Reviews
7.9
Goed 7.9 van 0-102767 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

"Bij Brugman zijn we pas tevreden als u ook tevreden bent"

Paul de Jong Commercieel directeur Brugman
Customer profile image
Geplaatst op 13 oktober 2018

Gouden bergen

In augustus jl. hebben wij een keuken gekocht bij Brugman Keukens. Eenmaal na onze handtekening te hebben gezet, werd ons gouden bergen beloofd en wijzen ze je nergens op. Achteraf kwamen we voor nog meer kosten te staan en dingen die we zelf moesten regelen. Dit werd niet op voorhand gemeld. Toegezegde dingen werden terug gedraaid of gezegd dat dit niet mogelijk was. Als wij dit op voorhand hadden geweten hadden wij ons niet laten strikken voor zo'n dure keuken bij Brugman. Wij hopen dat het plaatsen van de keuken zonder onvoorziene omstandigheden zal gebeuren en dat wij daarna onbezorgd kunnen genieten van onze te dure keuken.

Ons service team Geplaatst op 14 oktober 2018

Beste mevrouw Slegtenhorst,

Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend dat u deze ervaring heeft met Brugman Keukens & Badkamers. Dat is niet waar wij voor staan.
Ik heb inmiddels u PB ontvangen met uw ordernummer. Ik ga er voor zorgen dat er met u contact wordt opgenomen.

Met vriendelijke groet,

Nicole Dijkstra - Brugmans Keukens & Badkamers T

Customer profile image
Geplaatst op 11 oktober 2018

Lastige start!

Aannemer badkamer liep niet lekker, duurde allemaal veel te lang. Man had teveel klussen aangenomen. Keuken hadden we voor getekend niet wetende dat we aan iets vastzaten zonder dat we uberhaupt iets hadden uitgezocht, ingemeten, ontworpen en uitgezocht hadden, alles moest nog gebeuren en toch konden we er niet onderuit. UIteindelijk is het allemaal goed gekomen maar wij zouden dit absoluut geen tweede keer doen.

Ons service team Geplaatst op 11 oktober 2018

Beste mevrouw Van Mieghem,

Allereerst hartelijk bedankt voor het plaatsen van uw beoordeling. Inderdaad jammer dat alles niet direct verlopen is zoals u maar ook wij het graag hadden gezien, hiervoor nogmaals onze excuses. We wensen u desondanks veel plezier van uw keuken en badkamer. Mochten er nog zaken zijn waar we u mee van dienst kunnen zijn dan vernemen we dat graag van u.

Met vriendelijke groet,

Twan Dekker - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 10 oktober 2018

De medewerker van Brugman luisterde…

De medewerker van Brugman luisterde uitstekend naar de wensen van zijn klant en vertaalde dat in een voor ons goed concept..

Ons service team Geplaatst op 10 oktober 2018

Beste meneer/mevrouw Turk,

Bedankt voor deze positieve 5 sterren review! Heel fijn om te horen dat u zo tevreden bent over het advies in de winkel, dat horen we graag.

Met vriendelijke groet,

Twan Dekker - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 09 oktober 2018

prettig geholpen bij de aankoop van…

prettig geholpen bij de aankoop van onze keuken
vakkundig advies

Ons service team Geplaatst op 09 oktober 2018

Beste meneer/mevrouw Diepgrond,

Wat fijn dat u voor uw nieuwe keuken geslaagd bent bij Brugman Keukens & Badkamers. Bedankt voor deze positieve 4 sterren review, wij wensen u heel veel kook plezier toe!

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 08 oktober 2018

Keurig nette winkel

Keurig nette winkel. Vriendelijk ontvangen. Goed gesprek gehad met de verkoopadviseur. Geen agressieve verkoop.

Ons service team Geplaatst op 08 oktober 2018

Beste heer / mevrouw Van der Klauw,

Dank u wel voor de mooi complimenten. Wij worden hier heel blij van.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Webcare Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 08 oktober 2018

Zeer klantvriendelijk personeel

Zeer klantvriendelijk personeel, erg goede informatie, uitleg, veel keuze.
Gezellige sfeer onder de verkopers
Hakan, degene die ons begeleid heeft bii de aankoop van onze keuken, heeft ons zeer kundig advies gegeven , al onze vragen beantwoord, vakkundig en gemoedelijk,

Ons service team Geplaatst op 08 oktober 2018

Beste meneer/mevrouw Smits,

Dat klinkt als een hele fijne ervaring bij Brugman keukens & Badkamers. Wat leuk dat u uw ervaring wilde delen met ons in deze positieve 5 sterren review.
Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe keuken!

