Reviews
8
Goed 8 van 0-102445 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

"Bij Brugman zijn we pas tevreden als u ook tevreden bent"

Tom Heere Commercieel directeur Brugman
Customer profile image
Geplaatst op 21 februari 2018

Gewoon goed!

Onze door Brugman geleverde en geplaatste badkamer hebben wij inmiddels 2 maanden in gebruik. Een goede beoordeling over niet alleen levering en plaatsing, maar ook over het uiteindelijke resultaat en het gebruik van de badkamer is dus mogelijk. Ik kan eigenlijk niet anders zeggen dat wij erg tevreden zijn over de complete dienstverlening! Levering perfect volgens afspraak. Tijdens het ontmantelen van de oude- en plaatsing van de nieuwe badkamer deden zich enkele technische problemen voor, maar deze zijn vakkundig en netjes door Brugman opgelost. Het uiteindelijke resultaat voldoet aan onze verwachtingen. Bij het verwijderen van de voor aanvang van de verbouwing aangebrachte stucloper is de laklaag van de trap beschadigd. Dit is zonder probleem opgelost door Brugman waarbij de gehele trap opnieuw is gelakt. Wij zijn zeer tevreden over de prijs/kwaliteit en dienstverlening van Brugman Badkamers (Zwolle) en ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen. Met onze speciale dank aan Nick Delil (vestiging Zwolle).

Herman W

Customer profile image
Geplaatst op 21 februari 2018

gewoon goed, meer dan goed

gewoon goed, meer dan goed!!

Ons service team Geplaatst op 21 februari 2018

Beste meneer/mevrouw Nagelmaeker,

Graag wil ik u hartelijk bedanken voor de korte maar prachtige review!

Met vriendelijke groet,

Mariska de Wit - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 21 februari 2018

Tot nu toe keurig geholpen.

Tot nu toe goed geholpen en goed geinformeerd over alles. Na levering nog maar een keer beoordelen.

Ons service team Geplaatst op 21 februari 2018

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk bedanken voor uw review. Wat leuk om te lezen dat u zo goed bent geadviseerd tijdens het samenstellen van de nieuwe keuken. Graag ontvangen wij later in het stadium nog een review van u.

Met vriendelijke groet,

Mariska de Wit - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 21 februari 2018

Passende oplossingen

Bij plaatsing van onze nieuwe keuken is niet alles even goed gegaan. Er zijn daarna nog drie verschillende vaklui verspreid langs geweest die allemaal weer andere goede adviezen hebben en die fouten herstellen. Nu afwachten of het inderdaad beter is, maar daar heb ik wel vertrouwen in. Brugman heeft uiteindelijk ook een nette service geleverd door het granieten werkblad te vervangen waar een barst in was ontstaan bij plaatsing. Gedurende de afgelopen maanden zijn ze bereid om in gesprek te blijven en passende oplossingen te bieden.

Ons service team Geplaatst op 21 februari 2018

Beste mevrouw,

Graag wil ik u bedanken voor de 4 sterren en uw feedback. Ik ga uw bericht intern bespreken en er zal nog telefonisch contact met u wordt opgenomen.

Met vriendelijke groet,

Mariska de Wit - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 20 februari 2018

Goed en snel geholpen

Goed en snel geholpen. Moest wel even door de wachtrij heen komen.
Maar eenmaal aan de lijn was alles snel geregeld.

Ons service team Geplaatst op 20 februari 2018

Beste meneer / mevrouw van Loenen,

Wat een mooie woorden voor de service afdeling van Brugman Keukens & Badkamers. Dat is precies waar wij voor staan. Fijn dat u het ook zo ervaren heeft.

Met vriendelijke groet,

Nicole Dijkstra - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 20 februari 2018

een goede ontvangst

een goede ontvangst. er stond niet meteen iemand in de nek te hijgen. na verloop van tijd een terzakekundige medewerker die alles duidelijk uit deed leggen. personeel (martijn) en materiaal was van hoge kwalitijd. geen gedram maar nuttige begeleiding in en over alle aspecten van de keuken.

Ons service team Geplaatst op 20 februari 2018

Beste meneer/mevrouw Gerrissen,

Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de geboden service in de showroom.
Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken!

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 19 februari 2018

De medewerkster aan de telefoon was vriendelijk en kundig.

De medewerkster aan de telefoon was kundig en heeft mij goed geholpen met mijn vraag.

Ons service team Geplaatst op 19 februari 2018

Beste meneer/mevrouw van Rooij-de Jong,

Wat een leuke review, mochten wij u in de toekomst nog ergens mee van dienst kunnen zijn dan staan wij uiteraard voor u klaar!

