Van hotelluxe naar thuis:
het verhaal van Gerards droombadkamer

Van het noorden van het land tot aan de Belgische grens; Gerard Schrijver (66) en zijn vrouw zijn dol op een nachtje weg buiten de deur. Met liefde genieten ze samen van de luxe van een hotel en daar zien ze in hun nieuwe badkamer een vleugje van terug.

Een kleurrijk visgraatmotief, sfeervolle houten kasten en een regendouche: “We slapen met regelmaat in een hotel en daar genieten we altijd enorm van een regendouche. Dat stond dus hoog op ons wensenlijstje." Evenals een toilet, badkamermeubel en een bad. “Dat laatste is vooral voor onze twee kleinkinderen. Als ze komen logeren kunnen ze ook bij opa en oma in bad.”

Wensenlijstje

Met hun wensenlijstje paraat stappen Gerard en zijn vrouw een winkel van Brugman binnen. “Daar raken we aan de praat met David, een erg vriendelijke adviseur. Hij maakt ons wegwijs in de winkel en deelt zijn ideeën." Verrassende ideeën wat Gerard betreft, want David stelt voor de muur dicht te maken en te kiezen voor inbouwkranen. “Dat vonden we een heel goed idee. Dit zorgt ervoor dat alle leidingen netjes weggewerkt worden en niet langer zichtbaar zijn. David maakte de tekening zoals de badkamer nu is en daar zijn we hem nog steeds heel dankbaar voor.” Gerard is vooral tevreden over de tegels, de nisjes boven het bad en in de douche, en het houten badkamermeubel. “Het plaatsen van de badkamer is ook echt vakwerk. De tegelzetter heeft de nissen tot op de voeglijnen netjes geplaatst. Je ziet het werk van professionals.” 

Hoewel Gerard bij drie verschillende leveranciers offertes opvraagt, valt zijn keuze op Brugman keukens en badkamers. De reden? “We hadden zo’n goede klik met de adviseurs en dat is zoveel waard! Van de medewerkers aan de balie tot de adviseurs, iedereen is even vriendelijk.”

Shop de look

Gerard en zijn vrouw vallen als een blok voor de houten badkamermeubels. “We houden echt van deze lattenstructuur en de donkere houtsoort. Het past ook heel mooi bij de kleuren van de badkamer.” Het was hun bedoeling om de badkamer een flinke opfrisbeurt te geven. De ouderwetse grijze tegels vervangen door een hedendaagse look. “Het bevalt uitstekend. De douche is nu een stuk groter, dat is heel fijn! We hebben niet langer een opstapje bij de deur en kunnen zo rechtdoor de douche in lopen, dat is echt een luxe. Qua opstelling is alleen de wc verplaatst. Het bad is iets kleiner geworden, maar dat is geen probleem gezien we het bad enkel gebruiken voor de kleinkinderen. Daarnaast is het verkooptechnisch slim om een bad te hebben.” 

Aan verhuizen moet het stel nog lang niet denken. “We wonen hier in de zomer alweer vijftien jaar en we zijn van plan nog heel lang te genieten van onze nieuwe badkamer!” 

Wil je meer informatie?

Wil je meer informatie over het inrichten van jouw  badkamer? Kom dan langs in een van de winkels van Brugman. Onze adviseurs helpen je graag verder en geven gratis en persoonlijk advies. Wil je verzekerd zijn van advies én een ontwerp op maat door een gespecialiseerde adviseur? Maak dan een afspraak! Vraag ook ons magazine aan voor nog meer tips en laat je inspireren.

Magazine aanvragen
Afspraak maken