Showroom badkamers

Badkamer showrooms

Waar doe je de meeste ideeën op voor je droombadkamer? Juist, in de showroom van Brugman. Onze showroom badkamers geven je een compleet overzicht van alle badkamers uit ons assortiment. Van landelijk tot klassiek en van modern tot basic: draai aan kranen, stap in een douche of ga even zitten op een toilet. Door zelf te ervaren en te voelen, is het samenstellen van een badkamer nog eenvoudiger.

Probeer zelf uit

In de showroom kun je niet alleen alles uitproberen en bekijken, je kunt ook diverse stijlen en opstellingen bekijken. We hebben in alle badkamer showrooms tal van verschillende opstellingen voor je gemaakt. Zoals de ruimtebesparende kleine badkamer, maar ook de indeling voor een grote badkamer kun je bekijken. Daarnaast zijn er allerlei tegels die je kunt aanraken en vergelijken.

Direct een goed advies

Een ander voordeel van het bezoeken van onze badkamer showroom is dat je ook meteen met onze deskundigen kunt praten. Samen kun je een plan opstellen, inclusief plattegrond, geheel toegespitst op jouw wensen. Wandel door je toekomstige nieuwe badkamer in de showroom van Brugman. Kom langs en ervaar het zelf!

Wij hebben allerlei soorten en maten badkamers in onze showroom, daar passen we alle stijlen sanitair in naar keuze.

Bekijk de merken of bekijk de badkamers

Gratis het Brugman Magazine

  • 56 pagina's inspiratie
  • Gratis in de brievenbus
  • Inclusief echte klantervaringen

Nu al geïnspireerd?

Wacht maar tot je ons keuken- en badkamermagazine leest! Dit magazine staat vol met inspirerende tips, handige opstekers en gunt je een kijkje in de keuken (of badkamer) bij enkele van onze klanten.  

Home
Terug
Sluiten