Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Welk keukenblad past het beste in mijn keuken?

Het keukenblad is een van de belangrijkste onderdelen in de keuken. Het is dan ook erg belangrijk dat je met verschillende aspecten rekening houdt voordat je jouw aanrechtblad kiest. Zowel uit praktisch oogpunt als qua uitstraling voegt het werkblad een belangrijke bijdrage aan de keuken. Hieronder zie je de diverse materiaalsoorten aanrechtbladen. Wil jij een keukenblad kopen? Bekijk dan snel de verschillende werkbladen en ontdek welke het beste bij jouw keuken past. Bovendien voorziet Brugman je graag van advies, tips en inspiratie. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt!

We ontvangen je graag voor inspiratie en advies in de winkel. Wanneer wij advies geven, krijg je van ons een gratis 3D ontwerp met daarin aandacht voor je persoonlijke wensen én budget. We inspireren je met ons brede assortiment en vertellen je daarbij alles over de nieuwste ontwikkelingen en trends. Het gehele traject zal je dezelfde adviseur als contactpersoon houden, wel zo fijn.

Keukenbladen op maat mogelijkheden

Doordat het aanrecht een veelgebruikt element is in de keuken is het belangrijk dat deze volledig op jouw lengte is afgesteld. Op deze manier worden rug- en nekklachten tijdens het gebruik van het werkblad voorkomen. In deze blog over ergonomie in de keuken lees je meer handige informatie hierover. Een werkblad op maat is daarnaast zeer belangrijk, zodat hij perfect in je keuken past. Komt het keukenblad net een paar millimeter te kort, dan past deze al niet. Het naadloos aansluiten van je aanrechtblad op maat is dan ook ontzettend belangrijk. Met een keukenblad op maat kun je daarnaast al jouw creativiteit kwijt. Welk materiaal, welke kleur en welke vormgeving kies jij?

Maak een afspraak voor inspiratie én advies op maat
  • Gratis 3D ontwerp o.b.v. wensen en budget
  • Inspiratie en advies op maat
  • Jouw keuken of badkamer
           binnen 8 weken genietklaar opgeleverd

Een greep uit onze collectie aanrechtbladen

Vervangen van werkblad

Is je huidige aanrechtblad versleten? Bekijk dan of je het aanrechtblad kan opknappen. Is dit niet mogelijk? Dan is het tijd om je aanrechtblad te vervangen. Het keukenblad vervangen brengt vele nieuwe mogelijkheden met zich mee. Je geeft je keuken hierdoor weer een verfrissende uitstraling. Wil je bijvoorbeeld een ander soort materiaal of kleur? Dan is het nu het juiste moment om je keukenblad te renoveren. Onze monteurs installeren vervolgens het aanrechtblad met oog voor detail. Zo geniet je jarenlang van je vernieuwde keukenblad. Het vervangen van een werkblad is relatief duurder dan het kopen van een compleet nieuwe keuken. Er wordt dan ook vaak aangeraden om te gaan voor een frisse, nieuwe keuken.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een aanrechtblad?

Onderhoud

Voordat je een nieuw keukenblad gaat kopen zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Het ene materiaal aanrechtblad is het andere niet. Zo is een composieten aanrechtblad het meest krasbestendig. Bij een houten werkblad moet je dan weer zorgen voor onderzetters om krassen en vlekken te voorkomen. Het onderhoud van de werkbladen vind je onder het desbetreffende materiaal aanrechtblad. Goede schoonmaakproducten zonder schuurmiddelen zijn de producten van Clean Pro. Bestel deze bij Like2Cook en profiteer van een snelle levering.

Afmetingen

Meet eerst je keuken op, en bepaal dan hoeveel ruimte je hebt voor het werkblad. De hoogte en diepte van het aanrechtblad zijn namelijk ook erg belangrijk. Vaak is een werkblad 80cm diep. Let dus goed op welke afmetingen het keukenblad heeft of moet hebben voordat je er eentje kiest.

Interieurstijl

Ook is het belangrijk om te letten op de stijl van je ruimte. Het nieuwe aanrechtblad moet natuurlijk wel mooi bij de rest van je interieurstijl passen. Zo past een roestvrijstalen aanrechtblad ontzettend mooi in een moderne inrichting en een granieten aanrechtblad bij een landelijke - of klassieke keukenstijl. Een werkblad kopen brengt dus de nodige voorbereidingen met zich mee. Denk van tevoren goed na over wat jouw wensen zijn. Het helpt om alles even duidelijk op een rijtje te zetten voordat je daadwerkelijk een keukenblad gaat kopen.

 

Persoonlijk advies voor het juiste keukenblad

Wij laten je graag alle mogelijkheden zien. Kom langs in een van onze vestigingen en laat je inspireren! Onze adviseurs weten alles over de keukenbladen en helpen je graag. Maak een afspraak met een Brugman adviseur en geniet van persoonlijk, passend advies. Met een afspraak weet je zeker dat de adviseur alle tijd voor je heeft. Neem je lijstje met wensen mee en onze adviseur komt samen met jou tot een passend werkblad dat helemaal aansluit op jouw wensen.

Bekijk ook

Een keuken stel je samen uit meerdere producten, zoals een aanrechtblad, apparatuur, kasten en grepen. In deze productgroepen zijn heel veel verschillende mogelijkheden. Je vindt ze hier!

Magazine aanvragen
Afspraak maken