Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Emco

Het merk Emco biedt badkamer accessoires en sanitairproducten van hoge kwaliteit. Of je nu op zoek bent naar een doucheglijstang, badmeubel, wastafel of accessoires, je vindt het in het ruime assortiment. Het merk Emco bestaat al meer dan 50 jaar en produceert sanitaire accessoires voor mensen over de hele wereld. Benieuwd naar de producten van Emco? Bekijk de mogelijkheden bij Brugman.

Het assortiment van Emco

De brede productlijn van Emco bestaat uit wastafels, badkamermeubels, doucheglijstangen en badkameraccessoires. Met dit merk geniet je van een hoogwaardig design, doordacht met een goede constructie en veelzijdige functies. Het merk is onder andere bekend door de functionele doucheglijstangen. Deze zijn verkrijgbaar in diverse formaten en kleuren. De meubels en wastafels zijn niet alleen mooie eyecatchers in de ruimte, maar zijn ook enorm praktisch ingericht. Compacte wastafelsets behoren ook tot de mogelijkheden. Zoek je een mooie spiegel boven het meubel? Kies dan voor een Emco spiegelkast met verrassend veel opbergruimte.

Functionele badkamer accessoires

Met een Emco badkamer ben je verzekerd van een badkamer gericht op functionaliteit. En dat natuurlijk in een stijlvol jasje. De producten van Emco hebben een praktische vormgeving en bieden gemak in de badkamer. Het assortiment bevat bijvoorbeeld closetrolhouders, zeepdispenser, praktische handdoekhaakjes en planchets.Ook praktische spiegelkasten of cosmeticaspiegels behoren tot het functionele assortiment van Emco.

Sanitairproducten in diverse stijlen

Emco biedt diverse series, die allemaal voorzien zijn van hun eigen stijl. Zo biedt de serie Loft sanitairaccessoires met een vierkante en chromen vormgeving. Deze producten komen daarom goed tot hun recht in een moderne badkamerstijl. De serie Emco Rondo biedt daarentegen een ruim assortiment met sanitaire accessoires met een ronde vormgeving. Deze serie oogt speels en heeft een focus op functionaliteit. Beide series zijn onlangs uitgebreid met zwarte accessoires. Hierdoor geven ze de ruimte een industriële en stoere finishing touch.

Plan vrijblijvend een afspraak in bij Brugman

Is het kwalitatieve sanitair van Emco iets voor jou? Bezoek dan een van onze winkels en maak een afspraak met een van onze badkameradviseurs. Zij helpen graag en brengen samen met jou je wensen en behoeften duidelijk in kaart. Op deze manier kom je samen tot een aangename, schitterende badkamer die helemaal bij jou past.

Magazine aanvragen
Afspraak maken