Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Wat is PVC?

Een PVC vloer wordt gemaakt van verschillende lagen kunststof, afgewerkt met een sterke en beschermende toplaag. PVC is een kwalitatief alternatief voor laminaat, parket of natuursteen. Tegenwoordig is een PVC vloer bijna niet meer te onderscheiden van echt hout, met oneindige mogelijkheden in stijlen en kleuren kies je een PVC vloer die perfect aansluit op jouw wensen. Esmee en Joris kozen voor een PVC vloer.

3 redenen om voor een PVC vloer te kiezen

Een vloer legt een stijlvolle basis in elk huis. Het zet de toon voor de rest van de inrichting en in tegenstelling tot meubels, verander je deze niet zo snel. Een kwalitatief goede en stijlvolle vloer is dus van belang. PVC is een vloer die kwaliteit en stijl kan bieden in elk huishouden.

1. Sterk, duurzaam en stijlvol 

De sterke toplaag van een PVC vloer maakt het tot een kwalitatief sterke vloer die meegaat tot wel 25 jaar! Dit maakt de vloer sterker en duurzamer dan vinyl, tapijt of laminaat. Door de huidige technieken zijn de PVC vloeren bijna niet van echt hout te onderscheiden en geeft het dezelfde luxe en warme uitstraling.

2. Makkelijke installatie

Een PVC vloer is eenvoudig te installeren; door middel van hun klik structuur kan iedereen de vloer zelf leggen. Door simpelweg met een rubberen hamer de vloer voorzichtig te tikken, monteer je de PVC vloer binnen een handomdraai. Hierdoor is de vloer ook gemakkelijk te vervangen of te verplaatsen als je verhuist. De PVC vloer moet echter wel op een gladde en egale ondervloer gelegd worden om oneffenheden te voorkomen.

3. Zeer onderhoudsvriendelijk

Niet meer lakken, opschuren of polijsten; een PVC vloer is gemakkelijk in onderhoud. Door het gladde oppervlak is de vloer gemakkelijk schoon te houden met een stofzuiger of dweil zonder reinigingsmiddelen. Daarnaast is een PVC vloer waterbestendig, hierdoor hoef je niet bang te zijn voor vlekken of geknoei met water.

Meer inspiratie opdoen?

Wil je meer inspiratie voor PVC vloeren? Kom dan langs in een van de winkels van Brugman. Onze adviseurs helpen je graag verder en geven gratis en persoonlijk advies. Wil je verzekerd zijn van advies én een ontwerp op maat voor een PVC vloer door een gespecialiseerde adviseur? Maak dan een afspraak! Vraag ook ons magazine aan voor nog meer tips en laat je inspireren.

Bekijk ook onze andere blogberichten

Magazine aanvragen
Afspraak maken