Ik word echter benaderd door het montagebedrijf dat ze langs komen, terwijl ik zit te wachten op bericht van de medewerk(st)er bij wie ik het probleem heb aangekaart.

Ons service team Geplaatst op 05 augustus 2020

Beste meneer/mevrouw van Vilsteren,

Dank u voor het delen van uw ervaring. Wij zullen u punt van kritiek zeker meenemen ter verbetering van ons proces. Wij wensen u heel veel plezier toe met uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 03 augustus 2020

goede uitleg,

goede uitleg,
Vriendelijke verkoper,
Alles Achteraf nog eens goed nachecken,
Kortom perfect????

Ons service team Geplaatst op 05 augustus 2020

Beste meneer/mevrouw Huisman,

Wauw, dat vinden we echt leuk om te horen! Dank u voor het delen van uw positieve ervaring.

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 03 augustus 2020

fijn geholpen.

fijn geholpen.
vakkundig en aardig personeel.

Ons service team Geplaatst op 05 augustus 2020

Beste meneer/mevrouw Kapel,

Zoals u van Brugman Keukens & Badkamers kan en mag verwachten. Dank u voor het delen van uw positieve review.

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Home
Terug
Sluiten