Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Spiegelkasten: een combinatie van praktisch en strak design

Een spiegelkast is dankzij de dubbele functie meer dan ideaal in een badkamer. Je kunt jezelf er allereerst in bewonderen en daarnaast kun je al je doucheartikelen en spullen voor persoonlijke verzorging opbergen in een spiegelkast. Ben jij de rondslingerende deodorant, make-up producten en parfumflesjes beu? Dan is een spiegelkast dé oplossing. Hiermee houd je je badkamer opgeruimd.

Een nette badkamer

De belangrijkste reden voor het kiezen van een spiegelkast is de opbergruimte. Met name als je op andere plekken in je badkamer weinig ruimte hebt voor kastjes is dit ideaal. Je kunt al je kleine badkamerspullen eenvoudig opbergen op een plek waar ze altijd binnen handbereik zijn. Zo geniet je keer op keer van een opgeruimde badkamer en een opgeruimd gevoel, zodat je lekker tot rust kunt komen tijdens een ontspannen bad of douche.

Voordelen van een spiegelkast

Naast extra opbergruimte biedt een spiegelkast nog enkele voordelen:

  • Grotere badkamer. Een spiegelkast zorgt dat je badkamer groter lijkt. Als je hem op een plek hangt waar lichtinval gereflecteerd kan worden, lijkt je badkamer niet alleen groter, maar ook lichter.

  • Weggewerkt stopcontact. Een spiegelkast biedt je de mogelijkheid om een stopcontact netjes en veilig weg te werken. Door een stopcontact in de kast te verwerken is deze uit het zicht en hoef je je geen zorgen te maken dat de kleintjes met het stopcontact gaan spelen.

  • Vergrootspiegel. Niet alleen aan de buitenkant van de kastdeuren kun je van een spiegel voorzien, ook bij de binnenkant is dit mogelijk. Bovendien kun je kiezen voor een vergrootspiegel. Dit is handig bij het scheren of epileren.

  • Verlichting. Wanneer je optimaal gebruikt wilt maken van je spiegelkast is goede verlichting een must. Een lichtpunt boven de kast is dan ook erg aan te raden. Je kunt hierbij kiezen voor bijvoorbeeld LED verlichting.

Verschillende deurmogelijkheden

De meeste spiegelkasten zijn voorzien van traditionele deuren. Dit kunnen vierkante deuren zijn, maar ook rechthoekige. Het aantal deurtjes verschilt vaak van een tot vier en is afhankelijk van de vorm en de breedte van je wastafel. Een ander type deur die we ook geregeld terug zien komen, is de schuifdeur. Deze heeft als voordeel dat je niet hoeft uit te wijken wanneer je de kast opent.

Kom langs voor persoonlijk advies

Bij Brugman vinden we het belangrijk dat je volledig achter je keuze staat. We geven je graag advies over de verschillende mogelijkheden wat betreft spiegelkasten, zodat je met een blij en tevreden gevoel onze winkel verlaat. Kom daarom langs in een van onze vestigingen en ervaar het zelf.

Magazine aanvragen
Afspraak maken