Wij blijven inspireren, bereikbaar én helpen je graag op afstand of bij je thuis

We hebben zoveel passie voor ons product dat we je toch graag willen blijven inspireren en adviseren. Vanwege de verwachte drukte gaan we heel graag nu alvast voor je aan de slag middels een een advies bij jou thuis of een advies op afstand.

Wanneer wij advies geven, of het nu bij jou thuis of op afstand is, krijg je van ons een gratis 3D ontwerp met daarin aandacht voor je persoonlijke wensen én budget. We inspireren je zelfs thuis en op afstand met ons brede assortiment en vertellen je daarbij alles over de nieuwste ontwikkelingen en trends. Ook zul je het gehele traject dezelfde adviseur als contactpersoon houden, wel zo fijn.

Je profiteert tijdens de lockdown van kortingen tot maar liefst 25%. Bij aankoop van jouw nieuwe keuken of badkamer ontvang je 10% korting op badkamers, 20% korting op tegels en 25% korting op keukens. Meer lezen? Dat doe je hier.

Advies op afstand

Telefonisch of via videobellen, lees hier meer over hoe dat in zijn werk gaat.

  • Plan eenvoudig je (video) belafspraak in met een van onze adviseurs. Zo hoef je de deur niet uit en geven wij samen vorm aan je nieuwe keuken of badkamer.
  • Heb je al inspiratie opgedaan (Pinterest, moodboard) of foto’s van je ruimte? Stuur dit naar ons toe en wij gaan er alvast mee aan de slag!
  • De ervaring van Femke  met advies op afstand: ‘Ik was bang dat ik geen goed beeld zou krijgen van mijn nieuwe keuken maar door het 3D ontwerp en de oneindige energie van Martijn om mij allerlei deur staaltjes en kranen te laten zien, bleek deze angst ongegrond.’

Advies aan huis

Onze adviseur komt bij jou thuis, lees hier meer over hoe dat in zijn werk gaat. 

  • Tijdens het advies houdt onze adviseur de RIVM maatregelen in acht. Zo schudden wij geen handen, dragen mondkapjes en houden minimaal 1,5 meter afstand
  • De ervaring van Peter met een advies aan huis: "Wat een voordeel dat Martijn de badkamer meteen even kon zien, hij stelde ons gelijk gerust en had allerlei tips en tricks om deze kleine ruimte groter te laten lijken."

Adviesgesprek in de vestiging

Plan nu alvast je afspraak voor wanneer het weer mogelijk is

  • Wil je toch liever naar de winkel komen, dat kan ook. Vanwege de verlengde lock-down is het echter pas mogelijk om je winkel afspraak in te plannen na 9 februari.
  • We kunnen ons voorstellen dat je toch al snel je nieuwe keuken of badkamer wilt aanschaffen. We gaan daarom heel graag nu al voor je aan de slag om alvast jouw situatie en wensen in kaart te brengen middels een advies bij jou thuis of een advies op afstand.

Voor overige vragen, bijvoorbeeld over je aankoop of levering kun je contact opnemen met onze klantenservice. Kijk hier voor meer informatie over wanneer wij (telefonisch) bereikbaar zijn.

Home
Terug
Sluiten