Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Grijze keukens

Een grijze keuken is niet voor niets een van de populairste keukenkleuren. Met een keuken in grijs breng je een subtiele en neutrale kleur naar de ruimte. Daarnaast is de kleur grijs eenvoudig te combineren met andere kleuren en materialen. Combineer een donkergrijze keuken bijvoorbeeld met een wit aanrechtblad of kies voor een lichtgrijze keuken en kleed het aan met opvallend gekleurde accessoires. Bekijk de mogelijkheden bij Brugman!

Verschillende stijlen grijze keukens

De kleur grijs is een neutrale en subtiele kleur en kan daarom goed geïntegreerd worden in iedere interieurstijl. Zo komt een hoogglans grijze keuken goed tot zijn recht in een modern interieur en past een grijze keuken in mat perfect bij een landelijke stijl. Ontdek alle mogelijke stijlen bij Brugman.

Mat grijze keuken

Een keuken in mat grijs heeft een unieke en natuurlijke uitstraling en past goed bij een landelijk interieur. Combineer de grijze matte keuken bijvoorbeeld met een licht aanrechtblad voor een neutrale en landelijke sfeer.

Grijze landelijke keuken

Een landelijke keuken in grijs kenmerkt zich door de natuurlijke en authentieke details. Denk bijvoorbeeld aan ornamenten op de keukenkastjes, vrijstaande apparaten en natuurlijke materialen en accessoires. Een landelijke grijze keuken kan bijvoorbeeld goed aangekleed worden met een houten aanrechtblad of houten accessoires. Daarnaast mogen plantjes niet ontbreken in de keuken in landelijk grijs. Alles voor de natuurlijke uitstraling!

Moderne grijze keuken

Heeft een grijze keuken met modern design jouw voorkeur? Ga dan voor een hoogglans grijze keuken. In een grijze hoogglans keuken weerkaatst het licht op de keukenkastjes, waardoor deze keuken een elegante en luxe uitstraling heeft. Een keuken in grijs hoogglans is daarnaast erg eenvoudig in onderhoud! Een keuken in antraciet grijs past goed bij de moderne interieurstijl.

#mijnbrugman

Bijna in elke straat staat wel een Brugman

Al 50 jaar inspireren we onze klanten met een breed assortiment keukens en badkamers met de laatste trends, praktische tips en slimme oplossingen. Keukens en badkamers die perfect passen en iedere dag opnieuw voor veel gebruiksplezier zorgen. We kunnen dus wel zeggen dat inmiddels in bijna elke straat wel een Brugman staat. 

Hieronder kijken we binnen bij tevreden klanten die trots zijn op hun grijze keuken en deze deelden met ons via Instagram. Bekijk deze grijze keukens en laat je inspireren!

Ben je ook trots op jouw Brugman keuken of badkamer en wil je deze graag laten zien? Plaats jouw foto op Instagram met #mijnbrugman of tag ons en ook jouw foto komt op deze website of op de Instagrampagina van Brugman keukens & badkamers.

Verschillende kleuren grijs

Dankzij de vele tinten grijs kun je met een grijze keuken alle kanten op. Je kiest niet alleen tussen een lichtgrijze keuken of donkergrijze keuken, maar je hebt ook de keuze uit bijvoorbeeld een antraciet grijze keuken of blauw grijze keuken. Iedere tint zorgt voor een andere uitstraling in de ruimte. Grijs is over het algemeen een neutrale kleur, waardoor het eenvoudig te combineren is met andere kleuren. Hierdoor creëer je gemakkelijk de gewenste stijl. Houd je van een unieke keukenstijl en ga je graag mee met de nieuwste trends? Overweeg dan een basalt grijze keuken of een grijs groene keuken. Een keuken in grijs en groen is tegenwoordig razend populair dankzij de warme en natuurlijke uitstraling. Niet alleen in een landelijke woningen, maar ook in industriële en moderne interieurs zien we deze kleur vaak terug.

Verschillende kleurencombinaties in een grijze keuken

De neutrale kleur grijs wordt veel gecombineerd met de kleuren wit en zwart. Ook warme tinten zoals hout komen in de grijze keuken goed tot hun recht.

Grijs met witte keuken

Een grijs witte keuken is een prachtige combinatie. De kleuren zijn beide neutraal en komen in ieder interieur goed tot hun recht. Een veel gekozen optie is bijvoorbeeld een witte keuken met grijs blad. Ook kun je natuurlijk kiezen voor een grijze keuken met wit blad. Een ding is zeker: met een keuken in grijs met wit kun je alle kanten op!

Grijs met zwarte keuken

Houd je van een warme en donkere sfeer in jouw interieur? Overweeg dan een keuken in grijs met zwart. Een lichtgrijze keuken met zwart blad is ook een echte aanrader. Deze keuken heeft een warme uitstraling, maar is niet té donker. Dankzij de lichte keukenkastjes heeft de keuken wel een open en ruimtelijke uitstraling.

Grijze keuken met hout

Aangezien de kleur grijs een grauwe uitstraling heeft is een combinatie met hout een echte aanrader. Hout zorgt namelijk voor een warme finishing touch. Een keuken met grijs en hout kun je op diverse manieren creëren. Een veel gekozen optie is een grijze keuken met houten blad. Ook kun je kiezen voor een volledige grijze houten keuken. In dit geval wordt er gebruik gemaakt van grijs eiken in de keuken. Een prachtig voorbeeld van een grijze keuken met hout zijn de betonlook keukens van Brugman. Deze keukens kleed je eenvoudig aan met houten details en accessoires.

Plan vrijblijvend een afspraak in bij Brugman

Ben je overtuigd van de grijze keukens? Of heb je nog meer vragen over de mogelijkheden? Kom dan langs in een van onze vestigingen en laat je inspireren door de verschillende mogelijkheden. Onze deskundige adviseurs staan voor je klaar en beantwoorden hier al je vragen. Ook kunnen zij je meer vertellen over de mogelijkheden en voordelen van een keuken in grijs. Kom langs en ontdek het met eigen ogen! Maak een afspraak om er zeker van te zijn dat een keukenadviseur de tijd voor je neemt om je te voorzien van een persoonlijk advies.

Magazine aanvragen
Afspraak maken