10% openingsvoordeel bij onze nieuwste winkel in Zoeterwoude!

10% openingsvoordeel bij onze nieuwste winkel in Zoeterwoude!

8.4
Goed 8.4 van 0-108132 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

"Bij Brugman zijn we pas tevreden als u ook tevreden bent"

Jaap Lankamp Commercieel directeur Brugman

Deze beoordelingen zijn allemaal van echte klanten. Lees hier hoe we dat aanpakken.

Customer profile image
Geplaatst op 07 februari 2023

Formica bouw heeft exact geleverd wat…

Formica bouw heeft exact geleverd wat ze hebben beloofd. Heel tevreden over ze. Enig minpuntje is dat ik soms niet goed kon communiceren met de tegelzetter, echter is dat wel een echte vakman. Mooi werk geleverd. Vandaar een dikke 9

Customer profile image
Geplaatst op 05 februari 2023

Ervaren verkoper

Verkoper wist onze wensen en ideeën goed te verwerken

Ons service team

Beste mevrouw Rolvink,

Dat horen wij natuurlijk graag.

Met vriendelijke groet,

Jody Korver - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 04 februari 2023

Een warme deken in filiaal Capelle aan…

Een warme deken in filiaal Capelle aan den IJssel. Mensen met kennis. Niet opdringerig. Toilet ruimte door aannemer Smit gestript en perfect opgebouwd. Keuken door aannemer Brian gestript en perfect afgewerkt
Zeer tevreden met de resultaten. Nu de badkamer in maart

Ons service team

Beste Thoen,

Dank u wel voor het delen van deze fijne ervaring! Wat leuk dat wij ook uw badkamer mogen verzorgen.

Met vriendelijke groet,

Jody Korver - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 04 februari 2023

Verkoper Peter was zeer vriendelijk, professioneel en behulpzaam en

Verkoper Peter was zeer vriendelijk, professioneel en behulpzaam en nam echt alle tijd zodat wij de juiste keuze konden maken. Ook het overige personeel bij Brugman was trouwens heel vriendelijk. Verder vinden wij de manier van afhandeling zeer prettig en overzichtelijk, je weet per stap wat je moet doen tot het moment dat de keuken wordt geplaatst. PS. de groeten aan Chris.????

Ons service team

Beste Familie Faber,

Wat een mooie complimenten aan het adres van mijn collega. Hij gaat dit zeker warderen. Dnak u wel voor de super mooie review en beoordleing.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 04 februari 2023

Nette chauffeur en prima geleverd!

Nette chauffeur en prima geleverd!

Ons service team

Beste meneer Mastwijk,

Zoals u van ons kan en mag verwachten! Dank u voor het delen van uw positieve ervaring.

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 03 februari 2023

Wat een top keuken zaak.

Een goede en prettige ontvangst in de Flagstore van Brugman Zoeterwoude. Geen opdringerig personeel maar direct een heerlijk kopje koffie. Op het gemak de gehele collectie keukes zelf kunnen bekijken. Contact gezocht met een vriendelijke verkoopster. Deze nam ons mee ,op een manier die ons veel vertrouwen gaf. Nadat wij om de tafel gingen zitten, bleek dat de verkoopster Michelle Dekker beschikte over een empathisch vermogen. Wij gingen de deur uit met een mooie 3D tekening van wat we hadden afgesproken. Na 3 dagen weer een afspraak en de offerte doorgenomen met Michelle Dekker. 3 dagen later werd de keuken door Brugman ingemeten. Donderdag
2 februari nogmaals de offerte doorgenomen en nog een kleine aanpassing gedaan. De keuken is besteld en wordt eind maart door Brugman geplaatst. Als de plaatsing en montage net zo professioneel en vakkundig wordt gedaan als door de verkoopster, zijn wij dik en dik tevreden.

Ons service team

Beste meneer Valkenburg,

Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken, wat leuk dat wij deze voor u mogen verzorgen! Dank u voor de mooie complimenten wij gaan zorgen dat u straks lekker kan genieten van uw mooie keuken.

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 03 februari 2023

Aanrader!

