Een rvs aanrechtblad geeft je keuken een moderne, tijdloze touch

Een rvs aanrechtblad: tijdloos, strak én praktisch

Een rvs aanrechtblad komt veel terug in industriële keukens. Ook kom je een rvs aanrechtblad tegen in moderne keukens. Rvs heeft een strakke, tijdloze en zelfs wat koele uitstraling. Kies je voor een rvs aanrechtblad? Combineer het eens met warme tegenhangers zoals hout en vrolijke accessoires in (felle) kleuren. Zo creëer je een modern én gezellig geheel.

Keuze tussen rvs en glas?

Als je van strak en modern houdt, heb je misschien ook nog glas op het oog voor je aanrechtblad. Kijk eens naar de volgende eigenschappen en bepaal of een rvs aanrechtblad voor jouw keuken ideaal is.

  • Verschillende vormen en afwerkingen: Rvs is verkrijgbaar in één kleur. Wel heb je keuze uit verschillende afwerkingen voor je aanrechtblad: glad rvs, geborsteld rvs, rvs met een fijne ets of met een wafelmotief. Bovendien kan een rvs aanrechtblad gemaakt worden in elke vorm en afmeting.
  • Duurzaamheid: Onderhoud je je rvs aanrechtblad goed, dan heb je er een leven lang plezier van. Dit vraagt alleen regelmatig schoonmaken, geen ingewikkelde behandelingen. En zoals de naam al zegt: roestvast staal roest niet. Door de naadloze verbindingen heb je geen last van lekkage bij je spoelbak. Daarnaast is een RVS keukenblad zeer hittebestendig. Kijk wel uit voor krassen! Want daarvoor is rvs erg gevoelig. Gebruik altijd een snijplank op je rvs aanrechtblad.
  • Onderhoud en schoonmaken: Een rvs aanrechtblad is hygiënisch door het volledig dichte en naadloze oppervlak. Oeps, een vlek? Je maakt je rvs aanrechtblad heel makkelijk schoon met gewoon een natte doek, eventueel met groene zeep. Gelukkig, want op vingerafdrukken lijkt rvs wel patent te hebben. Bepaalde hardnekkige vlekken, zoals vet, verwijder je met speciale schoonmaakmiddelen voor rvs. Niet elk rvs aanrechtblad kan tegen elk schoonmaakmiddel, dus het is goed dit vooraf te controleren.
  • De prijs: Voor een rvs aanrechtblad, dat volledig op maat wordt gemaakt voor jouw keuken, betaal je wat meer dan voor het gemiddelde aanrechtblad. Maar dan heb je ook exact de uitstraling die jij wilt.

Bezoek Brugman voor een persoonlijk advies

Laat je door de adviseurs van Brugman verder adviseren. Over de afwerking van je rvs aanrechtblad bijvoorbeeld. Onze adviseurs staan voor je klaar! Kom langs in een van onze vestigingen, dan bekijken we de mogelijkheden.

  • Vraag ons nieuwe gratis keuken en badkamer magazine aan
  • 60 pagina’s vol met inspiratie
  • Binnen 3 dagen in de brievenbus​

Kom langs voor persoonlijk advies

Adviesgesprek

De eerste stappen in het keuzeproces zijn gezet! Onze adviseurs helpen je vanaf hier graag verder. Kom langs in een van onze vestigingen.

Antoon BoerenVestigingsmanager

De eerste stappen in het keuzeproces zijn gezet! Onze adviseurs helpen je vanaf hier graag verder. Kom langs in...

Lees meer

De eerste stappen in het keuzeproces zijn gezet! Onze adviseurs helpen je vanaf hier graag verder. Kom langs in een van onze vestigingen.

Antoon BoerenVestigingsmanager
Home
Keukens
Terug
Sluiten