Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Binnenkijken bij familie van Kampen

Laura: ‘De adviseur van Brugman is het creatieve brein achter onze badkamer én keuken!’

Wanneer Laura en haar man Guus in juli 2021 een nieuw huis kopen, weten ze al vrij snel dat ze graag een nieuwe badkamer willen. Ze strippen het hele huis en breken de muren door, zodat de grote, nieuwe badkamer aan de voorkant van het huis kan komen. Op de benedenverdieping wordt een betonnen vloer gegoten en dat betekent dat de keuken er ook uit moet. Laura: “Dus besloten we om ook maar meteen een nieuwe keuken te nemen!”

Creatieve brein

Zonder plan gaan Laura en haar man naar Brugman Keukens & Badkamers, vertelt ze. “We wisten meteen dat we de badkamer en keuken van Brugman wilden. Mijn beste vriendin werkt hier en zij heeft ons geholpen met het ontwerp. We hadden wel op Pinterest gekeken, maar verder stonden we er open in, met het volste vertrouwen dat zij ons konden helpen. En dat is gelukt: de adviseur van Brugman is het creatieve brein achter onze nieuwe badkamer én de keuken.”

Spa-gevoel

De badkamer is snel ontworpen. In minder dan een halve dag was de badkamer zo goed als af, vertelt Laura. “Een bad in de badkamer was mijn droom en verder wilden we graag rustige kleuren en een grote inloopdouche. Met beige tinten, kranen van geborsteld koper en een houten meubel heerst er echt een spa-gevoel in de badkamer. Bovendien heeft de badkamer zo’n luxe uitstraling dankzij de rijke materialen en de marmeren wasbak!”

Zwart met beige

Er staan een paar wensen op het verlanglijstje van de keuken: een Quooker, gasloos koken en een kookeiland. “We hebben een dag bij Brugman gezeten om de keuken samen te ontwerpen. We wilden graag zwart met beige combineren en dat heeft ze zo mooi gedaan! De adviseur tekende de keuken en wij zochten de materialen uit. Eerst de kasten, toen het aanrechtblad en uiteindelijk de apparatuur. De adviseur denkt goed met je mee en is creatief met oplossingen. In het midden van de kast hebben we een grote glazen deur laten plaatsen. Het lijkt net een grote wijnkoelkast, maar eigenlijk is het gewoon een glazen deur. Zo gaaf!”

In mei is de keuken geplaatst. Laura: “Ik ben zo blij met de keuken: het geeft heel veel plezier om te koken terwijl je lekker de eetkamer in kijkt. Het is echt heel gezellig dankzij het kookeiland. En de badkamer is ook helemaal super: onze dochter wil iedere dag in bad!”

Wil je meer informatie?

Wil je meer informatie over het inrichten van jouw keuken en badkamer? Kom dan langs in een van de winkels van Brugman. Onze adviseurs helpen je graag verder en geven gratis en persoonlijk advies. Wil je verzekerd zijn van advies én een ontwerp op maat door een gespecialiseerde adviseur? Maak dan een afspraak! Vraag ook ons magazine aan voor nog meer tips en laat je inspireren.

Magazine aanvragen
Afspraak maken