8
Goed 8 van 0-102294 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

"Bij Brugman zijn we pas tevreden als u ook tevreden bent"

Tom Heere Commercieel directeur Brugman
Customer profile image
Geplaatst op 12 december 2017

Badkamer uitgekozen en besteld bij …

Badkamer uitgekozen en besteld bij Brugman Groningen.
Wordt in de zomer geplaatst.
Tot nu toe: Uitstekende service. Vriendelijk personeel dat met je meedenkt.
Aanbevelenswaardig bedrijf

Customer profile image
Geplaatst op 12 december 2017

Prima indruk

Prima indruk, oplossingsgericht en klantvriendelijk

Ons service team Geplaatst op 12 december 2017

Beste meneer/mevrouw Laar,

Hartelijk dank voor deze korte maar prachtige review.

Met vriendelijke groet,

Wendy Smits - Brugman Keukens en Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 11 december 2017

Goed

9 December 2017 een keuken gekocht bij Brugman Ede. Jalmy van de Wardt heeft ons rustig en met veel geduld goed advies gegeven. De filiaal manager sprong af en toe op respectvolle wijze even bij. Het was bovendien gezellig. En vertrouwen erop dat de levering en de montage goed gaat verlopen. Vr.gr Harrie & Frieda Beukema.

Ons service team Geplaatst op 12 december 2017

Beste meneer en mevrouw Beukema,

Wij hebben er zeker het volste vertrouwen in dat uw ervaringen niet zullen veranderen na dat de keuken is geplaatst. Nu nog even wachten maar we willen u nogmaals feliciteren met uw prachtige nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Wendy Smits - Brugman Keukens en Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 10 december 2017

Compliment

Op 7 oktober 2016 is door Brugman keukens de keuken incl. apparatuur tot volle tevredenheid geplaatst. Op 17 maart 2017 kwam er een storing aan de vaatwasser. Op 21 maart is er een monteur van de fabrikant gekomen om de storing te verhelpen. Hierbij is in de communicatie wel iets fout gegaan.
Op 23 maart ontvingen wij van de fabrikant een rekening voor de kosten van de monteur. Mede gezien het feit, dat de storing binnen 6 maanden na plaatsing heeft plaats gevonden, zijn wij ervan uitgegaan dat het bezoek van de monteur onder de garantie valt. De email wisseling met de fabrikant heeft tot begin november geduurd. We kregen toen de mededeling, dat het dossier werd gesloten en verdere correspondentie ter kennisgeving werd aangenomen.
We hebben toen de kosten van het monteursbezoek en de invorderingskosten van Intrum justitia onder protest betaald.
We hebben op 10 november een brief gestuurd aan Brugman keukens in Zaandam. Op 11 november werden we gebeld door de vestigingsmanager.
Hij was geschrokken van de wijze van afhandeling van deze kwestie en zou de brief doorsturen naar het hoofdkantoor. Binnen 14 dagen kregen wij bericht, dat Brugman Keukens ons de kosten zou vergoeden en dit bedrag hadden we binnen twee dagen op onze rekening staan.

Ons service team Geplaatst op 10 december 2017

Beste meneer/mevrouw Hoolt,

Wat vervelend om te lezen dat dit zo is gelopen. We vertrouwen erop dat onze fabrikanten goed met onze klanten omgaan en betreuren het zeer dat dit in uw geval niet zo gelopen is. Derhalve nogmaals een excuus van ons uit. We waarderen het zeer dat u deze review heeft ingevuld.

Met vriendelijke groet,

Wendy Smits - Brugman Keukens en Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 09 december 2017

Vakkundige voorlichting en keuze tot …

Vakkundige voorlichting en keuze tot trendy maar vooral praktische keuken. We zijn er erg tevreden mee. En de monteur welke de keuken installeerde Karim een dikke pluim voor hem! Harde werker en oog voor detail!

