Hoogglans keukens: modern en stralend

Hoogglans keukens zijn in trek en in veel huishoudens terug te vinden. Dankzij de glad gepolijste fronten weerspiegelt het licht prachtig in jouw keuken, wat zorgt voor een ruimtelijk effect.

De hoogglans keuken straalt en is strak afgewerkt, wat ervoor zorgt dat iedereen onder de indruk is van de hoogglans keuken. Door het minimalistische design is deze keuken goed te combineren met verschillende keukenstijlen en -accessoires.

Deze elementen horen bij een hoogglans keuken

Badkameradviseur Brugman

Een hoogglans keuken is opvallend, strak en modern. Licht weerspiegelt mooi in de glad gepolijste fronten van deze keuken. Lees hieronder meer.

Martijn Kruidenier Keukenadviseur

Een hoogglans keuken is opvallend, strak en modern. Licht weerspiegelt mooi in de glad gepolijste fronten van d...

Lees meer

Een hoogglans keuken is opvallend, strak en modern. Licht weerspiegelt mooi in de glad gepolijste fronten van deze keuken. Lees hieronder meer.

Martijn Kruidenier Keukenadviseur
hoogglans keuken
hoogglans keuken

Keukenstijl: van modern tot klassiek

Bij het denken aan een hoogglans keuken, gaan je gedachten al snel uit naar een moderne keuken in een moderne inrichting. Een modern interieur is echter niet noodzakelijk voor het kiezen van een hoogglans keuken. Ook in oude verbouwde boerderijen staat een hoogglans keuken perfect. Met name witte hoogglans keukens staan mooi in een landelijke inrichting en zorgen voor een sfeervolle combinatie en een verrassend interieur.

Ga je liever voor een luxe, exclusieve look? Dan is een zwarte hoogglans keuken echt iets voor jou. Zwart gaat uitstekend samen met een glanzende afwerking. Hoogglans keukenkasten passen erg goed in een modern interieur, maar komen ook erg goed tot hun recht in combinatie met natuurlijke materialen. Er is wat keukenstijl betreft dan ook veel mogelijk met een schitterende hoogglans keuken.

hoogglans-keukenkastjes
hoogglans-keukenkastjes

Hoogglans: extra onderhoudsvriendelijk

Hoogglans keukens zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Mensen denken vaak ten onrechte dat het schoonhouden van een hoogglans keuken meer werk oplevert dan een ander type keuken. Niets is minder waar. Het gladde oppervlak maakt het verwijderen van vuil bovengemiddeld makkelijk, wat ervoor zorgt dat je juist tijd bespaart in het onderhouden van je hoogglans keuken. Zo houd jij tijd over voor leuke dingen.

Bovendien kun je de keukenkastjes voorzien van een speciale coating, waardoor vlekken en zelfs krasjes zoveel mogelijk voorkomen worden. Jouw hoogglans keuken blijft hierdoor jarenlang die schitterende, luxe uitstraling behouden.

3d ontwerp

Benieuwd hoe deze keukenstijl in jouw ruimte past?

Gebruik onze gratis 3D tool en kijk hoe deze keukenstijl in jouw ruimte past. Probeer verschillende indelingen, materialen en samenstellingen om zo jouw ideale keuken samen te stellen.

Tilburg

Antoon Boeren

Ook toe aan een Brugman?

Kom langs in de winkel of plan een thuisafspraak

Je ontvangt nu behalve 20% korting op elke keuken en 10% korting op elke badkamer ook nog een gratis Aquahot kraan en/of een gratis spiegel met LED. We nemen graag de tijd voor jou en jouw droomkeuken of -badkamer.

Laat je adviseren

Twijfel je of een hoogglans keuken de beste keuze voor jou is? Kom dan langs in een van onze vestigingen en laat je inspireren door de verschillende mogelijkheden. Onze deskundige adviseurs staan voor je klaar en beantwoorden graag al je vragen. Ook kunnen zij je meer vertellen over de eigenschappen van de verschillende materialen.

Home
Terug
Sluiten