Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Keuken tips

Keuken kiezen? Leuk! Maar soms ook best een uitdaging. Een keuken kies je namelijk niet voor morgen, maar voor de komende tien of twintig jaar. Wat vind je vandaag mooi en praktisch? En in wat voor keuken kook en zit je later nog steeds met plezier? Gelukkig is er bij Brugman ontzettend veel keuze. Dat betekent dat wij jouw droomkeuken gegarandeerd in huis hebben! Met elkaar stellen we die samen. Stap voor stap helpen we je bij het kiezen van stijl, kleur, apparatuur en opstelling. Met nuttig advies en handige tips en aandachtspunten.

 

Maak een afspraak voor inspiratie én advies op maat
  • Gratis 3D ontwerp o.b.v. wensen en budget
  • Inspiratie en advies op maat
  • Jouw keuken of badkamer
           binnen 8 weken genietklaar opgeleverd
  • Stijl en smaak

Je keuken moet een praktische plek zijn om lekker te koken. Én een ware lust voor het oog. Een prachtige keuken is een echte blikvanger en nodigt uit om lekker te vertoeven. En past natuurlijk naadloos in je interieur. Grofweg zijn er twee stijlen keukens: landelijke en moderne keukens. Binnen die soorten kun je enorm variëren. Van de kleur van je keukenkastjes en het materiaal van het aanrechtblad, tot het type kraan en het design van de greepjes. Doe inspiratie op en kijk wat past bij jouw persoonlijke smaak.

  • Keukenapparatuur

Of je nou een heuse chef-kok bent, of het liever basic houdt: qua apparatuur is er voor ieder wat wils. Kook je graag Aziatisch? Dan is een aparte wokbrander een must-have. Ben je gek op ovenschotels? Kijk dan eens naar de luxere ovens met extra mogelijkheden. Ook niet onbelangrijk: de grootte en de indeling van je koelkast. Heb je standaard veel drank koud staan? Houd daar dan rekening mee bij de keuze van je koelkast. Dat bespaart je in de toekomst een hoop ergernis.

  • Ruimte en opstelling

Keukenkastjes boven en onder? Een kookeiland? Een geïntegreerd of vrijstaand fornuis? Met de opstelling van je keuken kun je alle kanten op. Vraag jezelf goed af wat je in zoal in de keuken wilt doen. Uitsluitend koken? Of is de keuken vooral ook een sociale plek om samen spelletjes te spelen, of gezellig te borrelen met vrienden en familie? Houd bij de indeling en de opstelling rekening met elke gebruiker.

  • Wat mag je keuken kosten?

Bij het samenstellen van je keuken, kun je het zo gek maken of simpel houden als je zelf wilt. Naast je wensen en voorkeuren is je budget bepalend bij je keuzes. Wat wil en kun je eraan uitgeven? Een mooie keuken hoeft niet duur te zijn. Op een aantal onderdelen kan je vrij gemakkelijk besparen. Vertel onze adviseurs in de winkel wat je budget is. Zij helpen je graag bij het kiezen van een mooie, passende keuken die past binnen jouw budget.

Bekijk ook

Een keuken stel je samen uit meerdere producten, zoals een aanrechtblad, apparatuur, kasten en grepen. In deze productgroepen zijn heel veel verschillende mogelijkheden. Je vindt ze hier!

Magazine aanvragen
Afspraak maken