10% openingsvoordeel bij onze nieuwste winkel in Zoeterwoude!

10% openingsvoordeel bij onze nieuwste winkel in Zoeterwoude!

Het installeren van jouw badkamer

Een badkamer installeren is geen eenvoudige klus, waar veel bij komt kijken! Gelukkig zijn er talloze mogelijkheden waardoor deze klus een stuk eenvoudiger wordt. Ga jij de badkamer zelf verbouwen of besteed je het uit? Het voordeel van zelf de badkamer plaatsen is dat dit veel scheelt in kosten. Kies je voor de badkamer laten plaatsen? Dit bespaart je een aantal dagen klussen en je hebt garantie dat de badkamer montage perfect wordt uitgevoerd. Meer weten over de installatie van de badkamer? Wij lichten de mogelijkheden voor je uit, waardoor je snel geniet van jouw nieuwe badkamer!

Installatie door Brugman of zelf de badkamer installeren?

Ben jij een handig persoon met twee rechterhanden? Dan is het zelf installeren van de badkamer een mogelijkheid. Echter komen er vaak meer handelingen bij kijken dan jij wellicht denkt. Zo dien je er bijvoorbeeld rekening mee te houden dat leidingen soms verplaatst moeten worden en tegels opnieuw moeten worden gelegd. Dit zijn geen eenvoudige klusjes. Het grootste voordeel van het laten plaatsen van de badkamer is dat je een garantie hebt dat de badkamer installatie goed wordt uitgevoerd. Breekt er per ongeluk toch een glazen douchewand tijdens het plaatsen? Dan is de installateur hiervoor verzekerd, waardoor je direct een nieuw exemplaar krijgt.

Wil je bij Brugman een badkamer kopen? Kies dan voor een complete badkamer inclusief montage. De badkamerinstallateurs nemen hierbij het volledige project in handen. Hierdoor hoef je niet zelf op zoek naar een elektricien, loodgieter en tegelzetter. De nieuwe badkamer inclusief montage wordt vaak tegen een extra scherpe prijs aangeboden, waardoor dit een hoop scheelt in kosten. Ook kun je een gedeelte van de installatie laten uitbesteden. Wil je ook je oude badkamer slopen? Een complete badkamer inclusief slopen en montage is ook een mogelijkheid bij Brugman.

Het installatieproces van jouw badkamer

Hoe lang duurt het installeren van een badkamer en wat komt er allemaal bij kijken? Er komt veel meer bij kijken dan je zult denken. Voordat je een badkamer gaat uitkiezen is het belangrijk dat je het inmeten van de badkamer secuur uitvoert. Hierdoor weet je precies wat past en mogelijk is in de ruimte. Ook helpen deze precieze afmetingen de badkamerspecialist tijdens de voorbereidingen voor het plaatsen van de badkamer. Wanneer je de badkamer hebt uitgekozen kan de verbouwing beginnen. Indien je nog een oude badkamer hebt, zal deze gesloopt moeten worden. Dit kun je zelf doen of laten uitbesteden door de installateurs van Brugman. Indien je de ruimte anders wilt indelen zullen elektriciteit- en waterleidingen verlegd moeten worden.

Na het slopen van de badkamer en het verplaatsen van leidingen, kan het bezorgen van de badkamer ingepland worden. De bouw kan beginnen! Het sanitair wordt aangesloten, de tegels worden gelegd en de ruimte wordt netjes afgewerkt. De badkamer is klaar! Wil je deze stappen allemaal zo snel mogelijk laten verlopen? Brugman ontzorgt je graag wanneer jij een complete badkamer aanschaft. Alles wordt uit handen genomen en jij geniet binnen no-time van jouw nieuwe badkamer.

De kosten van een plaatsing of verbouwing

Wat kosten het installeren van een badkamer? Dit is een veelgestelde vraag waar niet direct een eenduidig antwoord op gegeven kan worden. De kosten voor het plaatsen van de badkamer hangen namelijk af van diverse factoren. Ten eerste bepaalt de grootte van de badkamer de prijs. De kosten voor het installeren van de badkamer hangen ook af van of er nog een oude badkamer gesloopt moet worden of dat het direct geplaatst kan worden, zoals in een nieuwbouwwoning. De beste inschatting op de vraag ‘Wat kost een badkamer plaatsen?’ is een vanafprijs van €7000. Wil je een specifieke prijs voor de kosten van montage van jouw badkamer? Neem dan contact op met Brugman en laat je adviseren.

Advies nodig met betrekking tot de montage van jouw badkamer?

Wil je ook een badkamer plaatsen en wil je hier graag advies over ontvangen? Kom dan langs bij een van de winkels van Brugman en laat je adviseren. De badkameradviseurs van Brugman geven je een gratis en persoonlijk advies en laten je graag alle mogelijkheden zien. Maak een afspraak om de mogelijkheden voor het plaatsen van de badkamer uitgebreid door te nemen. Jouw persoonlijke wensen én budget staan hierbij uiteraard centraal.

Magazine aanvragen
Afspraak maken