Uitzoeken badkamer perfect. We zijn tijdens het uitzoeken van heerlijk eten en drinken voorzien door een lieve gastvrouw.
Wijzigingen naderhand waren geen probleem. Geweldig montagebedrijf gehad, elke paar dagen een bezoekje en gesprek of alles naar wens was. ( Versendaal) onze complimenten aan Darius !Aftersales (telefonisch) kan iets beter maar zeker een voldoende waard!
Wij waren in Capelle a/d IJssel

Ons service team

Beste meneer Lassing,

Wat een fijne beoordeling om te lezen. Dank u wel!
Ik ga uw complimenten overbrengen en wil u veel plezier wensen met uw nieuwe badkamer.

Met vriendelijke groet,

Nicole Dijkstra - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 02 februari 2023

Na 2 jaar lekkende badkamer radiator.

Na 2 jaar lekkende badkamer radiator.
1 belletje en paar foto’s sturen en werd zeer snel nieuwe geplaatst.

Ons service team

Beste Thijs,

Zo fijn dat wij u onder service naar tevredenheid konden helpen. Dank u voor de mooie waardering.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 02 februari 2023

Goede aflevering!

Netjes, vriendelijk en klantgericht
Denken mee

Ons service team

Beste Janine,

Hartelijk dank voor de complimenten die u schrijft en de vijf sterren die u geeft, dat waarderen wij enorm.

Met vriendelijke groet,

Margo de Bakker - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 01 februari 2023

prettig, zorgvuldig en goed werk geleverd

Prettige, bekwame monteur die onze badkamer heeft geïnstalleerd.
Hij dacht met ons mee, nam de tijd en raffelde het werk niet af. Het uiteindelijke resultaat een prachtig nieuwe badkamer waar we heel blij mee zijn.

Ons service team

Beste meneer Zandee,

Wat fijn dat u nu lekker kunt genieten van uw nieuwe badkamer, wat leuk dat wij deze voor u mochten verzorgen.

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 01 februari 2023

Netjes en vriendelijk geholpen

Netjes en vriendelijk geholpen, levering precies volgens afspraak

Ons service team

Beste meneer Dam,

Goed geholpen en geleverd volgens afspraak, dat doen we graag. Bedankt voor uw review hierover!

Met vriendelijke groet,

Twan Dekker - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 31 januari 2023

Snel uitgezocht welke badkamerlamp nog…

Snel uitgezocht welke badkamerlamp nog beschikbaar is voor mijn oude spiegel. Snel opgestuurd. goed verpakt. Vriendelijke medewerkster.

Ons service team

Beste Gerry,

Dank u wel voor de mooie complimenten die u ons geeft. Wij waarderen dit enorm.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 29 januari 2023

Op zich een goed bedrijf, maar....

Op zich een goed bedrijf, alleen de nazorg kan veel beter. Komposit werkblad heeft grote doffe vlekken, waar de klantenservices na een schoonmaak set verwijzt dat meteen 55,00 euro kost. Een klein set voor eerste schoonmaak zou zeker gratis erbij kunnen zijn. (gewoon schoonmaken om de vlekken te verwijderen lukt niet)

Besteklade die niet erbij was, is na 4 dagen nog steeds niet binnen en wij missen twee rubberen bumbers.

Ons service team

Beste mevrouw Berg,

Het is jammer om te vernemen dat u niet helmaal tevreden bent over de nazorg. Ik ga uw punten van kritiek intern bespreken en zorgen dat een van mijn collega's contact met u opneemt.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 29 januari 2023

Het personeel was aardig en betrokken…

Het personeel was aardig en betrokken mij bij sommige dingen die gemonteerd moesten worden.

Ons service team

Beste mevrouw Smulders,

Goed om te horen dat alles naar tevredenheid is gegaan. Dank u wel voor de mooie woorden en top beoordeling.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 29 januari 2023

Deskundig personeel

Deskundig personeel, denkt mee, niets verplicht, niet opdringerig, in het filiaal was het net een warme deken. We gingen oriënteren maar gingen na 5 uur weg met een keuken toiletruimte PVC vloer en badkamer

Ons service team

Beste heer/mevrouw Thoen,

Wat mooi om te horen dat u een goed gevoel bij ons heeft gekregen tijdens de aankoop van uw keuken, sanitair en vloer.
Hartelijk dank voor de super mooie review, complimenten en waardering.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Magazine aanvragen
Afspraak maken