Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Landelijke badkamer

De landelijke badkamer is de perfecte badkamerstijl wanneer je houdt van warmte en gezelligheid. In de landelijke badkamer kom je helemaal tot rust. Warme kleuren, natuurlijke materialen en mooie details zijn kenmerken die passen bij deze badkamerstijl. Er is dan ook geen betere plek om te ontspannen dan in een badkamer met landelijke stijl. Ben je op zoek naar landelijke badkamer inspiratie en ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Hieronder lees je alles over de landelijke badkamer. Ben je direct op zoek naar landelijke badkameraccessoires en meubels? Neem dan een kijkje bij de badkamermeubels, kranen of spiegels.

Maak een afspraak voor inspiratie én advies op maat
  • Gratis 3D ontwerp o.b.v. wensen en budget
  • Inspiratie en advies op maat
  • Jouw keuken of badkamer
           binnen 8 weken genietklaar opgeleverd

Een landelijke badkamer combineren met andere stijlen

Misschien heb je een bepaald beeld in je hoofd van badkamers in een landelijke stijl. Maar wist je dat deze badkamerstijl heel veelzijdig is? Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een landelijk moderne badkamer met een inloopdouche en zwarte kranen. Hierbij combineer je een landelijke en strakke stijl in de badkamer. Zo creëer je met een modern landelijke badkamer de perfecte mix tussen modern en warm.

Hou je meer van een landelijke badkamer met klassieke sfeer? Kies dan bijvoorbeeld voor een vrijstaand bad op pootjes en landelijke details. Hiermee waan je je gegarandeerd in een landelijk klassieke badkamer.

Tot slot behoort ook een landelijk industriële badkamer tot de mogelijkheden. Bij deze badkamerstijl geef je de badkamer een landelijk stoer uiterlijk door te spelen met industriële materialen. Bijvoorbeeld beton en metaal. Ook zwarte accessoires doen het goed in de landelijk industriële badkamer. Zo creëer je een bijzondere sfeer waar je elke dag van geniet.

Landelijke badkamer met verschillende opstellingen

Een landelijke badkamer stijl is mogelijk in verschillende opstellingen. Of je nu een kleine of grote badkamer hebt, je kunt altijd een landelijke badkamer creëren door te kiezen voor landelijke badkamermeubels of accessoires, zoals kranen. Zo wordt ook een kleine landelijke badkamer groots van sfeer! Heb je meer ruimte tot je beschikking? Dan is een landelijke badkamer met inloopdouche zeker het overwegen waard. Je creëert een landelijke douche door te kiezen voor landelijke tegels en kranen. Zo geniet je van een ruimtelijke en landelijke sfeer tijdens elke douchebeurt.

Landelijke badkamermeubels

Landelijke badkamermeubels zijn onmisbaar bij het samenstellen van een landelijke badkamer. Landelijke badkamermeubels kenmerken zich door natuurlijke en robuuste materialen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een houten kasten met een betonnen wasbak? Of een houten kast met een losstaande waskom en klassieke kranen. Met landelijke badkamermeubels creëer je een warme en sfeervolle stijl waar je helemaal tot rust komt. 

Landelijke badkamer accessoires

Met landelijke badkamer accessoires geef je elke badkamer een landelijk tintje. Landelijke badkamer decoratie is daarom de perfecte toevoeging aan elke landelijke badkamer. Wat dacht je van een houten spiegel en houten plankjes voor al jouw badkamer spullen? Hiermee geef je de badkamer een warme sfeer. Ook met de verlichting en de kranen kun je de landelijke sfeer neerzetten. Kies voor warme verlichting en gedetailleerde kranen. Zo ontstaat de landelijke en warme sfeer waar je elke dag van geniet.

Landelijke tegels

Onmisbaar in de landelijke badkamer zijn landelijke badkamer tegels. Tegels zijn erg sfeerbepalend in de badkamer en hiermee kun je de sfeer neerzetten die jij wilt. Bij de landelijke badkamer stijl zijn natuursteen tegels zoals marmer een prachtige keuze. Natuursteen tegels zijn stuk voor stuk uniek en daarmee creëer je gegarandeerd een unieke badkamer. Wil je graag een meer onderhoudsvriendelijke tegel? Dan kun je ook kiezen voor een keramische natuursteenlook tegel. Zo geniet je van de uitstraling van natuursteen, voor een lagere prijs. Andere goede opties voor tegels in de landelijke badkamer zijn lichte betonlook tegels en houtlook tegels. Tot slot zijn ook kleinere tegels in natuurlijke kleuren typerend voor landelijke badkamers. Door de tegels af te stellen op de badkamermeubels creëer de landelijke badkamer sfeer die perfect bij je past! 

Kom langs in de winkel of plan een afspraak

Heb je inspiratie opgedaan voor jouw landelijke badkamer, en wil je nog meer inspiratie of advies? Plan dan nu eenvoudig online een afspraak in bij Brugman of vraag het gratis magazine aan. Onze adviseurs geven je graag een vrijblijvend en persoonlijk advies in de zoektocht naar jouw perfecte landelijke badkamer!

Magazine aanvragen
Afspraak maken