Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Alles over stopcontacten in de keuken

Of je nu een doorgewinterde chef-kok bent of gewoon van koken en bakken houdt; stopcontacten spelen een essentiële rol in de keuken. Ze zijn de stille krachten achter het aandrijven van allerlei elektrische apparaten die we dagelijks gebruiken, van blenders en mixers tot koffiezetapparaten en airfryers. Op deze pagina lees je alles wat je moet weten over stopcontacten in de keuken!

Maak een afspraak voor inspiratie én advies op maat
  • Gratis 3D ontwerp o.b.v. wensen en budget
  • Inspiratie en advies op maat
  • Jouw keuken of badkamer
           binnen 8 weken genietklaar opgeleverd

Hoekstopcontacten

Ontdek de slimme oplossing voor ruimtegebrek in je keuken: hoekstopcontacten! Deze handige stopcontacten passen perfect in de hoeken van je aanrechtblad, waardoor je kostbare werkruimte bespaart. Hoek Contactdozen zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, waardoor je ze zowel staand als liggend kunt gebruiken, afhankelijk van je specifieke behoeften. Of je nu extra stopcontacten wilt voor je keukenapparatuur of gewoon een opgeruimde en georganiseerde uitstraling wilt creëren, hoekstopcontacten zijn de ideale oplossing om je keuken functioneel en stijlvol te maken.

Kookeiland stopcontacten

Het is handig om ook stopcontacten te hebben op je kookeiland. Deze pop-up stopcontacten kunnen simpelweg onder het aanrechtblad verwerkt worden. Daarnaast creëer je een extra praktische ruimte waar je moeiteloos kunt mixen, hakken en bakken, terwijl al je apparatuur van stroom wordt voorzien. Dit bespaart kostbare ruimte op het aanrecht en maakt optimaal gebruik van de beschikbare ruimte op je kookeiland. Geniet van een georganiseerde en efficiënte kook omgeving, waar je vrij kunt experimenteren met al je snoergebonden keukenapparaten. 

Daarnaast bieden stopcontacten in het kookeiland vaak de mogelijkheid om gebruik te maken van een handig systeem met een afdekkapje of schuifsysteem. Hierdoor zitten de stopcontacten niet in de weg op de momenten dat je ze niet nodig hebt. Je kunt eenvoudig het klepje sluiten of het systeem dichtschuiven, waardoor je een strak en opgeruimd kookeiland behoudt wanneer de stopcontacten niet in gebruik zijn.

Wandstopcontacten

De wandstopcontacten zijn een ideale en functionele toevoeging in iedere keuken. Deze slimme stopcontacten zijn speciaal ontworpen om naadloos op te gaan in het design van je keukenwand. Door de spatrand te gebruiken als locatie voor stopcontacten, bespaar je waardevolle ruimte op je aanrechtblad en behoud je een strakke en georganiseerde uitstraling. Of je nu je keukenapparatuur wilt aansluiten, je telefoon wilt opladen of verlichting wilt toevoegen; wandstopcontacten in de spatrand bieden de perfecte oplossing. 

Tips voor het slim plaatsen van jouw keuken stopcontacten

Bij het plaatsen van stopcontacten in de keuken zijn een paar slimme tips essentieel. Begin met het bepalen van het aantal stopcontacten dat je nodig hebt, rekening houdend met je apparatuur en toekomstige behoeften. Kies vervolgens het juiste stopcontact, zoals een variant met een handige USB-aansluiting of zelfs een geïntegreerde Bluetooth-speaker voor een vleugje luxe. Denk ook aan de locatie: hoekstopcontacten besparen ruimte, wandstopcontacten zorgen voor een strakke uitstraling en stopcontacten in het kookeiland bieden extra functionaliteit. Zo transformeer je je keuken tot een efficiënte en stijlvolle kook omgeving waarin stopcontacten perfect zijn geplaatst!

Laat je adviseren

Kom langs in een van onze winkels of maak een afspraak en laat je inspireren. Krijg vrijblijvend advies van onze adviseurs en begin samen met het realiseren van jouw perfecte keuken. En lees onze blog met tips voor nog meer praktische oplossingen voor in de keuken!

Bekijk ook

Een keuken stel je samen uit meerdere producten, zoals een aanrechtblad, apparatuur, kasten en grepen. In deze productgroepen zijn heel veel verschillende mogelijkheden. Je vindt ze hier!

Magazine aanvragen
Afspraak maken