Reviews
8
Goed 8 van 0-102560 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

"Bij Brugman zijn we pas tevreden als u ook tevreden bent"

Tom Heere Commercieel directeur Brugman
Customer profile image
Geplaatst op 19 april 2018

Geweldige service!

Geweldige service!
Ik hoor veel negatieve verhalen over keukenboeren, maar bii Brugman heb ik alleen maar lof over de service. Bij de badkamer waren er 18pakken tegels te weinig geleverd (vergeten na te tellen en kwamen we twee maanden later pas achter) en twee dagen later waren ze nageverd. Ook een foutje bij de motage (achterplaat liet los)?wordt adequaat op gereageerd en verholpen. Keuken ziet er fantastisch uit. Een volgende keer zullen wij zeker weer binnen lopen bij Brugman.

Ons service team Geplaatst op 20 april 2018

Beste meneer/mevrouw Van den Berge,

Bedankt dat u bij ons uw keuken en badkamer heeft gekocht en dat u uw positieve ervaringen deelt. Dat u zo tevreden bent en de volgende keer weer bij ons binnenloopt dat horen we graag. Goed om te horen dat we de keuken en badkamer bij u naar volle tevredenheid hebben mogen verzorgen! Wij wensen u heel veel plezier van uw keuken en badkamer.

Met vriendelijke groet,

Twan Dekker - Brugman Keukens & Badkamer

Customer profile image
Geplaatst op 19 april 2018

een hele fijne positieve ervaring bi j…

een hele fijne positieve ervaring bi j Brugman keukens. ze nemen er echt de tijd voor je en helpen je met je keuze. erg vriendelijk pesoneel en het ziet er netjes en opgeruimd allemaal uit. goede keuzen

Ons service team Geplaatst op 19 april 2018

Beste meneer/mevrouw Zandvliet,

Kijk, dit horen we graag! Van harte gefeliciteerd met uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Wendy Smits - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 19 april 2018

Heel vriendelijk

Heel vriendelijk. Met een leuke boodschap.

Ons service team Geplaatst op 19 april 2018

Beste meneer/mevrouw Ferket,

Bedankt voor de fijne woorden en mooie 4 sterren review!

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 19 april 2018

Keuken kraan afgebroken

Keuken kraan afgebroken, erg vriendelijk te woord gestaan en meteen voor me besteld. Zal kosteloos worden vervangen. Wel helaas een schatting van 2 en half week bezorg tijd maar daar kan Brugman niet veel aan doen.

Ons service team Geplaatst op 19 april 2018

Beste meneer/mevrouw,

Voor de levertijd zijn wij inderdaad afhankelijk van onze leverancier, uiteraard proberen wij dit vervelende euvel bij u zo snel mogelijk te verhelpen.
Bedankt voor het delen van uw ervaring!

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 18 april 2018

Service pakte de service erg goed op

Service pakte de service erg goed op
Kees

Ons service team Geplaatst op 19 april 2018

Beste meneer.

Fijn om te horen dat u tevreden bent. Bedankt voor de 5 sterren!

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 18 april 2018

Thanks Jaimy van de Wardt

In Ede een keuken gekocht. We hebben samen met Jaimy van de Wardt lang om de tafel gezeten om onze droomkeuken samen te stellen. De veel gestelde vragen werden vakbekwaam opgelost. Vooral het meedenken in oplossingen hebben wij als zeer prettig ervaren.
Wat betreft het afleveren, daar kunnen wij nog niets over zeggen.
Al met al een verdiende 4 sterren en eventueel een 5 sterren wanneer de levering en montage netjes worden afgerond

Ons service team Geplaatst op 18 april 2018

Beste meneer / mevrouw Rigter,

Wat een mooie review om te lezen. Bedankt voor deze positieve beoordeling. Ik ga uw complimenten doorgeven aan mijn collega Jaimy en ga er van uit dat na plaatsing van uw keuken Brugman Keukens & Badkamers 5 sterren verdient.

Met vriendelijke groet,

Nicole Dijkstra - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 18 april 2018

vakkundig en snel

Bij het leveren van de keuken viel het me al op dat alles goed georganiseerd was en hoe netjes en voorzichtig er gewerkt werd om schade en overlast te voorkomen. Het monteren van de keuken zou twee dagen duren. Hoe prettig is het dan dat er twee sympathieke heren komen die ook al net zo netjes werken. Alles werd zo neer gezet dat er geen schade aan vloer of wanden kon ontstaan. En er werd goed meegedacht en advies gegeven. Ik ben erg blij met het resultaat.