Ons service team Geplaatst op 10 december 2017

Beste meneer / mevrouw Haring,

Aller eerst van harte gefeliciteerd met uw nieuwe keuken, fijn om te lezen dat u erg tevreden bent over hoe u bent geholpen in het filiaal en een prachtig compliment voor de monter Karim.
Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Nicole Dijkstra - Brugman Keukens en Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 08 december 2017

Enthousiaste medewerkers

Enthousiaste medewerkers in dit filiaal in Zoeterwoude Rijndijk. Je voelt dat ze hun vak graag doen. Prima advies en ze proberen met jouw wensen naar je budget te werken met leuke ideeën. Helemaal tevreden.

Ons service team Geplaatst op 11 december 2017

Beste Annemiek,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring, ik ga uw complimenten doorgeven aan mijn collega's. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de geboden service.
Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe badkamer!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dijk -- Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 08 december 2017

Wij hebben onlangs een badkamer besteld …

Wij hebben onlangs een badkamer besteld bij Brugman in Zoeterwoude. Wij zijn heel goed geadviseerd door Richard van Leijden bij het uitzoeken van het benodigde materiaal. Het advies dat hij gaf was creatief en er werd goed rekening gehouden met ons budget. Wij zijn heel erg tevreden met de manier waarop wij geholpen werden, met veel geduld, zodat wij niet het gevoel hadden dat er overhaast beslist moest worden. Wij gaan er vanuit dat de levering en het plaatsen van de badkamer net zo voorspoedig zal verlopen als de aanschaf van de badkamer.

Ons service team Geplaatst op 11 december 2017

Beste Jolanda,

Graag wil ik u bedanken voor de review. Mochten wij u in de toekomst nog ergens mee van dienst kunnen zijn dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice en staan wij uiteraard voor u klaar.

Met vriendelijke groet,
Inge van Dijk - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 07 december 2017

Correct geholpen en duidelijke …

Correct geholpen en duidelijke informatie.

Ons service team Geplaatst op 07 december 2017

Beste meneer/mevrouw Romijn,

Hartelijk bedankt voor het plaatsen van deze korte maar zeer krachtige 5 sterren review!

Met vriendelijke groet,

Twan Dekker - Brugman Keukens en Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 07 december 2017

Het personeel van de winkel in Leeuwarden is top!

Het personeel van de winkel in Leeuwarden is uiterst vriendelijk en vakkundig. Zeker adviseur Klaas Land die ons prima heeft geholpen. Jammer dat het hoofdkantoor van Brugman niet zijn verantwoordelijkheid neemt als er problemen ontstaan.

Ons service team Geplaatst op 07 december 2017

Beste mevrouw Aldridge,

Jammer om te vernemen dat u over het hoofdkantoor niet helemaal tevreden bent, we zullen dit nog met hen kortsluiten. Wel mooi om uw complimenten te zien voor onze collega Klaas, daar zal hij zeker blij mee zijn!

Met vriendelijke groet,

Twan Dekker - Brugman Keukens en Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 06 december 2017

Vriendelijke dame die mij goed heeft …

Vriendelijke dame die mij goed heeft geholpen en netjes te woord heeft gestaan.Haar vriendelijkheid maakt je dag weer goed. ik neem aan dat het goede onderdeel besteld is .nog even wachten op de bezorging hiervan

Ons service team Geplaatst op 07 december 2017

Beste meneer/mevrouw Van Wijngen,

Mooie woorden voor onze klantenservice, bedankt hiervoor ! Heel erg fijn om te lezen dat u zo tevreden bent, daar doen we het voor.

Met vriendelijke groet,

Twan Dekker - Brugman Keukens en Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 06 december 2017

keurig te woord gestaan

keurig te woord gestaan, en oplossing aangeboden

Ons service team Geplaatst op 06 december 2017

Beste meneer/mevrouw,

Fijn dat we u naar tevredenheid hebben kunnen helpen en onze dank voor het plaatsen van deze sterren review!

Met vriendelijke groet,

Twan Dekker - Brugman Keukens en Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 06 december 2017

Goed geholpen

Goed geholpen

Ons service team Geplaatst op 06 december 2017

Beste meneer/mevrouw Smit,

Hartelijk bedankt voor u korte maar zeer duidelijke en positieve 4 sterren review!

