8.4
Goed 8.4 van 0-106563 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

"Bij Brugman zijn we pas tevreden als u ook tevreden bent"

Paul de Jong Commercieel directeur Brugman
Customer profile image
Geplaatst op 18 oktober 2021

Geweldige service!

Geweldige service, van A tot Z zijn we keuring op de hoogte gehouden van veranderingen en afspraken. We hebben een grote verbouwing achter de rug en als iedereen het zo zou doen als jullie, dan zou dit een hoop kopzorgen schelen. Chapeau!!!

Customer profile image
Geplaatst op 18 oktober 2021

Brugman levert netjes en op tijd.

Brugman levert netjes en op tijd de spullen. Ook de chauffeur en bijrijder zijn vriendelijk en bellen 30 minuten voor aankomst even dat ze onderweg zijn. Geeft duidelijkheid. Alle materiaal is zonder beschadiging afgeleverd, zelfs verpakkingsmateriaal was niet beschadigd.

Ons service team Geplaatst op 18 oktober 2021

Beste heer Rompa,

Het doet ons goed om te horen dat uw aankoop geheel naar wens is geleverd. Dank u wel voor vijf sterren beoordeling.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 18 oktober 2021

Plek voor je keuken en badkamer

Behulpzaam, denken met je mee, goede oplossingen.

Ons service team Geplaatst op 18 oktober 2021

Beste heer/mevrouw Gulmez,

Dat is altijd goed om te horen. Dank u wel voor de mooie beoordeling.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 18 oktober 2021

Mooie nieuwe badkamer en toilet laten…

Mooie nieuwe badkamer en toilet laten plaatsen. Goede service, vakkundige montage. Ik ben erg tevreden.

Ons service team Geplaatst op 18 oktober 2021

Beste heer Veldman,

Fijn om te horen dat u tevreden bent over ons. Dank u wel voor de mooie review en complimenten.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 18 oktober 2021

Meedenken over andere zaken rond…

Meedenken over andere zaken rond gebruik. Bereid om gelijk te verbeteren.

Ons service team Geplaatst op 18 oktober 2021

Beste Herman,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Wij waarderen dit enorm.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 17 oktober 2021

Meer dan 30 jaar een nieuwe Keuken bij Brugman

Wij als koper van 1e brugman keuken welk wij 31 jaar geleden hebben gekocht en laten plaatsen, zijn na verschillende keuken aanbieders bekeken en adviezen toch weer terug gekomen bij Brugmankeukens in Alkmaar, voor de 2e keuken, waarbij goed zijn geholpen door Bob, en hij bleef correct nadat wij tussentijds 3x een wijziging van de keuken telefonisch aangaven.
En na inmeten en plaatsen zijn wij heel blij en trots dat familie en kennissen dit een prachtige keuken vinden. Alles zo netjes opgeleverd en passend gemaakt, een dikke pluim hiervoor.

Ons service team Geplaatst op 17 oktober 2021

Beste Theo,

Wat heerlijk dat u nu lekker kunt genieten van uw nieuwe keuken. Wij wensen u heel veel kook plezier toe.

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 17 oktober 2021

Wij zijn erg tevreden over de adviseur…

Wij zijn erg tevreden over de adviseur die ons geholpen heeft.
Ze gaf ons hele goede en praktische adviezen en dacht goed met ons mee.

Ons service team Geplaatst op 17 oktober 2021

Beste meneer/mevrouw Van Puijvelde,

Wat fijn dat wij u zo goed van dienst konden en mochten zijn. Leuk om te horen dat u zo tevreden bent.

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 17 oktober 2021

Goed geholpen

Goed geholpen! Heel fijn geholpen door Esther en collega's bij Brugman Wateringen. Er werd meegedacht, in oplossingen gedacht en het contact verliep prima. Nu nog afwachten of het eindresultaat ook mooi is en alles goed verloopt, dat is nog een maar maandjes wachten.

Ons service team Geplaatst op 17 oktober 2021

Beste Anneke,

Wat fijn dat mijn collega's u zo goed hebben geholpen bij het samenstellen van uw badkamer. Ik wil u bedanken voor uw beoordeling.

Met vriendelijke groet,

Nicole Dijkstra - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 16 oktober 2021

Wc bril was kapot en moest besteld…

Wc bril was kapot en moest besteld worden. Door corona ging er een aardig tijdje overheen. Uiteindelijk door Frank van de klantenservice enorm goed geholpen en met een spoedlevering de wc bril ontvangen.

Ons service team Geplaatst op 16 oktober 2021

Beste Jeroen,

Wat fijn dat mijn collega Frank u zo goed heeft kunnen helpen. Dank u wel voor uw mooie beoordeling.

Met vriendelijke groet,

Nicole Dijkstra - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 14 oktober 2021

Netjes maar bij keukens gaat altijd iets mis

De keukenmonteurs hebben erg netjes werk geleverd, waren netjes in communiceren en ze hebben tevens al het afval afgevoerd. De installateur heeft wel op diverse plekken schade aangericht. En als laatste problemen met foutieve leveringen, die 6 tot 8 weken op zich laten wachten. Van alles is wel toegezegd dat het netjes wordt opgelost

Ons service team Geplaatst op 14 oktober 2021

Beste meneer/mevrouw,

Wij gaan zorgen dat de laatste puntjes zo snel mogelijk op de i worden gezet. Mocht in in de tussentijd vragen hebben dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met onze afdeling klantenservice.

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 14 oktober 2021

We hebben een.prachtige keuken gekocht…

We hebben een.prachtige keuken gekocht bij Brugman keukens. De service en kwaliteit zijn perfect. We zijn er erg blij mee!

Ons service team Geplaatst op 14 oktober 2021

Beste mevrouw van Elburg,

Dank u voor het delen van uw positieve ervaring.

Met vriendelijke groet,

Margo de Bakker - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 12 oktober 2021

professioneel en vriendelijk…

professioneel en vriendelijk verkoopgesprek

Ons service team Geplaatst op 12 oktober 2021

Beste heer/mevrouw Groeningen,

Dank u wel voor de mooie complimenten en de positieve beoordeling.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 11 oktober 2021

Fijne ervaring met Brugman dit was de…

Fijne ervaring met Brugman dit was de 2e keer dat ik bij hun een keuken kocht.

Ons service team Geplaatst op 11 oktober 2021

Beste mevrouw,

Een fijne ervaring, dat horen wij natuurlijk graag! Wat fijn dat u ons voor de 2e keer heeft gekozen.

Met vriendelijke groet,

Jody Korver - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 11 oktober 2021

Personeel denkt goed mee

Personeel denkt goed mee, ook de aannemer, kwam zelfs op zondag om alsnog de te laat geleverde douche wand te monteren

Ons service team Geplaatst op 11 oktober 2021

Beste heer/mevrouw Batenburg,

Wat fijn dat de montage van uw badkamer naar wens is verlopen. Dank u wel voor de 5-sterren beoordeling

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 10 oktober 2021

Hele correcte en heldere communicatie…

Hele correcte en heldere communicatie over alle stappen in de aankoop en uitvoering. Erg prettig

Ons service team Geplaatst op 11 oktober 2021

Beste Christel,

Fijn dat u een prettige ervaring hebt opgedaan met betrekking tot uw aankoop en uitvoering hiervan. Wij horen dit graag.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Home
Terug
Sluiten