Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Een AEG kookplaat met kookveldafzuiging: 
de perfecte oplossing voor jouw keuken

De combinatie van een inductiekookplaat met een krachtige, geïntegreerde afzuigkap geeft je alle vrijheid in keukendesign. Ontdek alle troeven en functies van de innovatieve AEG ComboHob kookplaten met afzuiging.

Hoe werkt dat nu?

De AEG ComboHob kookplaten met afzuiging zijn ontworpen om de lucht te zuiveren en de keuken fris te houden. De geïntegreerde afzuigkap zuigt dampen en geuren direct vanuit de pan op, waardoor er geen onaangename geuren in de keuken blijven hangen. Bovendien is de afzuiging gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden.

Niet alleen praktisch maar ook mooi

De AEG ComboHob kookplaten met afzuiging zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. De geïntegreerde afzuigkap zorgt voor een strak en naadloos ontwerp dat perfect past bij moderne keukens. Bovendien biedt deze vorm van afzuiging meer ruimte en vrijheid in de keuken, omdat er geen extra afzuigkap nodig is. Een kookplaat met kookveldafzuiging is ideaal wanneer je wilt koken voor het raam, een U-keuken of kookeiland hebt.

Meer inspiratie opdoen?
Kom langs in onze nieuwe winkel of maak een afspraak!

Als je meer wilt weten over de verschillende soorten kookplaten en welke het beste bij jouw keuken passen, dan kun je altijd langskomen bij Brugman keukens en badkamers. Onze experts staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte kookplaat voor jouw keuken. 

Bekijk ook onze andere blogberichten

Magazine aanvragen
Afspraak maken