Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Een inloopdouche kent geen drempels

Echt, een inloopdouche biedt alleen maar voordelen. Sowieso oogt een inloopdouche luxe en eigentijds. Omdat de vloer in de badkamer op gelijke hoogte doorloopt in de douche, krijg je een mooie ruimtelijk zicht. Bovendien is een inloopdouche veilig door het ontbreken van een opstaande rand of dorpel. En vergeet de praktische kant niet: schoonmaken is een stuk eenvoudiger met een doorlopende vloer.

De beste opstelling verzin je zelf

Tal van mogelijkheden om een inloopdouche te plaatsen. Open, met 1 zijwand, met 2 zijwanden, in glas, matglas, transparant met patronen, of van steen. Wel eens gedacht aan schilderen? Kan tegenwoordig ook met speciale coatings! Genoeg om over na te denken. Hoef je niet helemaal alleen te doen natuurlijk. Want er komt veel kijken bij de aanschaf van een nieuwe badkamer. Je krijgt een deskundig advies van ons. 

Altijd ruimte voor een inloopdouche

Een douche past altijd, maar voor een inloopdouche heb je echt geen enorme badkamer nodig. Zelfs in een kleine badkamer biedt een inloopdouche veel voordelen. Aan de andere kant van de zijwand is bijvoorbeeld een wastafel of toilet mogelijk. Compact en modern ogend. Kleine ruimte, maar een heerlijk spa-gevoel.

 

Magazine aanvragen
Afspraak maken