Ons service team Geplaatst op 18 april 2018

Beste meneer/mevrouw Van Manen,

Mooie complimenten aan het adres van onze onze monteurs, daar zullen ze heel blij mee zijn. Fijn dat u ook zo blij bent met het resultaat. Bedankt voor het plaatsen van deze 5 sterren review!

Met vriendelijke groet,

Twan Dekker - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 17 april 2018

ik werd super snel geholpen

ik werd super snel geholpen

Ons service team Geplaatst op 17 april 2018

Beste meneer Fuhler,

Dat is uiteraard ten alle tijden onze intentie. Bedankt voor de mooie 5 sterren review.

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 17 april 2018

Klantenservice perfect!

Alle lof voor de medewerksters van de klantenservice die alle zaken netjes hebben afgehandeld. Wij zijn beduidend minder te spreken over diegene die onze (showmodel) keuken heeft ontmanteld. Van alles kapot of beschadigd.

Ons service team Geplaatst op 17 april 2018

Beste mevrouw,

Dat is natuurlijk ontzettend spijtig om te horen dat dat zo gelopen is, gelukkig konden mijn collega's van de service goed van dienst zijn.
Indien u nog vragen heeft vernemen we dit graag van u.

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 16 april 2018

Zeer tevreden

Zeer tevreden. Van aankoop in Emmen, waar je heel goed en vriendelijke geholpen wordt, tot het afleveren van de keuken door zeer bekwame medewerkers. We hebben de keuken zelf geplaatst en zijn ook telefonisch super geholpen bij wat vragen die we hadden ten aanzien van het plaatsen.
Zeker aan te bevelen!

Ons service team Geplaatst op 17 april 2018

Beste meneer/mevrouw,

Wauw wat goed om te horen dat u zo tevreden bent over de service, want daar doen we het tenslotte allemaal voor! Hartelijk bedankt voor de mooie complimenten. Ik wens u heel veel kook plezier in uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Juliette Schipper - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 16 april 2018

winkel was top,alleen de plaatsing van…

winkel was top,alleen de plaatsing van de vaatwasser is een beetje fout gegaan . de deur hangt niet goed , de schroeven van de glij stukken worden uit de deur getrokken , waardoor deurpaneel los zit.
heb gebeld,kreeg geen verbinding!

Ons service team Geplaatst op 17 april 2018

Beste meneer/mevrouw van 't Veer,

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de service in de showroom. Wat spijtig om te horen dat u geen verbinding heeft kunnen krijgen met de klantenservice, onze excuses voor het ongemak! Ik ga hier voor u achteraan en zal er voor gaan zorgen dat er een service monteur bij u langs gaat komen om de vaatwasser deur te herstellen.

Met vriendelijke groet,

Juliette Schipper - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 16 april 2018

De service van Brugman is top maar de…

De service van Brugman is top maar de ZZP-er die de keuken heeft geplaats heeft wat foutjes gemaakt.

Ons service team Geplaatst op 16 april 2018

Beste meneer,

Ik zie dat er vandaag een servicemonteur bij u is geweest om inderdaad wat puntjes op de i te zetten. Indien u nog vragen heeft vernemen we dit graag van u en wensen u alvast heel veel plezier met uw nieuwe keuken!

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 16 april 2018

In Zaandam een keuken gekocht

In Zaandam een keuken gekocht, werd door Hugo Kooi geholpen. Vriendelijke en geduldige man. Aflevering en plaatsing waren ook allemaal goed geregeld. Al met al, zou ik daar zo weer wat bestellen

Ons service team Geplaatst op 16 april 2018

Beste meneer Bruintjes,

Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken, leuk om te horen dat u geslaagd bent bij Brugman Keukens & Badkamers.
Wij wensen u alvast heel veel kook plezier!

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 16 april 2018

Vriendelijk duidelijk en behulpzaam ..

Vriendelijk duidelijk en behulpzaam ..

Ons service team Geplaatst op 16 april 2018

Beste meneer/mevrouw van den Branden,

4 sterren, dat horen we graag! Bedankt voor deze mooie review!

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 16 april 2018

prettig snel en vriendelijk geholpen

prettig snel en vriendelijk geholpen
en duidelijke uitleg

Ons service team Geplaatst op 16 april 2018

Beste meneer/mevrouw Hiwa,

Dat horen we graag dat u zo tevreden bent! Bedankt voor de positieve review!

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers