Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Riho in de badkamer

Ben jij op zoek naar de badkamer van jouw dromen? Het merk Riho biedt diverse ligbaden, badkamermeubels en douches aan met een verrassend en eigentijds design. Welke maat of vorm je ook wenst, met Riho kan je diverse kanten op. Het sanitair wordt met zorg en passie ontworpen en geproduceerd. Bovendien staat Riho bekend om zijn innovativiteit en spelen zij in op de laatste trends. Zo kun je jarenlang genieten van een stijlvolle badkamer. Ben jij al benieuwd geworden naar dit merk? Lees dan snel verder.

Riho baden
Staat genieten bij jou hoog in het vaandel? Dan zit je met een Riho bad helemaal goed! Alle baden zijn gemaakt van acryl en beschikbaar in diverse vormen, denk hierbij aan rechthoekig, ovaal, rond en driehoekig. Populaire modellen zijn bijvoorbeeld Bilbao, Carolina, Lima of Lusso. Mocht je wat meer luxe willen creëren in de badkamer, dan heeft Riho ook diverse whirlpools in het assortiment. Alles voor dat ideale ontspanningsmoment! Doordat Riho een kwalitatief en ruim assortiment aan baden aanbiedt, voldoen deze altijd aan jouw wensen en badkamerstijl. Maak de badkamer helemaal af met de bad accessoires van Riho, zoals een heerlijke nekkussen of een knusse badplank. 

Riho douche 
Toch meer een liefhebber van de douche? Riho biedt natuurlijk ook diverse onderdelen aan voor optimaal comfort tijdens het douchen. De douchebakken zorgen voor stabiliteit en zijn verkrijgbaar in ronde en rechthoekige modellen. Daarnaast biedt Riho douchewanden- en deuren aan in een nis-opstelling of hoek-opstelling. Welke stijl of opstelling je badkamer ook heeft, met Riho kun je alle kanten op.

Meer inspiratie opdoen over Riho sanitair bij Brugman?

Ben jij enthousiast geworden over het merk Riho? Wij hebben enkele producten uit de collectie van Riho voor je uitgelicht om de keuze voor jouw ideale badkamer makkelijker te maken. Met de producten van Riho bent je niet alleen verzekerd van comfort, maar ook van een kwalitatief hoogwaardig product waar je nog jarenlang van kunt genieten. Is het sanitair van Riho iets voor jou? Bezoek dan onze webshop of maak een afspraak in een van onze winkels. Onze adviseurs helpen je graag verder met het vinden van het juiste sanitair voor jouw badkamer.

Magazine aanvragen
Afspraak maken