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 06 oktober 2018

Brugman Keukens&Badkamers door…

Brugman Keukens&Badkamers door Gastvrouw vriendelijk ontvangen en verwezen naar de afdeling badkamers. Eerst met partner rondgelopen en gekeken daarna door de showroom meneer een samenstelling van de huidige badkamer kunnen maken en opnieuw laten indelen naar onze wensen met goede adviezen van de showroom meneer en alle opties kunnen bekijken en met een goed gevoel onder het genot van een hapje en drankje een mooie deal kunnen sluiten. Ze nemen en geven je echt de tijd.

Ons service team Geplaatst op 08 oktober 2018

Beste heer Arends,

Dank u wel voor deze mooie en uitgebreide review. Fijn om te horen dat wij u naar tevredenheid hebben kunnen adviseren.
Alvast heel veel plezier met uw nieuwe badkamer.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Webcare Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 06 oktober 2018

Perfect geholpen door Sharon Tessers

Perfect geholpen door Sharon Tessers! Denkt heel goed mee en neemt alle tijd voor ons. De badkamer gaat zeker prachtig worden!

Ons service team Geplaatst op 08 oktober 2018

Beste mevrouw De Bakker,

Fijn om te vernemen dat u perfect geholpen bent. Dit is waar Brugman voor staat!

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Webcare Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 05 oktober 2018

Van mijn vader moest ik absoluut een…

Van mijn vader moest ik absoluut een keuken nemen van dit merk want hij had al meer dan 20 jaar zo'n keuken staan en daar is nog nooit iets mis mee geweest. Moet zeggen dat hij mij ook erg goed bevalt. Lades glijden bijzonder soepel open en dicht.

Ons service team Geplaatst op 05 oktober 2018

Beste meneer,

Dat uw vader ons aanbeveelt maakt ons trots. Fijn om te horen dat uw keuken erg goed bevalt!

Met vriendelijke groet,

Jody Korver - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 04 oktober 2018

Vriendelijk en goed behandeld.

Vriendelijk en goed behandeld.

Ons service team Geplaatst op 04 oktober 2018

Beste meneer/mevrouw Verschuur,

Zoals het hoort natuurlijk! Fijn om te vernemen dat u dit zelf ook zo ervaren heeft bij Brugman keukens & Badkamers.
Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken!

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 03 oktober 2018

Verkoopgesprek is soepel en correct…

Verkoopgesprek is soepel en correct verlopen.
nu in afwachting van de levering .

Ons service team Geplaatst op 03 oktober 2018

Beste meneer/mevrouw Lenselink,

Wij gaan zorgen dat u straks heerlijk kunt gaan genieten van uw nieuwe keuken.
Wij wensen u alvast heel veel kook plezier toe!

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 03 oktober 2018

Zeer goede ervaring

Zeer goede ervaring, goede afspraken en dat ook nog na een paar jaar.

Ons service team Geplaatst op 03 oktober 2018

Beste meneer/mevrouw Isselt,

Een positieve 5 sterren review! Bedankt hiervoor en erg fijn om te horen dat de service naar tevredenheid verlopen is.

Met vriendelijke groet,

Twan Dekker - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 03 oktober 2018

De medewerkers nemen de tijd om al je…

De medewerkers nemen de tijd om al je wensen in te passen in het ontwerp.
De communicatie in het verdere traject is prima.
Met het ordernummer kun je het verloop via het internet volgen, prima.

Ons service team Geplaatst op 03 oktober 2018

Beste meneer/mevrouw Giliam,

Bedankt voor deze review en de mooie complimenten voor onze collega's. Goed om te zien dat de communicatie prima verlopen is, dat is ook ons doel.

Met vriendelijke groet,

Twan Dekker - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 02 oktober 2018

Mijn ervaring bij een probleem is…

Mijn ervaring bij een probleem is voortreffelijk afgewikkeld, compliment daarvoor. Goed voor mond op mond reclame.

Ons service team Geplaatst op 05 oktober 2018

Beste heer / mevrouw Nieuwenhuis,

Dank u wel voor deze 5-sterren beoordeling. Wij stellen dit enorm op prijs.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Webcare Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 01 oktober 2018

We gingen kijken voor tegels

We gingen kijken voor tegels. Winkel gesloten. Toen maar door naar Brugman keukens.
Vrijblijvend onder het genot van een kopje koffie een keuken samengesteld. Na een kleine onderhandeling hadden we met deskundige hulp van Robin van Laar een keuken gekocht! Met dank voor de koffie verzorgd door Esra Ozalp.

Ons service team Geplaatst op 01 oktober 2018

Beste meneer Bleije,

Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken, dat is nog eens wat anders als alleen tegels!
Ik ga de mooie complimenten overdragen aan mijn collega's.

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Home
Terug
Sluiten