Reviews
8
Goed 8 van 0-102616 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

"Bij Brugman zijn we pas tevreden als u ook tevreden bent"

Tom Heere Commercieel directeur Brugman
Customer profile image
Geplaatst op 22 juni 2018

Afgelopen maandag een minder gesprek…

Afgelopen maandag een minder gesprek gehad. Maar vandaag is het gelukkig opgelost en een luisterend oor! Thanks

Ons service team Geplaatst op 22 juni 2018

Beste meneer/mevrouw Koekoek,

Graag gedaan, fijn dat we u alsnog goed hebben kunnen helpen na een mindere ervaring afgelopen maandag. Onze hartelijke dank voor deze beoordeling!

Met vriendelijke groet,

Twan Dekker - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 22 juni 2018

Na wat tegenslag met de lade's van de …

Na wat tegenslag met de lade's van de keuken correct afgehandeld en te woord gestaan door de klantenservice.
De doorslag om een keuken te kopen bij Brugman, was dat de verkoper een goede tekening heeft neer gelegd om een geheel andere keuken te hebben, en met succes !!

Ons service team Geplaatst op 22 juni 2018

Beste meneer/mevrouw Dam,

Gefeliciteerd met uw keuken. Heel erg fijn om te vernemen dat ook onze klantenservice de tegenslag met de lades naar tevredenheid heeft opgelost.
Wij danken u voor het plaatsen van deze positieve review.

Met vriendelijke groet,

Twan Dekker - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 21 juni 2018

Erg behulpzaam.

Erg behulpzaam.

Ons service team Geplaatst op 21 juni 2018

Beste meneer de Vos,

Bedankt voor uw positieve 4 sterren review, fijn om te vernemen dat u zo tevreden bent!

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 21 juni 2018

Vriendelijke en aardige mensen

Vriendelijke en aardige mensen. wordt door hen snel geholpen.

Ons service team Geplaatst op 21 juni 2018

Beste meneer/mevrouw Saarloos,

Onze afdeling klantenservice is u ten alle tijden graag goed en snel van dienst.
Bedankt voor de positieve 5 sterren review!

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 20 juni 2018

Klantgerichte adequate ondersteuning.

Klantgerichte adequate ondersteuning op onze vraag.
Zeer goede inschatting van wat er nodig is.

Ons service team Geplaatst op 20 juni 2018

Beste meneer/mevrouw Janssen,

Heel erg fijn om te vernemen dat we u zo klantgericht en naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Bedankt voor het plaatsen van deze mooie 5 sterrenbeoordeling.

Met vriendelijke groet,

Twan Dekker - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 19 juni 2018

Toppers bij Brugman ????????

Na heel goed geholpen te zijn in de showroom in Tilburg, het perfect plaatsen door de monteur zijn wij heel erg blij met onze nieuwe keuken. Er bleek enkel een beschadiging te zitten op de bestekbak. Na een mailtje te sturen naar de klantenservice kreeg ik een heel vriendelijk mailtje terug van Nicole dat er een nieuwe bestekbak wordt opgestuurd. Dat noem ik pas topservice! ????????????????????????

Ons service team Geplaatst op 19 juni 2018

Beste meneer/mevrouw Trum van den Bogaert,

Fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent in onze showroom. Wat een mooi compliment over onze monteur en klantenservice! Daar doen we het voor. Dank u wel voor uw mooie 5 sterren review. Wij wensen u veel kookplezier in uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Jody Korver - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 18 juni 2018

Goed advies slechte montage

Goed advies slechte montage

Het advies in de showroom was duidelijk en goed. De keuze was goed en de mensen namen echt de tijd voor ons.

De communicatie met brugman was goed.

De communicatie met de monteurs (extern partij) was bagger.

Onduidelijkheid over de te verwachte duur van de montage. Na dag 1 ging de monteur weg zonder informatie te geven wanneer ze terug kwamen. Hier moesten wij zelf achteraan.


2 verschillende monteurs gehad. per dag 1.
De monteur op de 1ste dag was onduidelijk. Hij was gefrustreerd dat hij vanaf een verre locatie kwam. Heeft 5 uurtjes gewerkt ging toen weg want hij moest nog terug rijden. Gaf weinig informatie.

De 2e monteur was veel duidelijker gaf aan wat mogelijk was en in welk tijdsbestek hij verwachte dat klaar is.

Wel een hoop onduidelijk over nalevering. Veel heen en weer bellen. Uit eindelijk opgelost en tevreden maar de communicatie zeker van de externe partij mag een stuk beter.

Ons service team Geplaatst op 18 juni 2018

Beste meneer van den Ende,

Ik heb vernomen dat u reeds contact heeft gehad met uw contactpersoon van de afdeling klantenservice en dat er een afspraak gepland staat. Fijn om dit te vernemen.
Indien u nog vragen heeft horen we dit graag van u.

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 16 juni 2018

Evert Jan heeft ons goed geholpen bij…

Evert Jan heeft ons goed geholpen bij het maken van onze keuze.
Zelf hadden we al wat ideeën. Hij gaf ons aan dat vloerverwarming in onze kleine doucheruimte geen optie was. Beter een designradiator nemen om de oppervlakte snel droog te krijgen
Wat voor ons de doorslag gaf is dat alles in de prijs inbegrepen zt
De douche strippen, afvoeren materiaal en het opnieuw opbouwen.
Ook een nooddouche erbij zodat we gedurende de verbouwing toch kunnen douchen.
Enige puntje is dat wij een mail met foto,s en de tekening van de opstelling van de douche niet hebben ontvangen. Heb hem gemaild en ga ervan uit dat dit opgelost wordt.

