Klantervaringen Brugman keukens en badkamers
8
Goed 8 van 0-105430 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

"Bij Brugman zijn we pas tevreden als u ook tevreden bent"

Paul de Jong Commercieel directeur Brugman
Customer profile image
Geplaatst op 28 oktober 2020

De afspraken niet goed nakomen

De afspraken niet goed nakomen, twee maand nodig om afspraak naar te komen en nog niet goed ben er klaar mee.

Customer profile image
Geplaatst op 28 oktober 2020

Van harte aanbevolen

Van harte aanbevolen. Vriendelijk en zeer behulpzaam personeel. Zorgvuldig en accuraat.
Gewoon niet aarzelen en ga gerust naar Brugman!

Ons service team Geplaatst op 28 oktober 2020

Beste heer / mevrouw Van den Berg,

Dank u voor de aanbeveling en voor de veel complimenten die u ons geeft in deze mooie 5 steren review.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 28 oktober 2020

Brugman Heerlen

Brugman Heerlen,

Zeer vriendelijk verkoper en een meedenker.

Ons service team Geplaatst op 28 oktober 2020

Beste heer / mevrouw Van Leeuwen,

Hartelijk dank voor het compliment aan het adres van mijn collega. Hij gaat dit zeker waarderen.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 28 oktober 2020

super goed geholpen

super goed geholpen

Ons service team Geplaatst op 28 oktober 2020

Beste mevrouw Riemens,

Dat is altijd goed om te horen. Dank u wel.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 28 oktober 2020

snelle levering

snelle levering, goed telefonisch bereikbaar. Heb wel eens anders meegemaakt bij de concurrent

Ons service team Geplaatst op 28 oktober 2020

Beste mevrouw Van der Hoek - Oosterhuis,

Dank u wel voor de mooie beoordeling die u over ons hebt geschreven.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 27 oktober 2020

We have paid a reasonably huge price…

We have paid a reasonably huge price for our dream kitchen. We have issues with 2 of our appliances for which we have already spoken to the branch manager of Burgman Keukens Den Haag. We have not had any response from them and it is already two weeks. Hence we are very disappointed. Probably we can give a better rating once our issues are resolved.

Ons service team Geplaatst op 27 oktober 2020

Dear Mr. Vittaldev,

I'm sorry to hear that you haven't heard anything yet. I have forwarded your message to our customer service and asked them to contact you this week.

Kind regards,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 27 oktober 2020

Perfect geholpen bij Brugman Amersfoort

Perfect geholpen bij Brugman Amersfoort
Op 17 oktober onze keuken gekocht in Amersfoort. De adviseur, Burak, voelde ons prima aan. Dank voor de goede adviezen/aanvullingen en het mooie aanbod.

Ons service team Geplaatst op 27 oktober 2020

Beste heer Brink,

Uw complimenten gaat mijn collega zeker op prijs stellen. hartelijk dank hiervoor en voor de mooie beoordeling.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 27 oktober 2020

Ook goede Naservices

Ook goede Naservices

Ons service team Geplaatst op 27 oktober 2020

Beste heer / mevrouw Kuipers,

Dat is heel fijn om te horen. Dank u wel

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 27 oktober 2020

Perfect geholpen in Amersfoort

Adri Wittens is een enthousiaste en eerlijke adviseur. Ondanks dat ik zelf ervaring heb gehad in de keukenbranche, weet Adri met goede alternatieven te komen waardoor er echt een top ontwerp is! Ook het gesprek zelf, ging meer om het persoonlijke leven dan de keuken. Daardoor ga je met een goed gevoel de winkel uit. Een paar maanden later weet Adri alles nog en is oprecht geïnteresseerd en komt er op terug.

Bewust vanuit omgeving Arnhem naar 't filiaal in Amersfoort geweest, juist voor zo'n gesprek en aanschaf van de keuken!

Veel vertrouwen in een prachtige keuken!

Adri, enorm bedankt!

Ons service team Geplaatst op 27 oktober 2020

Beste heer Baank-Luiken,

Wat een mooie review heeft u geplaatst. Dank u wel. Mijn collega gaat dit zeker waarderen. Fijn dat de aankoop geheel naar wens is gegaan.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 27 oktober 2020

De keuken moet nog geplaatst worden in…

De keuken moet nog geplaatst worden in week 8 2021.
Tot zover zijn wij zeer goed behandeld en was het prettig om zaken te doen.

Ons service team Geplaatst op 27 oktober 2020

Beste heer / mevrouw Franssen,

Fijn om te horen dat u tot zover tevreden bent over ons. Natuurlijk gaan wij zorgen dat het vervolgtraject ook naar wens gaar verlopen.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 27 oktober 2020

Alles was top geregeld zeer tevreden

Alles was top geregeld zeer tevreden

Ons service team Geplaatst op 27 oktober 2020

Beste heer / mevrouw Hoorens,

Hartelijk dank voor de mooie review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over ons.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 27 oktober 2020

De keuken was compleet

De keuken was compleet, de composieten achterwand ingemeten en die wordt later nog geplaatst.
Ben zeer tevreden

Ons service team Geplaatst op 27 oktober 2020

Beste Regina,

Tevreden klanten, daar doen wij het voor. Wij gaan er uiteraard voor zorgen dat het laatste puntje ook naar tevredenheid gaat verlopen.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 27 oktober 2020

Prima service en klant gevoel

In principe koop je in eerste instantie bij de verkoper/adviseur, dat is degene die je een goed gevoel geeft bij de keuken en Brugman in dit geval. Ben heeft het super gedaan, denkt mee, is zeer klantvriendelijke en bereid om naar alternatieven te zoeken, hij snapt wat de klant wil!

Met vriendelijke groet,
H de Bruijn en A. Jansen

Ons service team Geplaatst op 27 oktober 2020

Beste heer / mevrouw Jansen,

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over hoe mijn collega u heeft geadviseerd. Dank u wel voor de mooie beoordeling die u heeft geschreven.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 27 oktober 2020

Tevreden

Vriendelijk uitgebreid geholpen.

Ons service team Geplaatst op 27 oktober 2020

Beste heer / mevrouw Hatzman,

Dank u voor de 5 sterren beoordeling en complimenten.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 26 oktober 2020

is bij ons een nieuwe badkamer…

is bij ons een nieuwe badkamer geinstaleerd

Ons service team Geplaatst op 27 oktober 2020

Beste heer / mevrouw Vreeken,

Dat wordt nu lekker genieten dan van uw nieuwe badkamer. Dank u wel voor de mooie beoordeling.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Home
Terug
Sluiten