8.4
Goed 8.4 van 0-106938 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

"Bij Brugman zijn we pas tevreden als u ook tevreden bent"

Paul de Jong Commercieel directeur Brugman
Customer profile image
Geplaatst op 23 januari 2022

Van uitzoeken tot plaatsen is…

Van uitzoeken tot plaatsen is begeleiding, communicatie met Brugman prima geregeld. Bij vragen wordt er goed meegedacht naar oplossingen en mogelijkheden.
Vakmensen die de keuken plaatsen!

Customer profile image
Geplaatst op 23 januari 2022

Keurig op tijd en compleet

Keurig op tijd en compleet. Mis 1 vloerstrip en hebben wel warm en koud water omgewisseld komen we later achter

Customer profile image
Geplaatst op 23 januari 2022

In n eood TOP

Ik ben zeer gevreden over de verkoper, goed geholpen.
Aflevering was ook uitsyekend

Ons service team Geplaatst op 23 januari 2022

Beste meneer/mevrouw,

Dat horen wij graag!

Met vriendelijke groet,

Jody Korver - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 23 januari 2022

Vakmannen

Superteam van Vakmannen die stuk voor stuk hun vak verstaan. Werken allemaal goed en aansluitend samen. Een supermetamorfose hier gerealiseerd. Beschermen ook allhoed af en afval tot kleinste dopje, wordt afgevoerd

Ons service team Geplaatst op 23 januari 2022

Beste meneer/mevrouw Haas,

Dank u wel voor de mooie 5 sterren die u ons heeft gegeven. Daar doen wij het voor!

Met vriendelijke groet,

Jody Korver - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 22 januari 2022

Weinig te melden,goede service en…

Weinig te melden,goede service en vriendelijke verkopers

Ons service team Geplaatst op 23 januari 2022

Beste meneer/mevrouw,

Goede service, daar doen wij het voor!

Met vriendelijke groet,

Jody Korver - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 22 januari 2022

Keurige behandeling en topspul!

Keurige behandeling en topspul!

Ons service team Geplaatst op 23 januari 2022

Beste meneer Van Tiggelen,

Uw woorden maken ons blij! Dank u wel voor het delen van deze fijne ervaring.

Met vriendelijke groet,

Jody Korver - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 22 januari 2022

Arvid van Brugman Utrecht heeft top…

Arvid van Brugman Utrecht heeft top service geleverd! Na tekenen is hele proces helder, goede communicatie, geen verrassingen. Zeker een aanrader!

Ons service team Geplaatst op 23 januari 2022

Beste meneer/mevrouw Koldewijn,

Een aanrader, dat maakt ons trots en blij!

Met vriendelijke groet,

Jody Korver - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 22 januari 2022

Alles goed afgeleverd,top service!

Alles goed afgeleverd,top service!

Ons service team Geplaatst op 22 januari 2022

Beste heer/mevrouw Houtstra,

Dit horen wij graag, dank u wel ook voor de mooie beoordeling.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 22 januari 2022

Probleem netjes opgelost

Probleem netjes opgelost

Ons service team Geplaatst op 22 januari 2022

Beste heer/mevrouw In 't Veen,

Fijn dat u tevreden bent over de door ons verleende service.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 22 januari 2022

Goede telefonische service en…

Goede telefonische service en dubbelcheck van het materiaal.
Levering op tijd.

Ons service team Geplaatst op 22 januari 2022

Beste Kim,

Tevreden over de levering van uw aankoop en de check van de materialen. Dat horen wij graag. Dank u wel.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 22 januari 2022

Wordt er zeer prettig en professioneel…

Wordt er zeer prettig en professioneel geholpen. Wat wij zeer belangrijk vinden is dat er overal in mee wordt gedacht.
We werden hierdoor ontzorgt.

Tijdens de verbouwing wordt er netjes en met goed overleg gewerkt.

Daarnaast zeer goede service.
Helaas dat in deze tijd het weken tot maanden lang
duurt voordat ze langskomen.

Maar als ze er zijn alles tot in de puntjes wordt geregeld.

Samenvattend: Zeer tevreden en een aanrader.

Ons service team Geplaatst op 22 januari 2022

Beste heer/mevrouw Van Veen,

Fijn dat u tevreden bent over onze professionele aanpak en meedenken betreft uw aankoop.
Dank u voor uw begrip betreft het wat langer moeten wachten voordat wij langs konden komen en uw aanbeveling.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 21 januari 2022

Van de keuken uitkiezen in de showroom…

Van de keuken uitkiezen in de showroom tot montage thuis vakkundig geholpen en afgeleverd. Ben zeer blij met mijn nieuwe keuken.

Ons service team Geplaatst op 21 januari 2022

Beste meneer, mevrouw Buijs,

Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Fijn dat alles naar wens is verlopen en dat u lekker geniet van uw prachtige keuken. Ik wens u veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Nicole Dijkstra - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 21 januari 2022

Ongelooflijk hoe Brugman dit heeft…

Ongelooflijk hoe Brugman dit heeft afgehandeld. Kon niet beter. Alles in perfecte staat.

Ons service team Geplaatst op 21 januari 2022

Beste heer/mevrouw Broersma,

Dit is heel mooi om te horen, hartelijk dank voor de mooie woorden en beoordeling.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 21 januari 2022

Wij zijn hier super geholpen en hebben…

Wij zijn hier super geholpen en hebben echt de tijd genomen voor ons,en denken goed mee qua uitwerking .
Dus top ????

Ons service team Geplaatst op 21 januari 2022

Beste mevrouw Hoffmans,

Dit is altijd goed om te horen, dank u wel voor het delen van uw positieve ervaring.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 20 januari 2022

Heel netjes behandeld

...........

Ons service team Geplaatst op 20 januari 2022

Beste meneer, mevrouw,

Wat een mooie beoordeling!
Dank u wel.

Met vriendelijke groet,

Nicole Dijkstra - Brugman Keukens & Badkamers

Home
Terug
Sluiten