Met vriendelijke groet,

Mariska de Wit - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 19 februari 2018

Goede service

Goede service

Ons service team Geplaatst op 19 februari 2018

Beste meneer/mevrouw van der Wal,

Graag wil ik u bedanken voor uw review.

Met vriendelijke groet,

Mariska de Wit - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 19 februari 2018

goed te woord gestaan en fexibel in het…

goed te woord gestaan en fexibel in het maken van een afspraak

Ons service team Geplaatst op 19 februari 2018

Beste meneer Staples,

Bedankt voor uw 4 sterren review, fijn dat u uw ervaring met ons wilde delen.

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 19 februari 2018

Over service niets dan goeds,maar over…

Over service niets dan goeds,maar over de aflevering 3 jaar geleden van de badkamer????

Ons service team Geplaatst op 19 februari 2018

Beste meneer/mevrouw Brohm,

Fijn dat wij u servicetechnisch zo goed van dienst konden zijn en dat u ons daarop hebt beoordeeld. Bedankt voor de 5 sterren review!

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 19 februari 2018

Duidelijke hulp

Duidelijke hulp, vriendelijk en geen lange wachttijd voordat je iemand te spreken krijgt.

Ons service team Geplaatst op 19 februari 2018

Beste meneer/mevrouw Van der Veen,

Bedankt voor uw fijne woorden in deze 4 sterren review. Fijn dat wij u zo goed van dienst konden zijn!

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 18 februari 2018

Badkamer

Bij Brugman Purmerend een afspraak gemaakt voor een badkamer. De adviseur Gerard konden wij van een paar geleden toen wij een keuken kochten. Wederom zeer goed geholpen. Er wordt ruim de tijd genomen, goede inventarisatie van de wensen en er wordt meegedacht wat de beste mogelijkheden zijn.

Ons service team Geplaatst op 19 februari 2018

Beste Paul,

Bedankt voor deze mooie beoordeling, goed om te lezen dat u zo goed bent geholpen door mijn collega Gerard.
Heel veel plezier met uw droom badkamer.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dijk - Brugman Keukens en Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 18 februari 2018

reparatie oven

Uiteindelijk goed geholpen. Echter ik vind dat een verkoper niet naar de fabrikant mag verwijzen voor een reparatie. Dat blijft de verantwoordelijkheid van de verkoper. De verkopende partij moet er voor zorgen dat een reparatie wordt uitgevoerd.

Ons service team Geplaatst op 18 februari 2018

Beste meneer,

Bedankt voor uw review.
De reparatie wordt uitgevoerd door de leverancier van het apparaat. Brugman Keukens maakt hiervoor de melding aan naar de leverancier. Vervelend te lezen dat dit bij u niet zo is gelopen. Mijn excuses hiervoor.

Met vriendelijke groet,

Nicole Dijkstra - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 18 februari 2018

Was vandaan bij brugman keuken in…

Was vandaan bij brugman keukens in Emmen en werd zeer vriendelijk geholpen door dhr Conen

Ik was opzoek naar een bescherbeugel voor onder mijn combimagnetron
Deze beugel beschermd het boven deel van een kastdeurtje tegen de hitte

Normaal zijn deze niet los bij een winkel te verkrijgen
Na enig zoek had hij er toch een gevonden

Ik vroeg naar de kosten
Maar kon hem zo meenemen

Goede service brugman keukens
En dank ik ben nu weer gered

Ons service team Geplaatst op 18 februari 2018

Beste meneer Hensbroek,

Wat leuk om te lezen dat u deze goed ervaring heeft gehad in ons filiaal en dat het probleem met uw combi magnetron is opgelost.

Met vriendelijke groet,

Nicole Dijkstra - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 17 februari 2018

Per ongeluk bij Brugman in Arnhem…

Per ongeluk bij Brugman in Arnhem terecht gekomen,
Licht subjectief gewoon naar binnen gegaan om ons te oriënteren wat er mogelijk was met onze ruimte en ons budget.
Uitstekend geholpen door Gerwin van Kempen.
Goed voorgelicht eerlijk en reëel geïnformeerd en een prima passende all in deal gemaakt.
Hij moet nog geplaats worden maar tot zo ver prima in orde.

Ons service team Geplaatst op 19 februari 2018

Geachte heer/mevrouw Kohlmann,

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over ons! Hartelijk dank voor de mooie 5-sterren review.
Wij zijn benieuwd naar het eindresultaat. U mag deze altijd met ons delen!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dijk - Brugman Keukens en Badkamers