Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Keukenapparatuur

Keukenapparatuur vormt de motor van je keuken. De creatie van je favoriete gerechten staat of valt immers met de juiste keukenapparatuur. Of je nu op zoek bent naar keukenapparatuur voor je nieuwe keuken of je huidige apparaten wilt vervangen, je kunt alle kanten op qua merken, functionaliteiten, design en luxe.

Alle keukenapparatuur past in iedere keuken

Lekker koken begint met een fijne keuken, maar bovenal goede apparatuur die goed te bedienen is. Je keuken moet qua looks natuurlijk helemaal aan je wensen voldoen, maar de apparatuur ook! Er zijn zoveel soorten keukenapparatuur en dat maakt het kiezen moeilijker dan het lijkt. Brugman biedt alle A-merken en kan het ook altijd inpassen in jouw keuken

 

Maak een afspraak voor inspiratie én advies op maat
  • Gratis 3D ontwerp o.b.v. wensen en budget
  • Inspiratie en advies op maat
  • Jouw keuken of badkamer
           binnen 8 weken genietklaar opgeleverd

Keukenapparatuur kiezen? Start praktisch

Het is slim om te beginnen met de belangrijkste keukenapparatuur. Zet eens voor jezelf op een rij wat je zeker nodig hebt. Hieronder helpen we je op weg. Per apparaat geven we bovendien enkele aandachtspunten die bepalend zijn voor je keuze.

Hoe groot is je huishouden? Houd per gezinslid een inhoud van 50 liter aan bij een standaard voorraad. Let ook goed op de indeling en het energieverbruik. En het model natuurlijk. Tegenwoordig is de Amerikaanse koelkast populair onder de keukenapparatuur.

Wok je graag of hou je van een goed biefstuk? Dan is een kookplaat die snel reageert - zoals een gas- of inductiekookplaat - een must. Ook onderhoudsgemak en veiligheid spelen een rol bij je keuze. Zoals bij alle keukenapparatuur.

Met deze keukenapparatuur toon je klasse! Latte macchiato, espresso of 'gewoon'; bij de keuze voor een inbouw koffiemachine kies je uit een compleet palet aan koffievarianten. Jouw smaak is een belangrijke factor. En het oog wil natuurlijk ook wat.

Een combimagnetron is een slimme keuze wanneer je weinig ruimte in je keuken hebt of de magnetron- en ovenfunctie efficiënt wilt combineren in één apparaat. Let bij je keuze vooral op de programmaopties en het bedienings- en onderhoudsgemak.

Bij deze keuze is de afvoermogelijkheid bepalend. Een afzuigkap met motor sluit je aan op een afvoerpijp naar buiten. Een kap zonder motor is ideaal als je keuken is aangesloten op een centraal afzuigsysteem. Heb je geen mogelijkheid voor luchtafvoer? Dan kies je een recirculatie afzuigkap. Daarnaast is design steeds belangrijker bij de keuze voor deze keukenapparatuur.

Misschien is dit wel het eerste waar je aan dacht toen we begonnen over keukenapparatuur. Er zijn allerlei modellen, van een geïntegreerde vaatwasser tot een vrijstaand model of een onderbouwvaatwasser. Let bij je keuze op het energieverbruik en bedenk daarbij hoe intensief je de vaatwasser gebruikt. Kijk ook even naar de afmetingen van je servies voordat je een keuze maakt.

Een voornaam stukje keukenapparatuur! Bereid jij (vaak) meerdere ovengerechten tegelijkertijd? Dan komen jouw kookkunsten tot hun recht in een heteluchtoven met meerdere niveaus. Gebruik je je oven minder intensief, dan is een combi-oven een efficiënte keuze qua ruimte.

Persoonlijk advies in de winkel

Als het gaat om keukenapparatuur ben je nu al een stuk wijzer. Maar weet je genoeg om de juiste keuze te maken? Wat zijn je wensen wat betreft onderhoud, veiligheid, energieverbruik en design bijvoorbeeld? Lees meer op deze website of kom voor een persoonlijk advies over je keukenapparatuur naar onze winkel!

Bekijk ook

Een keuken stel je samen uit meerdere producten, zoals een aanrechtblad, apparatuur, kasten en grepen. In deze productgroepen zijn heel veel verschillende mogelijkheden. Je vindt ze hier!

Magazine aanvragen
Afspraak maken