Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Tegeltrend: extra grote tegels

Ontdek het ultieme gevoel van luxe en ruimte in jouw interieur met de opkomende tegeltrend voor extra grote tegels. Grote vloer- en wandtegels leggen een stijlvolle basis, terwijl ze tegelijkertijd zorgen voor minder voegen en een strakke, rustige uitstraling. Laat je verwonderen door de impact die grote tegels kunnen hebben op de sfeer van jouw woning. Of je nu kiest voor een moderne, minimalistische stijl of juist een elegante en klassieke look nastreeft; deze trend geeft jouw interieur een gevoel van grandeur en laat je optimaal genieten van de ruimte om je heen.

Diverse stijlen met extra grote tegels

Met extra grote tegels kun je eindeloos variëren en verschillende looks creëren in zowel de badkamer als de keuken. Voor een eigentijdse uitstraling kun je grote tegels met een betonlook overwegen. De ruwe textuur en industriële uitstraling van beton gecombineerd met de grootsheid van de tegels creëren een moderne en minimalistische sfeer.

Wil je een warme en natuurlijke sfeer in de badkamer? Dan zijn grote tegels in houtlook een prachtige keuze.Houtlook tegels in een langwerpige vorm brengen de warmte en charme van hout, zonder het onderhoud. Ga je liever voor een tijdloze en elegante uitstraling in de keuken? Overweeg dan grote tegels in marmer look, die luxe en klasse toevoegen aan de ruimte. 

Of je nu kiest voor een moderne, rustieke of elegante uitstraling, de mogelijkheden zijn eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan grote tegels met een natuursteen-look voor een robuuste en authentieke uitstraling, of aan grote tegels met een patroon voor een speels en creatief effect. Zo creeër je met extra grote tegels altijd een interieur dat perfect bij jouw smaak past.

De voordelen van extra grote tegels in jouw interieur

Extra grote tegels zijn niet alleen een stijlvolle keuze, maar brengen ook tal van voordelen met zich mee. Een van de grootste voordelen is het verminderde onderhoud. Met minder voegen is er minder schoonmaakwerk. Bovendien zorgen grote tegels voor een rustige en strakke uitstraling in je interieur, wat perfect is voor een moderne en minimalistische look.

Maar er is meer! Door het gebruik van grote tegels kun je ook optisch de ruimte vergroten. Vooral in kleine badkamers is dit ideaal. Met minder onderbrekingen van voegen lijkt de ruimte groter en ruimtelijker. Bovendien kun je met langwerpige tegels spelen met de perceptie van lengte en breedte, afhankelijk van hoe je ze plaatst.

Met extra grote tegels haal je dus niet alleen stijl, maar ook praktische voordelen in huis. Minder onderhoud, een rustige uitstraling en een ruimtelijk effect maken van grote tegels een slimme keuze voor jouw interieur.

Overtuigd van deze tegeltrend?

Met extra grote tegels creëer je een luxueuze en strakke uitstraling; ideaal voor een modern interieur. De grote tegels zorgen voor een ruimtelijk effect, maar ook voor minder voegen en dus minder onderhoud.

Maak een afspraak met één van onze adviseurs en kom langs bij Brugman. Iedere showroom van Brugman heeft een groot tegelplein waar een adviseur je kan voorzien van alle informatie en mogelijkheden. Ben je op zoek naar meer inspiratie? Neem dan een kijkje bij onze andere blogs en ontdek de laatste tegeltrends en meer! 

Bekijk ook onze andere blogberichten

Magazine aanvragen
Afspraak maken