Met vriendelijke groet,

Twan Dekker - Brugman Keukens en Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 02 december 2017

Zeer slechte communicatie

Zeer slechte communicatie
Er was veel mis met onze keuken .
Moesten vaak zelf contact opnemen om info te krijgen.
Wij hebben het gevoel dat we na het tekenen koopcontract slechts een nr waren.Wacht nu nog op laaste onderdeel!!( 3maanden)
Ook geen na zorg of alles nu geregeld was.
En na alle ellende nog geen belletje of bloemetje!!
Naar aanleiding deze beoordeling is er contact geweest en is er excuus gemaakt en is er hopenlijk een oplossing opkomst bedankt voor de oplossing en verder is de keuken zeer mooi maar service kan beter .

Ons service team Geplaatst op 06 december 2017

Beste meneer/mevrouw Pijffers,

Dat vinden we erg spijtig om te vernemen, dat is natuurlijk nooit onze intentie. Graag nemen we contact op met u om de gang van zaken met u te bespreken.

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

06-12-2017

Beste meneer/mevrouw Pijffers,

Inmiddels hebben we begrepen dat er contact met u opgenomen is over uw klacht en dat deze besproken is.

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 01 december 2017

De nieuwe aanwinst

De nieuwe aanwinst.
Brugman Keukens heeft als motto: 'Bij Brugman zijn wij pas tevreden als u ook tevreden bent' en dat blijkt geen loos verkooppraatje te zijn. In de fraaie showroom te Ede werd ik in het maken van een keuze van een nieuwe keuken begeleid door de heer Jaimy van der Ward en naderhand door de heer Danny Simon. Heren, dank voor het meedenken, voor jullie waardevolle, praktische adviezen en suggesties. De voorbereidende werkzaamheden als het slopen van de oude keuken en aanpassing van het elektra werden zorgvuldig en tot tevredenheid uitgevoerd door de heer Peter Hofman (Schorpioen) te Arnhem. Helaas kon hij door ziekte de geplande werkzaamheden niet zelf afmaken, waardoor er begrijpelijkerwijs enige vertraging ontstond wat de oplevering betreft. Remy van Haaren, servicemonteur van Brugman Keukens heeft op 1-12-2017 (wederom tot mijn grote tevredenheid), deskundig de finishing touch gegeven. Eén klein klusje wordt zeer binnen kort nog uitgevoerd. Ik heb er alle vertrouwen in dat ook dat klusje tot mijn volle tevredenheid zal worden uitgevoerd. Samenvattend: Dank en hulde aan allen die de klus geklaard hebben.
Met vriendelijke groet,
Wielent Harms

Ons service team Geplaatst op 01 december 2017

Beste meneer/mevrouw Harms,

Dat is nog eens een mooie en uitgebreide review. Hartelijk bedankt hiervoor! Heel erg mooi om te lezen dat u door alle collega's tijdens het hele traject zo naar tevredenheid bent geholpen, daar doen we het allemaal voor. Het nog uit te voeren klusje zal zeker ook nog naar tevredenheid opgelost worden.
Nogmaals onze dank voor uw 5 sterren en van harte gefeliciteerd met uw mooie nieuwe aanwinst!

Met vriendelijke groet,

Twan Dekker - Brugman Keukens en Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 30 november 2017

Goed advies gekregen bij Brugman in Purmerend.

Goed advies gekregen bij Brugman in Purmerend. Verkoper Mark heeft ons uitstekend geholpen. We hebben een mooie frisse badkamer gekregen. Ook degenen die deze hebben geplaatst hebben echt hun best gedaan. Het ziet er keurig uit goede service!

Ons service team Geplaatst op 01 december 2017

Beste Catharina,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring, ik ga uw complimenten doorgeven aan mijn collega's. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de geboden service.
Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe badkamer!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dijk - Webcare Brugman Keukens & Badkamers