Reviews
7.8
Goed 7.8 van 0-103037 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

"Bij Brugman zijn we pas tevreden als u ook tevreden bent"

Paul de Jong Commercieel directeur Brugman
Customer profile image
Geplaatst op 25 april 2019

het aanbod was ruim

het aanbod was ruim, we konden op ons gemak rondkijken, vragen stellen, en zijn goed geholpen, de verkoper nam alle tijd, gaf goed uitleg, en liet ruimte voor de voorbeelden die aanwezig waren, gaf goed uitleg bij het maken en opstellen van de keuken, en stimuleerde om toch zeker vragen te stellen,

Customer profile image
Geplaatst op 25 april 2019

Kwamen de winkel binnen en we konden…

Kwamen de winkel binnen en we konden even rustig rond kijken .

Bij het zien van de keuken die ons aan stond kwam er een verkoper .
hij heeft ons goed en fijn geholpen bij het ontwerpen en advies van wat je het beste kon doen .

Nu afwachten hoe het vervolg gaat en met de levering maar daar hebben wij alle vertrouwen in

Gr arjan

Ons service team Geplaatst op 25 april 2019

Beste meneer/mevrouw Slingerland,

Bedankt voor het plaatsen van uw beoordeling met de maximale score van sterren! Erg fijn om te horen dat u samen met onze verkoper uw nieuwe keuken heeft kunnen samenstellen. Gefeliciteerd met deze aankoop en we zullen zorgen voor een vervolgtraject dat net zo goed verloopt voor u.

Met vriendelijke groet,

Twan Dekker - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 25 april 2019

Zijn zeer naar tevredenheid geholpen…

Zijn zeer naar tevredenheid geholpen door de montagemonteur

Ons service team Geplaatst op 25 april 2019

Beste meneer/ mevrouw Hollander,

Dat horen we heel graag! Bedankt voor het delen van uw ervaringen in deze beoordeling.

Met vriendelijke groet,

Twan Dekker - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 23 april 2019

Goede voorlichting gekregen van een…

Goede voorlichting gekregen van een goede, eerlijke en bekwame medewerker/verkoper van Brugman.

Customer profile image
Geplaatst op 20 april 2019

Beoordeling levering en montage badkamer.

Bij de levering van de materialen en benodigdheden voor onze badkamer werd al door de chauffeur zorgvuldig omgegaan met deze onderdelen.
Degene die de badkamer heeft gemonteerd en betegeld werkte zeer precies en nauwkeurig!
We zijn dan ook zeer tevreden over het eindresultaat.
Ook dat er een goede voortgangscontrole door Brugman aan de dag wordt gelegd op de kwaliteit van de werkzaamheden getuigd van een uitstekende aanpak.

Customer profile image
Geplaatst op 19 april 2019

Super Service

goede service, met vragen zeer snel in reactie! Zeker een aanrader!

Ons service team Geplaatst op 20 april 2019

Beste meneer,

Dank u wel voor uw positieve beoordeling. Fijn dat de service van Brugman Keukens & Badkamers u zo goed bevallen is. Dat horen wij graag.

Met vriendelijke groet,

Nicole Dijkstra - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 19 april 2019

Martijn Somers & Interieur echt een aanrader!

Op 29 maart 2019 heeft Martijn Somers van Somers Keuken & Interieur onze nieuwe Brugman Keuken geplaatst. We zijn super tevreden met het resultaat.

Een week later stond per ongeluk onze schilder op het nieuwe blad waardoor het los kwam te zitten ivm een dun blad. Martijn had nog goed gezegd er niet op te staan maar het gebeurde toch. Ik wist me geen raad en belde Martijn met het verhaal wat er gebeurd was.
Martijn stelde ons gerust en is geheel kosteloos het komen oplossen en zelfs nog de hele keuken afgekit. We zijn echt super te spreken om het vakmanschaps en de service van Martijn Somers.

We zouden het erg op prijs stellen als jullie dit Martijn Somers willen laten weten. De service is top en we zijn erg tevreden!!!

Met vriendelijk groet, Famille Schavemaker uit Best

Ons service team Geplaatst op 19 april 2019

Beste meneer, mevrouw Schavemaker,

Allereerst gefeliciteerd met uw nieuwe keuken en bedankt voor deze mooie beoordeling. We gaan er zeker voor zorgen dat de complimenten voor Martijn Somers aan hem overgebracht worden!
We wensen u nog heel veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Twan Dekker - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 18 april 2019

Tweede keuken van Brugman

Brugman heeft zeer ervaren en vriendelijke verkopers, die zoveel tijd aan uitleg spenderen totdat de klant helemaal tevreden is. Wij kopen nu onze tweede keuken bij Brugman!