Ons service team Geplaatst op 18 juni 2018

Beste heer Brinkhorst,

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over hoe u bent geadviseerd. Dank u wel voor het plaatsen van deze mooie review.
Ik wil u alvast heel veel plezier wensen met uw nieuwe badkamer.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Webcare Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 12 juni 2018

Goed geholpen!

Goed geholpen!

Ons service team Geplaatst op 12 juni 2018

Beste meneer/mevrouw Prak,

Bedankt voor de mooie 5 sterren, dat maakt ons erg trots.

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 11 juni 2018

Goede heldere klantenservice

Goede heldere klantenservice. Duidelijk afspraken en niet vies van goed ongevraagd advies. Kortom, aan te bevelen!

Ons service team Geplaatst op 11 juni 2018

Beste meneer van der Meulen,

Onze klantenservice staat graag voor u klaar. Fijn om te horen dat u dit contact als erg prettig heeft ervaren!

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 11 juni 2018

Vakmannen aan het werk.

Vakmannen aan het werk.

Ons service team Geplaatst op 11 juni 2018

Beste meneer/mevrouw Crispijn,

Dat zullen mijn collega's leuk vinden om te horen dat u uw ervaring met 5 sterren beoordeelt.
Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe keuken!

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 11 juni 2018

Super goed en super snel geholpen

Super goed en super snel geholpen! Goede communicatie en geen problemen!
Kan niks negatiefs opschrijven !

Ons service team Geplaatst op 11 juni 2018

Beste meneer/mevrouw Graumans-Verhoeven,

Wat leuk om te horen dat u zo tevreden bent, dat maakt ons weer super trots!

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 07 juni 2018

We zijn prima geholpen en bij vlekken…

We zijn prima geholpen en bij vlekken op koelkast deur werd direct toegezegd dat er een vervangende deur komt

Ons service team Geplaatst op 07 juni 2018

Beste meneer Remis,

Bedankt voor het delen van uw positieve ervaringen in deze 4 sterren review! We zijn blij dat we u zo naar tevredenheid kunnen helpen met de vervangende deur en wensen u heel veel kookplezier toe in uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Twan Dekker - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 06 juni 2018

Wij hebben in september 2017 een nieuwe…

Wij hebben in september 2017 een nieuwe badkamer en keuken gekocht bij Brugman in Breda, na wat bijstellingen zijn we gekomen tot een goed resultaat. In december is onze nieuwe badkamer geplaatst, geheel uit handen gegeven. Dit alles is door JS montage uit Tilburg naar tevredenheid uitgevoerd, er waren wat lelijke voegen, deze zijn, na telefonisch contact, netjes opnieuw gedaan, wij genieten van onze badkamer. De ruimte is niet zo heel groot maar hebben toch alles erin wat we wilden, inclusief een heerlijk grote inloopdouche.

In maart 2018 is onze nieuwe keuken geplaatst, ook hier hebben wij alles uit handen gegeven. Het vele meerwerk is correct door CoAd uit Sprang-Capelle uitgevoerd, in alle rust, qua planning en afwerking, wij bevelen dit team ook zeker aan. Alle spullen zijn netjes geleverd volgens afspraak, en gecontroleerd door de chauffeurs. De keuken is keurig geplaatst door mensen van de keukenman op een paar mankementen na, waarover wij contact hebben gehad met de klantenservice, door wie wij correct zijn behandeld. Er is een paar keer een monteur terug geweest, maar alles is nu netjes opgelost, op 1 ding na, een nieuw glaasje voor de afzuigkap wat al een aantal weken in bestelling staat maar nog niet is geleverd. Wij genieten met volle teugen van onze badkamer en keuken. Wij bevelen Brugman aan als je van plan bent een nieuwe badkamer en/of keuken aan te schaffen, met een compliment voor de klantenservice, daar kan Brugman trots op zijn.

Ons service team Geplaatst op 06 juni 2018

Beste mevrouw Verheijen

Een heerlijke review om te mogen lezen zeg. Heel erg mooi om te zien dat u zowel wat betreft de badkamer als de keuken zo tevreden bent over het gehele traject van verkoop tot en met de service na de montage. Daar doen we het allemaal voor.
Betreffende het glaasje gaan we nogmaals contact opnemen met de leverancier.
Hartelijk bedankt voor deze mooie 4 sterren beoordeling en we wensen u nog veel plezier van uw keuken en badkamer!

Met vriendelijke groet,

Twan Dekker - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 05 juni 2018

Nazorg is goed nadat ik mijn incomplete…

Nazorg is goed nadat ik mijn incomplete keuken kenbaar maakte.

Ons service team Geplaatst op 05 juni 2018

Beste meneer/mevrouw Wolff,

Wat spijtig om te vernemen dat uw keuken niet geheel compleet was. Gelukkig hebben we dit goed en snel voor u kunnen oplossen.
Bedankt voor de 4 sterren review.

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers