Klantervaringen Brugman keukens en badkamers
8
Goed 8 van 0-104757 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

"Bij Brugman zijn we pas tevreden als u ook tevreden bent"

Paul de Jong Commercieel directeur Brugman
Customer profile image
Geplaatst op 04 juni 2020

Top badkamer

Badkamer gekocht bij Brugman. Er werd de tijd voor je genomen bij het uitzoeken en uittekenen. Alles werd duidelijk afgesproken. Je wist waar je aan toe was.
De montage hebben ze goed laten verrichten. Ik was heel blij met Van de Grift techniek. Het eind resultaat ziet er schitterend uit.

Customer profile image
Geplaatst op 03 juni 2020

Netjes geholpen in de winkel

Netjes geholpen in de winkel. Zeer nette bezorgers en regelen direct als er iets niet in orde is. Papierwerk wordt direct ingevuld en goed nagekeken. Top!

Customer profile image
Geplaatst op 02 juni 2020

Van aankoop tot plaatsing van onze keuken

Van aankoop tot plaatsing en service tip top geregeld

Ons service team Geplaatst op 02 juni 2020

Beste meneer/mevrouw Kluijtmans,

Zoals u van Brugman Keukens & Badkamers kan en mag verwachten. Dank u voor het delen van uw positieve ervaring.

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 02 juni 2020

Keurig gedaan door de monteur zeer…

Keurig gedaan door de monteur zeer vakkundig en netjes . Ondanks de corona tijd werd alles heel netjes opgelost binnen 2 weken . Een top bedrijf kan het iedereen aanbevelen.

Ons service team Geplaatst op 02 juni 2020

Beste meneer/mevrouw Molenaar,

Dank u voor uw aanbeveling, dat vinden we erg leuk om te horen. Wij wensen u heel veel kook plezier toe in uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 02 juni 2020

Wij zijn bij Brugman Keukens in Goes…

Wij zijn bij Brugman Keukens in Goes geweest, bij binnen komst onder eten
we werden gelijk geholpen, tot alles af gerond was, anderhalf uur later
ging ze weer verder met eten.Nog gezegd moet u eerst niet klaar eten nee dat doe ik later.ik vond de hulp heel goed. Een negen plus.!!!!!!!!

Ons service team Geplaatst op 02 juni 2020

Beste meneer/mevrouw Hubregtse,

Wat ontzettend fijn om te vernemen dat u zo tevreden bent, dat vinden we ontzettend fijn om te horen!

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 02 juni 2020

Problemen met het installeren van de…

Problemen met het installeren van de keuken. ZZP-er die denkt dat hij dat in 1 dag kan. Maar vervolgtraject goed opgelost door Brugman. Had, naar mijn mening wel sneller gekund. Keuken geplaatst in februari 2020 en eind mei 2020 alles opgelost.

Ons service team Geplaatst op 02 juni 2020

Beste heer Alberts,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat alles naar wens is opgelost.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 02 juni 2020

we zijn uitstekend geholpen

we zijn uitstekend geholpen, de keukenkraan is vervangen en we zijn er zeer tevreden mee.

Ons service team Geplaatst op 02 juni 2020

Beste heer / mevrouw Tollenaar,

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de door ons verleende service. Dank u wel voor de mooie review.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 02 juni 2020

Afleveren badkamer

Keurig geregeld geen klachten

Ons service team Geplaatst op 02 juni 2020

Beste heer / mevrouw Aarsman,

Dank u wel voor het delen van uw positieve ervaring.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 02 juni 2020

Goede service en montage perfect…

Goede service en montage perfect uitgevoerd.

Ons service team Geplaatst op 02 juni 2020

Beste heer / mevrouw Vuijk,

Dank u wel voor de mooie beoordeling.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 02 juni 2020

geduldig,vriendelijke hulp

geduldig,vriendelijke hulp, vertrouwen en goede info gekregen

Ons service team Geplaatst op 02 juni 2020

Beste familie Van de Bulk,

Dat zijn mooie complimenten die wij van uw krijgen. Dank u wel hiervoor.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 01 juni 2020

De mensen die alles installeren doen…

De mensen die alles installeren doen het prima. Jammer dat het bij de keuken niet ineen keer goed gaat. Er moet nog wat geruild worden en vernieuwd i v m een beschadiging. Dat zal binnenkort wel goed komen neem ik aan. Het ziet er verder goed uit. Een ding nog :wij hebben keuken,badkamer en toilet allemaal bij Brugman gekocht en zouden een dinerbon /restauranthouder van €100 krijgen. Tot op heden hebben we nog niets ontvangen terwijl wij daar ook al achteraan zijn geweest. Bovendien hebben wij zelfs ook al iemand anders een bon gegeven die van plan zin een keuken tot te kopen. Hopelijk komt het nu wel in orde!

Ons service team Geplaatst op 02 juni 2020

Beste heer / mevrouw Bousema,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring en het geven van feedback. Wij stellen dit erg op prijs.
Uw opmerking met betrekking tot de cadeaubon ga ik doorsturen naar ons filiaal met de vraag of zij dit willen oppakken.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 01 juni 2020

Goed ervaring nieuwe keuken vorig jaar…

Goed ervaring nieuwe keuken vorig jaar laten plaatsen alles compleet en netjes geïnstalleerd. Nu de ledverlichting stuk deze is keurig gemaakt.

Ons service team Geplaatst op 02 juni 2020

Beste heer / mevrouw Janssen,

Wat fijn om te horen dat uw melding naar tevredenheid is afgehandeld door onze klantenservice. Dank u wel voor het delen van uw positieve ervaring.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 01 juni 2020

Pas op voor meerwerk!

Half maart 2020 heb ik bij Brugman in Utrecht een keuken gekocht en tevens de plaatsing daarvan. Dat dacht is tenminste. De keuken zou turn-key opgeleverd worden voor het afgesproken bedrag. Voor het verwijderen, leidingwerk en montage heb ik € 3.000,-. betaald. Mogelijk zou er nog een beetje meerwerk bijkomen. De keuken staat er inmiddels en alles werkt. Het is de keuken zoals besproken en alles werkt naar behoren. Dat is de plus van deze review.

Echter, de man van het leidingwerk meldde 16 dagen voordat de keuken geleverd werd, dat ik zelf nog een stukadoor moest regelen. Stuken deed hij niet. En o ja, er er kwam nog € 1.745,- aan meerwerk bij. Daar stond ik dan. Hij wist ook wel dat ik in 16 dagen tijd geen stukadoor kon vinden (laat staan voor een redelijke prijs), die ook nog binnen een paar dagen zou komen stuken en inclusief droogtijd zou zorgen voor een werkbare ruimte waarin de keuken geplaatst kon worden. En de tijd was voor mij ook te kort om een tweede offerte te vragen voor het meerwerk. Voorts zou dat ingewikkeld worden want deze leidingenman werd mij door Brugman geleverd.

Resultaat. De keuken is keurig op tijd geleverd en geplaatst. Maar alle leidingen en een muur met gaten (van de op verzoek van de keukenman door mij zelf afgebikte tegels) waren nog duidelijk zichtbaar. Erg industrieel, aldus vrienden. Nu kan ik dus nog op zoek naar een stukadoor en wacht mij nog een stevige factuur voor meerwerk en stukwerk. Aan de leidingenman gevraagd nog een naar de hoogte van de meerprijs te kijken. De reactie was dat Brugman daarover gaat. Ik ben in afwachting van een reactie. Een gevoel van blijdschap over het proces heb ik niet.

Ons service team Geplaatst op 02 juni 2020

Beste Willem,

Dank u wel voor het plaatsen van uw beoordeling. Spijtig om te vernemen dat niet alles naar wens is gecommuniceerd. Uiteraard krijgt u zo spoedig mogelijk een reactie van ons met betrekking tot het meerwerk.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 01 juni 2020

zeer vriendelijk

zeer vriendelijk
Goede verstand van zaken
Er word niets opgedrongen maar wel behulpzaam

Ons service team Geplaatst op 02 juni 2020

Beste heer / mevrouw Boerema,

Dat zijn een paar mooie complimenten die u ons geeft. Dank u wel hiervoor en voor de positieve beoordeling.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 01 juni 2020

xyzz

xxxxxxxxxxxxx

Ons service team Geplaatst op 02 juni 2020

Beste heer Brans,

Hartelijk dank voor het geven van 5 sterren.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Home
Keukens
Terug
Sluiten