Advies op jouw manier,
alles is mogelijk bij Brugman

We ontvangen je graag voor inspiratie en advies in de winkel, maar geven natuurlijk ook advies aan huis. Wanneer wij advies geven, krijg je van ons een gratis 3D ontwerp met daarin aandacht voor je persoonlijke wensen én budget. We inspireren je met ons brede assortiment en vertellen je daarbij alles over de nieuwste ontwikkelingen en trends. Het gehele traject zal je dezelfde adviseur als contactpersoon houden, wel zo fijn.

De vraag naar advies en inspiratie is groter dan ooit. We nemen daarom voorafgaand aan elke afspraak alvast even contact met je op om je wensen te bespreken en ervoor te zorgen dat we de afspraak goed voor kunnen bereiden.

Advies in de vestiging

Plan je afspraak in een van onze inspirerende vestigingen

  • Advies op maat, een gratis 3D tekening en 3D ontwerp door een professioneel opgeleide adviseur
  • Inspiratie in onze winkels met breed assortiment en de nieuwste trends en ontwikkelingen

Bezoek aan de vestiging

Plan een bezoek in de winkel voor oriëntatie

  • Bekijk ons uitgebreide en inspirerende assortment zonder adviseur maar met een goede kop koffie
  • Er is altijd ruimte voor vragen aan onze gastvrouw en een vervolgafspraak voor meer informatie of een 3D tekening is zo gemaakt

Advies aan huis

Onze adviseur komt bij jou thuis, lees hier meer over hoe dat in zijn werk gaat. 

  • Wij nemen op basis van voorafgaand telefonisch contact alles mee om je een goed beeld van je nieuwe keuken of badkamer te geven, van stalen van deuren tot kranen
  • De ervaring van Peter met een advies aan huis: "Wat een voordeel dat Martijn de badkamer meteen even kon zien, hij stelde ons gelijk gerust en had allerlei tips en tricks om deze kleine ruimte groter te laten lijken."

Voor overige vragen, bijvoorbeeld over je aankoop of levering kun je contact opnemen met onze klantenservice. Kijk hier voor meer informatie over wanneer wij (telefonisch) bereikbaar zijn.

De online deuren van onze virtuele showroom zijn altijd geopend

Hier kun je onze keukens en badkamers in een 360 virtuele tour beleven.

Home
Terug
Sluiten