Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

De mooiste badkamermeubels op een rijtje

Gepubliceerd op 1-01-1970

Er is veel keus in badkamermeubels. Je kunt alle kanten op als het gaat om materialen, afmetingen, kleuren en merken. Deze enorme hoeveelheid aan badkamermeubels is aan de ene kant fijn: je vindt ongetwijfeld een badkamermeubel helemaal naar je zin. Aan de andere kant kan dit de zoektocht enorm lastig maken. Want waar begin je met zoeken en wat zijn de mogelijkheden? Wij helpen je graag bij je zoektocht door de mooiste modellen op een rij te zetten.

1. Badkamermeubels met hout: robuust en landelijk

Eén van de nieuwste trends op het gebied van badkamermeubels is het gebruik van hout. Dit is niet voor niets want dit materiaal heeft veel effect op de ruimte. Hout straalt warmte uit en heeft een stoer karakter waardoor het perfect past in een landelijke badkamer. Bovendien kun je hout prachtig combineren met andere materialen. Eén van de modellen in de collectie van Brugman heeft bijvoorbeeld een houten open meubel dat is voorzien van een donker hardstenen blad. 

2. Kies waskommen voor de ultieme wellness beleving

De badkamer is tegenwoordig een ruimte waar je je even helemaal kan terugtrekken om te ontspannen. Veel mensen kiezen er dan ook voor om uiteenlopende spa-elementen aan de badkamer toe te voegen. Wil je dit ook? Kies dan een badkamermeubel met prachtige, grote waskommen. Voeg hier een kraan aan toe met een waterval uitloop en je geniet thuis van je eigen wellness beleving. Dit badkamermeubel van Villeroy & Boch is hiervan een mooi voorbeeld.

3. Een luxe badkamer met hoogglans meubels

Wil je je badkamer graag omtoveren tot een ruimte die luxe uitstraalt? Dit kun je al heel eenvoudig doen door te kiezen voor een badkamermeubel in hoogglans. Hoogglans laat bovendien de ruimte groter ogen en is heel gemakkelijk schoon te maken. Qua kleuren kun je met hoogglans alle kanten op, maar wanneer je echt voor een luxe badkamer gaat is wit de beste keus. 

4. Zwevende meubels voor een ruimtelijk effect

Kies voor een zwevend badkamermeubel wanneer je een ruimtelijk effect wilt creëren. De meubels van Detremmerie zijn hiervan een prachtig voorbeeld. Deze hangen aan de muur ver boven de grond. In dit assortiment vind je zelfs een wastafel die een extra ruimtelijk effect creëert. Van boven naar beneden bestaat deze uit een dunne wastafel, een open ruimte, een aantal kasten en vervolgens nog een open ruimte. Prachtig!

5. Compact voor kleine ruimtes

Niet elke badkamer is even groot en daarom zijn er enorm veel badkamermeubels speciaal gemaakt voor kleine ruimtes. De Slimeline collectie van Brugman is hier een voorbeeld van. Deze varianten zijn bijvoorbeeld extra smal en nemen daardoor weinig plaats in beslag. Ook zijn er modellen verkrijgbaar met een lage wasbak en een kraan die parallel staat met de muur waardoor er optimaal gebruik wordt gemaakt van de ruimte.  

Op zoek naar meer inspiratie?

Wil je meer inspiratie opdoen over badkamermeubels? Vraag dan ons gratis magazine aan dat vol staat met voorbeelden en tips of lees meer over onze badkamermeubels in verschillende stijlen!

 

Magazine aanvragen
Afspraak maken