Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Showroom badkamer

Badkamer showrooms zorgen voor tal van inspiratie wanneer jij op zoek bent naar een nieuwe badkamer. Maar het showroommodel van een badkamer dient bij Brugman niet alleen om naar te kijken, zo kun je bij ons ook een showroom badkamer kopen! De voordelen van een showroom badkamer zijn onder andere de voordelige prijs, de hoge kwaliteit en het feit dat jij precies de onderdelen kunt kopen van de showroom badkamer die jij mooi vindt. Ben jij benieuwd naar onze badkamers uit de showroom? Lees dan snel verder en bekijk ons aanbod hieronder.

Sanitair en badkamermeubels

Je hoeft niet voor een complete showroom van een badkamer te gaan, je kan ook uitsluitend sanitair uit de showroom, een badkamermeubel showroommodel of andere onderdelen van de badkamer showroom uitkiezen. Wellicht kom jij bij ons bijvoorbeeld het perfecte showroom badkamermeubel tegen. Het is geen probleem om dan alleen deze aan te schaffen. Op die manier creëer jij alsnog de badkamer van jouw dromen geheel naar jouw wens, maar dan voor een fijne prijs.

Maak een afspraak voor inspiratie én advies op maat
  • Gratis 3D ontwerp o.b.v. wensen en budget
  • Inspiratie en advies op maat
  • Jouw keuken of badkamer
           binnen 8 weken genietklaar opgeleverd

Showroom badkamers in verschillende stijlen

Bij onze showroom badkamers hebben we voor ieder wat wils, omdat we badkameropstellingen in alle denkbare stijlen hebben. Geniet de stoere en robuuste industriële showroombadkamer jouw voorkeur? Of ga jij liever voor strak en minimalistisch met een moderne showroombadkamer? Voor fans van een authentieke en bijzondere badkamers is de design badkamer showroom variant een goede keuze. Overweeg de showroom badkamer in landelijke stijl als jij jouw badkamer graag voorziet van een warme en gezellige uitstraling. Ben jij op zoek naar een exclusieve badkamer of badkameronderdelen? Bekijk dan eens onze luxe badkamer showrooms.

Kosten van een showroombadkamer

Een voordeel van de showroom badkamer is de zachte prijs, terwijl je wel geniet van een hoge kwaliteit. De gemiddelde korting van een showroom badkamer kan zelfs oplopen tot 70%. De prijs van een showroombadkamer varieert, omdat deze afhankelijk is van onder meer het materiaal, de onderdelen en sanitair wat zich in het showroommodel bevindt. Ook wanneer je uitsluitend losse onderdelen wilt aanschaffen geniet je van een fijne korting. Zo kan de prijs van een showroom badkamermeubel al beginnen bij €2.000,- De kosten van sanitair van een showroom liggen eveneens een stuk lager. Voor meer gedetailleerde informatie over de prijzen van een showroom badkamer kan je het beste langsgaan in een van onze vestigingen.

Heb jij advies nodig met betrekking tot jouw showroom badkamer?

Geen probleem, onze adviseurs helpen je graag. Heb jij behoefte aan gericht advies over een badkamer en ruim de tijd met een van onze adviseurs? Maak dan een afspraak. Onze adviseur loopt dan alle mogelijkheden met jou na en zorgt ervoor dat jij precies weggaat met de showroom badkamer of badkameronderdelen die jouw droombadkamer bewerkstelligen.

Magazine aanvragen
Afspraak maken