Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Een dubbel wastafel: stijlvol en efficiënt

Een dubbele wastafel heeft plaats voor twee personen tegelijkertijd. Dat is ideaal voor de drukke ochtenden, wanneer iedereen op hetzelfde moment gebruik wil maken van de wastafel. Tanden poetsen, haren kammen, scheren, make-up aanbrengen: je hebt altijd een spiegel en/of een kraan nodig. Met een dubbele wasbak hoef je niet meer op elkaar te wachten en dat scheelt tijd en stress op de vroege ochtend. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een dubbele wasbak in de badkamer? Brugman vertelt je meer.

Gezellig en tijdbesparend

Een dubbel wastafelmeubel is bij uitstek geschikt voor grote gezinnen, waarbij iedereen ‘s ochtends op hetzelfde moment de deur uit moet. Doordat je niet meer op elkaar hoeft te wachten om gebruik te maken van de spiegel of wasbak, bespaar je veel tijd in de morgen. Een dubbele wasbak is naast efficiënt ook erg gezellig en sociaal. Doordat je met z’n tweeën gebruik maakt van de badkamer is er tijd voor een praatje. Ook wanneer je je bijvoorbeeld klaarmaakt voor een feestje is het gezellig om samen voor de spiegel te staan.

Dubbele wastafels in verschillende uitvoeringen

Er zijn verschillende uitvoeringen van een dubbele wastafel, zodat voor iedere badkamer indeling en -stijl de juiste variant te vinden is. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor een badkamermeubel met dubbele wasbak, waarbij de wasbakken apart en geïntegreerd zijn. Voor een strakkere uitstraling kies je voor één brede wasbak met twee kranen. Deze optie is ook geschikt voor kleinere badkamers wanneer je toch graag twee kranen hebt. Je kunt dan namelijk kiezen voor een iets kleinere wasbak, bijvoorbeeld 80 of 100 cm. Wil je voor een unieke designlook gaan? Overweeg dan een wastafelmeubel met twee elegante opbouw waskommen. Een andere optie is om voor twee aparte enkele wastafels te gaan. Het voordeel hiervan is dat je ook altijd voldoende bewegingsruimte hebt. Verder heb je keuze uit een dubbele wastafel met onderkast of een vrijhangende variant. Het voordeel van een onderkast is dat je extra veel opbergruimte creëert en zo een rommelige badkamer voorkomt.

Kies de juiste stijl

Naast de verschillende uitvoeringen is jouw dubbele wastafel nog op veel meer manieren te personaliseren. De wasbakken variëren bijvoorbeeld in vorm van rond en ovaal tot rechthoekig en rond. In combinatie met het materiaal en de kleur van het wastafelmeubel creëer je zo eenvoudig de gewenste stijl. Wat dacht je van een warm, houten wastafelmeubel met een natuurstenen blad voor een landelijk uiterlijk? Of een betonlook wastafelblad met een stijlvolle opbouw wasbak voor een stoere, industriële look? Combineer erop los en ontdek het badkamermeubel dat perfect in jouw badkamerstijl past.

Kom langs voor persoonlijk advies

Ben je op zoek naar een dubbele wastafel? Onze deskundige adviseurs helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Kom langs in een van onze vestigingen en laat je adviseren en inspireren.

Bekijk ook

Magazine aanvragen
Afspraak maken