Badkamer verbouwen: genieten van een nieuwe badkamer

Soms is het heerlijk om je huis – en jezelf – te trakteren op nieuwe meubels, likje verf of nieuwe accessoires. Wanneer je iets anders wilt doen met de badkamer is dat vaak iets ingrijpender dan het veranderen van de slaap- of woonkamer. Toch is een badkamer verbouwen net zo leuk om te doen en met een goed plan is het zo voor elkaar.

Verbouwen met een planning

Bij het verbouwen van de badkamer komt heel wat meer kijken dan alleen het oude sanitair eruit halen en het nieuwe erin zetten. Je moet ook rekening houden met het afsluiten van het water en wellicht het aftikken van de oude tegels. Met een goede planning is een badkamer verbouwen heel eenvoudig – en heb je er ook nog weinig rompslomp van. Neem in de planning ook mee dat je de oude spullen uit de badkamer moet verwijderen. Zo kom je niet in tijdnood en kunnen de nieuwe badkamer spullen direct worden geïnstalleerd.

Hulp bij het verbouwen

Een badkamer verbouwen is een leuke klus waarbij je best wat hulp kunt gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld een aannemer in de arm nemen voor het slopen en betegelen van de ruimte, maar ook Brugman heeft monteurs en ervaren vaklui in huis die kunnen helpen bij de verbouwing. Vraag er eens naar wanneer je je nieuwe badkamer bij ons komt uitzoeken. Daarnaast kunnen we je helpen met het maken van een planning en je adviseren waar je aan moet denken wanneer je overgaat tot een badkamer verbouwen. Kom gerust langs in de showroom!

Wij hebben allerlei soorten en maten badkamers in onze showroom, daar passen we alle stijlen sanitair in naar keuze.

Bekijk de merken of bekijk de badkamers

Gratis het Brugman Magazine

  • 56 pagina's inspiratie
  • Gratis in de brievenbus
  • Inclusief echte klantervaringen

Nu al geïnspireerd?

Wacht maar tot je ons keuken- en badkamermagazine leest! Dit magazine staat vol met inspirerende tips, handige opstekers en gunt je een kijkje in de keuken (of badkamer) bij enkele van onze klanten.  

Home
Terug
Sluiten