Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Hoogglans keuken

Om de keuken een strakke, moderne en chique uitstraling te geven kom je met hoogglans keukenkasten en lades al heel ver. Zoals de naam al doet vermoeden, wordt er in een hoogglans keuken gebruikt gemaakt van oppervlakken die glanzen. Door zijn minimalistische kenmerken oogt de keuken zeer ruimtelijk.

Hoogglans keukens in verschillende kleuren

De meest gebruikte kleuren in een hoogglans keuken zijn wit, zwart en grijs. Een witte kleur geeft de keuken een ruimtelijk effect en heeft een strakke uitstraling. De kleur is makkelijk te combineren met andere kleuren, zo kan je bijvoorbeeld voor een zwart aanrechtblad kiezen of een muur in een andere kleur verven. Een zwarte hoogglans keuken staat voor exclusiviteit, moderniteit en heeft een chique touch. Om de zwarte kleur niet te laten overheersen, kan je dit combineren met warme materialen zoals hout. Grijs geeft net als zwart en wit een hoogglans keuken een moderne uitstraling. Grijs wordt vaak gecombineerd met wit; denk aan de muren, vloer of het aanrechtblad.

Verschillende onderdelen in de keuken in hoogglans

Wil je liever niet de hele keuken laten glanzen? Kies dan voor bepaalde hoogglans onderdelen in de keuken. Dit geeft je keuken direct een andere uitstraling. Hoogglans keukenkastjes zijn bijvoorbeeld de ideale oplossing om de keuken iets extra’s te geven. Een andere perfecte toevoeging is een kookeiland in hoogglans. Dit geeft een ruimtelijk effect en past bij de sfeer van de hoogglans keuken. Daarnaast creëert het gezelligheid, omdat het de ideale plek is om samen te komen met het gezin of te dineren met vrienden, familie of partner. Om de keuken met hoogglans meubels compleet te maken, zijn er ook keukenbladen in hoogglans. Dit is meteen een eyecatcher in de keuken en geeft een subtiele en moderne uitstraling.

Onderhoud hoogglans keuken

Om de hoogglans keuken stralend te houden, is het belangrijk om de keuken regelmatig schoon te maken om vieze vlekken en vingerafdrukken te verwijderen. Gebruik hiervoor een zachte doek met lauwwarm water en afwasmiddel, dit werkt ontvettend. Droog de keukenkastjes en lades af met een schone en droge doek. Gebruik vooral geen schuursponsjes of agressieve schoonmaakmiddelen.

Meer weten? Plan eenvoudig online een afspraak bij Brugman

Nieuwsgierig geworden naar een hoogglans keuken? De adviseurs van Brugman helpen je graag. Plan vrijblijvend een afspraak bij één van onze showrooms en ontdek alle mogelijkheden.

Magazine aanvragen
Afspraak maken