Reviews
7.8
Goed 7.8 van 0-102945 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

"Bij Brugman zijn we pas tevreden als u ook tevreden bent"

Paul de Jong Commercieel directeur Brugman
Customer profile image
Geplaatst op 15 februari 2019

Levering zoals afgesproken en geplaatst…

Levering zoals afgesproken en geplaatst door zeer sympathieke medewerkers die zelfs mee dachten en ons hielpen aan een mooie oplossing!!
Levering van defect onderdeel snel geregeld.
Voor het opnieuw plaatsen geen duidelijke afspraak onderling door Brugman en SMEGG, wie hiervoor zorg moest dragen.

Ons service team Geplaatst op 15 februari 2019

Beste meneer/mevrouw Buskes,

Bedankt voor het plaatsen van uw positieve 4 sterren review en voor uw complimenten aan het adres van onze medewerkers. Goed om te horen dat alles uiteindelijk geregeld is voor u.

Met vriendelijke groet,

Twan Dekker - Brugman Keukens

Customer profile image
Geplaatst op 13 februari 2019

Mooie keuken

Mooie keuken, de communicatie was niet altijd even goed maar het is allemaal goed gekomen!

Ons service team Geplaatst op 14 februari 2019

Beste mevrouw Van den Berg,

Gefeliciteerd met uw mooie keuken! Goed om te horen dat alles uiteindelijk goed is gekomen.
Hartelijk bedankt voor het delen van uw ervaringen in deze beoordeling.

Met vriendelijke groet,

Twan Dekker - Brugman Keukens

Customer profile image
Geplaatst op 13 februari 2019

Goede service.

Goede service.Doen wat beloofd is.

Ons service team Geplaatst op 13 februari 2019

Beste meneer Koning,

Daar staan we ook voor! Bedankt voor het delen van uw ervaring in deze beoordeling.

Met vriendelijke groet,

Twan Dekker - Brugman Keukens

Customer profile image
Geplaatst op 13 februari 2019

Goede uitleg,deskundig personeel.Men…

Goede uitleg,deskundig personeel.Men denkt erg met je mee.Prima als je het zelf niet helemaal goed weet.

Ons service team Geplaatst op 13 februari 2019

Beste meneer Koolbergen,

Heel fijn om te horen dat we u goed hebben kunnen begeleiden bij uw keukenaankoop. Bedankt voor deze 5 sterren review!

Met vriendelijke groet,

Twan Dekker - Brugman Keukens

Customer profile image
Geplaatst op 12 februari 2019

Goed geholpen door de mannen in…

Goed geholpen door de mannen in hilversum er waren wel wat strubbelingen maar goed opgelost door over en weer te bellen dus goed gekomen super mooie keuken al met al tevreden.

Ons service team Geplaatst op 12 februari 2019

Beste meneer/mevrouw Hoogers,

Fijn om te horen dat u er uit bent gekomen met mijn collega in de showroom. Nu kunt u lekker genieten van uw mooie nieuwe Brugman Keuken!
Wij wensen u heel veel kook plezier toe!

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 11 februari 2019

Een mooie keuken.

Een mooie keuken.

Tijdens een prettig gesprek tot een mooie keuken gekomen.
De inmeter had ook nog wat handige tips om rekening mee te houden.

Ons service team Geplaatst op 11 februari 2019

Beste meneer/mevrouw Bouwmeester,

Wat fijn dat de inmeter zo meedenkend was en u zo goed van dienst kon zijn!
Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring!

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 10 februari 2019

Vele mogelijkheden

Vele mogelijkheden, goede verkoper en aardig personeel

Ons service team Geplaatst op 10 februari 2019

Beste meneer de Bruijn,

Dat klinkt als een hele fijne ervaring bij Brugman Keukens & Badkamers. Bedankt voor het delen van uw ervaring in deze positieve 5 sterren review.

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 10 februari 2019

Top service

Top service, bedanrk voor de nazorg

Ons service team Geplaatst op 18 februari 2019

Beste heer / mevrouw Ramelinck,

Graag gedaan. Fijn dat u zo tevreden bent over ons.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 08 februari 2019

Lekke wasbak in de keuken.

De wasbak in de keuken had lekkage een jaar na plaatsing. Wat foto’s doorgestuurd naar de serviceafdeling voor beoordeling. Nieuwe wasbak werd kosteloos besteld en geplaatst zonder moeizaam gezeur. Goede service die het vermelden waard is.

Ons service team Geplaatst op 09 februari 2019

Beste meneer,

Bedankt voor uw mooie review. U beschrijft precies waar Brugman Keukens & Badkamers voor staat. Fijn dat het probleem met de wasbak bij u is opgelost. Nu kunt u weer zorgeloos gaan genieten van uw keuken. Mocht er in de toekomst nog iets zijn met uw keuken, u weet ons te vinden!

Met vriendelijke groet,

Nicole Dijkstra - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 07 februari 2019

Meedenkend en oplossingsgericht geholpen

Meedenkend en oplossingsgericht geholpen

Ons service team Geplaatst op 07 februari 2019

Beste mevrouw Hettema,

Daar zijn we voor natuurlijk! Fijn om te horen dat wij u zo goed van dienst konden en mochten zijn!

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 07 februari 2019

heel goed tevreden

heel goed tevreden

Ons service team Geplaatst op 07 februari 2019

Beste meneer/mevrouw,

Dat horen we altijd erg graag natuurlijk. Bedankt voor deze mooie 5 sterren review.

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 05 februari 2019

ging prima,totdat het achterboard van…

ging prima,totdat het achterboard van het aanrecht bleek kromgetrk-ken,naweken nieuwe geleverd, bleek echter beschadigd., weer weken later kwam derde board, gemonteerdmmaar stopcontacten etc.
hingen er uit, had niet de goede schroeven {tekort}bij zich en ik moest dat zelf maar regelen!

Ons service team Geplaatst op 05 februari 2019

Beste meneer/mevrouw Brugman,

Wat spijtig om te vernemen dat de service niet geheel verlopen is zoals u wenst. Wij zullen dit intern bespreken en nemen hier graag nog persoonlijk contact over met u op.

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 05 februari 2019

Erg tevreden!

Erg mooie badkamer uitgekozen. Daarnaast enorm goed geholpen door Roy. Fijne service, had de tijd voor ons, was erg eerlijk en duidelijk. Erg tevreden.

Ons service team Geplaatst op 18 februari 2019

Beste mevrouw Schalkwijk,

Dank u wel voor het plaatsen van deze mooie review. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent.
Ik wil u alvast veel plezier wensen met uw nieuwe badkamer.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 04 februari 2019

Mooie showroom

Mooie showroom, vriendelijk en behulpzaam personeel

Ons service team Geplaatst op 04 februari 2019

Beste meneer den Elzen,

Dank u wel voor uw mooie positieve review!

Met vriendelijke groet,

Jody Korver - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 04 februari 2019

Wij zijn bij bruggen keukens en…

Wij zijn bij bruggen keukens en badkamers geweest in roosendaal. Wij wilde graag een badkamer. Arco Schouw heeft ons geholpen en geadviseerd. Met een kleine badkamer en een niet al te groot budget. Wist arco ons te verassen met wat er toch allemaal nog mogelijk was. Wij waren heel tevreden met deze service.

Ons service team Geplaatst op 18 februari 2019

Beste mevrouw Verhoeven,

Wij fijn om te horen dat u zo tevreden bent over ons. Dit is waar Brugman voor staat.
Heel veel plezier met uw nieuwe badkamer.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Home
Terug
Sluiten