Ons service team Geplaatst op 18 april 2019

Beste meneer Van Dijk,

Gefeliciteerd met de aankoop van wederom een Brugman keuken! En wat goed om te lezen dat u helemaal tevreden bent over de advisering van onze verkopers, dat horen we graag.

Met vriendelijke groet,

Twan Dekker - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 17 april 2019

goed

Prettig geregeld

Ons service team Geplaatst op 17 april 2019

Beste meneer/mevrouw Memelink,

Dank u voor het delen van uw positieve ervaring. Leuk om te horen dat u zo tevreden bent!

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 16 april 2019

Monteurs waren vriendelijk en…

Monteurs waren vriendelijk en deskundig. Hebben nog kastdeurtjes afgesteld en adviezen gegeven.

Ons service team Geplaatst op 16 april 2019

Beste meneer,

Fijn om te vernemen dat u het bezoek van onze service monteur als prettig heeft ervaren. Indien u in de toekomst nog vragen heeft met betrekking tot uw keuken kunt u ten alle tijden contact opnemen met onze afdeling klantenservice.

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 15 april 2019

Geweldig

Verkoop, levering en montage, het ging allemaal goed.
Bij de montage bleek dat 1 rails niet meegeleverd was, maar dit was binnen het uur ook weer opgelost, kortom perfect!
Superblij met mijn nieuwe keuken

Ons service team Geplaatst op 15 april 2019

Beste mevrouw,

Wat fijn dat we de service aan uw keuken zo snel konden verhelpen en dat u nu heerlijk kunt genieten van een mooie nieuwe keuken.
Wij wensen u heel veel kook plezier toe!

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 15 april 2019

Vriendelijk geholpen en ze denken met…

Vriendelijk geholpen en ze denken met je mee.
Nadeel: er wordt geduwd qua apparatuur naar merken die ze naar mijn idee het liefst verkopen qua winstmarge.
Opdringerig om meteen te beslissen voor aankoop
Geen offerte en tekening mee naar huis dus thuis ga je er ook niet meer over nadenken als je geen aankoop gedaan hebt,

Ons service team Geplaatst op 15 april 2019

Beste meneer Brouwers,

Dank u voor uw oprechte, duidelijke review. Dit gaan wij zeker intern bespreken. Indien u vragen heeft zijn wij u graag van dienst en vernemen wij dit graag van u.

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers


Customer profile image
Geplaatst op 14 april 2019

Onze badkamer en toilet gekocht in…Hoofddorp

Onze badkamer en toilet gekocht in Hoofddorp. Prima en vriendelijk geholpen!
Na dat we de keuze hadden gemaakt kwam de installateur een aantal dagen later inmeten en doornemen hoe we het wilde hebben. Deze meneer, Farouk (uit Almere) was erg kundig. We hadden direct een goed klik met deze man! De installatie is perfect verlopen ieder aspect van de badkamer en toilet heeft hij met ons doorgenomen en werkelijk zo mooi afgewerkt! En daarbij rekening houdend dat er zo min mogelijk overlast voor ons was en binnen de afgesproken tijd. Dus hulde voor deze vakman!!
Bedankt Brugman en Farouk!

Ons service team Geplaatst op 18 april 2019

Beste mevrouw Bussing,

Dank u wel voor het plaatsen van deze mooie 5-sterren review en de vele complimenten.. Hier worden wij heel blij van. Het is altijd fijn om te horen dat de verbouwing naar wens is verlopen.

Wij willen u veel plezier wensen mat uw nieuwe badkamer.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Webcare Brugman Keukens & Badkamers


Customer profile image
Geplaatst op 14 april 2019

Zeer goede service en begeleiding bij…

Zeer goede service en begeleiding bij het bepalen van de keuze voor een nieuwe keuken

Ons service team Geplaatst op 15 april 2019

Beste meneer/mevrouw Wanders,

Dank u voor de mooie complimenten, dat vinden we erg leuk om te horen. Dank u voor het in Brugman Keukens gestelde vertrouwen!

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 12 april 2019

Goede prijskwaliteit verhouding

Goede prijskwaliteit verhouding, zeker als je de Brugmania korting hebt afgesproken. Het koopproces heeft lang geduurd, maar lag niet volledig aan Brugman.

Ons service team Geplaatst op 12 april 2019

Beste meneer/mevrouw van Hoorn,

Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken. Wat ontzettend leuk dat Brugman keukens uw nieuwe keuken mag verzorgen. Dank u voor deze positieve 4 sterren review.

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Home
Terug
Sluiten